bbbb Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 On 24/5/2023 at 7:04 ΜΜ, aektzhs 1 said: Και σε εμένα,εγώ μίλησα όμως αποκλειστικά για Vodafone Shake it Και κάτι άλλο λένε Shake it για ανανέωση των 9€ και εμένα δεν μου εμφανίζεται κάπου το ποσό των 9€ για ανανέωση του χρόνου ομιλίας μου Expand 8 οχι 9 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 Στο cu πλέον έχουμε 4 διαφορετικά shake 1) Των 8 ευρω 2) Των 12 ευρω 3) Των 13 -15 -16 ευρω που δίνουν ίδιο shake 4) Των 20-30 ευρω οπου επίσης δίνουν ίδιο shake ΚΑΝΕΝΑ από τα 4 δεν γίνεται roll over με το άλλο, ούτε με τα παλιά που είχαμε !! μόνο με το ίδιο . Με κάθε shake προς το παρόν μας δίνουν και 8 gb δώρο ... (εκανα 2 ανανεωσεις 13 ευρω και έχω 21 GB) αγνωστο αν θα συνεχίσουν και μετά η θα τα χάσουμε ξανα όταν σταματήσουν τα 8ρια. ΥΓ Εκανα και 12 ευρω ανανέωση με cashback (είχα πάρει κάτι φτηνά προιόντα που έδιναν από 3 ευρω το ένα παλια) και μου έδωσε το shake των 12 ευρω και το πάρε ναχεις δουλεψε και το σμαρτ ποκετ κανονικά που ειχε σταματήσει - δεν θυμάμαι αν αυτό γινόταν παλιά (αν και δεν το εμφάνισε στην λιστα τελευταίων top up) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 Δηλαδή το shake των 12€ του cashback δεν ενώθηκε με το shake των 13€ που ήδη είχες? Αν ισχύει αυτό,ξενέρωμα γιατί ουσιαστικά σε δεσμεύει ώστε να βάζεις πάντα ίδιο ποσό κάρτας για να μεταφέρεις τα mb του shake.. 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 (edited) Nαι, λογικά να επιλέγεις για πάντα ίδια ανανέωση .. πχ την 13 ευρω που είναι η καλύτερη και θα μπορείς να βάλεις και 15 ευρω με το ίδιο shake (δεν το έχω δοκιμάσει αλλά επειδή είναι ίδιο υποθέτω θα κάνει roll over κανονικά) Επίσης δεν δοκίμασα ταυτόχρονα 12 και 13 ευρω σε μια σιμ (εβαλα 2 φορές από 13 σε μια σιμ και 12 σε αλλη) αλλά είμαι 99% σίγουρος και από το την περιγραφή, τα νεα ειναι χωρις ¨¨ , το ενα δεν εχει το "μηνιαίο" οπότε φαίνεται είναι διαφορετικά. Πχ αριστερά το παλιό shake... στο κέντρο τα 12 ευρω (cashback) ... και δεξιά εκει που έβαλα 2 φορές 13 ευρω ... κανένα από τα 2 δεν ενώθηκε με το παλιό (για 8 ευρω ειπε και αλλο παιδί ότι δεν ενώθηκε και ειναι και 20 ημερών ...τα 20 ευρω μονο μένουν αλλά δεν πιστέυω να έχουμε κάτι διαφορετικό) Εδώ λέει για τα 8 εχτρα GB , μέχρι 18 Ιουνίου - πάντως τα έδωσε και στην δέυτερη ανανεωση οχι μόνο στην πρώτη - λογικά θα γίνουν σωστά rollover τουλάχιστον αυτα. Edited May 24, 2023 by blizard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 Εχω μια απορια παιδια τα αρχικα CU τι σημενουν καπου στην βικιπεδια διαβασα οτι σημενει Creative Users αλλα δεν βρηκα καπια πηγη να το επιβεβεωσω τη μπρει να σημενει. Το see you που ειναι πιο λογικο γιατι υπαρχει και το cu around που ακουγεται σαν see you around και οταν κανεις αιτιμα να σε καλεσει η CU ομαδα οταν ειναι διαθεσημη σου λει CU (see you). Εσεις τι πιστευετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 2πλά νοήματα για όσους επιθυμούν/προτιμούν/βολεύονται (λογικά ή συναισθηματικά) να τα "βλέπουν" ως "έτσι"....Μπορεί και 3πλα ή 4πλα προκειμένου να "αισθάνονται" καλύτερα για την επιλογή της (κάθε) εταιρίας, νοηματοδοτώντας οι ίδιοι (ή η ίδια η εταιρία να τους αφήνει διάχυτο το πλαίσιο/βαθμούς ελευθερίας) να το "δουν" ως "έτσι", την ουσία που είναι οικονομική: "Θέλουμε περισσότερα κέρδη για τους επενδυτές μας": δλδ a.b-c όπου a: πλήθος συνδρομητών b: μέσο έσοδο ανά συνδρομητή 😄 έξοδα, φόροι κλπ αφαιρούμενα ανάλογα με το πλαίσιο που "δρα" η (κάθε) εταιρία. Ανάλογα με τη νοηματοδότηση του σήματος από το % της Νοοτροπίας των συνδρομητών επηρεάζονται (εμμέσως ή αμέσως) οι παραπάνω μεταβλητές. Αλλά τα παραπάνω είναι πανάρχαια, δεν εμπίπτουν στο "πλαίσιο" της εποχής του Διαφωτισμού που ζούμε: https://monoskop.org/images/e/e4/Latour_Bruno_We_Have_Never_Been_Modern.pdf Άλλωστε δε πρέπει να υπολογίζονται τέτοιες παράμετροι: Αγνοείστε αυτό το post μου: http://fyletika.blogspot.com/2018/07/blog-post_23.html η περίφημη ρήση του Ναπολέοντα:... "Τον έξυπνο και τεμπέλη τον κάνεις αρχηγό, τον έξυπνο και εργατικό τον κάνεις επιτελάρχη, τον βλάκα και τεμπέλη τον κάνεις στρατιώτη, τον βλάκα και εργατικό τον εκτελείς επί τόπου." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2023 On 24/5/2023 at 10:47 ΜΜ, blizard said: Nαι, λογικά να επιλέγεις για πάντα ίδια ανανέωση .. πχ την 13 ευρω που είναι η καλύτερη και θα μπορείς να βάλεις και 15 ευρω με το ίδιο shake (δεν το έχω δοκιμάσει αλλά επειδή είναι ίδιο υποθέτω θα κάνει roll over κανονικά) Επίσης δεν δοκίμασα ταυτόχρονα 12 και 13 ευρω σε μια σιμ (εβαλα 2 φορές από 13 σε μια σιμ και 12 σε αλλη) αλλά είμαι 99% σίγουρος και από το την περιγραφή, τα νεα ειναι χωρις ¨¨ , το ενα δεν εχει το "μηνιαίο" οπότε φαίνεται είναι διαφορετικά. Πχ αριστερά το παλιό shake... στο κέντρο τα 12 ευρω (cashback) ... και δεξιά εκει που έβαλα 2 φορές 13 ευρω ... κανένα από τα 2 δεν ενώθηκε με το παλιό (για 8 ευρω ειπε και αλλο παιδί ότι δεν ενώθηκε και ειναι και 20 ημερών ...τα 20 ευρω μονο μένουν αλλά δεν πιστέυω να έχουμε κάτι διαφορετικό) Εδώ λέει για τα 8 εχτρα GB , μέχρι 18 Ιουνίου - πάντως τα έδωσε και στην δέυτερη ανανεωση οχι μόνο στην πρώτη - λογικά θα γίνουν σωστά rollover τουλάχιστον αυτα. Expand Καλησπέρα, το cu shake κάνει rollover με το επόμενο? Αν το ενεργοποιήσω πρίν λήξει το προηγούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2023 (edited) @Pppe 😄 On 25/5/2023 at 9:22 ΜΜ, eridion25 said: Εχω μια απορια παιδια τα αρχικα CU τι σημενουν καπου στην βικιπεδια διαβασα οτι σημενει Creative Users αλλα δεν βρηκα καπια πηγη να το επιβεβεωσω τη μπρει να σημενει. Το see you που ειναι πιο λογικο γιατι υπαρχει και το cu around που ακουγεται σαν see you around και οταν κανεις αιτιμα να σε καλεσει η CU ομαδα οταν ειναι διαθεσημη σου λει CU (see you). Εσεις τι πιστευετε; Expand Δε σημαίνει τίποτα. Μια πρωτοτυπία (σχήμα λόγου) της τότε εποχής που πάλιωσε. Αλλά και creative users να θέλουν να λέγονται δεν είναι αφού τα πακέτα είναι καθορισμένα από τη vf. Edited May 26, 2023 by hercoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2023 (edited) On 26/5/2023 at 8:07 ΜΜ, Alexandros201285 said: Καλησπέρα, το cu shake κάνει rollover με το επόμενο? Αν το ενεργοποιήσω πρίν λήξει το προηγούμενο. Expand Ναι, εγώ μάλιστα εβαλα 2 φορές από 13 ευρω και πήρα 10.5gb την κάθε φορά, που ενώθηκαν σε 21 gb 30 μέρες λήξης από το δέυτερο 13αρι ... (αλλά ΔΕΝ ανανεώνεται με 12 , 8 , 20 η 30 ευρω, θέλει από 13 ως 16 σε εμενα που είναι ίδιο shake ολα αυτα) Edited May 26, 2023 by blizard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 (edited) Πάντως από ότι είδα όπως είχα προβλέψει ότι κάποια στιγμή κάποια εταιρία θα έδινε τριψήφιο αριθμό δεδομένων και απεριόριστη ομιλία ώστε να μην τα κάνει άμεσα ανταγωνιστικά με τα απεριόριστα σε δεδομένα συμβόλαια, έγινε πράξη 🤣🤣🤣🤣🤣 CU MeApOla 27 στα 27 €, 200 GB, Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 300 SMS προς όλους, Ενεργοποίησε το ξανά πριν λήξει & ότι περισσεύει παρατείνεται Δηλαδή με το φόρο 29,7 €. Ένα 30αρι σύνολο. Για κάποιον που δεν θέλει δεσμεύσεις not bad. Τα 200gb υπερκαλύπτουν το 90% των χρηστών για τα πάντα. Edited May 27, 2023 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 (edited) On 27/5/2023 at 6:11 ΠΜ, cmvr said: Δηλαδή με το φόρο 29,7 €. Ένα 30αρι σύνολο. Για κάποιον που δεν θέλει δεσμεύσεις not bad. Τα 200gb υπερκαλύπτουν το 90% των χρηστών για τα πάντα. Expand Γιατί 29.7€? Αφού 27 είναι με όλους τους φόρους!Τον φόρο 10% τον πληρώνεις στην αξία ανανέωσης Edited May 27, 2023 by AlexM2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 On 27/5/2023 at 7:54 ΠΜ, AlexM2 said: Γιατί 29.7€? Αφού 27 είναι με όλους τους φόρους!Τον φόρο 10% τον πληρώνεις στην αξία ανανέωσης Expand Για να αγοράσεις αυτό το πακέτο άμα ήσουν συμβόλαιο θα πλήρωνες από την τσέπη σου και τον φόρο δηλαδή συνολικά 30ευρουλάκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 (edited) On 27/5/2023 at 8:48 ΠΜ, spyrosfra said: Για να αγοράσεις αυτό το πακέτο άμα ήσουν συμβόλαιο θα πλήρωνες από την τσέπη σου και τον φόρο δηλαδή συνολικά 30ευρουλάκια Expand Mιλαμε για το πακέτο του cu! Μιας και αναφέρεται σε αυτό! Edited May 27, 2023 by AlexM2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 On 27/5/2023 at 9:01 ΠΜ, AlexM2 said: Mιλαμε για το πακέτο του cu! Μιας και αναφέρεται σε αυτό! Expand ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 (edited) Για να αγοράσεις το πακέτο με τα 27 ευρώ, πρέπει να κάνεις ανανέωση 30 ευρώ. Άρα για το πακέτο 30 ευρώ δίνεις από την τσέπη σου. Αυτό εννοεί ο cmvr. Edited May 27, 2023 by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 On 27/5/2023 at 9:19 ΠΜ, dasnowy said: Για να αγοράσεις το πακέτο με τα 27 ευρώ, πρέπει να κάνεις ανανέωση 30 ευρώ. Άρα για το πακέτο 30 ευρώ δίνεις από την τσέπη σου. Αυτό εννοεί ο cmvr. Expand Ναι έτσι συμφωνώ ότι θέλει 30€ ανανέωση για να σου μείνουν τα 27 να το αγοράσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 Σε cu υπάρχει υπηρεσία που να σου βγάζει extra sim για data όπως στα συμβόλαια της vodafone και της cosmote ή υποχρεωτικά βγαίνει twin sim και άμα λειτουργεί η μία δεν λειτουργεί ή άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 On 27/5/2023 at 9:33 ΠΜ, spyrosfra said: Σε cu υπάρχει υπηρεσία που να σου βγάζει extra sim για data όπως στα συμβόλαια της vodafone και της cosmote ή υποχρεωτικά βγαίνει twin sim και άμα λειτουργεί η μία δεν λειτουργεί ή άλλη; Expand Νομίζω ότι δίνει μόνο Dual Sims για τα CU. Αν γνωρίζει κάτι διαφορετικό κάποιος άλλος ας μας ενημερώσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 On 27/5/2023 at 9:33 ΠΜ, spyrosfra said: Σε cu υπάρχει υπηρεσία που να σου βγάζει extra sim για data όπως στα συμβόλαια της vodafone και της cosmote ή υποχρεωτικά βγαίνει twin sim και άμα λειτουργεί η μία δεν λειτουργεί ή άλλη; Expand Δυστυχώς όχι. Αν έδινε και extra sim με κάνα 2-3€ θα ήταν σούπερ αλλά δεν... 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 (edited) On 27/5/2023 at 6:11 ΠΜ, cmvr said: Πάντως από ότι είδα όπως είχα προβλέψει ότι κάποια στιγμή κάποια εταιρία θα έδινε τριψήφιο αριθμό δεδομένων και απεριόριστη ομιλία ώστε να μην τα κάνει άμεσα ανταγωνιστικά με τα απεριόριστα σε δεδομένα συμβόλαια, έγινε πράξη 🤣🤣🤣🤣🤣 CU MeApOla 27 στα 27 €, 200 GB, Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 300 SMS προς όλους, Ενεργοποίησε το ξανά πριν λήξει & ότι περισσεύει παρατείνεται Δηλαδή με το φόρο 29,7 €. Ένα 30αρι σύνολο. Για κάποιον που δεν θέλει δεσμεύσεις not bad. Τα 200gb υπερκαλύπτουν το 90% των χρηστών για τα πάντα. Expand Αν το ρίξουν στο μισό, εστω σε προσφορά τον Οκτώβρη κάνει ανταγωνισμό η όχι ? 🙂 Μεχρι τότε έχουμε 12 ευρω απεριόριστη ομιλια και 12 ιντερνετ ... στο liquid 15 ευρω τα ίδια εκτός σμσ και περισέυουν 3 ευρω .. σε νέους 12 ευρω ολα απεριόριστα μέχρι Σεπτέβρη επίσης , και γενικά το τελευταιο 6 μηνο έτσι παει, δεν θα έχουν πρόβλημα αφου έτσι και αλλιως έχεις το big bang 200 με το 0.0065 του liquid, δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα το δίκτυο . On 27/5/2023 at 9:33 ΠΜ, spyrosfra said: Σε cu υπάρχει υπηρεσία που να σου βγάζει extra sim για data όπως στα συμβόλαια της vodafone και της cosmote ή υποχρεωτικά βγαίνει twin sim και άμα λειτουργεί η μία δεν λειτουργεί ή άλλη; Expand Εισερχόμενα δέχεται αυτή που άνοιξες τελευταία .... μπορείς να έχεις μια σε "χαζο" παλιο κινητό και μια για ιντερνετ σε καποιο android και δουλευουν μαζι, αλλά οχι το ιντερνετ και στα 2 ,και δεν εχεις επιλογή για αυτό . τηλέφωνα ομως μπορεις να παρεις και απο τις 2 κανονικα Edited May 27, 2023 by blizard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 On 25/5/2023 at 9:22 ΜΜ, eridion25 said: Εχω μια απορια παιδια τα αρχικα CU τι σημενουν καπου στην βικιπεδια διαβασα οτι σημενει Creative Users αλλα δεν βρηκα καπια πηγη να το επιβεβεωσω τη μπρει να σημενει. Το see you που ειναι πιο λογικο γιατι υπαρχει και το cu around που ακουγεται σαν see you around και οταν κανεις αιτιμα να σε καλεσει η CU ομαδα οταν ειναι διαθεσημη σου λει CU (see you). Εσεις τι πιστευετε; Expand Το CU λανσαρίστηκε σαν καρτοκινητή για νέους , και είναι μία συντομογραφία χεραιτισμού , ακριβώς όπως και το (μεταγενέστερο ) whats Up , μία δηλαδή επικοινωνιακή προσπάθεια προώθησης της καρτοκινητής για νέους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 (edited) On 25/5/2023 at 9:22 ΜΜ, eridion25 said: Εχω μια απορια παιδια τα αρχικα CU τι σημενουν καπου στην βικιπεδια διαβασα οτι σημενει Creative Users αλλα δεν βρηκα καπια πηγη να το επιβεβεωσω τη μπρει να σημενει. Το see you που ειναι πιο λογικο γιατι υπαρχει και το cu around που ακουγεται σαν see you around και οταν κανεις αιτιμα να σε καλεσει η CU ομαδα οταν ειναι διαθεσημη σου λει CU (see you). Εσεις τι πιστευετε; Expand Μπορεί το CU να ακούγεται σαν το "See You", καθώς θέλει να περάσει αυτό το νεανικό όπως λέει παραπάνω κι ο Βασίλης, αλλά όντως, το CU σημαίνει αυτό που βρήκες, Creative Users Only, κι αυτό ήταν το μότο του απ'όταν λανσαρίστηκε από εποχές PANAFON. (κατί αντίστοιχο του "The Youth Tool" που είχε το Whats Up) Edited May 27, 2023 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 Ερώτηση, έβαλα το κινητό μου σε liquid πριν 15 μέρες και αφού έκανε την δωρεάν ανανέωση πήγα να αλλάξω μετά 2 εβδομάδες την μπάρα και να πάει η επόμενη ανανέωση 15/6 και η χρέωση εφεξής 15€ και δεν το δέχεται...Βγάζει μήνυμα να μιλήσω με το chat ή με το 13830. Καμία ιδέα; Πρέπει υποχρεωτικά να μείνω στα 30 € ανανέωση;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 Κανονικά θα έπρεπε να την αλλάζειΚάντο τμηματικά, αλλάξε πρώτο την ημερομηνία και σε δεύτερη φάση το ποσό Αλλιώς κανε αυτό που λέει και μίλησε μαζί τούς Sent from my Power 3 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 On 28/5/2023 at 9:30 ΠΜ, sgatzo said: Ερώτηση, έβαλα το κινητό μου σε liquid πριν 15 μέρες και αφού έκανε την δωρεάν ανανέωση πήγα να αλλάξω μετά 2 εβδομάδες την μπάρα και να πάει η επόμενη ανανέωση 15/6 και η χρέωση εφεξής 15€ και δεν το δέχεται... Βγάζει μήνυμα να μιλήσω με το chat ή με το 13830. Καμία ιδέα; Πρέπει υποχρεωτικά να μείνω στα 30 € ανανέωση; Expand Επίσης να καθαρίσεις cashe και storage της εφαρμογής, σβήσε και κατέβαζε ξανα , κάτι έχει κολλήσει δεν είναι κανονικό. Εχω παρατηρήσει οτι μερικές φορές όταν αλλάξεις την μπάρα ή πατήσεις έξοδο από το liquid, αντί να σου βγάλει το "επεξεργασία" φαίνεται σαν να μην έγινε τίποτα... η μπορεί να το βγάλει αλλά αν ξαναμπείς σε μισό λεπτό είναι όπως ήταν στην αρχή ... εκει θα σου βγάλει "μιλήστε με εξυπηρέτηση" αν δοκιμάσεις πάλι να κάνεις την αλλαγή . Θυμάμαι 1-2 φορές σε εμενα εγινε έτσι και απλά εκανε την αλλαγή κανονικά λιγες ώρες μετά ... μια φορά που πάτησα για έξοδο 2 φορές σε σύντομο διάστημα γιατι είχε αργήσει λίγο να με βγάλει κόλλησε και έμεινα liquid για πάνω από 24 ώρες . Αν έγινε κάτι τέτοιο σε εσένα και πάτησες 2 φορές γιατι η 1η δεν έκανε τίποτα , άστου λίγο χρόνο . Υπάρχει και η περίπτωση του bbb που δεν ξεκόλαγε για πολύ καιρό ... νομίζω όταν έβαλε χρήματα εφτιαξε και δεν βοήθησε ουτε το chat . Εκεί πάνε υπομονή, δοκίμασε έξοδο από το liquid πριν χρεωθείς και αφού ξοδέψεις τα δώρα , ή τέλος βάλε φραγή στην κάρτα αν μπορείς εφόσον έχεις μέχρι τότε θέμα. Ενημέρωσέ μας κιόλας τι έγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts