kmpatra Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 Οταν ξεκινήσουν να δινουν οι αλλοι unlimited θα ξυπνήσουν κι αυτοι. 3 ώρες πριν, empeiros said: Γεια σας έχω motorola edge 40 pro με μία φυσική sim whats up και esim cu. Δουλεύει οκ γενικα η esim στο μοτορολα? Ρωτάω γιατί θεωρητικά δεν είναι στις συμβατές συσκευές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 3 minutes ago, kmpatra said: Οταν ξεκινήσουν να δινουν οι αλλοι unlimited θα ξυπνήσουν κι αυτοι. Δουλεύει οκ γενικα η esim στο μοτορολα? Ρωτάω γιατί θεωρητικά δεν είναι στις συμβατές συσκευές. Otan εστειλα στο 1339 για ενεργοποιηση volte , wifi callimg μου απαντησε οτι η υπηρεσια δεν υποστηριζεται στο προγραμμα χρησης μου αλλα ολα δουλευουν κανονικα. Το 5g κανονικα απο την αρχη. Ειχα παραγγειλει μια καρτα sim online και μου εστειλαν μια δωρο την οποια εκανα esim me 10 ευρω μεσω της εφαρμογης my vodafone χωρις κανενα προβλημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 15 minutes ago, kmpatra said: Δουλεύει οκ γενικα η esim στο μοτορολα? Ρωτάω γιατί θεωρητικά δεν είναι στις συμβατές συσκευές. εχω αγορασει μια καρτα 5ber και εχω βαλει μια esim της voda, μεταξυ αλλων 5 esim ολα δουλευουν ρολοι, εννοειτε κατι τετοιες ματσακoνιες δεν ειναι στο σχεδιο της voda 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 Η κλήση προς το 1252 δεν είναι εφικτή. Συμβαίνει και σε εσάς;;;;Καλώ και ενώ καταγραφεί χρόνο είναι νεκρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 Ωραία πράγματα... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 (edited) 5 minutes ago, VIPdriver said: Ωραία πράγματα... Τώρα θα δεις dislike από τον @konstantinos77 που δυσφημίζεις το app του CU και της Vodafone.. Edited April 18, 2024 by Mantzanes 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 1 minute ago, Mantzanes said: Τώρα θα δεις dislike από τον @konstantinos77 που διαφημίζεις το app του CU και της Vodafone.. Δυσφημίζω θα εννοείς... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 Just now, VIPdriver said: Δυσφημίζω θα εννοείς... Αχ αυτός ο κορέκτορας.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 4 minutes ago, VIPdriver said: Ωραία πράγματα... Αυτό θυμίζει το αντιβαιρους της Symantec για ΗΥ πριν χρόνια. Μόλις έκανες εγκατάσταση σου έλεγε αμέσως ότι έπιασε ιούς συνεχώς κάθε 10' για 3 ημέρες και μετά τίποτα. Σε όλους τους υπολογιστές, τους ίδιους ιούς με την ίδια σειρά. Μιλάμε για πολύ σανό.😀 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 2 minutes ago, dimitroula10 said: Αυτό θυμίζει το αντιβαιρους της Symantec για ΗΥ πριν χρόνια. Μόλις έκανες εγκατάσταση σου έλεγε αμέσως ότι έπιασε ιούς συνεχώς κάθε 10' για 3 ημέρες και μετά τίποτα. Σε όλους τους υπολογιστές, τους ίδιους ιούς με την ίδια σειρά. Μιλάμε για πολύ σανό.😀 Ξένο λογισμικό (και δεν κάνει λάθος) 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 2 minutes ago, VIPdriver said: Ξένο λογισμικό (και δεν κάνει λάθος) Ναι αυτό λέω. Αυτά τα λογισμικά ΔΕΝ μπορούν να ανιχνεύσουν απόπειρες παρακολούθησης. Ούτε υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον. Οπότε άδικα βαραίνει το κινητό με άχρηστες εφαρμογές. Η μόνη χρήσιμη εφαρμογή είναι ένα hybernator που βλέπει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και τις κλείνεις αν δεν τις θέλεις ή τις παγώνεις τελείως. Από εκεί μπορείς να δεις αν υπάρχει καμία άγνωστη ή χωρίς όνομα και κάνεις αναζήτηση τι ρόλο παίζει. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 (edited) 7 ώρες πριν, akalos said: έχουν κάτι να ανταγωνισουν? Η VF απέναντι στη ΝΟVA ή το αντίστροφο; Edited April 18, 2024 by YarnPoochy 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 (edited) F2G και What's Up τίποτα. mycosmote, frog και Q μόνο google. Στη βονταφονάρα βρέθηκε η urban airship σε όλες τις εφαρμογές .... Edited April 18, 2024 by VIPdriver 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 29 minutes ago, VIPdriver said: Ωραία πράγματα... Αναμένουμε και το αντίστοιχο τεστ για τα apps της NOVA και Cosmote ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 1 minute ago, YarnPoochy said: Αναμένουμε και το αντίστοιχο τεστ για τα apps της NOVA και Cosmote ! Το απο πανω ποστ μου το διαβασες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 6 minutes ago, VIPdriver said: F2G και What's Up τίποτα. mycosmote και Q μόνο google. Στη βονταφονάρα βρέθηκε η urban airship σε όλες τις εφαρμογές .... Με ποιο app τα βλέπεις αυτά τα στοιχεία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YarnPoochy Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 Just now, VIPdriver said: Το απο πανω ποστ μου το διαβασες; Ναι. Αλλά αφού βγήκα από την συγγραφή του μηνύματος μου ! 😆 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 Η google λες δεν βαριεσαι, αυτη ξερει και πότε πάμε τουαλέτα. Αλλά η άλλη της κοκκινης δεν μου αρεσει... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 1 minute ago, VIPdriver said: Η google λες δεν βαριεσαι, αυτη ξερει και πότε πάμε τουαλέτα. Αλλά η άλλη της κοκκινης δεν μου αρεσει... Μην κάνεις έτσι.. αν τα έχει μία είναι σαν να τα έχουν και οι άλλοι. Τα πουλάνε και μάλιστα πολύ ακριβά.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 Ανακοινώθηκε πλήθος αυξήσεων και κατάργηση του liquid https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/paratasis-megaloy-diagonismoy-cu-neon-prosforon-kai-metavolon-se-ypiresies-kai-paketa 1 2 2 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 Just now, oregon said: Ανακοινώθηκε πλήθος αυξήσεων και κατάργηση του liquid https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/paratasis-megaloy-diagonismoy-cu-neon-prosforon-kai-metavolon-se-ypiresies-kai-paketa Εεεμμ... Λυσσάξατε να κουνάτε πέρα δώθε την μπάρα... 😋😋😂😂 3 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 Just now, konstantinos77 said: Εεεμμ... Λυσσάξατε να κουνάτε πέρα δώθε την μπάρα... 😋😋😂😂 Εγώ είμαι νέος στο cu και σκόπευα να μεταβώ στο liquid μετά τη ληξη των προσφορών που μου έδωσαν. Αν το πρόβλημά τους ήταν η μπάρα να έκαναν τις κατάλληλες αναπροσαρμογές, όχι κατάργηση υπηρεσίας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 7 minutes ago, oregon said: Ανακοινώθηκε πλήθος αυξήσεων και κατάργηση του liquid https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/paratasis-megaloy-diagonismoy-cu-neon-prosforon-kai-metavolon-se-ypiresies-kai-paketa Μολις εφερα τους γονεις μου για το liquid για να μην ασχολουμαι. Αισχος και για την καταργηση και την αυξηση των πακετων. Εμπρος στα συμβολαια λοιπον... 2 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 3 minutes ago, oregon said: Εγώ είμαι νέος στο cu και σκόπευα να μεταβώ στο liquid μετά τη ληξη των προσφορών που μου έδωσαν. Αν το πρόβλημά τους ήταν η μπάρα να έκαναν τις κατάλληλες αναπροσαρμογές, όχι κατάργηση υπηρεσίας. Μπορεί να ανακοινώσουν κάτι καινούργιο, ως αντικατάσταση την συγκεκριμένης υπηρεσίας. Don't hurry up... 😉 5 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. April 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2024 Κάπως έχει ξεφύγει το CU τώρα τελευταία. Συνεχώς ακριβαίνει. Έτσι όπως τα κάνουν ας βγάλουν τον κόφτη των 4ων mbps στα απεριόριστα. Υ.Γ. Α, ρε blizard! Πάει το liquid! Και γω αυτό είχα συνέχεια ενεργοποιημένο με cashback. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts