VIPdriver Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 (edited) Είδα τι δίνει το kalokairistes offer και ψήνομαι για τα 30€ στη revolut. Κάποιος που έχει γνώσεις από revolut εάν θέλει να μου πει πού μπορώ να κάνω αγορές με revolut. ΥΓ. Μπορώ να κάνω και ανανέωση χρόνου ομιλίας καρτοκινητής μέσω revolut; Edited July 11, 2023 by VIPdriver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Είδα τι δίνει το kalokairistes offer και ψήνομαι για τα 30€ στη revolut. Κάποιος που έχει γνώσεις από revolut εάν θέλει να μου πει πού μπορώ να κάνω αγορές με revolut. ΥΓ. Μπορώ να κάνω και ανανέωση χρόνου ομιλίας καρτοκινητής μέσω revolut;Παντού μπορείς να κάνεις αγορές, και να αγοράσεις χρόνο ομιλίας σε ελληνικά αλλά και ξένα καρτοκινηταΠερισσότερα στο σχετικό τοπικ :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Καλημέρα. Και οι άλλες 2 εταιρίες δίνουν το καλοκαίρι απεριόριστα data και δεν έχει παρατηρηθεί τόσο άσχημη κατάσταση όπως της βονταφον. Ειδικά στην κοσμοτε (που έχει τους περισσοτερους συνδρομητές) εχω μόνιμα 5πλασιες Edited July 11, 2023 by fotisbasm_ delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Καλημέρα. Και οι άλλες 2 εταιρίες δίνουν το καλοκαίρι απεριόριστα data και δεν έχει παρατηρηθεί τόσο άσχημη κατάσταση όπως της βονταφον. Ειδικά στην κοσμοτε (που έχει τους περισσοτερους συνδρομητές) εχω μόνιμα 5πλασιες ταχυτητες. Κι εγώ για το καλοκαίρι χρησιμοποιώ την Cosmote για το ίντερνετ. Εξάλλου όλοι στην ίδια τιμή το έχουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 9 ώρες πριν, ny_city said: Μια χαρα ειναι τα 2-3 mbs για "τσαμπα" που χτυπησες την καρτα.. Για τα απολυτως απαραιτητα οπως browsing & chatting ειναι υπερ αρκετα... Λιγο για να "νιώσετε" τι περναμε και εμεις που εχουμε συμβολαια και λογω της υπερφορτωσης απο τους free users που κατεβαζουν αβερτα κουβερτα (as always) οτι υπαρχει στο νετ, δεν μπορουμε να ανοιξουμε σελιδα, οχι να ζητησουμε και ταχυτητα.. Εδω ειναι που κολλαει το παρακατω: Καποτε χαριζαν γαιδαρο σε καποιον , και τον κοιταγε στα δοντια 🙂 Εντελως φιλικα το παραπανω.. Ευχομαι να υπαρχει . 🥰 Σας ποναει που εχουμε "τζαμπα" internet , ελευθερη οικονομια εχουμε , το γυρνας σε καρτα (αν και πλεον δεν υπαρχει ο λογος για συμβολαια) και οι αλλες 2 δινουν αλλα οχι ετσι , ειδικα η πρασινη Καθαρα φιλικα σου τα λεω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Στο Facebook βρήκα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Τα 6000 sms ήθελα να ήξερα που θα τα στείλεις;; βγάζουν κάτι προσφορές ότι νανε 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 10 minutes ago, fotisbasm_ said: Τα 6000 sms ήθελα να ήξερα που θα τα στείλεις;; βγάζουν κάτι προσφορές ότι νανε 200 σμσ/μερα. Εννοειται οτι ειπαν να βαλουν εναν αριθμο που εντυπωσιάζει. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έστειλα σμσ.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Ο, τι να ναι... 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Το sms είναι αρκετά χρήσιμο όταν είσαι σε μέρη που δεν έχει καλή κάλυψη δικτύου και βέβαια δεν έχει ίντερνετΤώρα βέβαια εδώ απλά υπερβάλλουνSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 17 minutes ago, HEO said: Το sms είναι αρκετά χρήσιμο όταν είσαι σε μέρη που δεν έχει καλή κάλυψη δικτύου και βέβαια δεν έχει ίντερνετ Τώρα βέβαια εδώ απλά υπερβάλλουν Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Υπερβάλλουν ή υπονοούν κάτι για το σήμα τους; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Όταν στο Liquid λέει ότι η ανανέωση γίνεται πχ 12 Ιουλίου, τι σημαίνει; Ξημερώματα 12 Ιουλίου στις 00:00; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Όταν στο Liquid λέει ότι η ανανέωση γίνεται πχ 12 Ιουλίου, τι σημαίνει; Ξημερώματα 12 Ιουλίου στις 00:00;Συνήθως η αυτόματη ανανέωση γίνεται στις 9 το πρωί Υπερβάλλουν ή υπονοούν κάτι για το σήμα τους;Δεν ξέρω για την δικιά μου χρήση το σήμα είναι μια χαρά Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Τρίτη η Vodafone και στις μετρήσεις από τα speedtests. Πολύ καλές προσφορές,ταχύτητες προβληματικές που επηρεάζουν την εμπειρία χρήσης. Όπως και παραπάνω οι φίλοι σωστά το επισήμαναν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 8 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Κι εγώ για το καλοκαίρι χρησιμοποιώ την Cosmote για το ίντερνετ. Εξάλλου όλοι στην ίδια τιμή το έχουν. Με 6,5Ε , όπως έχω γράψει εδώ και καιρό, το μηνιαίο unlimited Vodafone για τη δεκαετία '20s και θα δούν πλήθος ενεργοποιήσεων ανά μήνα που θα φέρει κέρδη από τον τζίρο και το χειμώνα και το καλοκαίρι που ας μην ακολουθήσουν οι άλλες (ούτε η πράσινη: ΟΚ αυτή, ούτε η παράλλη "εκτός συναγωνισμού και ό,τι καταλαβαίνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 1 ώρα πριν, Pppe said: Με 6,5Ε , όπως έχω γράψει εδώ και καιρό, το μηνιαίο unlimited Vodafone για τη δεκαετία '20s και θα δούν πλήθος ενεργοποιήσεων ανά μήνα που θα φέρει κέρδη από τον τζίρο και το χειμώνα και το καλοκαίρι που ας μην ακολουθήσουν οι άλλες (ούτε η πράσινη: ΟΚ αυτή, ούτε η παράλλη "εκτός συναγωνισμού και ό,τι καταλαβαίνει). Ποιος δινει με 6.5€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Ποιος δινει με 6.5€; Υποθετικό είναι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizbiki Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 κ γτ να μην δίνει με 5,5€? Παράθεση unlock your soul unlock your wifi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Εγώ αναρωτιέμαι τη NOVA που δίνει με 6,50 όλα απεριόριστα σε αυτους που κάνουν αίτηση φορητότητας. Δεν έχει χασούρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 (edited) σε λιγους και απο εξωτερικο συνεργατη δινονται. Κερδίζει από τα πιο φουσκωμενα συμβολαια των υπολοίπων, από τις συσκευές που ακριβοπουλιούνται κ.ο.κ. Edited July 12, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Izar Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 On 12/7/2023 at 12:31 ΜΜ, VIPdriver said: Εγώ αναρωτιέμαι τη NOVA που δίνει με 6,50 όλα απεριόριστα σε αυτους που κάνουν αίτηση φορητότητας. Δεν έχει χασούρα; Που μπορούμε να το βρούμε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 8 minutes ago, Izar said: Που μπορούμε να το βρούμε αυτό; Μερικά μέλη του φόρουμ στη νοβα εγραψαν οτι κάνοντας αιτηση φορητοτητας η νοβα τους εκανε τέτοια αντιπρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Στο μεταξύ μας διάβασαν και πλέον την ξυσμένη κάρτα ανανέωσης στο φάκελο της φορητότητας τη βάφουν με ανεξίτηλο στον κωδικό για να μην προλαβαίνουμε και τη βάζουμε σε άλλο CU! Καλημέρα σας παιδιά εκεί στη Vodafone!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Και πολύ καλά κάνουν, για το συγκεκριμένο νούμερο είναι η κάρτα όχι για άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 13 minutes ago, olympios1 said: Και πολύ καλά κάνουν, για το συγκεκριμένο νούμερο είναι η κάρτα όχι για άλλο. Από τη στιγμή που το έχουμε πληρώσει δεν έχει κάποια χασούρα η εταιρία εάν βάλουμε την κάρτα σε άλλο νούμερο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts