Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, HEO said:

135 ευρώ (για ένα χρόνο);;;

Κάτι πιο φθηνό;;;

Παράδες δεν έχουμε 😞

11,25€/μηνα

3 minutes ago, Teiresias_ said:

Εσύ ρώτα αν γίνεται να το πάρεις με 135€ cashback.. 😂😂😉

Μεχρι να φτασω εγω 135ε κασμπακ η νοβα θα εχει αλλαξει άλλους 3 αφέντες!

Edited by VIPdriver

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

4 minutes ago, HEO said:

135 ευρώ (για ένα χρόνο);;;

Κάτι πιο φθηνό;;;

Παράδες δεν έχουμε 😞

Έρχεται black friday. Περιμένουμε την προσφορά με τα 10€ της κάρτας νέων

Edited by sou_d

3 minutes ago, VIPdriver said:

Έχεις κάτι να περιμένεις κι εσύ όπως οι Novaκηδες.. 😉

3 minutes ago, sou_d said:

Έρχεται black friday. Περιμένουμε την προσφορά με τα 10€ της κάρτας νέων

Αυτό μάλιστα.. 

6 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν το είπα σε εσένα! 🙂

38 minutes ago, Teiresias_ said:

Με 144€ εγώ έχω για 16 μήνες στη Nova 250GB και 1000 λεπτά.

Τελικά όλα γίνονται για "να μην ασχολείσαι" Άμα είναι να διαγράψουμε και το account απο δω να μην ασχολούμαστε.. 😉

Εγώ είχα προλάβει την προσφορά στο cu unlimited 9 9 μήνες απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ (300gb fulll speed  4mbps ) και μηνύματα 11,8 €+ φόρος 13€ το μήνα το θέμα είναι θα ξαναβγάλει τέτοια προσφορά ; 

Γεια σας υπάρχει κάποιος από τον τελευταίο καιρό μπορεί να διαχειριστεί την e-sim από το vodafone app. 

Τη sim που μου είχαν κάνει δώρο την έκανα e-sim μέσω της εφαρμογής αλλά τώρα έχω αλλάξει κινητό και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. 

Το simply είναι μια χαρά όχι μόνο για παιδιά αλλά και για ηλικιωμένους. Το βάζεις μια φορά τον χρόνο και καθάρισες. Για 11,25 ευρώ τον μήνα είναι καλές οι παροχές. Μακάρι να βγάλουν το αντίστοιχο και οι άλλες εταιρίες και μη μου αρχίσετε δεν χρειάζονται τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας γιατί αυτό είναι πολύ βασικό για πολύ κόσμο. Στο σπίτι οικογένεια με παιδιά έχει και σταθερή σύνδεση αλλιώς δεν βγαίνει.

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

8 minutes ago, empeiros said:

Γεια σας υπάρχει κάποιος από τον τελευταίο καιρό μπορεί να διαχειριστεί την e-sim από το vodafone app. 

Τη sim που μου είχαν κάνει δώρο την έκανα e-sim μέσω της εφαρμογής αλλά τώρα έχω αλλάξει κινητό και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. 

IMG_5833.png

1 minute ago, cmvr said:

Το simply είναι μια χαρά όχι μόνο για παιδιά αλλά και για ηλικιωμένους. Το βάζεις μια φορά τον χρόνο και καθάρισες. Για 11,25 ευρώ τον μήνα είναι καλές οι παροχές. Μακάρι να βγάλουν το αντίστοιχο και οι άλλες εταιρίες και μη μου αρχίσετε δεν χρειάζονται τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας γιατί αυτό είναι πολύ βασικό για πολύ κόσμο. Στο σπίτι οικογένεια με παιδιά έχει και σταθερή σύνδεση αλλιώς δεν βγαίνει.

Και για νορμάλ κόσμο που του φτανουν τα 15gb/μηνα είναι. Γενικά πολύ έξυπνη κίνηση της βονταφον.

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

15 minutes ago, Harry636 said:

Εγώ είχα προλάβει την προσφορά στο cu unlimited 9 9 μήνες απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ (300gb fulll speed  4mbps ) και μηνύματα 11,8 €+ φόρος 13€ το μήνα το θέμα είναι θα ξαναβγάλει τέτοια προσφορά ; 

Έχει το cu200 τώρα, που είναι αρκετά όμοιο

29 minutes ago, Raskonikas13 said:

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε!

Screenshot_2024-11-05-00-11-17-17_9d4520cd849c2f5ce5f22987a0be6a1d~2.jpg

Κρίμα

Τωρα μένει η νοβα να σταματήσει τους 12 μηνες εισερχόμενες χωρις ανανέωση και να κλαίμε εμείς οι 2καρτοι...

11 minutes ago, VIPdriver said:

Τωρα μένει η νοβα να σταματήσει τους 12 μηνες εισερχόμενες χωρις ανανέωση και να κλαίμε εμείς οι 2καρτοι...

Δυστυχώς πολύ σωστα το έγραψες..................

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

3 minutes ago, lefkaditis said:

Δυστυχώς πολύ σωστα το έγραψες..................

Θα πάμε όλοι κοσμοτε ή νοβα και θα ησυχάσουμε. Εκανα υπολογισμους να συνεχισω με κανονικη ανανεωση τον Ολυμπιακό και να εχω το πακετο των 25 ημερων και τελικα δεν συμφερει στον χρονο, αφου θα θελει +2,6 ανανεωσεις, οπότε πιο φτηνο το what's up. 

Εαν η Νοβα πωληθεί πριν τα Χριστούγεννα και αρχισει τους κράχτες για να πάρει λαό, ο συνδυασμός με τον θάνατο του κασμπακ θα της φέρει πολλούς συνδρομητές απο την βονταφονάρα (προσεχώς βονταφονούλα)

1 hour ago, Harry636 said:

Την έχω κι εγώ για τη σύζυγο.. το αν θα ξαναβγεί, άγνωστο! Εδώ θα το μάθουμε σίγουρα πάντως!!

16 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν η Νοβα πωληθεί πριν τα Χριστούγεννα και αρχισει τους κράχτες για να πάρει λαό, ο συνδυασμός με τον θάνατο του κασμπακ θα της φέρει πολλούς συνδρομητές απο την βονταφονάρα (προσεχώς βονταφονούλα)

Προηγείται χρονικά Black Friday που πέρυσι η cote έβαλε το ετήσιο στη μισή τιμή

Just now, Bas said:

Πολύ σωστός, το ξέχασα αυτό. Μακάρι μόνο να δώσει ξανά απεριόριστο ίντερνετ και οχι 100gb που δίνει τωρα το πακετο 

58 minutes ago, VIPdriver said:

δεν βαριεσαι, καιρος να κοψουμε τα πολλα νουμερα

απο μενα παντως παραδες δεν θα παρουν 🙂

ΥΓ να προσθεσω, οποιος θελει νουμερο εγγλεζικο που δεν ληγει ποτε (οχι σαν τους αγυρτες εδω) για κατασκευες ιοτ συναγερμους καμερες κλπ ας μου στειλε ΠΜ να του πως 2-3 πραγματα

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

11 minutes ago, Bas said:

Τι τιμή το είχε βάλει, ποιο οικον πακέτο ,και για πόσα χρονια συμβόλαιο?

1 minute ago, lefkaditis said:

Τι τιμή το είχε βάλει, ποιο οικον πακέτο ,και για πόσα χρονια συμβόλαιο?

black friday ειχε βαλει ο βατραχος μια καλη προσφορα για οποιον θελει ιντερνετ

το προβλημα ηταν οτι το πουλαγε ΜΟΝΟ στα καταστηματα frog στην σταδιου αθηνα και νομιζω και θεσσαλονικη

η δε ουρα ειχε καπου 40-50 ατομα σταθερα, δεν χλωμιαζε καθολου

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 minute ago, HEO said:

black friday ειχε βαλει ο βατραχος μια καλη προσφορα για οποιον θελει ιντερνετ

το προβλημα ηταν οτι το πουλαγε ΜΟΝΟ στα καταστηματα frog στην σταδιου αθηνα και νομιζω και θεσσαλονικη

η δε ουρα ειχε καπου 40-50 ατομα σταθερα, δεν χλωμιαζε καθολου

οκ εγω νομιζα οτι το έκανε για συμβόλαια

21 minutes ago, lefkaditis said:

οκ εγω νομιζα οτι το έκανε για συμβόλαια

Πέρυσι έδινε με 60€ για 12 μηνες απεριόριστο ίντερνετ κ 120'/μηνα (κανονική τιμή 120€)

Το απεριόριστο ξεχαστε το σε τετοιο πακετο πλεον, αν τυχον βγάλει.

1 ώρα πριν, Harry636 said:

IMG_5833.png

Χρεώνεται και πάλι?