sou_d Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 58 minutes ago, Pppe said: Της ιδίας είναι και το κασμπακ και δύναται να το τροποποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο διαχείρησης γουστάρει κατά την κρίση της, Ακόμα και διακόψει παντελώς χωρίς καμιά προειδοποίηση και χωρίς να λογοδοτήσει πουθενά: Άλλωστε τόσα χειρότερα έχουν κάνει και οι #3# και φύλλο δε κουνήθηκε, τα έχουμε ήδη αποδεχτεί και νομιμοποιήσει (με την ψήφο μας; ΟΚ: όσοι διαφωνούν σε αυτό το τελευταίο, ας το αγνοήσουν κι ας είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ). "Μετά" τί θα κάνουν (το >99% μας) ; Τα αναμενόμενα που κατέουν και οι ίδιοι ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Καλά ξεμπερδέματα: Εμείς (το >99% μας) φταίμε._ Και πείτε ό,τι: ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΑ. Κάτι μου λέει ότι έχεις βίτσιο με τη στατιστική 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Εάν κόψει και το κασμπακ θα την κόψουμε και εμείς. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: Εάν κόψει και το κασμπακ θα την κόψουμε και εμείς. Σωστά. Υπάρχει κ η frog. (αποκλειω την νοβα λογω σήματος στην περιοχη μου) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Ποιος είπε ότι δεν έχω χρεωστική κάρτα; Η ολη συμπεριφορά με χαλάει. Η συμπεριφορά λέει ότι η χρήση μετρητών έχει κόστος Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 25 minutes ago, geopapa123 said: Σωστά. Υπάρχει κ η frog. (αποκλειω την νοβα λογω σήματος στην περιοχη μου) Εγώ αποκλείω την Cosmote γιατί δεν έχω σήμα στην δουλειά μου 😁 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 (edited) 15 ώρες πριν, HEO said: Η συμπεριφορά λέει ότι η χρήση μετρητών έχει κόστος Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Εγώ το ανάποδο ξέρω. Ότι η χρήση πλαστικού χρήματος με τράπεζες και μεσάζοντες έχει κόστος προμήθειας. Εσύ πληρώνεις 8€ αλλά υπάρχει προμήθεια στην τράπεζα μέχρι και 0.30% για τις απλές χρεωστικές. Οπότε το κατάστημα παίρνει λιγότερα χρήματα από ότι με τα μετρητά. Edited December 11, 2023 by EllinikoNisi 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaonne Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 1 ώρα πριν, EllinikoNisi said: Εγώ το ανάποδο ξέρω. Ότι η χρήση πλαστικού χρήματος με τράπεζες και μεσάζοντες έχει κόστος προμήθειας. Εσύ πληρώνεις 8€ αλλά υπάρχει προμήθεια στην τράπεζα μέχρι και 0.30% για τις απλές χρεωστικές. Οπότε το κατάστημα παίρνει λιγότερα χρήματα από ότι με τα μετρητά. Και στα μετρητά υπάρχει κόστος διαχείρισης. Για τη μεταφορά σε τράπεζα και κατάθεση (όσο μεγαλύτερο τόσο χειρότερα) ή ακόμα και αυξημένος κίνδυνος κλοπής αν έχεις πολλά μετρητά στο κατάστημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Just now, shaonne said: Και στα μετρητά υπάρχει κόστος διαχείρισης. Για τη μεταφορά σε τράπεζα και κατάθεση (όσο μεγαλύτερο τόσο χειρότερα) ή ακόμα και αυξημένος κίνδυνος κλοπής αν έχεις πολλά μετρητά στο κατάστημα. Ασφαλισμένα είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Εγώ το ανάποδο ξέρω. Ότι η χρήση πλαστικού χρήματος με τράπεζες και μεσάζοντες έχει κόστος προμήθειας. Εσύ πληρώνεις 8€ αλλά υπάρχει προμήθεια στην τράπεζα μέχρι και 0.30% για τις απλές χρεωστικές. Οπότε το κατάστημα παίρνει λιγότερα χρήματα από ότι με τα μετρητά.Κόστος ανάλογα το μέγεθοςΜεγάλες επιχειρήσεις προτιμούν ηλεκτρικό χρήμα Μικρές επιχειρήσεις μετρητάΠήγα και στην Σταδίου που έχει επίσης ένα κατάστημα μετάξυ πλ. Συντάγματος και παλιάς Βουλής (άγαλμα Κολοκοτρώνη)Εκεί έχει δύο μηχανήματα και έπεσα και σε περίπτωση που οι υπάλληλοι μάθαιναν τους πελάτες να τα χειρίζονται :)Φαίνεται ότι η εταιρεία προσπαθεί να προώθησει την ιδέαSent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 19 minutes ago, aektzhs 1 said: Άλλος δεν έχει δίκτυο όλη μέρα, άλλος κάνει δώρα. Είδες τι σου κάνει η συνεργασία;; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 (edited) Πάμε καλά Edited December 11, 2023 by sou_d 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 7 minutes ago, sou_d said: Πάμε καλά Στα δικά μου το 500άρι δεν το βγάζει.. Στο μεταξύ πόσο καιρό θα είναι καλοκαιριστές; χειμώνιασε γαρ.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Στα δικά μου το 500άρι δεν το βγάζει.. Στο μεταξύ πόσο καιρό θα είναι καλοκαιριστές; χειμώνιασε γαρ.. Είσαι liquid? 38 minutes ago, aektzhs 1 said: Λέει μέχρι πότε ισχύει το δώρο των 7 ημερών? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 2 minutes ago, GREGORYMO said: Είσαι liquid? Όχι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 (edited) Πρεπει να μπεις liquid για να στο βγάλει .. bug ειναι λογικα οι κρύσταλλοι αλλά το τσιμπίσαμε 😉 Οχι δεν λέει ημερομηνία περιέργος για τις 7 μερες απεριοριστο, αλλά αφου ειναι Χριστουγέννων θα μπορουμε να τοπάρουμε 2-3 φορές τουλάχιστον , δεν θα λήγει πριν τις 25 .... βιαστικά το βάλανε μαλλον γιατι φώναζαν μερικοι εδω μεσα Edited December 11, 2023 by blizard 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 10 minutes ago, kalitexnis_g said: Στο μεταξύ πόσο καιρό θα είναι καλοκαιριστές; χειμώνιασε γαρ.. Νομίζω είμαστε περίπου 180 Αυγούστου 😀😀 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 5 minutes ago, blizard said: bug ειναι λογικα οι κρύσταλλοι αλλά το τσιμπίσαμε Μπορεί και να μην είναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 11 minutes ago, kalitexnis_g said: Όχι.. Ε τότε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 (edited) 5 minutes ago, GREGORYMO said: Ε τότε? Πού να ξέρω.. σε 5 νούμερα που διαχειρίζομαι δεν βγαίνει το 500. Κάτσε να σβήσω δεδομένα να δω τι θα γίνει. Edit τα ίδια.. Edited December 11, 2023 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Από τους όρους του διαγωνισμού... τελικά 5 ή 10; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 26 minutes ago, kalitexnis_g said: Πού να ξέρω.. σε 5 νούμερα που διαχειρίζομαι δεν βγαίνει το 500. Κάτσε να σβήσω δεδομένα να δω τι θα γίνει. Edit τα ίδια.. Έχει βγει update εφαρμογής. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 25 minutes ago, EllinikoNisi said: Έχει βγει update εφαρμογής. Το μόνο που άλλαξε για εμένα ήταν το Banner με το διαγωνισμό. Κατά τα άλλα τα 500 δεν μου τα δίνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 (edited) Για να πάρεις τα 6000 κρύσταλλα ΠΡΕΠΕΙ να είσαι liquid... είπες δεν εισαι αρα σωστά δεν τα βλέπεις (εκτος αν ηταν bug και το αλαξαν πλεον). Εγώ απο την άλλη δεν βλέπω το banner του διαγωνισμού ακόμα, λιγο υπομονή εδω, Edited December 11, 2023 by blizard 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts