VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Εγω θα βαλω στη σιμ2 το f2g που εχω (στη θεση του βονταφον Ολυμπιακός) και στη χειρότερη (εαν δεν θα μου δινει 12 μηνες εισερχόμενες) θα βαζω 8€/2μηνο σε κατάστημα (οταν παω τους τονιζω οτι θελω 8€ στο ΝΕΟ f2g μου και δεν κανουν κιχ). 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Και η ανανέωση 8 ευρώ δε βλέπω να έχει πολύ μέλλον... 1 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 3 minutes ago, Serafeim1981 said: Και η ανανέωση 8 ευρώ δε βλέπω να έχει πολύ μέλλον... Δεν ανακοινωθηκε κατι. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 30 minutes ago, geoponer said: Χλωμό το κόβω, δεν έχουν λόγο να δώσουν παράταση σε μια υπηρεσία που καταργούν και από την οποία δεν έχουν κάποιο όφελος πλέον. Οπως εγραψα κι αλλού, πέρα από το οικονομικό κομμάτι, πιστεύω ότι σιγά-σιγά ξεφορτώνονται και βαρίδια τεχνικής φύσεως. Αυτή η υπηρεσία όπως και το liquid έβγαζαν αρκετά συστημικά προβλήματα και τρύπες κατα διαστήματα, και προφανώς σε αναβαθμίσεις στο backend, όλο κάτι χαλάγε. Είναι χαρακτηριστικό ότι το liquid έφυγε μία και έξω, χωρίς αλλαγές τιμολογιακές τουλάχιστον, μέσα σε 2 χρόνια. Εδώ η υπηρεσία του κασμπάκ ήταν πιο παλιά βέβαια. Αλλά τελευταία και αυτή είχε τα θέματα της. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Έχει update πάλι η εφαρμογή του cu. @Teiresias_ το πήρες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Teiresias_ said: Επιτέλους θα σταματήσουμε να πληρώνουμε τον Μπαρμπαστάθη!!! Πλακα πλακα θα δοκιμάσουμε και κάποια άλλη ντομάτα. Για να είμαι ειλικρινής, είχα κουραστεί να κυνηγάω προϊόντα και δεν είναι λίγες φορές που δεν τα έβρισκα στα ράφια. Επί της ουσίας η χρησιμότητα ήτανε μόνο για ανανέωση του κινητού. Και η έκπτωση στο σταθερό ή η απόδοση στο κινητό χρησιμη, εφόσον δεν είχες κοντά κάποιο άλλο σούπερ μάρκετ που να δίνει το ίδιο προϊόν με τη χαμηλότερη τιμή. Γιατί αν δείτε το προϊόντα και τις τιμές που παίζουν ανα σούπερ μάρκετ με τις προσφορές, το μόνο κέρδος ουσιαστικά ήταν απο 0,05 ως 0,5 στα ακριβότερα προϊόντα, αν υποθέσουμε ότι πήγαινες στο σούπερ μάρκετ που είχε το συγκεκριμένο προϊόν στη χαμηλότερη τιμή προσφοράς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Teiresias_ said: Επιτέλους θα σταματήσουμε να πληρώνουμε τον Μπαρμπαστάθη!!! Πράγματι και για μένα τα μόνα που άξιζαν ήταν τα προϊόντα Μπαρμπαστάθης και οι μπύρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 18 minutes ago, VIPdriver said: Δεν ανακοινωθηκε κατι. Λαθος.... Ζει με δανεικο χρονο..... Για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής: Η ελάχιστη αξία ανανέωσης μέσω των καταστημάτων Vodafone διαμορφώνεται από 8€ στα 13€. https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/20240108-timologiakes-allages-kartokinitis 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Σοβαρά είχε ανακοινωθεί? Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει καταργηθεί ακόμα έτσι δεν είναι? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 30 minutes ago, VIPdriver said: Δεν ανακοινωθηκε κατι. Σωστά. Αλλά θεωρώ ότι έρχεται σύντομα και στους τρεις. 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 10 minutes ago, Serafeim1981 said: Σωστά. Αλλά θεωρώ ότι έρχεται σύντομα και στους τρεις. Ας ερθει. Αυτοί θα χάσουν. Εαν δεν θέλουν να έχουν κανένα πλεονεκτημα μεταξυ τους, ας μην έχουν. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 hour ago, VIPdriver said: Ας ερθει. Αυτοί θα χάσουν. Εαν δεν θέλουν να έχουν κανένα πλεονεκτημα μεταξυ τους, ας μην έχουν. καταρχην το οτι δεν γινεται ηλεκτρονικα αλλα μονο σε καταστηματα απο μονο του αποκλειει ενα πολυ μεγαλο ποσοστο συνδρομητων ασε δε που τα καταστηματα κανουν τους δυσκολους και πολλες φορες αρνουνται να σου βαλουν 8 ευρω 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 12 minutes ago, HEO said: καταρχην το οτι δεν γινεται ηλεκτρονικα αλλα μονο σε καταστηματα απο μονο του αποκλειει ενα πολυ μεγαλο ποσοστο συνδρομητων ασε δε που τα καταστηματα κανουν τους δυσκολους και πολλες φορες αρνουνται να σου βαλουν 8 ευρω Σε κατάστημα Γερμανός δεν είχα ποτέ θέμα. Σε κατάστημα Νόβα τους είπα αυτό που έγραψα πιο πανω κ δεν τους έδωσα περιθωριο συνέχειας. Μία φορά με ρώτησε ένας "μα δεν μπορείτε να ενεργοποιησετε κάποιο πακετο" και του απάντησα "το θέλω για συντήρηση" και τέλος. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 4 ώρες πριν, HEO said: αν θελεις να στειλεις επιστολη, την στελνεις εδω: https://www.vodafone.gr/aitima-grapto Για να δούμε τώρα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 35 minutes ago, VIPdriver said: Σε κατάστημα Γερμανός δεν είχα ποτέ θέμα. Σε κατάστημα Νόβα τους είπα αυτό που έγραψα πιο πανω κ δεν τους έδωσα περιθωριο συνέχειας. Μία φορά με ρώτησε ένας "μα δεν μπορείτε να ενεργοποιησετε κάποιο πακετο" και του απάντησα "το θέλω για συντήρηση" και τέλος. Εάν κατάλαβα κάλα, τα καταστήματα που ονομάζονται "Γερμανός" είναι ιδιοκτησία Cosmote - ενώ τα καταστήματα που ονομάζονται "Nova" είναι franchise 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Σίγουρα οι νικητες του διαγωνισμού θελουν 13€ για να συνεχίσουν να παίρνουν το δώρο? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 25 minutes ago, Bas said: Εάν κατάλαβα κάλα, τα καταστήματα που ονομάζονται "Γερμανός" είναι ιδιοκτησία Cosmote - ενώ τα καταστήματα που ονομάζονται "Nova" είναι franchise Τα Γερμανός είναι εταιρεία του ομίλου Cosmote . Τα καταστήματα όμως δεν είναι ιδιόκτητα. Franchise είναι. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 19 minutes ago, kmpatra said: Σίγουρα οι νικητες του διαγωνισμού θελουν 13€ για να συνεχίσουν να παίρνουν το δώρο? Οχι αλλά μετά το τρίμηνο υσχει κανονικά η φραγη μου το είπαν από την εξυπηρετιση πριν κερδίσω στο διαγωνισμο άλλο τώρα δεν το βρίσκω το αντίγραφο με εκείνη την συνομιλία από το live chat 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Καλά, όσο υπάρχει ακόμα smart pocket κάτι πάει κι έρχεται αν και κακώς δεν το άφηναν ανοιχτό αφού υπήρχε δώρο... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 37 minutes ago, Bas said: Εάν κατάλαβα κάλα, τα καταστήματα που ονομάζονται "Γερμανός" είναι ιδιοκτησία Cosmote - ενώ τα καταστήματα που ονομάζονται "Nova" είναι franchise Τα καταστήματα "Γερμανός" λειτουργούν ως δίκτυο franchise υπό την ιδιοκτησία του Ομίλου ΟΤΕ (COSMOTE). Ενώ ανήκουν στον ίδιο όμιλο και αντιπροσωπεύουν προϊόντα και υπηρεσίες της Cosmote, λειτουργούν από ανεξάρτητους συνεργάτες (franchisees) που διατηρούν τα καταστήματα Εάν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 47 minutes ago, eridion25 said: Οχι αλλά μετά το τρίμηνο υσχει κανονικά η φραγη μου το είπαν από την εξυπηρετιση πριν κερδίσω στο διαγωνισμο άλλο τώρα δεν το βρίσκω το αντίγραφο με εκείνη την συνομιλία από το live chat Βλακείες σου είπαν ή δε κατάλαβες, έχω να βάλω κάρτα από τον Μάρτη και όλα δουλεύουν κανονικά. Edited 11 ώρες πριν by spiliot 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Και το δικό μου έχει να βάλει κάρτα από τον Φεβρουάριο , αλλά είναι φοιτητικό και δουλεύει αφού κέρδισα στον διαγωνισμό μέχρι 16/2/2025. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν η ανανεωση των 8 ευρω απο το μηχανημα ξεκλειδωνει ακομα το smart pocket; 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Καλησπέρα σας μου έκαναν προσφορά το Vodafone Red 10GB στα 14,75 με απεριόριστη ομιλία, 20GB λόγω σταθερής και 6.000 SMS, αξίζει η συγκεκριμένη προσφορά; Εγώ κάθε μήνα κάνω ανανέωση 15€ και ενεργοποιώ το CU meapola 13,60. Τι γίνεται σε περίπτωση που θέλω παραπάνω από τα 20GB που δίνει το πρόγραμμα που μου προσφέρουν; 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts