GREGORYMO Δημ. Τρίτη στις 05:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:03 μμ 21 minutes ago, opmgls said: Σε νούμερο που δεν χρησιμοποιώ αλλά το έχω ενεργό έκανα ανανέωση χρηματικού υπολοίπου 0.40€ με το τελευταίο cashback πριν 20 μέρες. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα: "Κάνε μια ανανέωση από 13€ και πάνω μέχρι 27/12 και θα πάρεις δωρο αυτόματα100 λεπτά και απεριόριστα data για 20 μέρες". Προφανώς η απάντηση της Vodafone στα δωρεάν απεριόριστα για 15 μέρεςτης Cosmote. @geoponer Κι εγώ νομίζω αν κλαφτεις στην εξυπηρέτηση πελατών υπάρχει πιθανότητα να τα πάρεις πίσω. Το θέμα ΔΕΝ είναι σαν αξία ΑΥΤΑ τα 2.49€. Μπορεί να είναι 'αναγκαία' για να μπορέσει να μπει κάποιο πακέτο. Οπότε η ζημιά μπορεί να είναι μεγαλύτερη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Τρίτη στις 05:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:56 μμ Έδωσαν πάλι τζάμπα λεπτά και δεδομένα για 10 μέρες στο νούμερο που έχει απεριόριστα... 🤦♂️ 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Τρίτη στις 06:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:04 μμ (edited) 17 minutes ago, spiliot said: Έδωσαν πάλι τζάμπα λεπτά και δεδομένα για 10 μέρες στο νούμερο που έχει απεριόριστα... 🤦♂️ απεριοριστότερα Edited Τρίτη στις 06:15 μμ by Bas 1 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 07:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:42 μμ 1 ώρα πριν, Bas said: απεριοριστότερα Μπαχαλο καταστάσεις 🙂 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 07:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:57 μμ Κινήσεις απελπισίας. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 08:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:00 μμ Καλά δε κάνει μόνο μια γκάφες, και η κοτε είχε προσφορά απεριόριστα ένα μήνα και τη πάτησαν πολλοί διότι έβαλαν και τζαμπε απεριόριστα που δεν θα χρησιμοποιηθούν από πολλούς αφού θα έχουν ήδη αγορασμένα. Απεριόριστα στα απεριόριστα 💀 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τρίτη στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:09 μμ (edited) Η μεγαλύτερη γκαφα είναι όταν σε μερικούς τα δίνει διπλά τα απεριόριστα και σε άλλους δεν δίνει καθόλου 🥲 Edited Τρίτη στις 08:10 μμ by kmpatra 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 08:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:26 μμ 15 minutes ago, kmpatra said: Η μεγαλύτερη γκαφα είναι όταν σε μερικούς τα δίνει διπλά τα απεριόριστα και σε άλλους δεν δίνει καθόλου 🥲 Η μεγαλύτερη γκαφα είναι κάποιοι να πληρώνουν αδρά και κάποιοι να έχουν την ίδια υπηρεσία τζάμπα 🙂 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 08:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:54 μμ 53 minutes ago, elkons said: Καλά δε κάνει μόνο μια γκάφες, και η κοτε είχε προσφορά απεριόριστα ένα μήνα και τη πάτησαν πολλοί διότι έβαλαν και τζαμπε απεριόριστα που δεν θα χρησιμοποιηθούν από πολλούς αφού θα έχουν ήδη αγορασμένα. Απεριόριστα στα απεριόριστα 💀 Τα χρεώσιμα απεριόριστα ήταν για 1 μήνα και τα δωρεάν απεριόριστα είναι για 2 εβδομάδες. Καμμία γκάφα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:56 μμ (edited) Αυτό με τα 25€; Ε ωραία αν έβαλες πχ για ένα μήνα απεριόριστα 11€ πάει ο Δεκέμβρης λήγει Γενάρη πάλι χάνεις το δώρο Edited Τρίτη στις 09:12 μμ by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Τρίτη στις 09:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:03 μμ Υπάρχει δώρο δύο βδομάδες απεριόριστα στη vodafone; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. Τρίτη στις 09:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:25 μμ 5 ώρες πριν, GREGORYMO said: Μόνο αν κάνεις αίτημα στο chat, μπας και την γλιτώσεις. Δεν βγάζεις πακέτο ΠΡΙΝ λήξει? Ακριβώς το ίδιο προβλήμα έχω και εγώ! Αν δεν είμαι σε συναγερμό, τσουφ και έγινε η κλήση!! Συνήθως ενεργοποιώ πακέτο την μέρα που λήγει το άλλο, αλλά ο μικρός κανονικά δεν θα το είχε στα χέρια του για κάποιες ημέρες. Τελικά το πήρε και έγινε η πατάτα.... Με πόνεσε αλλά δε μίλησα με το chat, γιατί ήταν δικαιολογημένη χρέωση. 😐 2 3 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Τρίτη στις 10:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:32 μμ 1 hour ago, geoponer said: Συνήθως ενεργοποιώ πακέτο την μέρα που λήγει το άλλο, αλλά ο μικρός κανονικά δεν θα το είχε στα χέρια του για κάποιες ημέρες. Τελικά το πήρε και έγινε η πατάτα.... Με πόνεσε αλλά δε μίλησα με το chat, γιατί ήταν δικαιολογημένη χρέωση. 😐 Αυτόματη ανανέωση του συγκεκριμένου πακέτου δεν έχει; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 01:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:59 πμ 5 ώρες πριν, elkons said: Αυτό με τα 25€; Ε ωραία αν έβαλες πχ για ένα μήνα απεριόριστα 11€ πάει ο Δεκέμβρης λήγει Γενάρη πάλι χάνεις το δώρο Εγω δεν αγόρασα το μηνιαίο, οπότε δεν έχασα το δώρο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:03 πμ 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Εγω δεν αγόρασα το μηνιαίο, οπότε δεν έχασα το δώρο. Εσύ είσαι τυχερός εγώ πήγα εξωτερικό και έβαλα το 25αρι ❤️ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. Τετάρτη στις 06:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:56 πμ 8 ώρες πριν, konstantinos77 said: Αυτόματη ανανέωση του συγκεκριμένου πακέτου δεν έχει; Σίγουρα έχει, αλλά δεν βάζουμε πάντα το ίδιο πακέτο οπότε δεν την έχω ενεργοποιήσει. Χώρια που κάποιες περιόδους ο μικρός δεν έχει το κινητό στα χέρια του οπότε θα χάναμε τσάμπα τις μέρες. 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 07:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:14 πμ 1 hour ago, elkons said: Εσύ είσαι τυχερός εγώ πήγα εξωτερικό και έβαλα το 25αρι ❤️ Και εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα. Παντως λογικη η ημερομηνία που εδωσε το δωρεαν η κοσμοτε. Καθε χρονο τετοια εποχη το δινει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. Τετάρτη στις 09:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:03 πμ 2 ώρες πριν, elkons said: Εσύ είσαι τυχερός εγώ πήγα εξωτερικό και έβαλα το 25αρι ❤️ Μάλλον εσύ είσαι ο τυχερός που πήγες εξωτερικό!! 😊 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:16 μμ 11 ώρες πριν, VIPdriver said: Και εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα. Παντως λογικη η ημερομηνία που εδωσε το δωρεαν η κοσμοτε. Καθε χρονο τετοια εποχη το δινει. Με βόλεψε το πακετάκι πάντως έκανα τις μετρήσεις μου και όλη η εμπειρία πολύ ομαλή αμέσως συνδέθηκα δεν είχα κανένα πρόβλημα! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:00 μμ Simply CU από την ιστοσελίδα κάνεις αίτηση ή μπορείς και από κατάστημα; Πας και από φορητότητα φαντάζομαι... ή είναι μόνο για καινούργιο νούμερο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 08:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:16 μμ Αυτό είναι ένα ολοκαίνουριο Simply των 75€.. καλορίζικό μου.. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 08:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:26 μμ 7 minutes ago, cu2goup said: Αυτό είναι ένα ολοκαίνουριο Simply των 75€.. καλορίζικό μου.. Αν μέσα στο μήνα δεν καταναλώσεις όλα τα δεδομένα, αυτά μένουν καβάτζα ή χάνονται; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 08:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:29 μμ (edited) 3 minutes ago, opmgls said: Αν μέσα στο μήνα δεν καταναλώσεις όλα τα δεδομένα, αυτά μένουν καβάτζα ή χάνονται; Θα σας πω στο μήνα πάνω..Δεν ξέρω!! 🙂 Edited Τετάρτη στις 08:30 μμ by cu2goup 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Τετάρτη στις 08:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:34 μμ Έχει μάθει κάποιος για το Simply τι γίνεται ως αριθμός μετά τις δωδεκάμηνες προπληρωμένες παροχές του; Εάν γίνεται δηλαδή κανονικό CU αυτόματα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Τετάρτη στις 08:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:44 μμ 26 minutes ago, cu2goup said: Αυτό είναι ένα ολοκαίνουριο Simply των 75€.. καλορίζικό μου.. https://youtube.com/watch?v=GC5E8ie2pdM&t=63s 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts