Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, VIPdriver said:

Το λινκ που ανεβασα δεν το ειδε κανένας;

Αυτά είναι υποθέσεις που τις κάναμε πρώτα εδώ και μετά τις γράψανε στο λινκ που λες. Χαίρω πολύ. Αύριο θα δείξει.

@VIPdriverαλλά τα λες απ το κακό σου που δεν πήρες τα GB στο frog.. 😉😂😂

Edited by kalitexnis_g

3 minutes ago, kalitexnis_g said:

Αυτά είναι υποθέσεις που τις κάναμε πρώτα εδώ και μετά τις γράψανε στο λινκ που λες. Χαίρω πολύ. Αύριο θα δείξει.

@VIPdriverαλλά τα λες απ το κακό σου που δεν πήρες τα GB στο frog.. 😉😂😂

Ευτυχώς με λυπήθηκε η Nova και στο F2G μου εδωσε απεριόριστο ίντερνετ με 5 ευρω για 1 μηνα! Να δω και τι ταχυτητες θα εχει στο σπιτι. Η βοντα ειναι στα 6-11mbps και η κοσμοτε στα 16-30mbps.

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

3 minutes ago, eridion25 said:

this is wierd 2084111232_.thumb.png.93a409e733c6f98d1b2f87cabb5d4ebc.png

Απλά θα διαγραφτεί σαν πακέτο από το σύστημα και αυτόματα θα απενεργοποιηθεί μαζικά σε όλους μας.

2 minutes ago, CaptainNickGR said:

Απλά θα διαγραφτεί σαν πακέτο από το σύστημα και αυτόματα θα απενεργοποιηθεί μαζικά σε όλους μας.

Εγώ πάντως μόλις ενεργοποίησα εκ νέου την προσφορά και η διάρκεια των δωρεαν data επεκτάθηκε έως 01/11.

1 minute ago, gpapas640 said:

Εγώ πάντως μόλις ενεργοποίησα εκ νέου την προσφορά και η διάρκεια των δωρεαν data επεκτάθηκε έως 01/11.

Μια χαρά 

15 minutes ago, CaptainNickGR said:

που το ξερεις αυτο;

6 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Στο 1 γράφεις ότι ήρθε 

Έχω 3, το βασικό μου νούμερο, έναν αριθμό που έχω σε MiFi και τον αριθμό της μάνας μου - ήρθε μήνυμα στο βασικό μου, τα άλλα δεν τα έχω κοιτάξει, αλλά τα βλέπω από το CU app/vodafonecu.gr και βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα ενεργά. Σε 10 λεπτά θα ενημερώσω και για 3.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

1 minute ago, ParafronGR said:

Έχω 3, το βασικό μου νούμερο, έναν αριθμό που έχω σε MiFi και τον αριθμό της μάνας μου - ήρθε μήνυμα στο βασικό μου, τα άλλα δεν τα έχω κοιτάξει, αλλά τα βλέπω από το CU app/vodafonecu.gr και βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα ενεργά. Σε 10 λεπτά θα ενημερώσω και για 3.

ΤΟΤΕ, θα ξέρουμε ΟΛΟΙ 

12.05 και συνεχίζουμε κανονικά με την προσφορά!

Βέβαια, η VF είναι λίγο αργή στις ανανέωσεις - πακέτο που μου έληγε 30/9 το εμφάνιζε ώς διαθέσιμο προς κατανάλωση έως τα ξημερώματα της 1/10, αλλά δεν ξέρω αν στ'αλήθεια κατανάλωνε (γιατί είχα τους καλοκαιριστές και την παραπάνω προσφορά που τραβούσαν)

Screenshot_20231003-000537.png

Edited by ParafronGR

Αν ανοίξετε τα δεδομένα θα δείτε ότι θα σας έρθει SMS, γίνεται σταδιακή απενεργοποίηση παράλληλα.

17 minutes ago, CaptainNickGR said:

Αν ανοίξετε τα δεδομένα θα δείτε ότι θα σας έρθει SMS, γίνεται σταδιακή απενεργοποίηση παράλληλα.

Μάλλον τα δεδομένα δεν έχουν σημασία - και στα 3 που διαχειριζόμαι είναι και τα τρία με data και συνεχίζουν κανονικά απεριόριστα. Καλά να είμαστε, θα τα ξαναπούμε το πρωί 

Εγω πάντως δεν μπορώ να δω άμεσα αν θα λειτουργήσει ή όχι αλλά φαίνεται ακόμα ενεργό. Ούτε sms μου ήρθε.

Screenshot_20231003-001802.png

Screenshot_20231003-001743.png

Τέλος και επίσημα απ'όλους τους αριθμούς που έχω.

Όνειρο ήταν και πάει. 

Screenshot_20231003-053600.png

Edited by ParafronGR

Παρομοίως, μάλιστα sms οτι λήγουν ηρθαν μετα τα μεσάνυχτα στον εναν αριθμό,και τώρα το πρωί στον άλλον...

• This topic was locked and unlocked