elkons Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος Μην το συγκρίνεις με τη προσφορά της Frog, άλλη καρτοκινητη αυτή άλλο το CU Για να καταλάβεις το Cosmote what's up είναι το αντίστοιχο Vodafone Cu στη Vodafone. Για το μέσο χρήστη πολύ καλά είναι με 13€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος 1 minute ago, elkons said: Μην το συγκρίνεις με τη προσφορά της Frog, άλλη καρτοκινητη αυτή άλλο το CU Για να καταλάβεις το Cosmote what's up είναι το αντίστοιχο Vodafone Cu στη Vodafone. Για το μέσο χρήστη πολύ καλά είναι με 13€. Αυτό εξαρτάται από το κάθε άτομα αλλοι μένουν δίπλα στην βονταφον άλλοι δίπλα στην κοσμοτε υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα που έχει η κοσμοτε σήμα αλλά η βονταφον αυτό εξαρτάται από το κάθε άτομα και την προσωπική του ζωή και στάση ζωής 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος Εγώ απλώς ενημέρωσα για τη προσφορά μήπως ενδιαφέρεται κάποιο μέλος της κοινότητας επειδή η διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης προφοράς είναι περιορισμένη ,από κει και πέρα ας κάνει ο κάθε ένας ότι θέλει δε με αφορά αν η περιοχή είναι Vodafone ή Cosmote, αυτός που ενδιαφέρεται θα το ψάξει και θα κρίνει τι θα κάνει. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος (edited) Αυτό νομίζω δεν έχει αναφερθεί https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/added-time/ Edited 26 Νοέμβριος by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος 17 minutes ago, elkons said: Μια ιδιαίτερη προφορά έχουμε στο Cu για τη Black friday Για 9 μήνες με κάθε ανανέωση 13€ δίνει απεριόριστα ομιλία και δεδομένα Ισχύει για φορητότητα ή νέα νούμερα Cu* Περισσότερες πληροφορίες εδώ Τι σε έπιασε και αναφέρεις συνοπτικά την προσφορά ενώ τη συζητάμε ώρες τώρα; 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος 3 minutes ago, kmpatra said: Αυτό νομίζω δεν έχει αναφερθεί https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/added-time/#?panel=note-84 Έχεις δίκιο, δεν το βλεπω να προχωραει, αφου σχεδόν ολοι εχουν απεριόριστα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος 8 minutes ago, Teiresias_ said: Τι σε έπιασε και αναφέρεις συνοπτικά την προσφορά ενώ τη συζητάμε ώρες τώρα; Την γράφει για όλους να την δουν που είναι το κακό πρέπει να βοηθάμε ο ένας το αλλο 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος 11 minutes ago, Teiresias_ said: Τι σε έπιασε και αναφέρεις συνοπτικά την προσφορά ενώ τη συζητάμε ώρες τώρα; Δεν τα είχα παρακολουθήσει όλα τα προηγούμενα, αλλά δε πειράζει ίσως το δει κάποιο νέο μέλος. 3 minutes ago, Harry636 said: πρέπει να βοηθάμε ο ένας το αλλο Πράξεις αλληλεγγύης 🥰 Φημίζεται το myphone για αυτό 🇦🇪🇸🇦🤝✌️ Νόβα ονλυ δε αραψ νετγουορκς @Nickchris36 @cmvr 4 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος 5 minutes ago, Harry636 said: Την γράφει για όλους να την δουν που είναι το κακό πρέπει να βοηθάμε ο ένας το αλλο Καλά δεν τον είπα και καμπούρη.. απλώς φάνηκε σαν να μην είχε διαβάσει τα προηγούμενα.. 1 minute ago, elkons said: Δεν τα είχα παρακολουθήσει όλα τα προηγούμενα, αλλά δε πειράζει ίσως το δει κάποιο νέο μέλος. Είδες που σε κατάλαβα; 🙂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος Τρέχει έκπτωση στην ευρωπαϊκή κάρτα νέων, η οποία προφανώς και συνδυάζεται με την υπάρχουσα προσφορά των απεριόριστων με 13€ . Εξαιρετικό https://europeanyouthcard.gr/home/el/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Λοιπόν παιδιά έχω vodafone καρτοπρογραμμα και λήγει, προλαβαίνω να παραγγείλω whats up κάρτα και μετά να κάνω vodafone cu για να πάρω την προσφορά; για πείτε οι γνώστες 2 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 2 minutes ago, teopanta1 said: Λοιπόν παιδιά έχω vodafone καρτοπρογραμμα και λήγει, προλαβαίνω να παραγγείλω whats up κάρτα και μετά να κάνω vodafone cu για να πάρω την προσφορά; για πείτε οι γνώστες Εκτός απροόπτου, προλαβαίνεις. Το πολύ μια εβδομάδα ανά φορητότητα. Η πιο μεγάλη καθυστέρηση είναι η παραλαβή της SIM. Εάν βρεις ετοιμοπαράδοτη σε κατάστημα σε 2 μέρες έχεις αλλάξει πάροχο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Κέρδισα στον διαγωνισμό και σήμερα μου πιστώθηκαν οι παροχές 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Κέρδισα στον διαγωνισμό και σήμερα μου πιστώθηκαν οι παροχές Καλοφάγωτα φίλε μου! Σήμερα σου ήρθε το σμσ ότι κέρδισες; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 3 minutes ago, VIPdriver said: Καλοφάγωτα φίλε μου! Σήμερα σου ήρθε το σμσ ότι κέρδισες; Δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα,απλά μπήκα το πρωί στο app και είδα τα πάντα απεριόριστα. Και όταν πάτησα να δω πληροφορίες μου έλεγε απεριόριστα MB από προσφορά μόνο για εσένα και ημερομηνία λήξης 27 Νοεμβρίου 2025 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος (edited) 7 minutes ago, aektzhs 1 said: Δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα,απλά μπήκα το πρωί στο app και είδα τα πάντα απεριόριστα. Και όταν πάτησα να δω πληροφορίες μου έλεγε απεριόριστα MB από προσφορά μόνο για εσένα και ημερομηνία λήξης 27 Νοεμβρίου 2025 Πώς γίνεται άλλα νούμερα να ταιριάζουν με τους συμφορουμίτες και άλλοι να κερδίζουν τα unlimited τελικά;;; 😯😂😂😂 Καλοφάγωτα!!! 3 ώρες πριν, teopanta1 said: Λοιπόν παιδιά έχω vodafone καρτοπρογραμμα και λήγει, προλαβαίνω να παραγγείλω whats up κάρτα και μετά να κάνω vodafone cu για να πάρω την προσφορά; για πείτε οι γνώστες Πήγαινε σε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός για άμεση φορητότητα ώστε μεθαύριο να είσαι Cosmote. Οπότε έτσι προλαβαίνεις σίγουρα. Edited 27 Νοέμβριος by Teiresias_ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 36 minutes ago, aektzhs 1 said: Κέρδισα στον διαγωνισμό και σήμερα μου πιστώθηκαν οι παροχές Τυχερούληηη... 😉😉😂😂 34 minutes ago, VIPdriver said: Καλοφάγωτα φίλε μου! Σήμερα σου ήρθε το σμσ ότι κέρδισες; Είδες όποιος δεν κλαίγεται... 😉😉😂😂 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος (edited) Επειδή διάβασα σε κάποιο ποστ ότι δεν έχει δεδομένα στην ΕΕ να διευκρινίσω πως στους όρους αναφέρει ότι "Tα unlimited data δεν είναι διαθέσιμα προς χρήση εντός της Ε.Ε." Όταν είχα πάρει αντίστοιχη προσφορά τον Μάρτιο είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι θα έχω 20+ gb (νομίζω 21,5 αλλά δεν παίρνω όρκο) για χρήση στην Ε.Ε. Όντως, όταν βγήκα από Ελλάδα έκανα μεγάλη χρήση χωρίς να ασχολούμαι με την κατανάλωση και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Δεν ξέρω πόσα "έκαψα", σίγουρα κάτω από 20gb, ωστόσο είναι παραπάνω από αρκετά τηρουμένων των αναλογιών. Άλλο είναι το πρόβλημα με τη Vodafone και έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητης - καρτοπρογράμματος εάν κάτι πάει στραβά. Edited 27 Νοέμβριος by oregon 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_asd_ Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 13 ώρες πριν, sou_d said: Τρέχει έκπτωση στην ευρωπαϊκή κάρτα νέων, η οποία προφανώς και συνδυάζεται με την υπάρχουσα προσφορά των απεριόριστων με 13€ . Εξαιρετικό https://europeanyouthcard.gr/home/el/ Μια καρτα πχ 3ετους διαρκειας, θα εχει ως αποτελεσμα στο CU να μπαινει το 10€ δωρο για 3 χρονια ή μολις κλεισει ο πρωτος χρονος θα σταματησει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Θα σταματήσει. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Περιμένω και εγώ από στιγμή σε στιγμή να πιστωθούν τα απεριόριστα. Ούτε sms δέχτηκα, ούτε και τον αριθμό μου είδα στην κατάσταση. Αλλά ελπίζω! 2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 3 minutes ago, EllinikoNisi said: Περιμένω και εγώ από στιγμή σε στιγμή να πιστωθούν τα απεριόριστα. Ούτε sms δέχτηκα, ούτε και τον αριθμό μου είδα στην κατάσταση. Αλλά ελπίζω! Dum spiro spero: οσο ζω ελπιζω 🙂 4 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα,απλά μπήκα το πρωί στο app και είδα τα πάντα απεριόριστα. Και όταν πάτησα να δω πληροφορίες μου έλεγε απεριόριστα MB από προσφορά μόνο για εσένα και ημερομηνία λήξης 27 Νοεμβρίου 2025 Η ληξη χρηματικου υπολοιπου εμεινε οπως ηταν? Ή πήγε και αυτή ένα χρόνο μπροστά? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 20 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Αν καλέσουμε με το bring a friend έναν στο cu, τα 10gb που δίνει δώρο για 12 μήνες, χρειάζεται να κάνουμε και ανανέωση στο νούμερο; Αυτά θα πιστωνονται; (το ότι γράφει aektzhs πάνω είναι άκυρο, δε μπορώ να το σβήσω για κάποιο λόγω. Sorry!) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος (edited) 15 minutes ago, kmpatra said: Η ληξη χρηματικου υπολοιπου εμεινε οπως ηταν? Ή πήγε και αυτή ένα χρόνο μπροστά? Σε εμένα πάντως στον προηγούμενο διαγωνισμό είχε αργήσει πολύ να αλλάξει και όταν άλλαξε πήγε με την τότε ημερομηνία + 1 χρόνο. Οπότε τώρα τα απεριόριστα λήγουν Μάη και η κάρτα Ιούνη ή Ιούλη, δε θυμάμαι. 5 minutes ago, _NikitaS_ said: Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Αν καλέσουμε με το bring a friend έναν στο cu, τα 10gb που δίνει δώρο για 12 μήνες, χρειάζεται να κάνουμε και ανανέωση στο νούμερο; Αυτά θα πιστωνονται; Δεν είμαι σίγουρος ότι το καταλαβαίνεις σωστά. Κάθε φορά που κάνεις ανανέωση θα παίρνεις 10GB στο νούμερο που έκανες την ανανέωση και αυτό για τους πρώτους 12 μήνες. Edited 27 Νοέμβριος by spiliot 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts