Pppe Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 3 ώρες πριν, bbbb said: Εν τω μεταξυ απο αυριο συμφωνα με την ανακοίνωση που έχουν βγάλει καταργούνται τα Combo και Combo l ενώ θα πρέπει και το data Nights να γίνει data unlimited nights. Θα δούμε αν οι συνδρομητές του combo με τη μετακίνηση τους στο Combo M αν θα μεταφερθούν και τα λεπτά ομιλίας και Megabyte προσωπικά δεν είχα αυτό το πακέτο αλλά από περιέργεια θα ήθελα να ξέρω αν έγινε μεταφορά ή αν χάθηκαν οι παροχές. Υπενθυμίζω από την αντίστοιχη ανακοίνωση, ως εφαρμογή Κανονισμού ΕΕΤΤ εδώ και 3+ χρόνια: https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20220513-anakoinosi-timologiakon-allagon-kartokinitis/ Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τα παραπάνω πακέτα, που παύει η εμπορική τους διάθεση, έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους εντός 30 ημερών από τη θέση σε ισχύ των ανωτέρω τροποποιήσεων υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης των ανωτέρω τροποποιήσεων. Οι συνδρομητές που θα καταγγείλουν τη σύμβασή τους σύμφωνα με τα ανωτέρω, μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή του χρηματικού τους υπολοίπου το οποίο θα τους επιστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προβεί σε αγορά κάποιου εκ των πακέτων μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 είναι 2 μέρες 23 ώρες και 59 λεπτά όταν το βλέπουμε απο εκει, γιαυτο λέει 2 μερεςαυτό όντως είναι λογική εξήγηση Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 18 ώρες πριν, bbbb said: Ναι μάλλον όταν έκαναν την ανακοίνωση δεν σκέφτηκαν ότι θα είναι η αργία του Αγίου Πνεύματος Οπότε λογικά από Τρίτη θα έχουμε τις εξελίξεις σε αυτό Οι αλλαγές που ήταν να γίνουν σήμερα στα πακέτα και τα bonus, παίρνουν παράταση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 23 minutes ago, CaptainNickGR said: Οι αλλαγές που ήταν να γίνουν σήμερα στα πακέτα και τα bonus, παίρνουν παράταση. Μέχρι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 22 minutes ago, Chrischal1908 said: Μέχρι;; νεοτέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Πάντως τη έβγαλαν την προσφορά του Αγίου πνεύματος. Ήθελα να το βάλω σήμερα για να πάω 3 μέρες μετά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 1 ώρα πριν, balkos said: Πάντως τη έβγαλαν την προσφορά του Αγίου πνεύματος. Ήθελα να το βάλω σήμερα για να πάω 3 μέρες μετά. Μέχρι χθες 12/6 ήταν η προσφορά εξ'αρχής. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Όσοι παίρνετε δώρα με το που εξαργυρώνετε Cash Back ας επιβεβαιώσετε εάν ή όχι αυτό συμβαίνει κατά το τελευταίο 10ήμερο κάθε ημερολογιακού μήνα και δεν συμβαίνει ακόμα και αν έχετε πάρει sms από το CUoffer "Βάλε κάρτα και θα πάρεις..." στο πρώτο 15νθήμερο των ημερολογιακών μηνών. Μπορείτε να το ελέγξετε αυτό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Έχω ακόμα αυτό το μήνα διπλασιασμό κάρτας με την πρώτη ανανέωση (είχα πάρει νέο αριθμό και είχε 3 μήνες διπλασιασμό).Τον προηγούμενο μήνα έβαλα κάρτα 22/5 και πήρα τα δωράκια και τον διπλασιασμό,πρεπει να βάλω ως τότε την κάρτα για να τα ξαναπάρω ή όποτε θέλω μέχρι τέλος του μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 Τα έξτρα 10 ευρώ που δίνει πρέπει να λήξουν και μετά να κάνεις ανανέωση για να τα ξαναπάρεις. Στην εφαρμογή της vodafone φαίνεται ημερομηνία λήξης τους. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 (edited) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2..θα κάνω την ανανέωση τέλος του μήνα λοιπόν.Δεν έχω ασχοληθεί με shake κλπ γιατί μου δίνουν απεριόριστα τους πρώτους μήνες. Edited June 15, 2022 by George6633 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 ξεμεινα από data και πήρα τηλέφωνο και μου έβαλαν 1gb για ενα μήνα έτσι απλά ....βονταφοναρα λέμε Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Έπρεπε αυτούς που έχουν διπλασιασμό της πρώτης ανανέωσης του μήνα να τους τρολάρει η vodafonάρα διπλασιάζοντάς τους το cash back. Οπότε από 20 λεπτά να σου δίνουν 40 ξέρω γω.. 🤣🤣🤣 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 7 ώρες πριν, akalos said: ξεμεινα από data και πήρα τηλέφωνο και μου έβαλαν 1gb για ενα μήνα έτσι απλά ....βονταφοναρα λέμε Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο λαός απαιτεί, η βοντα εκτελεί ! 😝 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 5 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Έπρεπε αυτούς που έχουν διπλασιασμό της πρώτης ανανέωσης του μήνα να τους τρολάρει η vodafonάρα διπλασιάζοντάς τους το cash back. Οπότε από 20 λεπτά να σου δίνουν 40 ξέρω γω.. 🤣🤣🤣 Δε δίνει πάντα τα δώρα αν έχεις λάβει sms από CUoffer "Βάλε κάρτα και...." με ανανέωση από Cash Back, όμως, να μας "τρελλάνει" τελείως η Vodafonάρα......Ιδίως αρχές κάθε ημερολογιακού μήνα όποτε κάνω CashBack ποτέ δεν έχω λάβει κανένα δώρο. Εκεί να δώσει να μας τρελλάνει...... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 On 13/6/2022 at 5:36 ΜΜ, CaptainNickGR said: νεοτέρας. Μπήκαν τα unlimited nights με 6Ε και οι κρύσταλοι για επι πληρωμεί πακέτα Big Bang στο μισό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 2 minutes ago, Pppe said: Μπήκαν τα unlimited nights με 6Ε και οι κρύσταλοι για επι πληρωμεί πακέτα Big Bang στο μισό. Ήρθε η ώρα για το απόλυτο crash test του δικτύου μου φαίνεται. Τα πιτσιρίκια θα πάρουν φωτιά!😏 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Και έφυγαν και τα 10αρια πακέτα..Απο οκτώβρη μια χαρά θα είναι το πακέτο data nights 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Δίνει τα ρέστα της η βονταφον. Σκέφτηκαν "θα πεσει που θα πεσει το δίκτυο, ας πέσει θριαμβευτικά"! 8 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Μη δούμε σε λίγες μέρες το unlimited nights 30 ημερών στα 2,5Ε, όπως πριν ένα μήνα το unlimited weekends λόγω "ανταγωνιστικότητας" του 9,90Ε unlimited monthστην περίοδο του καλοκαιριού με 3,90Ε παραπάνω όπως ισχύει αυτή τη στιγμή και εκεί θα "τα δούμε όλα". Για αυτό το καλοκαίρι επέλεξα άλλη εταιρία για να κάνω τη δουλειά μου. Αν μου δώσει, όπως εδώ και 2 χρόνια unlimited month με 4Ε θα το ξανασκεφτώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 14 minutes ago, Mobileras said: Δίνει τα ρέστα της η βονταφον. Σκέφτηκαν "θα πεσει που θα πεσει το δίκτυο, ας πέσει θριαμβευτικά"! Λες να δώσανε τον 3ο μήνα δώρο στο unlimited με το σκεπτικό ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα υπάρχει η υπηρεσία; χαχαχα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Και έφυγαν και τα 10αρια πακέτα..Απο οκτώβρη μια χαρά θα είναι το πακέτο data nightsΕγώ που ανανέωσα προχθές στο CU combo βλέπω μου έχει τσεκαρισμένο το CU combo M με 10.90€. Άρα θέλω να πιστεύω ότι τα μαζεμένα data και λεπτά θα συνεχίσουν χωρίς να χαθούν! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Ετσι να μπουν όλοι να γίνει χαμός και να μας πουλάνε ταχύτητες gprs 🤣 2 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 49 minutes ago, kalitexnis_g said: Λες να δώσανε τον 3ο μήνα δώρο στο unlimited με το σκεπτικό ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα υπάρχει η υπηρεσία; χαχαχα Φοβάμαι πως θα γίνει μπέρδεμα με το 3ο μήνα δώρο. Πρόβλημα συστήματος ("τι πιο συνήθες", που λέει και ένας γνωστός δημοσιογράφος...) μυρίζομαι. 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 14 ώρες πριν, blizard said: Εγω έκανα τον αριθμό dual sim με 7 ευρώ κόστος ... Αυτό είναι εφάπαξ ή κάθε μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts