kalitexnis_g Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 4 minutes ago, GREGORYMO said: ΕΓΩ το είχα γράψει Το πήραν πίσω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 1 minute ago, kalitexnis_g said: Το πήραν πίσω; Το λινκ που ανεβασα δεν το ειδε κανένας; 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 (edited) 4 minutes ago, VIPdriver said: Το λινκ που ανεβασα δεν το ειδε κανένας; Αυτά είναι υποθέσεις που τις κάναμε πρώτα εδώ και μετά τις γράψανε στο λινκ που λες. Χαίρω πολύ. Αύριο θα δείξει. @VIPdriverαλλά τα λες απ το κακό σου που δεν πήρες τα GB στο frog.. 😉😂😂 Edited October 2, 2023 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 3 minutes ago, kalitexnis_g said: Αυτά είναι υποθέσεις που τις κάναμε πρώτα εδώ και μετά τις γράψανε στο λινκ που λες. Χαίρω πολύ. Αύριο θα δείξει. @VIPdriverαλλά τα λες απ το κακό σου που δεν πήρες τα GB στο frog.. 😉😂😂 Ευτυχώς με λυπήθηκε η Nova και στο F2G μου εδωσε απεριόριστο ίντερνετ με 5 ευρω για 1 μηνα! Να δω και τι ταχυτητες θα εχει στο σπιτι. Η βοντα ειναι στα 6-11mbps και η κοσμοτε στα 16-30mbps. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 12 minutes ago, kalitexnis_g said: Το πήραν πίσω; Προ πολλού 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Και σε μένα ήρθε καπουτ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 this is wierd 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 3 minutes ago, eridion25 said: this is wierd Απλά θα διαγραφτεί σαν πακέτο από το σύστημα και αυτόματα θα απενεργοποιηθεί μαζικά σε όλους μας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 2 minutes ago, CaptainNickGR said: Απλά θα διαγραφτεί σαν πακέτο από το σύστημα και αυτόματα θα απενεργοποιηθεί μαζικά σε όλους μας. Εγώ πάντως μόλις ενεργοποίησα εκ νέου την προσφορά και η διάρκεια των δωρεαν data επεκτάθηκε έως 01/11. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 1 minute ago, gpapas640 said: Εγώ πάντως μόλις ενεργοποίησα εκ νέου την προσφορά και η διάρκεια των δωρεαν data επεκτάθηκε έως 01/11. Μια χαρά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 15 minutes ago, CaptainNickGR said: Απλά θα διαγραφτεί σαν πακέτο από το σύστημα και αυτόματα θα απενεργοποιηθεί μαζικά σε όλους μας. που το ξερεις αυτο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 6 ώρες πριν, GREGORYMO said: Στο 1 γράφεις ότι ήρθε Έχω 3, το βασικό μου νούμερο, έναν αριθμό που έχω σε MiFi και τον αριθμό της μάνας μου - ήρθε μήνυμα στο βασικό μου, τα άλλα δεν τα έχω κοιτάξει, αλλά τα βλέπω από το CU app/vodafonecu.gr και βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα ενεργά. Σε 10 λεπτά θα ενημερώσω και για 3. 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 1 minute ago, ParafronGR said: Έχω 3, το βασικό μου νούμερο, έναν αριθμό που έχω σε MiFi και τον αριθμό της μάνας μου - ήρθε μήνυμα στο βασικό μου, τα άλλα δεν τα έχω κοιτάξει, αλλά τα βλέπω από το CU app/vodafonecu.gr και βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα ενεργά. Σε 10 λεπτά θα ενημερώσω και για 3. ΤΟΤΕ, θα ξέρουμε ΟΛΟΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 φιλάκια στα απεριόριστα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 (edited) 12.05 και συνεχίζουμε κανονικά με την προσφορά! Βέβαια, η VF είναι λίγο αργή στις ανανέωσεις - πακέτο που μου έληγε 30/9 το εμφάνιζε ώς διαθέσιμο προς κατανάλωση έως τα ξημερώματα της 1/10, αλλά δεν ξέρω αν στ'αλήθεια κατανάλωνε (γιατί είχα τους καλοκαιριστές και την παραπάνω προσφορά που τραβούσαν) Edited October 2, 2023 by ParafronGR 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Εγώ ακόμα έχω ακόμα το πακέτο δείτε και την ώρα στο screenshoot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Αν ανοίξετε τα δεδομένα θα δείτε ότι θα σας έρθει SMS, γίνεται σταδιακή απενεργοποίηση παράλληλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 17 minutes ago, CaptainNickGR said: Αν ανοίξετε τα δεδομένα θα δείτε ότι θα σας έρθει SMS, γίνεται σταδιακή απενεργοποίηση παράλληλα. Μάλλον τα δεδομένα δεν έχουν σημασία - και στα 3 που διαχειριζόμαι είναι και τα τρία με data και συνεχίζουν κανονικά απεριόριστα. Καλά να είμαστε, θα τα ξαναπούμε το πρωί 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Δεν με αφήνει να ανεβάσω το screenshot παίρνω αυτό το μήνυμα (Error code: -200) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Εγω πάντως δεν μπορώ να δω άμεσα αν θα λειτουργήσει ή όχι αλλά φαίνεται ακόμα ενεργό. Ούτε sms μου ήρθε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 (edited) Οκ εγώ ακόμα το έχω τυχερός είμαι Edited October 2, 2023 by eridion25 Screenshot fix 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Υπομονη μια μερα για να editαρω το σχολιο μου 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 (edited) Τέλος και επίσημα απ'όλους τους αριθμούς που έχω. Όνειρο ήταν και πάει. Edited October 3, 2023 by ParafronGR 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Τζάμπα χάρικα έφυγε και σε μένα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Παρομοίως, μάλιστα sms οτι λήγουν ηρθαν μετα τα μεσάνυχτα στον εναν αριθμό,και τώρα το πρωί στον άλλον... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts