glofiish Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργούν τα μηνύματα rcs.Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Έχει να κάνει με την vodafone; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos295 Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 3 ώρες πριν, glofiish said: Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργούν τα μηνύματα rcs.Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Έχει να κάνει με την vodafone; Από χθες έχω κι εγώ το ίδιο θέμα και νόμιζα ότι φταίει το κινητό μου... 😪 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 Κι εγώ. Στη Vodafone υπάρχουν διαρκώς διάφορα προσωρινά προβλήματα που λύνονται μετά από λίγο χρονικό διάστημα (πχ κάποιες μέρες) σε σχέση με μια άλλη που δε λύνονται ποτέ. Όσοι είναι "εδώ" ας το ξέρουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 1 minute ago, Giorgos295 said: Από χθες έχω κι εγώ το ίδιο θέμα και νόμιζα ότι φταίει το κινητό μου... 😪 Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα.Στην Vodafone έστειλα στο chat αλλά δεν βοήθησαν .Πρέπει να είναι θέμα δικό της γιατί σε κινητό φίλου που έχει cosmote μια χαρά ενεργοποιήθηκαν. Είναι μερικές μέρες τώρα .Δεν είναι σημερινό Just now, Pppe said: Κι εγώ. Στη Vodafone υπάρχουν διαρκώς διάφορα προσωρινά προβλήματα που λύνονται μετά από λίγο χρονικό διάστημα (πχ κάποιες μέρες) σε σχέση με μια άλλη που δε λύνονται ποτέ. Όσοι είναι "εδώ" ας το ξέρουν. Ας το έλεγαν στο chat μην καθόμαστε και κάνουμε πειράματα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 7 minutes ago, glofiish said: Ας το έλεγαν στο chat μην καθόμαστε και κάνουμε πειράματα Ξαναεπικοινωνησε μαζί τους αύριο ή μεθαύριο που θα το έχουν δει ότι το γράφουμε εδώ και θα το ξέρουν. Σε μια άλλη εταιρία και χρόνια να το γράφεις στο topic τους , τίποτα δε διορθώνουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 On 4/2/2023 at 12:55 ΜΜ, CaptainNickGR said: Σε iOS φαίνεται κανονικά , μπορεί να έγινε κάποιο λάθος στον κώδικα, δεν πιστεύω πως στόχος τους είναι να μην δείχνουν τα βασικά. Σε μενα δουλευει και σε android, βλεπω κανονικα ημερομηνια ληξης, δεν ειχα προβλημα ποτε, ουτε τις τελευταιες ημερες. Δεν ξερω γιατι δεν δουλευει σε μερικους βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 16 minutes ago, jsimeo said: Σε μενα δουλευει και σε android, βλεπω κανονικα ημερομηνια ληξης, δεν ειχα προβλημα ποτε, ουτε τις τελευταιες ημερες. Δεν ξερω γιατι δεν δουλευει σε μερικους βεβαια. Αν κάνεις το update μέσω του Google play μπορεί να εξαφανιστεί και σε σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 18 minutes ago, CaptainNickGR said: Αν κάνεις το update μέσω του Google play μπορεί να εξαφανιστεί και σε σένα. Εννοειται, αλλα "ευχαριστω δεν θα παρω"! 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 17 ώρες πριν, glofiish said: Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργούν τα μηνύματα rcs.Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Έχει να κάνει με την vodafone; Ναι φίλε μου της Vodafone είναι το θέμα αλλά δεν το παραδέχεται. Έχω κάνει κάποιες ενέργειες που δείχνουν στο YouTube αλλά τίποτα.αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Νέες προσφορές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Το ""προσωρινο""" προβλημα για τη vodafone αν ξεπερασει τα 2 χρονια γινεται μονιμο........!!!!!!OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 4 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Νέες προσφορές. Ενδιαφερον. Για να δούμε τι θα δωσει κ ο ανταγωνισμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 7 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Νέες προσφορές. Για το liquid δεν ισχύει, οπότε σβήνεται το 2) παρακάτω. Κρίμα: Το liquid απαιτεί 12Ε το 2μηνο εφόσον 2-3 μέρες πριν την ημερομηνία πληρωμής της επιλεγμένης συνδρομής 12Ε μεταφέρεις την μπάρα ημερομηνίας πληρωμής στον επόμενο μήνα, όπως όλοι οι καρτοκινητάκηδες δε το "αφήνουν" το κινητό τους και ό,τι λάχει, αλλά το "επιτηρούν", αλλιώς είναι "συμβολαιάκηδες". Με: 1) Τις χαμηλότατες χρεώσεις σε ομιλία και sms (0,0065Ε/λεπτό κλήσης και ανά sms) 2) Τη δυνατότητα να ενεργοποιείς τις κατά περιόδους προσφορές του CU (πχ unlimited data για 22 μέρες με -4,9Ε που είχε την Πρωτοχρονιά ή την Αγίου Βαλεντίνου που θα βάλει ή τις καλοκαιρινές προσφορές) με το υπόλοιπό σου ευρώ. 3) Ό,τι περισσεύει σε ευρώ από 1,2Ε και πάνω μπορούν κάποια στιγμή (πχ ανά 4-5 μήνες) να το μετατρέψουν σε κουπόνι Smart Pocket. Εάν δε πληρωθεί πραγματικά η συνδρομή 12Ε για πάνω από 2 μήνες διαγράφεσαι αυτόματα από το liquid με αυτές τις χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Εάν κάθε τρεις και λίγο (πχ κάθε 20 μέρες) πας την μπάρα ημερομηνίας όλο και πιο μετά (πχ ακόμα 20 μέρες πιο μετά), δε θα διατηρείς για ΠΑΝΤΑ αυτές τις ομολογουμένως χαμηλότατες χρεώσεις ομιλίας και sms. Μόλις περάσουν οι 2 μήνες (ΚΑΤΑ ΜΕΓΙΣΤΟ) από την αρχική εγγραφή σου στο liquid, εάν δε πληρώσεις την επιλεγμένη συνδρομή (έστω 12Ε το 2μηνο) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα σε "πετάξει" έξω από τις χαμηλότατες χρεώσεις ομιλίας και sms (ας το πούμε έτσι)..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Πράγματι είναι φάουλ εάν πχ στους liquidίστας δε μπορούν πχ το καλοκαίρι να βάζουν τα unlimited data προσφοράς όπως θα μπορούν όλοι οι CUίστας. Ελπίζω κι εγώ να είναι ξεχασιάρηδες και να το διορθώσουν. Τουλάχιστον , ως αποδεικνύεται χρόνια τώρα , αυτή η εταιρία διορθώνει όσα δε την συμφέρουν (αφού εξαρτάται απ΄τους πελάτες της) και ρισκάρει ("τραβώντας" μαζί της όσους εμπνέονται από τη δημιουργικότητά της όπως το Liquid) , σε σχέση με μια άλλη εταιρία κινητής στη χώρα μας που "κοιμάται ολόρθα" (άρα "τραβώντας" τους αντίστοιχους πελάτες, ουκ ολίγοι ομολογουμένως στη χώρα μας, άρα "καλά κάνει" αφού την παίρνει). Η ημερομηνία λήξης υπολοίπου ευρώ ΜΟΝΟ στο liquid διορθώθηκε και όχι στα κανονικά CU και ας ελπίσουμε ότι δεν έγινε στοχευμένα από την εταιρία , άρα να "προσπαθεί" να "τραβήξει" τους ανάλογους πελάτες (δλδ που "δε θέλουν να ξέρουν" που παν τα τέσσερα! , όπως στη διαφήμιση της πράσινης). Μακάρι να'ναι όπως τα λες στην πρώτη παράγραφό σου για μας τους πελάτες. Δε συμφέρει την εταιρία ομως και κάποια στιγμή (πχ το καλοκαίρι) θα το "διορθώσει": Δεν είναι "λογικό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Έχεις δίκιο: Το διόρθωσαν μέσα σε λίγες μέρες την εμφάνιση της ημερομηνίας λήξης υπολοίπου στο CU app, τώρα που το ξανείδα είναι ΟΚ όπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Έχει κανείς εικόνα για τα rcs στη Vodafone? Δεν χρησιμοποιώ viber και με είχε βολέψει πάρα πολύ. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για το αν θα το σταματήσουνε ή απλά έχει βλάβη; Πως γίνεται να μην ασχολούνται να το φτιάξουν; ΔΙάβασα αυτό, μήπως σχετίζεται με το δικό μας πρόβλημα; Μήπως τελικά μας το σταματάνε και εδώ; https://www.mondomobileweb.it/249612-vodafone-servizio-di-messaggistica-rcs-annunciata-la-dismissione-dal-1-febbraio-2023/ Vodafone, υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων RCS: ανακοινώθηκε η διακοπή από την 1η Φεβρουαρίου 2023 Από την 1η Φεβρουαρίου 2023 , για τους πελάτες του δικτύου κινητής τηλεφωνίας Vodafone , η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που βασίζεται στην τεχνολογία RCS (Rich Communication Services) θα καταργηθεί σταδιακά , κλείνοντας οριστικά μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. Η ανακοίνωση έγινε τις τελευταίες ώρες στην επίσημη ιστοσελίδα του κόκκινου χειριστή, ιδίως με νέα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα «Vodafone Informa» , στην ενότητα «Ενημερώσεις» . Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παρούσα ανακοίνωση, εκτός οποιωνδήποτε αλλαγών, η διακοπή της υπηρεσίας θα έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί έως τις 31 Μαρτίου 2023 . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 12 minutes ago, pickup said: Έχει κανείς εικόνα για τα rcs στη Vodafone? Δεν χρησιμοποιώ viber και με είχε βολέψει πάρα πολύ. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για το αν θα το σταματήσουνε ή απλά έχει βλάβη; Πως γίνεται να μην ασχολούνται να το φτιάξουν; Έλα μου ντε. Είναι απίστευτη βέβαια υπάρχει ένα βιντεακι που δείχνει πώς το ενεργοποιείς. Θα το κάνω να δω τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Δυσκολα θα πετύχεις κάτι...έχω κάνει τα πάντα, εφόσον έχει να κάνει με δικούς τους servers είναι προφανές πως δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι. Το θέμα είναι πως αν δεν το παραδέχονται, δεν θα το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Αυτό δεν το διάβασε κανείς σας;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 link? https://www.vodafone.com/apps/rcs/greek/legal 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Μάλλον δεν τους άρεσε η ιδέα της δωρεάν αποστολής “SMS”. Ελεος ρε βοντα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 2 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Αυτό δεν το διάβασε κανείς σας;; Αυτό σήμερα πρέπει να το βάλανε.Εγω χθες που είχα μπει δεν έλεγε τίποτα.Προχθες στο chat που είχα στείλει ούτε λέξη δεν είπαν για κατάργηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 (edited) 31 minutes ago, blizardbill said: Hταν δωρεαν εντελώς ? από ότι κατάλαβα υπάρχει στην cosmote αλλά έχω την εντύπωση ότι πληρώνεις ... και μάλιστα αν ο παραλήπτης δεν εχει δυνατότητα παραλαβής rcs θα λάβει πολλά sms που θα τα πληρώσεις εσυ κανονικά . Σε κάθε περίπτωση περίεργο, το είχαν διαφημίσει ώς η συνέχεια του σμσ. Άμα ηταν και οι 2 πλευρές χρήστες RCS ανεξάρτητου παρόχου, τότε τα μηνύματα ήταν δωρεάν γιατί πρακτικά είχαν την λογική που έχει και το iMessage. Edited February 7, 2023 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 (edited) Πάντως, στα υπόλοιπα νέα της ημέρας, είναι γεγονός ότι αναβαθμίστηκε η εφαρμογή cu και πλέον μπορούμε να έχουμε τα ποτηράκια του liquid (για όσους είναι εγγεγραμμένοι) στο widget. Edited February 7, 2023 by glofiish 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts