AlexM2 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 (edited) Γενικά η εφαρμογή έχει κάποια θεματακια στο liquid Edited May 18, 2023 by AlexM2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 (edited) Παρατήρησα ότι τα λεπτά ομιλίας σε ενεργό πακέτο CU Combo M, χωρίς να κάνω κάτι, έχουν μετατραπεί από 700 σε απεριόριστα. 🙂 Καλοδεχούμενα. 😎 Edited May 18, 2023 by johndouk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Καλησπερα έκανα αίτηση φορητότητας σε cu και σήμερα έλαβα αυτό: TO AITHMA ΦOPHTOTHTAΣ EINAI ΣE ΔIAΔIKAΣIA EΓKPIΣHΣ AΠO THN EΘNIKH BAΣH ΔEΔOMENΩN ANAΦOPAΣ ΦOPHTOTHTAΣ (EBΔAΦ). ΘA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA TA EΠOMENA BHMATA ME SMS. γνωρίζουμε πόσος χρόνος χρειάζεται; Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 16 minutes ago, nucleogenesis said: Καλησπερα έκανα αίτηση φορητότητας σε cu και σήμερα έλαβα αυτό: TO AITHMA ΦOPHTOTHTAΣ EINAI ΣE ΔIAΔIKAΣIA EΓKPIΣHΣ AΠO THN EΘNIKH BAΣH ΔEΔOMENΩN ANAΦOPAΣ ΦOPHTOTHTAΣ (EBΔAΦ). ΘA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA TA EΠOMENA BHMATA ME SMS. γνωρίζουμε πόσος χρόνος χρειάζεται; Μέχρι αύριο στις 16:00 θα έχει εγκριθεί ή θα έχει απορριφθεί. Την κάρτα σιμ την έχεις παραλάβει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 14 minutes ago, CaptainNickGR said: Μέχρι αύριο στις 16:00 θα έχει εγκριθεί ή θα έχει απορριφθεί. Την κάρτα σιμ την έχεις παραλάβει ; Ναι ήρθε σήμερα μέσω svuum Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Νέος συνδρομητής cu, έχω κατεβάσει την εφαρμογή, δεν μπορώ να μπω με τίποτα, έκανα δημιουργία λογαριασμού, μου λέει ίσως δεν είναι ενεργοποιημενο αλλά είναι, έσβησα την εφαρμογή, ξανακατεβάσω, τίποτα, επανεκκίνηση τίποτα, τι να κάνω? Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 2 minutes ago, bardull said: Νέος συνδρομητής cu, έχω κατεβάσει την εφαρμογή, δεν μπορώ να μπω με τίποτα, έκανα δημιουργία λογαριασμού, μου λέει ίσως δεν είναι ενεργοποιημενο αλλά είναι, έσβησα την εφαρμογή, ξανακατεβάσω, τίποτα, επανεκκίνηση τίποτα, τι να κάνω? Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ανοικτά δεδομένα προσπάθησες; Στο site του cu μπαίνει με το λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Με δεδομένα το κάνω αλλά τιποταΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Μου ήρθε προσφορά : Απεριόριστα λεπτά και απεριόριστα data για 24 ώρες ΜΕΧΡΙ σήμερα το βράδυ. ήρθε σε άλλον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 29 minutes ago, nucleogenesis said: Ναι ήρθε σήμερα μέσω svuum Μέχρι την Δευτέρα θα είσαι ενεργοποιημένος στο δίκτυο, μακάρι να σε βολέψουν και το Σάββατο ακόμη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Δεν βγάζω άκρη, έχω κάνει τα πάντα αλλά τίποτα, με whats up όλα οκ, cu με τίποτα να μπωΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 36 minutes ago, GREGORYMO said: Μου ήρθε προσφορά : Απεριόριστα λεπτά και απεριόριστα data για 24 ώρες ΜΕΧΡΙ σήμερα το βράδυ. ήρθε σε άλλον ? Σε όλους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Στο μεταξύ σε όσους έχει λήξει ή θα λήξει η 24ωρη προσφορά μέχρι τις 00:00, μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε ξανά. Άρα ουσιαστικά 48ωρη ήταν. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Just now, kalitexnis_g said: Στο μεταξύ σε όσους έχει λήξει ή θα λήξει η 24ωρη προσφορά μέχρι τις 00:00, μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε ξανά. Άρα ουσιαστικά 48ωρη ήταν. Τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Just now, GREGORYMO said: Τι εννοείς? Εγώ πχ που την ενεργοποίησα χθες στις 16:00, πριν λίγο την ξαναενεργοποίησα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 35 minutes ago, bardull said: Δεν βγάζω άκρη, έχω κάνει τα πάντα αλλά τίποτα, με whats up όλα οκ, cu με τίποτα να μπω Δοκίμασε να μπεις στο site του vodafone.gr όπως σου είπαν με κωδικό ... και μετά με τον ίδιο στο app. Θα κάνεις εγγραφή πρώτα από το site και θα σου στείλει σμσ για επιβεβαίωση αριθμού ... αν δεν στο κανει σημαίνει ότι δεν είναι όλα ετοιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 1 minute ago, kalitexnis_g said: Εγώ πχ που την ενεργοποίησα χθες στις 16:00, πριν λίγο την ξαναενεργοποίησα. Είχε έρθει από χθές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Just now, GREGORYMO said: Είχε έρθει από χθές? Ναι χθες μεσημεράκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Ναι χθες μεσημεράκι.. ΜΟΝΟ στα λεπτά ομιλίας μου δείχνει απεριόριστα. Είναι σωστό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 ΜΟΝΟ στα λεπτά ομιλίας μου δείχνει απεριόριστα. Είναι σωστό αυτό?Και σε μένα το ίδιο!Γιατί άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Δεν πειράζει στο liquid δεν γράφει τα απεριόριστα data. Ισχύουν όπως και να 'χει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 6 minutes ago, kalitexnis_g said: Δεν πειράζει στο liquid δεν γράφει τα απεριόριστα data. Ισχύουν όπως και να 'χει.. Ούτε στο κανονικό CU δεν τα βγάζει τα απεριόριστα ντάτα,απλά δεν μειώνονται,ενώ τα λεπτά ομιλίας έχουν εμφανιστεί. Μέχρι χτες το βράδυ τα εμφάνιζε όλα. Από χτες στις 19:00 άλλαξε τροπάριο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Έχουν σπάσει τα νεύρα μου, ακόμα τίποτα, δεν μπορώ να μπω στην εφαρμογή για κανέναν λόγο... Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 1 ώρα πριν, kalitexnis_g said: Στο μεταξύ σε όσους έχει λήξει ή θα λήξει η 24ωρη προσφορά μέχρι τις 00:00, μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε ξανά. Άρα ουσιαστικά 48ωρη ήταν. Σωστά, αλλά δεν το είπαν (ξέρουμε όλοι τον λόγο)... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 (edited) Καλησπέρα, νωρίτερα εκανα ανανέωση σε ένα cu combo M και μου έδειχνε αλλά αντ άλλων. Σας παραθέτω την απάντηση του chat: "Λοιπόν, σήμερα 18/5 , έχει ξεκινήσει σταδιακά, η αλλαγή εμπορικής πολιτικής στα πακέτα από την εταιρία. Γι’αυτό υπάρχει και αυτή η σύγχυση με το σύστημα, επειδή τρέχει ήδη από το πρωί. Ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρξει μέχρι αύριο 19 του Μάη, που θα σταλεί σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τα νέα με τις αλλαγές. Το bonus cu shake, είναι με τη νέα μορφή του, γι’αυτό και είδατε αλλαγή. Επιπλέον, δε μπορούσατε να βγάλετε κλήση προσωρινά καθώς αλλάζει &το πακέτο σας cu combo M, θα παραμείνει ίδια τιμή αλλά αυξημένες παροχές. 😊" Και η εικόνα από το shake που κατάλαβα αρχικά ότι κάτι δεν πάει καλα Edited May 18, 2023 by Steleon 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts