Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

42 minutes ago, paanos said:

Στην αρχή κατάλαβα και εγώ ότι κάπου έχει επιλογή για να πάρεις νέο νούμερο της επιλογής σου, γράψε λάθος 🙂 

Κι εγώ αυτό κατάλαβα....

Στο στόμα του σκύλου....

2 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

Ναι απλώς βγαίνουν στο site αυτοί που έχουν ειδοποιηθεί. Σύμφωνα βέβαια με τα λεγόμενα της κοπελίτσας που μιλησα ε.. μην τα δένουμε όλα και σχοινί κορδόνι.. 😉

μου το επιβεβαιωσαν και μενα, θα συνεχισουν να αναρτουν νικητες, οι οποιοι θα ενημερωνονται πρωτα με sms.

Edited by kmpatra

21 minutes ago, kmpatra said:

μου το επιβεβαιωσαν και μενα, θα συνεχισουν να αναρτουν νικητες, οι οποιοι θα ενημερωνονται πρωτα με sms.

Είσαι μέσα στους νικητές;;;;Τι σου επιβεβαίωσε;;;;

28 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν είναι;

Όχι. Αν κάποιος θέλει να το στήσει υπάρχουν πολλοί τρόποι, μην μπαίνεις καν στην διαδικασία να το σκέφτεσαι.

14 minutes ago, spiliot said:

Όχι. Αν κάποιος θέλει να το στήσει υπάρχουν πολλοί τρόποι, μην μπαίνεις καν στην διαδικασία να το σκέφτεσαι.

Δε διαφωνω, αλλά η ελλειψη λαιβ το κάνει πιο ύποπτο. 

Το μυαλο σου το κάνει πιο ύποπτο ...  μην στηρίζεις όλη την ζωή σου σε κληρώσεις και με εκφράζεις κάθε καχυποψία δημόσια και όλη την ώρα γιατί θα τρελαθείς σιγά σιγά και δεν θα έχει σταματημό, ασχολήσου να μάθεις πχ ποσοκαλό ειναι το liquid να κερδίσεις  λεφτά σίγουρα και στο χέρι όπως κανουμε ολοι , η καχυποψία - φόβος και τρομος εγκλωβίζει .

15 minutes ago, blizard said:

Το μυαλο σου το κάνει πιο ύποπτο ...  μην στηρίζεις όλη την ζωή σου σε κληρώσεις και με εκφράζεις κάθε καχυποψία δημόσια και όλη την ώρα γιατί θα τρελαθείς σιγά σιγά και δεν θα έχει σταματημό, ασχολήσου να μάθεις πχ ποσοκαλό ειναι το liquid να κερδίσεις  λεφτά σίγουρα και στο χέρι όπως κανουμε ολοι , η καχυποψία - φόβος και τρομος εγκλωβίζει .

Εκτός δικτύου είσαι φίλε...

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Είσαι μέσα στους νικητές;;;;Τι σου επιβεβαίωσε;;;;

μου ειπε να κανω λιγες μερες υπομονη και δεν επεμεινα αλλο

μου επιβεβαιωσε αυτο που γραφτηκε πριν, οτι τους νικητες τους γραφουν στο site μετα από την ενημέρωσή τους

17 minutes ago, VIPdriver said:

Εκτός δικτύου είσαι φίλε...

Δεν έπαιξες καν στο διαγωνισμό για να έχεις 200 συμμετοχές και ταυτόχρονα δεν εχεις πόντους για να αγοράσεις τα 200gb ...  και σχολιάζεις πολλές φορές τους λόγους σου( φοβίες) δημόσια γιατι κάνεις αυτες τις επιλογές .
ΑΝ ειχες μαζέψει πόντους στο διαγωνισμό πανέυκολα θα μπορουσες να παρεις ακόμα περισσότερα πραγματα και θα είχες τρελό κερδος με το liquid χωρις καν αναγκη να κερδίσεις τίποτα ... για να σε βοηθήσω στο πρόβλημα σου αφου το εκφράζεις.

ΥΓ
Τα μεγάλα δώρα είναι ισως μεσο σμσ στο νικητή ... αλλά τα πιο μικρά όσο θυμάμαι όπως και τα απεριριστα data σε παιρνουν τηλέφωνο και πρεπει να το σηκώσεις , μετα πανε στον επομενο και αυτό παιρνει πολλές μερες

1 hour ago, blizard said:

Δεν έπαιξες καν στο διαγωνισμό για να έχεις 200 συμμετοχές και ταυτόχρονα δεν εχεις πόντους για να αγοράσεις τα 200gb ...  και σχολιάζεις πολλές φορές τους λόγους σου( φοβίες) δημόσια γιατι κάνεις αυτες τις επιλογές .
ΑΝ ειχες μαζέψει πόντους στο διαγωνισμό πανέυκολα θα μπορουσες να παρεις ακόμα περισσότερα πραγματα και θα είχες τρελό κερδος με το liquid χωρις καν αναγκη να κερδίσεις τίποτα ... για να σε βοηθήσω στο πρόβλημα σου αφου το εκφράζεις.

ΥΓ
Τα μεγάλα δώρα είναι ισως μεσο σμσ στο νικητή ... αλλά τα πιο μικρά όσο θυμάμαι όπως και τα απεριριστα data σε παιρνουν τηλέφωνο και πρεπει να το σηκώσεις , μετα πανε στον επομενο και αυτό παιρνει πολλές μερες

...και εκτός πραγματικοτητας είσαι φίλε.... 

Ξέχνα την πραγματικότητα αφου και μπροστά μας να έκαναν κλήρωση με 10 αριθμούς δεν θα βοηθούσε σωστα ?  θα λέγαμε οτι τα έχουν φτιάξει σε συνεργασία με τους υπεύθυνους για την επίβλεψη  

Πάντα προσέχουμε να μην δίνουμε λεφτά για κανενα διαγωνισμό (ακόμα και στο στοιχημα μπορουν να τα στήσουν) Αλλά δεν σου ζήτησαν λεφτά για να δώσουν τα 20.000 ευρω στους φτωχούς ,θα επαιρνες και 12 μερες ιντερνετ απεριοριστο περα απο την κλήρωση αν έπαιζες και θα μπορούσες να αγοράσεις με κρυστάλους αυτα που ήθελες, γενικά η τρομερη καχυποψία παντου σε κάνει να παιρνεις λάθος αποφάσεις που τις μοιράζεσαι με όλους ... τι απαντηση θα ηταν σχετική ?

Αν υπάρχει συμετοχή κράτους και ανταγωνιστών της vodafone - που επιβλέπουν και θα μπορούσαν να παρέμβουν στην κλήρωση  , συν δικηγόρων , κομμάτων ,οργανισμων, ΜΜΕ κλπ , δεν θα βοηθούσε το live φυσικά.

Edited by blizard

9 minutes ago, blizard said:

Ξέχνα την πραγματικότητα αφου και μπροστά μας να έκαναν κλήρωση με 10 αριθμούς δεν θα βοηθούσε σωστα ?  θα λέγαμε οτι τα έχουν φτιάξει σε συνεργασία με τους υπεύθυνους για την επίβλεψη  

Δεν σου ζήτησαν λεφτά για να δώσουν τα 20.000 ευρω στους φτωχούς το έκαναν τζάμπα ... θα επαιρνες και 12 μερες ιντερνετ απεριοριστο περα απο την κλήρωση αν έπαιζες και θα μπορούσες να αγοράσεις με κρυστάλους με αυτα που ήθελες, και γενικά η τρομερη καχυποψία παντου σε κάνει να παιρνεις λάθος αποφάσεις που τις μοιράζεσαι με όλους ... τι απαντηση θα ηταν σχετική ?

Αν υπάρχει συμετοχή κράτους και ανταγωνιστών της vodafone - που επιβλέπουν και θα μπορούσαν να παρέμβουν στην κλήρωση  , συν δικηγόρων , κομμάτων ,οργανισμων, ΜΜΕ κλπ , δεν θα βοηθούσε το live φυσικά.

Φιλε εγω εχω τη γνωμη μου και εσυ εχεις τη γνωμη σου. Δεν αγχώνομαι εαν με πιστευεις (οπως κάνεις εσυ), ουτε τρεχω να δικαιολογηθω (οπως παλι κάνεις εσυ). Επισης, δεν πέφτω στην παγιδα σου (με τις προσωπικές σου επιθέσεις) και δεν θα πέσω στο επίπεδο σου (οσο και αν προσπαθείς).

Απόψεις ανταλλάσουμε ... συμφωνώ ότι αν δίνεις λεφτά σε διαγωνισμούς, στοίχημα , φιλανθρωπία , ακόμα και σε εφορία μπορει να στα κλεψουν και να μην πανε εκει που πρεπει . Εδώ πάντως δεν δίνεις λεφτά και είναι απο τις μεγάλες εταιρίες με αρκετούς να έχουν συμφέρον και υποχρέωση να την ελεγξουν συν ρίσκο τιμωρίας,  και δεν εχειμεγάλο κέρδος να κάνει απάτη συν οτιτο  live δεν βοηθάει.

Ο λόγος που δεν έπαιξες και δεν πήρες κρυστάλους και δώρα αυτός δεν είναι ?  οτι δεν έχει live και κλέβουν  ? Σε αυτό διαφωνώ 100%

19 minutes ago, blizard said:

Απόψεις ανταλλάσουμε ... συμφωνώ ότι αν δίνεις λεφτά σε διαγωνισμούς, στοίχημα , φιλανθρωπία , ακόμα και σε εφορία μπορει να στα κλεψουν και να μην πανε εκει που πρεπει . Εδώ πάντως δεν δίνεις λεφτά και είναι απο τις μεγάλες εταιρίες με αρκετούς να έχουν συμφέρον και υποχρέωση να την ελεγξουν συν ρίσκο τιμωρίας,  και δεν εχειμεγάλο κέρδος να κάνει απάτη συν οτιτο  live δεν βοηθάει.

Ο λόγος που δεν έπαιξες και δεν πήρες κρυστάλους και δώρα αυτός δεν είναι ?  οτι δεν έχει live και κλέβουν  ? Σε αυτό διαφωνώ 100%

Δεν θυμαμαι να λεω οτι δεν εχω κρυσταλλους και οτι δεν πηρα μερος στον διαγωνισμο.... το αντιθετο....

Εσυ εβγαλες αυτο το συμπερασμα επειδη ειπα οτι δεν εκαναν λαιβ τον διαγωνισμο...

Μιας κ βρήκα λίγο χρόνο, θα σας γράψω την επιτυχημένη προσπάθεια της VF να διώξει πελάτη 

Στις 16/1 παρήγγειλε η μάνα μου ένα νούμερο CU, στις 18/1 ήρθε email "καλώς ηρθες στο CU" ενώ εκείνη παρέλαβε το φάκελο στις 22/1 !

Επειδή έκανε τεστ το σήμα στις περιοχές που κινείται (επαρχία) ώστε να φέρει τον βασικό νούμερό της στο CU, χρησιμοποίησε στην αρχή το νούμερο - δώρο το οποίο, ενώ δεν το περίμενα, είχε μέσα 15gb για 3 μήνες, ΑΛΛΑ με ημερομήνια λήξης 18/4 κι όχι 22. Έτσι, με χτύπησε κάτι ότι θα έχουν κάνει μαϊμουδιά και θα έχουν ενεργοποιήσει πακέτα και προσφορές και στο βασικό νούμερο χωρίς να έχει γίνει ενεργοποίηση από εμάς.

Πράγματι, μετά από επικοινωνία με το τσατ, μου επιβεβαίωσαν ότι στο βασικό νούμερο τρέχει πακέτο από τις 18/1 και αφού της εξηγώ την κατάσταση, μου λέει ότι θα το τακτοποίησουν και την επομένη μας έρχεται μήνυμα "το αίτημά σας δρομολογήθηκε επιτυχώς κτλ" .

Χθές, 31/1, κι αφού όλα έχουν πάει καλά με το σήμα, πάμε να ενεργοποιήσουμε το βασικό νούμερο και βλέπουμε ότι εξακολουθεί να τρέχει το CU Combo μέχρι τις 17/2 και το υπόλοιπο ήταν 0,30€. Από τότε, ξεκινάει το πάρτι. Ξανα στέλνω στο τσατ απαιτώντας να μας βάλουν τα χρήματα ή να ξεκινήσουν το πακέτο από χθες για να πάρω απάντηση "θα σας καλέσουν αύριο ώς στις 17.30 για να σας ενημερώσουν από το τμήμα προσφορών". 

Εννοείται πώς δεν κάλεσε κανείς και σήμερα τους ξανάστειλα. Ξανά από την αρχή όλη η ιστορία για να πάρω απάντηση "στείλατε τα δικαιολογητικά ,οπότε και έγινε ενεργοποίηση του αριθμού. Από'κει και πέρα, είναι θέμα κούριερ για το πότε θα παραλαβετε". Και όταν την ρώτησα, με ποια λογική προενεργοποιούν αριθμούς αφού δεν έχουν καμμία εγγύηση τύπου Amazon "πάρε αριθμό μεχρι τις 12, και θα τον έχεις την ίδια μέρα" ή δεν λένε πουθενά στους όρους ότι ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ενεργοποιήσει απευθείας τον αριθμό του αλλιώς θα χάσει μέρες από το πακέτο που έχει ήδη πληρώσει, ξανα πήρα την γνωστή απάντηση "θα σας καλέσει το αρμόδιο τμήμα". 

Αφού είχα φτιάξει, λοιπόν, μια ωραιότατη καταγγελία στην ΕΕΤΤ με όλα τα screenshot από συνομιλίες με τη VF, με το μήνυμα του κούριερ κτλ - όχι, φτου μου, η καταγγελία ήταν άψογη χωρίς ίχνος αμφισβήτησης από πλευράς VF- , λέω να ξαναπροσπαθήσω την τύχη μου με το τσατ κυριολεκτικά στο 90 στέλνοντας μήνυμα στις 23.25. Αφού ξανα εξήγησα για 4η φορά την ιστορία μου, χωρίς πολλά πολλά, η υπάλληλος μου απάντησε "σε 40 λεπτά το υπόλοιπο θα έχει πιστωθεί στον αριθμό σας" . 

Κι όντως, σε μισή ώρα το πολύ είχε έρθει μήνυμα ότι είχαν πιστωθεί 11,80€ και το πακέτο παρέμεινε ενεργό εως τις 17/2. Αλλά εννοείται πώς πλέον η μάνα μου δεν τους εμπιστεύεται και έτσι το FROG της αντί για CU Liquid, θα γίνει Cosmote NEO με 16€ και βλέπουμε... 

Well done, VF. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

2 ώρες πριν, ParafronGR said:

Αλλά εννοείται πώς πλέον η μάνα μου δεν τους εμπιστεύεται και έτσι το FROG της αντί για CU Liquid, θα γίνει Cosmote NEO με 16€ και βλέπουμε... 

Well done, VF. 

Γνωρίζεις υποθέτω οτι στο liquid θα είχες για τους 6 πρώτους μηνες και απεριοριστη ομιλία και 17 σίγουρα gb κάθε μηνα , ετσι ? (και ενα ως 3 μηνες απεριοριστα data που το κανουν παντα , και επειδή εχεις και roll over και κατι αλλα θα ήταν πολυ πανω απο 17gb για τους υπόλοιπους μηνες)

Θα έδινες 13 ευρω το 1ο μηνα και απο 15 τους αλλους 5 , σύνολο 88 ευρω απο τα οποια θα έμεναν στο υπόλοιπό σου τα 80.5 ευρω (αν ειχες πληρώσει με κάρτα)  , και μετά απο φόρο τηλεφωνίας αν εισαι ανω των 30 θα γινόντουσαν 73.18 . 
Με το κόλπο που εκανες και σου επεστρεψαν 11.8 , θα σου ειχε μεινει 85 ευρω υπόλοιπο αφου ειχε αφαιρεθει και το 10% ... απο τα 88 ειπαμε που θα εδινες. 
(ουσιαστικά είναι 5.5 ευρω παραπανω από οσα έβαλες αν δεν ειχαμε φορο)

Με αυτα τα 85 ευρω θα μπορουσες να αγοράσεις 94 ευρω εστιαση απο το e-food , η να μεταφερεις 85 ευρω σε γνωστούς με vodafone δωρεαν για δώρο , ή κάποια αγαθοεργία και μερικες ακομα επιλογες ... και μετα να φύγεις για τιμωρία που σε κορόιδεψαν και σου εφαγαν λεφτα. 

Επίσης να γνωρίζεις οτι πας απο την καλυτερη εξυπηρέτηση στην Ελλαδα που δεν διστάζει να σου δώσει όλα αυτα και πας στην χειροτερη της ΕΕ που δεν ξέρω αν απαντάνε καν  ...
Οπότε καλη τύχη και μην ξαναγυρίσεις γιατι αν κρίνω απο το όνομα εισαι άτυχος , οσο φτηνοι και   καλοι και να ειναι κάτι παει στραβα σε εσενα .. αφου υπάρχουν λεφτά πληρώνεις και κάνεις το κέφι σου.

ΥΓ 
Με την ευκαιρία έβαλαν και ενα μικρό BT ηχείο στην προσφορά για νεα σιμ  (δεν ξέρω ποιο ειναι αλλα βλέπω ίδια με διάφορες μαρκες με 5 ως10 ευρω) ... επίσης όποιος θέλει σιμ δεν ξεχναει το bring a friend κατα την αίτηση για 5 ακομα gb για ενα χρόνο περα των παραπανω .

11.png

Edited by blizard

1 ώρα πριν, ParafronGR said:

Μιας κ βρήκα λίγο χρόνο, θα σας γράψω την επιτυχημένη προσπάθεια της VF να διώξει πελάτη 

Στις 16/1 παρήγγειλε η μάνα μου ένα νούμερο CU, στις 18/1 ήρθε email "καλώς ηρθες στο CU" ενώ εκείνη παρέλαβε το φάκελο στις 22/1 !

Επειδή έκανε τεστ το σήμα στις περιοχές που κινείται (επαρχία) ώστε να φέρει τον βασικό νούμερό της στο CU, χρησιμοποίησε στην αρχή το νούμερο - δώρο το οποίο, ενώ δεν το περίμενα, είχε μέσα 15gb για 3 μήνες, ΑΛΛΑ με ημερομήνια λήξης 18/4 κι όχι 22. Έτσι, με χτύπησε κάτι ότι θα έχουν κάνει μαϊμουδιά και θα έχουν ενεργοποιήσει πακέτα και προσφορές και στο βασικό νούμερο χωρίς να έχει γίνει ενεργοποίηση από εμάς.

Πράγματι, μετά από επικοινωνία με το τσατ, μου επιβεβαίωσαν ότι στο βασικό νούμερο τρέχει πακέτο από τις 18/1 και αφού της εξηγώ την κατάσταση, μου λέει ότι θα το τακτοποίησουν και την επομένη μας έρχεται μήνυμα "το αίτημά σας δρομολογήθηκε επιτυχώς κτλ" .

Χθές, 31/1, κι αφού όλα έχουν πάει καλά με το σήμα, πάμε να ενεργοποιήσουμε το βασικό νούμερο και βλέπουμε ότι εξακολουθεί να τρέχει το CU Combo μέχρι τις 17/2 και το υπόλοιπο ήταν 0,30€. Από τότε, ξεκινάει το πάρτι. Ξανα στέλνω στο τσατ απαιτώντας να μας βάλουν τα χρήματα ή να ξεκινήσουν το πακέτο από χθες για να πάρω απάντηση "θα σας καλέσουν αύριο ώς στις 17.30 για να σας ενημερώσουν από το τμήμα προσφορών". 

Εννοείται πώς δεν κάλεσε κανείς και σήμερα τους ξανάστειλα. Ξανά από την αρχή όλη η ιστορία για να πάρω απάντηση "στείλατε τα δικαιολογητικά ,οπότε και έγινε ενεργοποίηση του αριθμού. Από'κει και πέρα, είναι θέμα κούριερ για το πότε θα παραλαβετε". Και όταν την ρώτησα, με ποια λογική προενεργοποιούν αριθμούς αφού δεν έχουν καμμία εγγύηση τύπου Amazon "πάρε αριθμό μεχρι τις 12, και θα τον έχεις την ίδια μέρα" ή δεν λένε πουθενά στους όρους ότι ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ενεργοποιήσει απευθείας τον αριθμό του αλλιώς θα χάσει μέρες από το πακέτο που έχει ήδη πληρώσει, ξανα πήρα την γνωστή απάντηση "θα σας καλέσει το αρμόδιο τμήμα". 

Αφού είχα φτιάξει, λοιπόν, μια ωραιότατη καταγγελία στην ΕΕΤΤ με όλα τα screenshot από συνομιλίες με τη VF, με το μήνυμα του κούριερ κτλ - όχι, φτου μου, η καταγγελία ήταν άψογη χωρίς ίχνος αμφισβήτησης από πλευράς VF- , λέω να ξαναπροσπαθήσω την τύχη μου με το τσατ κυριολεκτικά στο 90 στέλνοντας μήνυμα στις 23.25. Αφού ξανα εξήγησα για 4η φορά την ιστορία μου, χωρίς πολλά πολλά, η υπάλληλος μου απάντησε "σε 40 λεπτά το υπόλοιπο θα έχει πιστωθεί στον αριθμό σας" . 

Κι όντως, σε μισή ώρα το πολύ είχε έρθει μήνυμα ότι είχαν πιστωθεί 11,80€ και το πακέτο παρέμεινε ενεργό εως τις 17/2. Αλλά εννοείται πώς πλέον η μάνα μου δεν τους εμπιστεύεται και έτσι το FROG της αντί για CU Liquid, θα γίνει Cosmote NEO με 16€ και βλέπουμε... 

Well done, VF. 

Την πρώτη φορά πάντα ενεργοποιούνται πακέτα. Αν δεν έχει θέμα με το σήμα θεωρώ υπερβολικό να δίνει παραπάνω στην Cosmote

5 ώρες πριν, ParafronGR said:

Well done, VF. 

Αποφεύγω να διαβάζω τόσο μακροσκελής αναρτήσεις, έκανα το λάθος και την διάβασα...
Για να καταλάβω καλύτερα, έστειλες την μητέρα σου προς COTE με γνώμονα την "εξυπηρέτηση";;; 😳
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά την έχεις ρίξει στα βαθιά... 😂😉

Είναι γνωστή η εξυπηρέτηση της Vodafone, εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα.
Όπως είναι γνωστή και η εξυπηρέτηση της COTE... Ανύπαρκτη!! 😊
Δεν θα το έκανα, αν αυτός ήταν ο λόγος...