opmgls Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 hour ago, dimitroula10 said: 300+ gb σε 3 ημέρες? Δηλαδή 3 TB+ τον μήνα? Ε για αυτό βάλανε όρια.😆 Ακόμα και οι Blu-ray ταινίες δεν παίζουν στις τηλεοράσεις σε πλήρη ανάλυση. Νομίζω εννοεί τα 50 που του έχουν απομείνει από το πακετο των 300. ΥΓ Ναι 3TB είναι υπερβολικό! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, dimitroula10 said: 300+ gb σε 3 ημέρες? Δηλαδή 3 TB+ τον μήνα? Ε για αυτό βάλανε όρια.😆 Ακόμα και οι Blu-ray ταινίες δεν παίζουν στις τηλεοράσεις σε πλήρη ανάλυση. Είπε πως έχει φάει ήδη τα 250. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 4 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 - Q Τέλος διαθεσιμότητας 05/01/2025 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Το είδα και εγώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Έχω καρτοσυμβολαιο vodafone θέλω να το κάνω cu από το site και δεν με αφήνει επειδή λέει είναι vodafone νούμερο, πρέπει να πάω σε κατάστημα; θα μου κάνουν εκεί το cu200; ξέρει κάποιος πού έκανε κάτι παρόμοιο; 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου (edited) 16 minutes ago, teopanta1 said: Έχω καρτοσυμβολαιο vodafone θέλω να το κάνω cu από το site και δεν με αφήνει επειδή λέει είναι vodafone νούμερο, πρέπει να πάω σε κατάστημα; θα μου κάνουν εκεί το cu200; ξέρει κάποιος πού έκανε κάτι παρόμοιο; Cu200 δεν θα σου το κάνουνε. Αυτό αφορά νέο νούμερο ή τη φορητότητα του δικού σου αριθμού από άλλο δίκτυο και μόνο μέσω site. Αν το θέλεις οπωσδήποτε, ξεκίνα να πας σε καρτοκινητό nova ή Cosmote και στο καπάκι επιστροφή για cu200. Edited 19 Οκτωβρίου by Teiresias_ 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Άσε που μάλλον χρεώνουν και τη μετατροπή σε καρτοκινητό.... 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Γύρνα το καρτοκινητο άλλης εταιρίας και μετά κατευθείαν μέσω της σελίδας του Cu κάνε την αίτηση φορητότητας με τον κωδικό cu200. Θεωρητικά ότι είπε ο Teiresias. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Μόλις μου ήρθαν δώρο 25Gb + 1000 λεπτα για 5 μέρες. Το συγκεκριμένο νούμερο δεν το χρησιμοποιώ καθόλου αλλά το έχω ενεργό σε ένα 2ο κινητό. Έχει υπόλοιπο μέσα 1.03€ από Cashback. Θα βάλω το κινητό hotspot αυτές τις μέρες να το δουλέψω. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Καλησπέρα η προσφορά cu200 που λέη μέχρι 22/10 ξέρουμε μετά αν θα συνεχιστεί; 39 minutes ago, kostas123464 said: Καλησπέρα η προσφορά cu200 που λέη μέχρι 22/10 ξέρουμε μετά αν θα συνεχιστεί; Λέω να την χτυπήσω την προσφορά άμεσα. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται να ανεβασω; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Λογικά θα το τσεπώσουμε το 4ευρο 6 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 - Q Τέλος διαθεσιμότητας 05/01/2025 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, kostas123464 said: Καλησπέρα η προσφορά cu200 που λέη μέχρι 22/10 ξέρουμε μετά αν θα συνεχιστεί; Λέω να την χτυπήσω την προσφορά άμεσα. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται να ανεβασω; Την ταυτότητα σου την selfie και το διαβατήριο 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, kostas123464 said: Λέω να την χτυπήσω την προσφορά άμεσα. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται να ανεβασω; Μόνο την ταυτότητα μπρος πίσω. Θα σου τη ζητήσει να ανεβάσεις δύο φωτογραφίες. Μία τη μπροστά όψη και μία την πίσω. 6 minutes ago, Dimitris_15 said: Την ταυτότητα σου την selfie και το διαβατήριο Αυτά ισχύουν για τη Nova και μόνο για νέο αριθμό. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, δεν χρειάζεται να απαντάς. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Και ΑΦΜ ζητάει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 26 minutes ago, Alexandros201285 said: Και ΑΦΜ ζητάει. Και όνομα και επίθετο.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου (edited) Για Online μεταφορά CU ζητούν: Ονοματεπώνυμο ΑΦΜ Αριθμός που επιθυμείτε να μεταφερθεί Εκπτωτικό κωδικό Κάρτα πληρωμής [Δεν έχει αντικαταβολή] Δικαιολογητικά Μόνο την ταυτότητα μπροστά και πίσω φωτογραφία. Ούτε διαβατήριο δεν μου ζήτησαν ούτε selfie . *και διεύθυνση αποστολής ζητούν για να έρθει η σιμ με κούριερ * Edited 20 Οκτωβρίου by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Διεύθυνση; 6 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 - Q Τέλος διαθεσιμότητας 05/01/2025 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Διεύθυνση; Διεύθυνση δεν ζητάνε... Την στέλνουν όπου να'ναι!!! 😋😋😂😂 1 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 1 minute ago, konstantinos77 said: Διεύθυνση δεν ζητάνε... Την στέλνουν όπου να'ναι!!! 😋😋😂😂 Εαν είναι γραφτό τους, θα βρουν ο ενας τον αλλο...🥰 8 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 - Q Τέλος διαθεσιμότητας 05/01/2025 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 1 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 32 minutes ago, elkons said: Και το αντίστροφο 😅😅😅😅 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 58 minutes ago, konstantinos77 said: Διεύθυνση δεν ζητάνε... Την στέλνουν όπου να'ναι!!! 😋😋😂😂 παντως αν παρεις e-sim δεν χρειαζεται πραγματικη διευθυνση αν και ειναι υποχρεωτικο μπορεις να βαλεις οτι θελεις στο πεδιο διοτι την στελνουν σε e-mail 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Λογικά θα το τσεπώσουμε το 4ευρο 4 x 8 νουμερα ολυμπιακος = 32 ευρω :) 8 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, kostas123464 said: Να το κάνω η να περιμένω την black friday? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Θελω να κανο φορητοτητα ενα καρτοκινητο απο whats up(cosmote) σε vodafone η nova σε nova η ελαχιστη χρεωση ειναι 15€ με προγραμα κ δωρεαν sim Στην vodafone τι παιζει με ελαχιστο κοστος για φορητοτητα κι ποιο θα ηταν το καλητερο προγραμμα vodafone καρτοκινητης ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, kostas123464 said: Καλησπέρα η προσφορά cu200 που λέη μέχρι 22/10 ξέρουμε μετά αν θα συνεχιστεί; Λέω να την χτυπήσω την προσφορά άμεσα. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται να ανεβασω; Πλέον δεν απαιτείται η χρήση του κωδικού cu200. Σου δίνει την προσφορά ούτως ή άλλως. 1 ώρα πριν, powerup said: Στην vodafone τι παιζει με ελαχιστο κοστος για φορητοτητα κι ποιο θα ηταν το καλητερο προγραμμα vodafone καρτοκινητης ? 13€. Τι σημαίνει όμως "καλύτερο πρόγραμμα"; Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts