aektzhs 1 Δημ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:53 μμ 2 minutes ago, VIPdriver said: Δίνει τα απεριόριστα και σε roaming στην Ελλάδα; Για έναν φίλο ρωτώ.. Νομίζω 14 GB 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 07:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:56 μμ 44 minutes ago, HEO said: τα 5$ (δολλαρια) καρτα ανανεωσης απο που προκυπτουν;;; μεσω Νεας Υορκης θα ερθουν;;; 😃 6 minutes ago, aektzhs 1 said: Νομίζω 14 GB Θέλει ταυτοποίηση; 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 08:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:11 μμ 38 minutes ago, jaranor said: Ζω για την ημέρα που θα δώσει 5 BTC! ΥΓ: μπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει τι ισχύει για το smartpocket; αρκούν 13 ευρώ; απαιτείται να αγοράσεις πακέτο; Αρκουν 13 ευρώ Δεν απαιτείται η αγορά πακέτο Έκανα ανανέωση εχθές και το τσεκαρα 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Παρασκευή στις 08:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:46 μμ 49 minutes ago, VIPdriver said: Θέλει ταυτοποίηση; Νομίζω από τον Μάιο είναι υποχρεωτική και στην μεγαλόνησο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:56 μμ Έχω cu. Το υπόλοιπο λήγει σε λίγες ημέρες λόγω διμήνου. Αν βάλω πακέτο 30 μερών, θα χαθεί την ημέρα που θα διαγραφεί το υπόλοιπο? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 09:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:14 μμ 27 minutes ago, aektzhs 1 said: Νομίζω από τον Μάιο είναι υποχρεωτική και στην μεγαλόνησο Πως λέγεται η εταιρία; Να δω το σαιτ τους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Παρασκευή στις 09:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:46 μμ (edited) 32 minutes ago, VIPdriver said: Πως λέγεται η εταιρία; Να δω το σαιτ τους. goMo. Δεν το λέει εκεί είχα μιλήσει μαζί τους και μου το είπαν Edited Παρασκευή στις 09:47 μμ by aektzhs 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Παρασκευή στις 09:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:59 μμ Από Μάιο και κύπρο ναι. GoMo είναι προϊόν της epic, που είναι πάροχος της Κύπρου. Δεν είναι καρτοκινητή όμως, είναι συμβόλαιο χωρίς δέσμευση 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 10:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:03 μμ 1 hour ago, GREGORYMO said: Έχω cu. Το υπόλοιπο λήγει σε λίγες ημέρες λόγω διμήνου. Αν βάλω πακέτο 30 μερών, θα χαθεί την ημέρα που θα διαγραφεί το υπόλοιπο? Όχι από ότι έχω δει με ένα νούμερο που έχω για πέταμα και έχει λήξει από 04 Δεκ και έχει πάρει κάποια δωρεάν πακέτα Τα πακέτα φαίνονται ενεργά Προσοχή με τα κυπριακά καρτοκινητά. Ναι μεν θέλουν ταυτοποίηση η οποία γίνεται πολύ εύκολα από Ελλάδα, για να ενεργοποιηθούν πρέπει να είσαι στη Κύπρο και να κάνεις μια χρεωσιμη κλήση. Έτσι τουλάχιστον ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό. 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 10:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:08 μμ 4 minutes ago, HEO said: Όχι από ότι έχω δει με ένα νούμερο που έχω για πέταμα και έχει λήξει από 04 Δεκ και έχει πάρει κάποια δωρεάν πακέτα Τα πακέτα φαίνονται ενεργά Προσοχή με τα κυπριακά καρτοκινητά. Ναι μεν θέλουν ταυτοποίηση η οποία γίνεται πολύ εύκολα από Ελλάδα, για να ενεργοποιηθούν πρέπει να είσαι στη Κύπρο και να κάνεις μια χρεωσιμη κλήση. Έτσι τουλάχιστον ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό. Ευχαριστώ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 10:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:12 μμ 2 minutes ago, GREGORYMO said: Ευχαριστώ! Για χάρη της συζήτησης το έβγαλα το κινητό από το συρτάρι και έκανα μια κλήση σσ άλλο μου νούμερο. Δούλεψε κάνονικα και ας έληξε το υπόλοιπο 04 Δεκ Το δωρεάν πακέτο λήγει 06 Ιαν, είμαι περίεργος τι θα γίνει αν περάσει το τρίμηνο. Θα το τσεκαρω την Δευτέρα 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Παρασκευή στις 10:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:47 μμ 6 ώρες πριν, opmgls said: Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο αύριο να ρωτήσεςι σε τι στάδιο βρίσκεται η αίτηση σου. Αύριο δεν δουλεύει το τμήμα φορητότητας, από Δευτέρα ξανά. Έγραφα στο τσατ, μέχρι που με πήραν τηλέφωνο για να μην με ταλαιπωρούν τα μηνύματα. 3 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 11:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:25 μμ 37 minutes ago, andreasomageiras said: Αύριο δεν δουλεύει το τμήμα φορητότητας, από Δευτέρα ξανά. Έγραφα στο τσατ, μέχρι που με πήραν τηλέφωνο για να μην με ταλαιπωρούν τα μηνύματα. Και Δευτέρα είναι αργία κανονική, από Τρίτη λογικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. Σάββατο στις 12:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:19 πμ 4 ώρες πριν, HEO said: Αρκουν 13 ευρώ Δεν απαιτείται η αγορά πακέτο Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε smart pocket αλλα γιατι σε μενα γιατι ζηταει 15€ καρτα και αγορα πακετου minimum 6€ ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Σάββατο στις 06:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:11 πμ On 2/1/2025 at 10:08 ΜΜ, opmgls said: Σήμερα παρατήρησα ότι έχει αλλάξει (πήρε παράταση) η ημερομηνία μέχρι την οποία μπορουν να εξαργυρωθούν τα κουπόνια 3€ στα ΑΒ. Απο 31/1/25 πήγε 31/3/25. Οπότε κάθε 2μηνο 13 ευρώ ανανέωση, τις πρώτες 4 Πέμπτες μαζεύεουμε 4 3ευρα κουπόνια και μετά ψώναι 15€ απο το ΑΒ. Λίγο ταλαιπωρία αλλά αυτό έχουμε. Επίσης αν κάποιος έχει κουπόνια μπορει να εξαργυρώσει και πάνω από 4 μαζί (εγώ εξαργύρωσα 5). Βέβαια η εφαρμογή σε αφήνει να βάλεις μόνο ενα ανα εβδομαδα. ΥΓ. Πριν λιγο πήρα κωδικό από το drop και επειδή το έκανα πολύ γρήγορα και κάπως έιχε κολλήσει η εφαρμογή που έδωσε 2! Από τον ίδιο λογαριασμό. Τον ένα τον έβαλα. Τον άλλον όπως είναι φυσικό δεν με αφήνει (η εφαρμογή ΑΒ). Τον γράφω παρακάτω. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλά δοκιμάστε, όποιος προλάβει. ΝΤ4Α853ΖΖΗ Πώς βλέπουμε την ημερομηνία αυτή; Από το AB app? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 06:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:19 πμ Για την κυπριακή προσφορά: Our estimated attainable 5G download speed is 50Mb/s. Our estimated maximum attainable 4G download internet speed is 10Mb/s. For 5G GoMo plans the fair use limit is 100GB. If you exceed this limit in a calendar month, we consider that other users are likely to be adversely affected. If your use of data exceeds this fair use limit, the maximum speed for data usage may be reduced for the remainder of that calendar month. The data speed reduction will have no impact on browsing, sending/receiving emails or using messaging applications, but services demanding higher bandwidths (e.g. streaming in HD or higher, downloading large files) will probably be affected. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Σάββατο στις 06:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:58 πμ 11 ώρες πριν, HEO said: τα 5$ (δολλαρια) καρτα ανανεωσης απο που προκυπτουν;;; μεσω Νεας Υορκης θα ερθουν;;; 😃 Κάλλιο πέντε $ και στο χέρι παρά δέκα € και καρτέρει 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 07:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:13 πμ 14 minutes ago, Bas said: Κάλλιο πέντε $ και στο χέρι παρά δέκα € και καρτέρει Έρχεται το τέλος του δολαρίου... Και αυτή τη φορά δεν θα τη γλιτώσει... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Σάββατο στις 07:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:15 πμ 1 minute ago, VIPdriver said: Έρχεται το τέλος του δολαρίου... Και αυτή τη φορά δεν θα τη γλιτώσει... Λόγω trump. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 08:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:18 πμ 59 minutes ago, GREGORYMO said: Λόγω trump. Λόγω προηγουμενης κυβέρνησης Μπαιντεν και λόγω πολεμου με την Ρωσία. Πολυς κόσμος δεν καταλάβαίνει ότι τα αποτελέσματα μιας πολιτικής φαίνονται μετά από 1-2 χρονια. Επίσης τα καπιταλ κοντρόλς στην Ελλάδα ήταν αποτέλεσμα κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλων. 1 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Σάββατο στις 08:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:49 πμ 30 minutes ago, VIPdriver said: Λόγω προηγουμενης κυβέρνησης Μπαιντεν και λόγω πολεμου με την Ρωσία. Πολυς κόσμος δεν καταλάβαίνει ότι τα αποτελέσματα μιας πολιτικής φαίνονται μετά από 1-2 χρονια. Επίσης τα καπιταλ κοντρόλς στην Ελλάδα ήταν αποτέλεσμα κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλων. Ακριβώς. Η τελευταία φράση τα λέει όλα. Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Σάββατο στις 08:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:51 πμ 31 minutes ago, VIPdriver said: Λόγω προηγουμενης κυβέρνησης Μπαιντεν και λόγω πολεμου με την Ρωσία. Πολυς κόσμος δεν καταλάβαίνει ότι τα αποτελέσματα μιας πολιτικής φαίνονται μετά από 1-2 χρονια. Επίσης τα καπιταλ κοντρόλς στην Ελλάδα ήταν αποτέλεσμα κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλων. Με την τεχνολογία είσαι άριστος αλλά στα πολιτικά και οικονομικά στην κοσμαρα σου. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Σάββατο στις 09:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:10 πμ 49 minutes ago, VIPdriver said: Επίσης τα καπιταλ κοντρόλς στην Ελλάδα ήταν αποτέλεσμα κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλων. Off topic:Δεν ήταν λόγω της προηγούμενης κυβέρνησης. Ήταν μοχλός πίεσης στην τότε κυβέρνηση επειδή "άντεχε"στις διαπραγματεύσεις 20 minutes ago, p_k said: Ακριβώς. Η τελευταία φράση τα λέει όλα. Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 09:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:23 πμ 9 ώρες πριν, petrost8 said: Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε smart pocket αλλα γιατι σε μενα γιατι ζηταει 15€ καρτα και αγορα πακετου minimum 6€ ; το λεει αλλα δεν ισχυει 3 ώρες πριν, gpapas640 said: Πώς βλέπουμε την ημερομηνία αυτή; Από το AB app? ναι στο app οταν πας να βαλεις το κουπονι πατας στο "Μαθε περισσοτερα" 5 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 09:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:31 πμ 39 minutes ago, GREGORYMO said: Με την τεχνολογία είσαι άριστος αλλά στα πολιτικά και οικονομικά στην κοσμαρα σου. Τα ελεγχόμενα media πάντα πολεμούν αυτόν που έχει δίκιο. Παγκοσμίως αυτό... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts