Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, teopanta1 said:

Μετά από το μακρινό 1999 με συμβόλαιο κάθε είδους πρώτη φορά από σήμερα με vodafone cu και την προσφορά της black friday. Αντε να δούμε πως θα πάει η πρώτη φορά με καρτοκινητη 

Τώρα θα είναι καλά.. όταν τελειώσει η προσφορά, θα αρχίσουν τα δύσκολα.

Αν αντέξεις στις συνεχείς αναζητήσεις προσφορών ώστε να σου συμφέρει η καρτοκινητή και δεν ξαναπάς σε συμβόλαιο "να ησυχάσεις" τότε θα καταλάβεις τι εστί καρτοκινητή. 😉

14 ώρες πριν, geoponer said:

Όχι, το Moto g9 plus μου δεν υποστηρίζει VoLTE, οπότε δεν έχω καν την επιλογή.

Δεν έχω ενεργοποιημένη φραγή, το κέντρο μυνημάτων είναι σωστό (για αυτό και έρχονται τελικά, έστω και αργοπορημένα) και δεν έχω 2η sim στη συσκευή (ούτε γενικότερα)

Μέσα σε όλα, ενώ έχω κάνει κανονικά login στο gov.gr wallet, δε μου έρχεται ποτέ η ειδοποίηση εκεί, οπότε παίζω την τύχη μου με το SMS (αν έρθει ποτέ).

**Update** τελικά έβαλα τη sim σε ένα αρχαίο Lumia 620 που έχω και μόλις ζήτησα το OTP με SMS ήρθε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα!!

Μετά ξαναέβαλα τη SIM στο Motorola και συνέχισαν να μου έρχονται ληγμένοι κωδικοί και ειδοποιήσεις από 3-4 ώρες πρίν! 😞

Πήγαινε σε ένα κατάστημα βονταφον να στο ελέγξουν μπορεί να είναι θέμα συσκευής δεν ξέρω

Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂

Κλείσε/άνοιξε το rcs στο messages, μην τυχόν και κάνει καμμια εμπλοκη αυτό, κοίτα μη θέλει ενημέρωση και η εφαρμογή,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Upd είναι παλιά η sim?

Σε moto g32 παίρνω κανονικά τα sms. Και με ενεργοποιημενο το rcs.

@geoponer

Edited by kmpatra

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Μόλις δει πόσα χρήματα γλιτώνει, δεν θα ξαναπάει συμβόλαιο. 

Πάντα εξαρτάται από τη χρήση. Για πολλά δεδομένα επί μονίμου βάσεως, δεν συμφέρει το καρτοκινητό.

1 minute ago, cu2goup said:

Πάντα εξαρτάται από τη χρήση. Για πολλά δεδομένα επί μονίμου βάσεως, δεν συμφέρει το καρτοκινητό.

Πόσα ΜΒ το μήνα?

5 ώρες πριν, teopanta1 said:

Μετά από το μακρινό 1999 με συμβόλαιο κάθε είδους πρώτη φορά από σήμερα με vodafone cu και την προσφορά της black friday. Αντε να δούμε πως θα πάει η πρώτη φορά με καρτοκινητη 

Έγινε και η ενεργοποίηση ή μόνο παραλαβή της sim?

2 ώρες πριν, Natbic said:

Έγινε και η ενεργοποίηση ή μόνο παραλαβή της sim?

Ναι ολα κανονικά 

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

5 ώρες πριν, kmpatra said:

Κλείσε/άνοιξε το rcs στο messages, μην τυχόν και κάνει καμμια εμπλοκη αυτό, κοίτα μη θέλει ενημέρωση και η εφαρμογή,δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Upd είναι παλιά η sim?

Σε moto g32 παίρνω κανονικά τα sms. Και με ενεργοποιημενο το rcs.

@geoponer

Αυτό με τα RCS ήταν από τα πρώτα από δοκιμάσαμε με την υποστήριξη, αλλά δεν έκανα καμία διαφορά δυστυχώς. 

Ενημερώσεις εφάρμογών κάνω σχεδόν κάθε μέρα, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. 

Η sim είναι καινούργια γιατί ήρθα στη vodafone πριν απο λιγότερο από ένα χρόνο.

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα συνεχίσω να το ψάχνω όπως μπορώ για να μου φύγει η περιέργεια!

5 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Πήγαινε σε ένα κατάστημα βονταφον να στο ελέγξουν μπορεί να είναι θέμα συσκευής δεν ξέρω

Δεν ξέρω αν τα αξίζει καν, ειδικά αν χρεώνεται ο έλεγχος. Η συσκευή τα έχει φάει τα ψωμιά της και με το παραπάνω μετά από σχεδόν 4 χρόνια οπότε με το νέο έτος μάλλον θα την αλλάξω και θα ησυχάσω.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

23 minutes ago, geoponer said:

Η συσκευή τα έχει φάει τα ψωμιά της και με το παραπάνω μετά από σχεδόν 4 χρόνια οπότε με το νέο έτος μάλλον θα την αλλάξω και θα ησυχάσω.

Την ίδια συσκευή έχω. Με cosmote έχω VoLte.

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Για πολλά δεδομένα επί μονίμου βάσεως, δεν συμφέρει το καρτοκινητό.

Για κάποιους πολλά δεδομένα είναι τα 50Gb/month και για άλλους τα  500Gb/month (για να μην γράψω 5000Gb/month). :classic_smile:

8 minutes ago, opmgls said:

Για κάποιους πολλά δεδομένα είναι τα 50Gb/month και για άλλους τα  500Gb/month (για να μην γράψω 5000Gb/month). :classic_smile:

Κοίταξε να δεις.. τα πιο φτηνά "αρκετά δεδομένα" αυτή τη στιγμή στην καρτοκινητή είναι τα 200GB του CU μέσω big bang. Αυτά κοστίζουν 11,5€. Το πιο φτηνό πακέτο ομιλίας στο CU κοστίζει 11,80€. Άρα θες 26€ κάρτα τον μήνα για το ίντερνετ αυτό + ομιλία.

Στα συμβόλαια πολλές φορές έχουν αναφερθεί unlimited ακόμα και COSMOTE σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Από κει και πέρα, για εμένα που είμαι ολιγαρκής και μου αρκεί το ίντερνετ που δίνει με το πακέτο ομιλίας, προφανώς συμφέρει η καρτοκινητή.

Φυσικά αν μιλήσουμε για ακόμα περισσότερο ίντερνετ, τα πράγματα στην καρτοκινητή ακριβαίνουν αρκετά.

* Δίνει σε προσωπική προσφορά το what's up unlimited στα 25€ και 20€ φοιτητικό. Αλλά δεν μπορείς να βασίζεται γιατί δεν είναι μόνιμο πακέτο.

7 minutes ago, cu2goup said:

Κοίταξε να δεις.. τα πιο φτηνά "αρκετά δεδομένα" αυτή τη στιγμή στην καρτοκινητή είναι τα 200GB του CU μέσω big bang. Αυτά κοστίζουν 11,5€. Το πιο φτηνό πακέτο ομιλίας στο CU κοστίζει 11,80€. Άρα θες 26€ κάρτα τον μήνα για το ίντερνετ αυτό + ομιλία.

Στα συμβόλαια πολλές φορές έχουν αναφερθεί unlimited ακόμα και COSMOTE σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Από κει και πέρα, για εμένα που είμαι ολιγαρκής και μου αρκεί το ίντερνετ που δίνει με το πακέτο ομιλίας, προφανώς συμφέρει η καρτοκινητή.

Φυσικά αν μιλήσουμε για ακόμα περισσότερο ίντερνετ, τα πράγματα στην καρτοκινητή ακριβαίνουν αρκετά.

* Δίνει σε προσωπική προσφορά το what's up unlimited στα 25€ και 20€ φοιτητικό. Αλλά δεν μπορείς να βασίζεται γιατί δεν είναι μόνιμο πακέτο.

Καλά τα γράφεις, και όπως συνάγεται από τα γραφόμενα σου η καρτοκινητή δεν συμφέρει αν θες πολλά δεδομένα ΚΑΙ πολλά λεπτά ομιλίας. Αναλογα με τις αναγκες του ο καθένα πρέπει να επιλέξει αν θα τις περιορίσει κάπως ή θα πληρώσει κάπως παραπάνω.

7 minutes ago, opmgls said:

Καλά τα γράφεις, και όπως συνάγεται από τα γραφόμενα σου η καρτοκινητή δεν συμφέρει αν θες πολλά δεδομένα ΚΑΙ πολλά λεπτά ομιλίας. Αναλογα με τις αναγκες του ο καθένα πρέπει να επιλέξει αν θα τις περιορίσει κάπως ή θα πληρώσει κάπως παραπάνω.

Τα πολλά δεδομένα στην καρτοκινητή θέλουν χρόνο για ψάξιμο. Και φυσικά μελέτη του φόρουμ.. 😉

Πχ στη nova αυτή τη στιγμή δίνουν την προσωπική προσφορά των 250GB με 7,8€.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου το δώσει αν έχεις 1 αριθμό. Αν έχεις όμως 3-4, το πιθανότερο είναι πως θα σου το δώσει τουλάχιστον στα 2.

Edited by cu2goup

58 minutes ago, VIPdriver said:

Τα πιο φτηνά data είναι στο ετησιο πακετο του Frog.

Και αυτά έχουν περιορισμούς. 

Πέρσι δεν γινόταν φορητότητα σ'αυτή την προσφορά, φέτος το έκαναν. Αλλά και gb να έχεις για ένα χρόνο, αν έχεις τον προσωπικό σου αριθμό, θα πρέπει να κάνεις ανανέωση για να βάζεις πακέτο ομιλίας αλλιώς και θα πληρώσεις 90€ και θα βάζεις και κάθε μήνα κάρτα, οπότε 90/12 = 7,5 + 8 η ελάχιστη ανανέωση/μήνα = 15,5€ - αλλιώς, αν έχεις την FROG ώς έξτρα SIM και ανανεωνεις online με 13€, φτάνεις τα 20,5€/μήνα

Επίσης, στα καρτοκινητά όλα τα πακέτα έχουν περιορισμούς. Τα πακέτα ομιλίας είναι μόνο για κλήσεις εντός Ελλάδας, ακόμα και τα απεριόριστα του FROG έχουν όριο 10gb στο εξωτερικό (σε σύγκριση με τα 60 που δίνει η COSMOTE στα συμβόλαιά της) κτλ κτλ.

Εν κατακλείδι,  το "το καρτοκινητό είναι καλύτερο" δεν υφίσταται ή για να το διατυπώσω καλύτερα, δεν μπορείς να το εφαρμόσεις σε όλους, όσο οικονομικό & να είναι

Πχ προσωπικά έχω το Red Unlimited στα 20€ και χρησιμοποιώ και τα λεπτά όταν είμαι εξωτερικό, χαλάω τουλάχιστον 50gb όταν είμαι έξω, έχω την i4s και παίρνει δεδομένα και η κοπέλα μου και εντός Ελλάδας , κάνω min χρήση 300-400gb/μήνα - κανένα πακέτο δεν μου τα δίνει αυτά. Οπότε, συμβόλαιο foreva (ή μέχρι το Νοέμβρη που λήγει). 

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

6 ώρες πριν, ParafronGR said:

και θα βάζεις και κάθε μήνα κάρτα, οπότε 90/12 = 7,5 + 8 η ελάχιστη ανανέωση/μήνα = 15,5€ - αλλιώς, αν έχεις την FROG ώς έξτρα SIM και ανανεωνεις online με 13€, φτάνεις τα 20,5€/μήνα.

Γενικά κάνεις λανθασμένους υπολογισμούς. Ελάχιστη ανανέωση 8€ ανά ΔΙΜΗΝΟ η Frog. 

17 minutes ago, motoboots said:

Γενικά κάνεις λανθασμένους υπολογισμούς. Ελάχιστη ανανέωση 8€ ανά ΔΙΜΗΝΟ η Frog. 

Φίλε μου, μιλάω για πραγματικές συνθήκες που πρέπει να είναι στο κινητό λόγω δουλειάς και να βάζεις "νορμαλ" πακέτα κι όχι να κάθεσαι να σκέφτεσαι αν έχει βδομάδα διπλασιασμού για να πάρεις 60+60.

Έχουμε δει εδώ μέσα διάφορες επιλογές πχ VOIP και διάφορα άλλα - και μπράβο στο καθένα αν μπορεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι , αλλά όταν πρέπει να μιλάς ώρες, τί θα κάνεις? Αναπάντητες σα να είμαστε 15 χρονών? ή το παλιό της VF που είχε στο CU, το Call me back που καλούσες κάπου και πήγαινε στον άλλον μήνυμα, "ο τάδε αριθμός ζήτησε να τον καλέσετε". :p lol 

Ακόμα και η μάνα μου που είναι 55 χρονών και την πήγα από WhatsUp σε FROG για να έχει πιο πολλά MB, όταν της είπα το πακέτο της δίνει 60 λεπτά, μου είπε "σε ποιον να πρωτομιλήσω 60 λεπτά?". Συν ότι το πακέτο δεν έχει SMS που όλο και κάπου θα στείλεις κτλ κτλ κτλ. 

Ξαναλέω, όλοι μας έχουμε άλλες ζωές, άλλες απαιτήσεις κτλ και είναι απολύτως φυσιολογικό. Εσυ μπορεί να μιλάς σα να έχεις χρονοχρέωση, εγώ το min που μιλάω σε κάθε κλήση είναι περίπου 13 λεπτά. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του καθενός.

Η καρτοκινητή θέλει χρόνο να ασχοληθεί κανείς. Και όρεξη.

Από την άλλη, κάποιος πρέπει να πληρώνει και τις συνδέσεις. Αλλιώς πώς θα κάνουν οι εταιρείες προσφορές στα καρτοκινητά να τις τσιμπάμε εμείς;; 😉

1 ώρα πριν, ParafronGR said:

Φίλε μου, μιλάω για πραγματικές συνθήκες που πρέπει να είναι στο κινητό λόγω δουλειάς και να βάζεις "νορμαλ" πακέτα κι όχι να κάθεσαι να σκέφτεσαι αν έχει βδομάδα διπλασιασμού για να πάρεις 60+60.

Έχουμε δει εδώ μέσα διάφορες επιλογές πχ VOIP και διάφορα άλλα - και μπράβο στο καθένα αν μπορεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι , αλλά όταν πρέπει να μιλάς ώρες, τί θα κάνεις? Αναπάντητες σα να είμαστε 15 χρονών? ή το παλιό της VF που είχε στο CU, το Call me back που καλούσες κάπου και πήγαινε στον άλλον μήνυμα, "ο τάδε αριθμός ζήτησε να τον καλέσετε". 😛 lol 

Ακόμα και η μάνα μου που είναι 55 χρονών και την πήγα από WhatsUp σε FROG για να έχει πιο πολλά MB, όταν της είπα το πακέτο της δίνει 60 λεπτά, μου είπε "σε ποιον να πρωτομιλήσω 60 λεπτά?". Συν ότι το πακέτο δεν έχει SMS που όλο και κάπου θα στείλεις κτλ κτλ κτλ. 

Ξαναλέω, όλοι μας έχουμε άλλες ζωές, άλλες απαιτήσεις κτλ και είναι απολύτως φυσιολογικό. Εσυ μπορεί να μιλάς σα να έχεις χρονοχρέωση, εγώ το min που μιλάω σε κάθε κλήση είναι περίπου 13 λεπτά. 

Πέστα φίλε μου, πραγματικά όμως.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

2 ώρες πριν, cu2goup said:

κάποιος πρέπει να πληρώνει και τις συνδέσεις. Αλλιώς πώς θα κάνουν οι εταιρείες προσφορές στα καρτοκινητά να τις τσιμπάμε εμείς;; 

Σωστός !!!

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Το ετησιο πακετο του Frog ΔΕΝ έχει περιορισμους και ΔΕΝ θελει ανανεωση για 12 μήνες. Δινει απεριόριστα data και 120 λεπτά καθε μηνα για 12 μηνες χωρις καμία ανανέωση για 12 μηνες.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του καθενός.

Η καρτοκινητή θέλει χρόνο να ασχοληθεί κανείς. Και όρεξη.

Από την άλλη, κάποιος πρέπει να πληρώνει και τις συνδέσεις. Αλλιώς πώς θα κάνουν οι εταιρείες προσφορές στα καρτοκινητά να τις τσιμπάμε εμείς;; 😉

Πρώτο κομμάτι συμφωνώ απόλυτα παίζει ρόλο και πόσο έξυπνος κλπ 

από την άλλη δεν κάνουν προσφορές για την καλή τους την καρδιά μην ξεχνάς οι τηλεπικοινωνίες έχουν ένα σταθερό κόστος η διαφορά άμα δίνουν σε όλους απεριόριστα είναι πολύ μικρή για αυτούς 

Ο μόνος λογως που δίνουν ακόμα προσφορές είναι επειδή ο κόσμος της πέρνει τώρα που έχει μειωθεί ο κόσμος που της πέρνει της μειώνουν και αυτή 

δες πχ nova f2g unlimited πουθενά πχ 

1 minute ago, Harry636 said:

από την άλλη δεν κάνουν προσφορές για την καλή τους την καρδιά μην ξεχνάς οι τηλεπικοινωνίες έχουν ένα σταθερό κόστος η διαφορά άμα δίνουν σε όλους απεριόριστα είναι πολύ μικρή για αυτούς 

Ο μόνος λογως που δίνουν ακόμα προσφορές είναι επειδή ο κόσμος της πέρνει τώρα που έχει μειωθεί ο κόσμος που της πέρνει της μειώνουν και αυτή 

Αυτό είναι γνωστό και ως νόμος της ράντας 

6 minutes ago, Harry636 said:

Αυτό είναι γνωστό και ως νόμος της ράντας 

Και το ποιο σημαντικό πρόβλημα στην Ελλάδα οικονομικά καρτέλ 

4 ώρες πριν, ParafronGR said:

Έχουμε δει εδώ μέσα διάφορες επιλογές πχ VOIP και διάφορα άλλα - και μπράβο στο καθένα αν μπορεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι , αλλά όταν πρέπει να μιλάς ώρες, τί θα κάνεις? Αναπάντητες σα να είμαστε 15 χρονών? ή το παλιό της VF που είχε στο CU, το Call me back που καλούσες κάπου και πήγαινε στον άλλον μήνυμα, "ο τάδε αριθμός ζήτησε να τον καλέσετε". 😛 lol 

Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, όταν όμως αναφέρεσαι σε τιμές και κόστος θα γράφεις την πραγματικότητα. Το Frog σήμερα απαιτεί 8€ κάθε δίμηνο. Αν αυτό καλύπτει κάποιους, δεν σου πέφτει λόγος.

Εδώ και χρόνια καλύπτομαι απόλυτα με αυτόν τον τρόπο, αφού με αυτό το ποσό αγοράζω 120 λεπτά ομιλίας το μήνα, που μου περισσεύουν. Δεδομένα είχα για ένα χρόνο απεριόριστα, από άλλη κάρτα Frog που είχα αγοράσει 60€ για ένα χρόνο.

19 minutes ago, Harry636 said:

Εδώ δεν προλαβαίνει η Vodafone να ενεργοποιεί τα πακέτα που έδωσε στο Black Friday και μου λες πως δεν παίρνει ο κόσμος τις προσφορές;

28 minutes ago, Harry636 said:

Η Nova είναι το χειρότερο παράδειγμα προσφορών που θα μπορούσες να αναφέρεις. Δεν είναι η "τάση" είναι η εξαίρεση.

19 minutes ago, cu2goup said:

Εδώ δεν προλαβαίνει η Vodafone να ενεργοποιεί τα πακέτα που έδωσε στο Black Friday και μου λες πως δεν παίρνει ο κόσμος τις προσφορές;

Η Nova είναι το χειρότερο παράδειγμα προσφορών που θα μπορούσες να αναφέρεις. Δεν είναι η "τάση" είναι η εξαίρεση.

Ok άκουσε με καθαρά 

όλα τα πάγια unlimited 33 e 

w a είχε 25 Ε all unlimited το έκοψε ( το έφερε πίσω για ένα μήνα ) data unlimited 13,5 e έχει φύγει από το παράθυρο 

το f2g ήταν το πρώτο που έφερε unlimited all πάει και αυτό 

cu το έχουν αλλάξει το πρόγραμμα και από unlimited all το έχουν κάνει 200 gb με προσφορά δίνουν απεριόριστα