Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 minutes ago, balkos said:

ΟΧΙ.
Επίσης με έβαλε ο λογιστής μου να κλικάρω στην φορολογική δήλωση ότι έχω λεφτά στο εξωτερικό. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό. Έχω 330€ , τα περισσότερα σε crypto. Αλλά η τράπεζα είναι στην Λιθουανία.

Σωστο ηταν αφου εχεις λογαριασμο στπ εξωτερικο.

Δεν τρεχει τιποτα ομως

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

13 minutes ago, HEO said:

Σωστο ηταν αφου εχεις λογαριασμο στπ εξωτερικο.

Δεν τρεχει τιποτα ομως

Το ίδιο ισχύει και για κατόχους Revolut κάρτας;

Edited by konstantinos77

μετραει κανονικα η revolut στο αφορολογητο. Αρκει , οταν κανεις την φορολογικη δηλωση να τσεκαρεις το κουτακι ωστε να προσθεσεις χειροκινητα επιπλεον το ποσο που εχεις δαπανησει σε αγορες μεσω revolut. Aπο την revolut μπορεις να ζητησεις αποδεικτικο pdf με ολες τις πληρωμες του ετους και σε περιπτωση που σε καλεσει η εφορια, το προσκομιζεις.

Αν δεν την δηλώσουμε την Revolut στην φορολογική δήλωση και την χρησιμοποιούμε σπάνια υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά;

δεν νομιζω, και μενα μου ειπανε για 50 ευρω π.χ. που ειχα κανει δεν τρεχει τιποτα. Τωρα αν παιρνεις μισθοδοσια εκει αλλαζει το πραγμα. Ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα βασικα...

46 minutes ago, kmpatra said:

δεν νομιζω, και μενα μου ειπανε για 50 ευρω π.χ. που ειχα κανει δεν τρεχει τιποτα. Τωρα αν παιρνεις μισθοδοσια εκει αλλαζει το πραγμα. Ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα βασικα...

Πολύ ξεφύγαμε, αλλά το έφερε η κουβέντα... 😉😂😋

6 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Αν δεν την δηλώσουμε την Revolut στην φορολογική δήλωση και την χρησιμοποιούμε σπάνια υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά;

Αν καλύπτεσαι για το αφορολόγητο και χωρίς τα έξοδα της revolut γιατί να τα δηλώσεις; Ουσιαστικά είναι σαν να τα κάνεις ανάληψη και να πληρώνεις σε ρευστό. Δεν παρανομείς.

Ειλικρινά σταματήστε τα οφ τοπικ. Είναι ενοχλητικό να γυρνάμε πίσω σελίδες για να δούμε αν έχει ειπωθεί κάτι νεότερο για τη Vodafone επειδή γράφετε εδώ τις φορολογικές σας ανησυχίες.

Edited by gpapas640

8 ώρες πριν, petrost8 said:

μετραει κανονικα η revolut στο αφορολογητο. Αρκει , οταν κανεις την φορολογικη δηλωση να τσεκαρεις το κουτακι ωστε να προσθεσεις χειροκινητα επιπλεον το ποσο που εχεις δαπανησει σε αγορες μεσω revolut. Aπο την revolut μπορεις να ζητησεις αποδεικτικο pdf με ολες τις πληρωμες του ετους και σε περιπτωση που σε καλεσει η εφορια, το προσκομιζεις.

πιστεψε με την ελληνικη εφορια τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα, ειδικα αν μιλαμε με εταιρειες που εχουν την εδρα τους στο εξωτερικο και ποσα μεγαλα, οχι 2-3 κατοσταρικα τον χρονο

πσθων και μαθων

το γραφω για να προστατεψω καποιον μην την πατησει

κλεινω το off topic θεμα, και σορρυ

Είχα δει το νούμερό μου να ταιριάζει στα διαθέσιμα ψηφία αλλά ήταν ως και 1 στις 10000 να είναι αυτό οπότε δεν είχα ελπίδες. Παίζει να είναι η πρώτη φορά που κερδίζω οτιδήποτε σε διαγωνισμό, ούτε το φλουρί στη πίτα δε μου κάθεται.

1308088237_Screenshot_2024-05-21-18-24-09-31_7cafc7c11d80e134ed4c8c2d2ff195e82.thumb.jpg.8096c04a8e5fcdae997e1ed15bff54bc.jpg

Κρίμα που για τους επόμενους 12 μήνες θα είμαι λιγότερο από τους μισούς στην Ελλάδα να το χαρώ..

Edited by spiliot

16 minutes ago, spiliot said:

Είχα δει το νούμερό μου να ταιριάζει στα διαθέσιμα ψηφία αλλά ήταν ως και 1 στις 10000 να είναι αυτό οπότε δεν είχα ελπίδες. Παίζει να είναι η πρώτη φορά που κερδίζω οτιδήποτε σε διαγωνισμό, ούτε το φλουρί στη πίτα δε μου κάθεται.

1308088237_Screenshot_2024-05-21-18-24-09-31_7cafc7c11d80e134ed4c8c2d2ff195e82.thumb.jpg.8096c04a8e5fcdae997e1ed15bff54bc.jpg

Κρίμα που για τους επόμενους 12 μήνες θα είμαι λιγότερο από τους μισούς στην Ελλάδα να το χαρώ..

Συγχαρητήρια κατ αρχήν!

Μπορείς να αφήσεις τη σιμ σου σε έναν συγγενή ή φίλο σου όταν φύγεις! Κρίμα να πάει χαμένο!

Κι εγώ μια απ τα ίδια...🙂

Screenshot_2024-05-21-14-46-03-107_gr.mobile.vodafone.jpg

Κάτι τέτοια βλέπει ο @VIPdriverκαι βγάζει καπνούς απ' τα αυτιά!! 

Υ.Γ. Σε αγαπάμε γι' αυτό σε πειράζουμε!!!

Edited by Teiresias_

παιδες να ρωτησω απο περιεργεια.

η ημερομηνια ληξης του χρηματικου υπολοιπου ειναι σε ενσ χρονο;;

1 minute ago, HEO said:

Του χρηματικού όχι.. εμένα λήγει κάτι Ιουλίου. Και λέω να μην το αφήσω να λήξει για καλό και για κακό θα βάλω μία καρτούλα έτσι κι αλλιώς φοιτητικό είναι.

44 minutes ago, spiliot said:

32 minutes ago, Teiresias_ said:

Συγχαρητήρια κατ αρχήν!

Μπορείς να αφήσεις τη σιμ σου σε έναν συγγενή ή φίλο σου όταν φύγεις! Κρίμα να πάει χαμένο!

Κι εγώ μια απ τα ίδια...🙂

Screenshot_2024-05-21-14-46-03-107_gr.mobile.vodafone.jpg

Κάτι τέτοια βλέπει ο @VIPdriverκαι βγάζει καπνούς απ' τα αυτιά!! 

Υ.Γ. Σε αγαπάμε γι' αυτό σε πειράζουμε!!!

Καλοφαγωτα στους νικητές! 

11 minutes ago, HEO said:

8 minutes ago, Teiresias_ said:

Του χρηματικού όχι.. εμένα λήγει κάτι Ιουλίου. Και λέω να μην το αφήσω να λήξει για καλό και για κακό θα βάλω μία καρτούλα έτσι κι αλλιώς φοιτητικό είναι.

Το σμσ παντως λέει "χωρίς καμία προυποθεση ανανέωσης". Κρατήστε το σμσ, τραβηξτε και ένα σκρινσοτ για σιγουριά και εάν δεν σας τα δίνει όταν λήξει το χρηματικό υπολοιπο θα τους το στείλετε να το ρυθμισουν. 

2 minutes ago, VIPdriver said:

Καλοφαγωτα στους νικητές! 

Το σμσ παντως λέει "χωρίς καμία προυποθεση ανανέωσης". Κρατήστε το σμσ, τραβηξτε και ένα σκρινσοτ για σιγουριά και εάν δεν σας τα δίνει όταν λήξει το χρηματικό υπολοιπο θα τους το στείλετε να το ρυθμισουν. 

Όχι δεν αμφιβάλλω.. απλώς είναι 10€ μέσα και δεν θέλω να τα χάσω και ούτε να τα στείλω μπορώ γιατί είναι καιρό μέσα.

Θα κάνω κλασικά την ανανέωση και θα τα φάω σε σουβλάκια όπως τόσο καλά μας έχει συνηθίσει η Voda στον καιρό του liquid!!

Edited by Teiresias_

Και εμένα το υπόλοιπο λήγει όταν έληγε και το πακέτου του χρόνου. Με αυτά που ξέρουμε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα αγορασμένα πακέτα και μετά τη λήξη του χρηματικού υπολοίπου (δεν είναι όπως στη nova), αν και μένει το ερώτημα τι θα γίνει αν φτάσει ο χρόνος που τυπικά μπαίνει φραγή, κάτι μου λέει πως δεν θα το έχουν σκεφτεί, είναι λίγο ότι να 'ναι στη βόνταφον. Ας πούμε εμένα έχουν βάλει και 200 sms και 6GB πάνω από τα unlimited (!).

Δυστυχώς είναι το βασικό μου νούμερο οπότε δε μπορώ να το αφήσω αλλού και χρειάζομαι υπόλοιπο για να δέχεται κλήσεις στο εξωτερικό, οπότε θα το ταΐζω αναγκαστικά cashback.

Κάποιος είχε αναφέρει ότι μπορείς να κάνεις ένα νούμερο φοιτητικό ακόμα και αν δεν είσαι τυπικά φοιτητής. Δέχομαι pm αν δεν θέλει να πει κάποιος πως δημόσια.

Edited by spiliot

2 minutes ago, Teiresias_ said:

Όχι δεν αμφιβάλλω.. απλώς είναι 10€ μέσα και δεν θέλω να τα χάσω και ούτε να τα στείλω μπορώ γιατί είναι καιρό μέσα.

Μπορείς να το συντηρήσεις και με cash back. Κάνε την αγορά 1 εβδομάδα πριν τη λήξη ώστε να είναι σίγουρα διαθέσιμο. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Μπορείς να το συντηρήσεις και με cash back. Κάνε την αγορά 1 εβδομάδα πριν τη λήξη ώστε να είναι σίγουρα διαθέσιμο. 

Κρίμα είναι μωρέ και η Voda μου έκανε τέτοιο δώρο και να μην της δώσω ούτε 13€.. 

Θα τους τα δώσω γιατί είδες εσύ που τη βγάζεις με cashback τι παθαίνεις.. το έχει μάθει και η Nova και σου κάνει νούμερα με φραγές 😉😂😂😂

3 minutes ago, Teiresias_ said:

Κρίμα είναι μωρέ και η Voda μου έκανε τέτοιο δώρο και να μην της δώσω ούτε 13€.. 

Θα τους τα δώσω γιατί είδες εσύ που τη βγάζεις με cashback τι παθαίνεις.. το έχει μάθει και η Nova και σου κάνει νούμερα με φραγές 😉😂😂😂

Εγώ φταίω που λέω καλά λόγια για την εξυπ.πελατων της βονταφονάρας... 

11 minutes ago, VIPdriver said:

Ξεκινά να λες καλά λόγια για τους διαγωνισμούς.

Μπες στο app του Big Bang  και πες τους ποσό ωραία στημένο ήταν το March madness!!! 

Βάλε και το τηλ σου στο σχόλιο και μία φατσούλα 😉

Edited by Teiresias_

Αν ρωτήσετε στο live chat θα σας πουν αν είστε στους νικητές. Ρώτησε σήμερα ένας συνάδελφος που το έχει για δεύτερο και είχε φτάσει μέχρι το δεύτερο επίπεδο και είναι στους νικητές 

ΣYΓXAPHTHPIA! KEPΔIΣEΣ 2 KOYΠONIA EFOOD AΞIAΣ  10€ AΠO THN ΠAPAΓΓEΛIA ΠOY OΛOKΛHPΩΣEΣ ΣTO VODAFONECU.GR. TA KOYΠONIA ΣOY EINAI xxx & vvv KAI IΣXYOYN EΩΣ 20/06. KAΛOΦAΓΩTA!

T E Λ Ε Ι Α 🙂

1 hour ago, Teiresias_ said:

Θα κάνω κλασικά την ανανέωση και θα τα φάω σε σουβλάκια

Αν θες φυσικά μπορείς να τα στείλεις και σε εμάς. Δεν θα σε προσβάλλουμε λέγοντάς σου όχι 😀

52 minutes ago, VIPdriver said:

Θα γκρεμιστεί κανένας φούρνος!

1 minute ago, sou_d said:

Αν θες φυσικά μπορείς να τα στείλεις και σε εμάς. Δεν θα σε προσβάλλουμε λέγοντάς σου όχι 😀

Ναι όταν λέω θα τα φάω σε σουβλάκια, στο μυαλό μου αυτό είχα, όχι να τα φάω εγώ ακριβώς αλλά να τα στείλω σε εσάς!😉😃

Έλαβα το παρακάτω SMS απο Vodafone:

Για να μιλάς και να σερφάρεις περισσότερο, χωρίς να ξοδέψεις αμέσως την ανανέωση που έκανες ενεργοποίησε το πακέτο CU MEAPOLA 15 ME 15.00€ KAI TO CU θα στο διπλασιάσει εντελώς δωρεάν

Σημαίνει πως θα μπουν στο λογαριασμό μου συνολικά 30.00€;

[sIGPIC][/sIGPIC]