Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

21 minutes ago, opmgls said:

Σε νούμερο που δεν χρησιμοποιώ αλλά το έχω ενεργό έκανα ανανέωση χρηματικού υπολοίπου 0.40€ με το τελευταίο cashback πριν 20 μέρες. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα:

"Κάνε μια ανανέωση από 13€ και πάνω μέχρι 27/12 και θα πάρεις δωρο αυτόματα100 λεπτά και απεριόριστα data για 20 μέρες".

Προφανώς η απάντηση της Vodafone στα δωρεάν απεριόριστα για 15 μέρεςτης Cosmote.

@geoponer Κι εγώ νομίζω αν κλαφτεις στην εξυπηρέτηση πελατών υπάρχει πιθανότητα να τα πάρεις πίσω.

Το θέμα ΔΕΝ είναι σαν αξία ΑΥΤΑ τα 2.49€.

Μπορεί να είναι 'αναγκαία' για να μπορέσει να μπει κάποιο πακέτο. Οπότε η ζημιά μπορεί να είναι μεγαλύτερη 

17 minutes ago, spiliot said:

Έδωσαν πάλι τζάμπα λεπτά και δεδομένα για 10 μέρες στο νούμερο που έχει απεριόριστα... 🤦‍♂️

απεριοριστότερα

Screenshot_20241217-201215_Messages.jpg.577e353656a59897205848dfddfa9e90.jpg

Edited by Bas

1 ώρα πριν, Bas said:

απεριοριστότερα

Screenshot_20241217-201215_Messages.jpg.577e353656a59897205848dfddfa9e90.jpg

Μπαχαλο καταστάσεις 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλά δε κάνει μόνο μια γκάφες, και η κοτε είχε προσφορά απεριόριστα ένα μήνα και τη πάτησαν πολλοί διότι έβαλαν και τζαμπε απεριόριστα που δεν θα χρησιμοποιηθούν από πολλούς αφού θα έχουν ήδη αγορασμένα.

Απεριόριστα στα απεριόριστα 💀

Η μεγαλύτερη γκαφα είναι όταν σε μερικούς τα δίνει διπλά τα απεριόριστα και σε άλλους δεν δίνει καθόλου 🥲

Edited by kmpatra

15 minutes ago, kmpatra said:

Η μεγαλύτερη γκαφα είναι όταν σε μερικούς τα δίνει διπλά τα απεριόριστα και σε άλλους δεν δίνει καθόλου 🥲

Η μεγαλύτερη γκαφα είναι κάποιοι να πληρώνουν αδρά και κάποιοι να έχουν την ίδια υπηρεσία τζάμπα 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

53 minutes ago, elkons said:

Καλά δε κάνει μόνο μια γκάφες, και η κοτε είχε προσφορά απεριόριστα ένα μήνα και τη πάτησαν πολλοί διότι έβαλαν και τζαμπε απεριόριστα που δεν θα χρησιμοποιηθούν από πολλούς αφού θα έχουν ήδη αγορασμένα.

Απεριόριστα στα απεριόριστα 💀

Τα χρεώσιμα απεριόριστα ήταν για 1 μήνα και τα δωρεάν απεριόριστα είναι για 2 εβδομάδες. Καμμία γκάφα.

Αυτό με τα 25€; 

Ε ωραία αν έβαλες πχ για ένα μήνα απεριόριστα 11€ πάει ο Δεκέμβρης λήγει Γενάρη πάλι χάνεις το δώρο 

Edited by elkons

5 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Μόνο αν κάνεις αίτημα στο chat, μπας και την γλιτώσεις.

Δεν βγάζεις πακέτο ΠΡΙΝ λήξει?

Ακριβώς το ίδιο προβλήμα έχω και εγώ! Αν δεν είμαι σε συναγερμό, τσουφ και έγινε η κλήση!!

Συνήθως ενεργοποιώ πακέτο την μέρα που λήγει το άλλο, αλλά ο μικρός κανονικά δεν θα το είχε στα χέρια του για κάποιες ημέρες. Τελικά το πήρε και έγινε η πατάτα....

Με πόνεσε αλλά δε μίλησα με το chat, γιατί ήταν δικαιολογημένη χρέωση. 😐

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

1 hour ago, geoponer said:

Συνήθως ενεργοποιώ πακέτο την μέρα που λήγει το άλλο, αλλά ο μικρός κανονικά δεν θα το είχε στα χέρια του για κάποιες ημέρες. Τελικά το πήρε και έγινε η πατάτα....

Με πόνεσε αλλά δε μίλησα με το chat, γιατί ήταν δικαιολογημένη χρέωση. 😐

Αυτόματη ανανέωση του συγκεκριμένου πακέτου δεν έχει;

5 ώρες πριν, elkons said:

Αυτό με τα 25€; 

Ε ωραία αν έβαλες πχ για ένα μήνα απεριόριστα 11€ πάει ο Δεκέμβρης λήγει Γενάρη πάλι χάνεις το δώρο 

Εγω δεν αγόρασα το μηνιαίο, οπότε δεν έχασα το δώρο.

4 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγω δεν αγόρασα το μηνιαίο, οπότε δεν έχασα το δώρο.

Εσύ είσαι τυχερός εγώ πήγα εξωτερικό και έβαλα το 25αρι ❤️

8 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Αυτόματη ανανέωση του συγκεκριμένου πακέτου δεν έχει;

Σίγουρα έχει, αλλά δεν βάζουμε πάντα το ίδιο πακέτο οπότε δεν την έχω ενεργοποιήσει. Χώρια που κάποιες περιόδους ο μικρός δεν έχει το κινητό στα χέρια του οπότε θα χάναμε τσάμπα τις μέρες.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

1 hour ago, elkons said:

Και εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα. Παντως λογικη η ημερομηνία που εδωσε το δωρεαν η κοσμοτε. Καθε χρονο τετοια εποχη το δινει.

2 ώρες πριν, elkons said:

Μάλλον εσύ είσαι ο τυχερός που πήγες εξωτερικό!! 😊

11 ώρες πριν, VIPdriver said:

Και εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα. Παντως λογικη η ημερομηνία που εδωσε το δωρεαν η κοσμοτε. Καθε χρονο τετοια εποχη το δινει.

Με βόλεψε το πακετάκι πάντως έκανα τις μετρήσεις μου και όλη η εμπειρία πολύ ομαλή αμέσως συνδέθηκα δεν είχα κανένα πρόβλημα!

Simply CU από την ιστοσελίδα κάνεις αίτηση ή μπορείς και από κατάστημα;

Πας και από φορητότητα φαντάζομαι... ή είναι μόνο για καινούργιο νούμερο;

7 minutes ago, cu2goup said:

Αυτό είναι ένα ολοκαίνουριο Simply των 75€.. καλορίζικό μου..

Screenshot_2024-12-18-22-15-50-308_gr.mobile.vodafone.jpg

Αν μέσα στο μήνα δεν καταναλώσεις όλα τα δεδομένα, αυτά μένουν καβάτζα ή χάνονται;

3 minutes ago, opmgls said:

Αν μέσα στο μήνα δεν καταναλώσεις όλα τα δεδομένα, αυτά μένουν καβάτζα ή χάνονται;

Θα σας πω στο μήνα πάνω..Δεν ξέρω!! 🙂

Edited by cu2goup

Έχει μάθει κάποιος για το Simply τι γίνεται ως αριθμός μετά τις δωδεκάμηνες προπληρωμένες παροχές του;
Εάν γίνεται δηλαδή κανονικό CU αυτόματα;