kalitexnis_g Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 1 minute ago, costastro said: Ναι αλλά εγώ δεν έμπλεξα με το λίγκουιντ, για να μη μπλέξω με σάλτσες και ντομάτες! Δηλαδή θα μπλέξω τώρα😁; Επισης χιουμοριστικό μήνυμα😁 Πάρε στην εξυπηρέτηση και ζητά τους να το πάρουν πίσω και να το δώσουν στον φίλο του @VIPdriver. 😉😂😂 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Καλό θα ήταν στο smart pocket να προστεθεί εξαργύρωση και σε πρατήρια καυσίμων. Για παράδειγμα στο avin app μπορείς να προσθέσεις εκπτωτικούς κωδικούς. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα ένα αριθμό ώστε επιστρέφοντας σε CU να ενεργοποιήσω το Bring a friend. Όποιος έχει εμπειρία, μπορεί να μου πει σε ποια εταιρία, είναι πιο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία? Δεν με νοιάζει να πληρώσω πχ τα 13€ που στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει, με νοιάζει να γίνει χωρίς πολλή ταλαιπωρία (ξέρετε, δεν έχουμε κάρτες κλπ...) και να μη μείνουμε και χωρίς σύνδεση για μεγάλο διάστημα. Εννοείται να γίνει η διαδικασία μέσω internet όχι με επίσκεψη σε κατάστημα. Σκέφτομαι το frog για να δοκιμάσω και το δίκτυο στο σπίτι και στο γραφείο γιατί τη nova που την έχω δοκιμάσει, στο γραφείο ήμουν εκτός δικτύου συνεχώς. Αλλά δεν θέλω να μπλεξω, έτσι κι αλλιώς ο στόχος είναι να γυρίσω πάλι πίσω και να ενεργοποιησω το Bring a friend Edited 17 Φεβρουαρίου by Steleon 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 29 minutes ago, Steleon said: Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα ένα αριθμό ώστε επιστρέφοντας σε CU να ενεργοποιήσω το Bring a friend. Όποιος έχει εμπειρία, μπορεί να μου πει σε ποια εταιρία, είναι πιο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία? Δεν με νοιάζει να πληρώσω πχ τα 13€ που στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει, με νοιάζει να γίνει χωρίς πολλή ταλαιπωρία (ξέρετε, δεν έχουμε κάρτες κλπ...) και να μη μείνουμε και χωρίς σύνδεση για μεγάλο διάστημα. Εννοείται να γίνει η διαδικασία μέσω internet όχι με επίσκεψη σε κατάστημα. Σκέφτομαι το frog για να δοκιμάσω και το δίκτυο στο σπίτι και στο γραφείο γιατί τη nova που την έχω δοκιμάσει, στο γραφείο ήμουν εκτός δικτύου συνεχώς. Αλλά δεν θέλω να μπλεξω, έτσι κι αλλιώς ο στόχος είναι να γυρίσω πάλι πίσω και να ενεργοποιησω το Bring a friend What's up. Συνήθως όμως η vf έχει την πιο γρήγορη διαδικασία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Steleon said: Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα ένα αριθμό ώστε επιστρέφοντας σε CU να ενεργοποιήσω το Bring a friend. Όποιος έχει εμπειρία, μπορεί να μου πει σε ποια εταιρία, είναι πιο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία? Δεν με νοιάζει να πληρώσω πχ τα 13€ που στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει, με νοιάζει να γίνει χωρίς πολλή ταλαιπωρία (ξέρετε, δεν έχουμε κάρτες κλπ...) και να μη μείνουμε και χωρίς σύνδεση για μεγάλο διάστημα. Εννοείται να γίνει η διαδικασία μέσω internet όχι με επίσκεψη σε κατάστημα. Σκέφτομαι το frog για να δοκιμάσω και το δίκτυο στο σπίτι και στο γραφείο γιατί τη nova που την έχω δοκιμάσει, στο γραφείο ήμουν εκτός δικτύου συνεχώς. Αλλά δεν θέλω να μπλεξω, έτσι κι αλλιώς ο στόχος είναι να γυρίσω πάλι πίσω και να ενεργοποιησω το Bring a friend Για εμένα η πιο γρήγορη φορητότητα είναι προς Cosmote. Την τελευταία φορά ήμουν σε 30 ώρες. Αλλά πήγα κατευθείαν κατάστημα. Οπότε έγινε πολύ πιο άμεσα από τις διαδικτυακές αιτήσεις τα κούριερ κλπ κλπ. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Steleon said: Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα ένα αριθμό ώστε επιστρέφοντας σε CU να ενεργοποιήσω το Bring a friend. Όποιος έχει εμπειρία, μπορεί να μου πει σε ποια εταιρία, είναι πιο εύκολη και γρήγορη η διαδικασία? Δεν με νοιάζει να πληρώσω πχ τα 13€ που στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει, με νοιάζει να γίνει χωρίς πολλή ταλαιπωρία (ξέρετε, δεν έχουμε κάρτες κλπ...) και να μη μείνουμε και χωρίς σύνδεση για μεγάλο διάστημα. Εννοείται να γίνει η διαδικασία μέσω internet όχι με επίσκεψη σε κατάστημα. Σκέφτομαι το frog για να δοκιμάσω και το δίκτυο στο σπίτι και στο γραφείο γιατί τη nova που την έχω δοκιμάσει, στο γραφείο ήμουν εκτός δικτύου συνεχώς. Αλλά δεν θέλω να μπλεξω, έτσι κι αλλιώς ο στόχος είναι να γυρίσω πάλι πίσω και να ενεργοποιησω το Bring a friend Εγώ προτείνω κιου, η οποία έχει και εκείνη το κιου κονέ (σαν το bring a friend της voda) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, sou_d said: Εγώ προτείνω κιου, η οποία έχει και εκείνη το κιου κονέ (σαν το bring a friend της voda) Ποιά κιού; Αυτή προσπαθει να διώξει τους συνδρομητές της, δε νομίζω να θέλει νέους συνδρομητές. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) Άρα λέτε να προτιμήσω cosmote. Ok θα κάνω μια σύνδεση φορητότητα σε whatsup και βλέπουμε. @sou_d όλες οι συνδέσεις μου είναι Vodafone οπότε δεν εχει νόημα για μένα η υπηρεσία της q. Ουσιαστικά θα κάνω φορητότητα και μετά πάλι φορητότητα πίσω στη Vodafone για να ενεργοποιήσω το bring a friend σε δύο αριθμους. Εννοείται το μήνα που θα πληρώσω στην cosmote θα τον χρησιμοποιήσω. Θα μείνω δηλαδή καμμία 25αρια μέρες και μετά πάλι πίσω στο liquid. Με τα 5GB κάθε μήνα + 5,5GB από το shake (με 2 ευρώ) +liquid θα είμαι πολύ άνετος για 12 μήνες. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες Edited 17 Φεβρουαρίου by Steleon 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Απλά θα δώσεις 13 για να πας στην κοσμοτε και ξανά 13 για να επιστρέψεις στην βονταφον. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, VIPdriver said: Απλά θα δώσεις 13 για να πας στην κοσμοτε και ξανά 13 για να επιστρέψεις στην βονταφον. Κάθε μήνα 13 ευρω δίνω έτσι κι αλλιώς. Με τα πέρα δώθε (πως λέμε μπες βγες😁) θα έχω και 10,5 GB το μήνα που για μένα είναι υπεραρκετά. Και τα 13 της cosmote θα τα χρησιμοποιήσω κανονικά, δεν ξέρω τα πακέτα αλλά φαντάζομαι θα είναι σχετικά ίδια με του Cu, θα το ψάξω. Έτσι κι αλλιώς φορητότητα θα κάνω στη σύνδεση του μικρού, δεν έχει και ιδιαιτερες ανάγκες, θα βγάλει το μήνα. Θα κάνω και τις δοκιμές μου στο σήμα στο γραφείο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) 57 minutes ago, Steleon said: Άρα λέτε να προτιμήσω cosmote. Ok θα κάνω μια σύνδεση φορητότητα σε whatsup και βλέπουμε. @sou_d όλες οι συνδέσεις μου είναι Vodafone οπότε δεν εχει νόημα για μένα η υπηρεσία της q. Ουσιαστικά θα κάνω φορητότητα και μετά πάλι φορητότητα πίσω στη Vodafone για να ενεργοποιήσω το bring a friend σε δύο αριθμους. Εννοείται το μήνα που θα πληρώσω στην cosmote θα τον χρησιμοποιήσω. Θα μείνω δηλαδή καμμία 25αρια μέρες και μετά πάλι πίσω στο liquid. Με τα 5GB κάθε μήνα + 5,5GB από το shake (με 2 ευρώ) +liquid θα είμαι πολύ άνετος για 12 μήνες. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες άν κάνεις αίτημα προς Cosmote, θα κάνεις ΜΟΝΟ μέσω κατάστηματος ή από την εφαρμογή my Cosmote θα ζητήσεις να γίνει φορητότητα σε Cosmote Neo - από εμπειρία δική μου (κι άλλων κατά καιρούς εδώ μέσα) η COTE είναι η πιο αργή στο θέμα της φορητότητας καθώς μόλις συμπληρώσεις τη φόρμα ηλεκτρονικα, κάνουν τουλάχιστον 3-5 μέρες για να σε καλέσουν για επιβεβαίωση στοιχείων και άλλες τόσες για να σου στείλουν κάρτα και να σ'ενεργοποιήσουν, δλδ περίπου 2 βδομάδες. Η πιο γρήγορη σ'αυτό το θέμα μετά τη Vodafone είναι η Nova. Edited 17 Φεβρουαρίου by ParafronGR 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 51 minutes ago, VIPdriver said: Ποιά κιού; Αυτή προσπαθει να διώξει τους συνδρομητές της, δε νομίζω να θέλει νέους συνδρομητές. Μα θα το κάνει προσωρινά βρε πουλάκι μου...πφφφ βρε vip βρε vip 43 minutes ago, Steleon said: όλες οι συνδέσεις μου είναι Vodafone οπότε δεν εχει νόημα για μένα η υπηρεσία της q. Έχει για αυτόν που σε κάνει, αν τυχόν έχεις κάποιον γνωστό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 8 minutes ago, sou_d said: Έχει για αυτόν που σε κάνει, αν τυχόν έχεις κάποιον γνωστό Δεν νομίζω ότι έχω, θα το ψάξω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 26 minutes ago, Steleon said: Δεν νομίζω ότι έχω, θα το ψάξω το Cosmote Neo είναι μονόδρομος στην περίπτωσή σου. Έχει ένα μήνα δωρεάν που σημαίνει ότι παίρνεις τσάμπα το πακέτο των 33€ με όλα απεριόριστα και λίγο πριν την ανανέωση, κάνεις αίτηση επιστροφής προς CU και τελείωσες. 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) 8 minutes ago, ParafronGR said: το Cosmote Neo είναι μονόδρομος στην περίπτωσή σου. Έχει ένα μήνα δωρεάν που σημαίνει ότι παίρνεις τσάμπα το πακέτο των 33€ με όλα απεριόριστα και λίγο πριν την ανανέωση, κάνεις αίτηση επιστροφής προς CU και τελείωσες. Εδώ λέει πως ίσχυε μέχρι 31/12 Edit: Μέσα στο app, λέει άλλη ημερομηνία... Edited 17 Φεβρουαρίου by sou_d 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Από Τον Απρίλιο καταργούνται ΑΔΤ ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και θα μπει ο προσωπικός αριθμός αυτό αφορά μόνο για τα δημόσια ή και για τα ιδιωτικά όπως τράπεζες ασφάλισης κινιτη και σταθερή https://www.mag24.gr/telos-i-taftotita-apo-ton-aprilio-ksechname-adt-afm-kai-amka/ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Καλά βιάζεσαι. Εδώ υπάρχει ακόμα θέμα στο να περάσουν την νέου τύπου ταυτότητα, τι να λέμε. Εξάλλου σε πρώτη φάση ο ΠΑ θα είναι ένας έξτρα αριθμός που θα τον χτυπάνε στο site και θα τους βγάζει και τους υπόλοιπους μας (ΑΦΜ και ΑΜΚΑ πχ). Μέχρι την οριστική κατάργηση τους έχουμε πολυυυυ δρόμο ακόμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Εγω δεν βρισκω ημερομηνια ραντεβού τουλαχιστον μεχρι Μάιο (μεχρι Μαιο παει το συστημα), οπότε μάλλον κουβά θα πάει αυτό... 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) 13 ώρες πριν, Steleon said: Δεν νομίζω ότι έχω, θα το ψάξω Έχω και Q αν θέλεις να σου στείλω πρόσκληση (αν τελικά την επιλέξεις) αλλά θα πάρεις έτσι κι αλλιώς τρέλα GB οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Παρ' όλα αυτά δεν χάνεις κάτι. Edited 18 Φεβρουαρίου by kalitexnis_g 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 44 minutes ago, VIPdriver said: Εγω δεν βρισκω ημερομηνια ραντεβού τουλαχιστον μεχρι Μάιο (μεχρι Μαιο παει το συστημα), οπότε μάλλον κουβά θα πάει αυτό... Δεν χρειάζεται νέα ταυτότητα για τον ΠΑ πάντως. Και εγώ με νέα ταυτότητα πχ δεν έχω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 24 minutes ago, paanos said: Δεν χρειάζεται νέα ταυτότητα για τον ΠΑ πάντως. Και εγώ με νέα ταυτότητα πχ δεν έχω Οκ. Πώς μπορεί κάποιος να πάρει Προσωπικό αριθμό; 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 33 minutes ago, VIPdriver said: Οκ. Πώς μπορεί κάποιος να πάρει Προσωπικό αριθμό; Ακόμα δεν έχει ανοίξει. Από αναβολή σε αναβολή πάει… 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) 4 ώρες πριν, eridion25 said: Από Τον Απρίλιο καταργούνται ΑΔΤ ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και θα μπει ο προσωπικός αριθμός αυτό αφορά μόνο για τα δημόσια ή και για τα ιδιωτικά όπως τράπεζες ασφάλισης κινιτη και σταθερή https://www.mag24.gr/telos-i-taftotita-apo-ton-aprilio-ksechname-adt-afm-kai-amka/ μην λες ότι ναι,ενημερώσου πρώτα,στο χέρι σου ειναι Πάντως, ο εν λόγω αριθμός δεν θα καταργήσει τον ΑΦΜ που τηρούν περίπου 9.000.000 φορολογούμενοι καθώς ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου θα αποτελεί τον βασικό πυλώνα του προσωπικού Αριθμού. Edited 18 Φεβρουαρίου by akalos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Έχω και Q αν θέλεις να σου στείλω πρόσκληση (αν τελικά την επιλέξεις) αλλά θα πάρεις έτσι κι αλλιώς τρέλα GB οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Παρ' όλα αυτά δεν χάνεις κάτι. Δεν υπάρχει πλέον η Q σε οσά μαγαζιά nova εχουν παει τα παιδιά του forum λενε καρτοκινητό μονο free2go έχουμε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, eridion25 said: Δεν υπάρχει πλέον η Q σε οσά μαγαζιά nova εχουν παει τα παιδιά του forum λενε καρτοκινητό μονο free2go έχουμε Καλά στην περίπτωσή μας μιλάμε για φορητότητα και θα γίνει μέσω site. Στα καταστήματα το γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts