WizeMan Δημ. December 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2021 5 ώρες πριν, akalos said: 10 ώρες πριν, WizeMan said: Δεν έχω κάποια ρουτίνα από το chat τι σου λένε? Από το τσατ μου είπαν πως δεν έχω κάποιον κόφτη, και ότι θα κάνουν επανεκκίνηση της σύνδεσης μου και να κάνω ένα reset τη συσκευή, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πολύ παράξενα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2021 Από το τσατ μου είπαν πως δεν έχω κάποιον κόφτη, και ότι θα κάνουν επανεκκίνηση της σύνδεσης μου και να κάνω ένα reset τη συσκευή, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πολύ παράξενα πράγματα...όντως πολύ παράξενο,προφανώς εννοουν reboot για να πάρει τις ρυθμίσεις δίκτυουβάλε την σιμ σε αλλη συσκευή να δεις επίσης στην μπαταρία έχεις κάποιο πλάνο να μη κατεβάζει data από έως ......ίσως ένα hard reset να βοηθούσε αν μπορείς βέβαια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2021 για ενημέρωση: ήρθε η sim τελικά συν ένα κωδικό 15€ έκπτωση για adidas συν ένα πακέτο σύνδεσης δώρο. αυτάαααάρα προς τι η αναφορά στο τέλος του 2021 ?για να θίξουμε την εταιρεία καθαρά για πράγματα που έχει καταργήσει ....edit: αφού ανεβάσετε τα δικαιολογητικά στέλνουμε sms W στο 54646 για ενεργοποίηση της προσφοράς των ακουστικών Και σε εμενα ήρθε με όλα αυτά που έγραψες , ενεργοποιήθηκε σήμερα τα unlimited data είναι 500gb και τα λεπτά ομιλίας 2500 απλά να αναφέρω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2021 να υποθέσω κάθε μήνα σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2021 να υποθέσω κάθε μήνα σωστά?Ναι σωστά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2021 Ναι σωστά Sent from my iPhone using Tapatalkπαραπάνω από απεριόριστα ....μια χαρά είμαι από φορητότητα οπότε θα καθυστερήσει λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2021 (edited) 9 ώρες πριν, akalos said: άρα προς τι η αναφορά στο τέλος του 2021 ? για να θίξουμε την εταιρεία καθαρά για πράγματα που έχει καταργήσει .... Η αναφορά φίλε μου γίνεται για να θυμίσουμε ότι η εν λόγω εταιρία δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρει ξεκάθαρα τη λέξη "απεριόριστα" αλλά παρόλα αυτά δεν το τηρεί στην πράξη. Δεν μιλάμε για τον κόφτη καθ'αυτόν, αλλά για την αξιοπιστία των λεγόμενων της γενικότερα. Edited December 6, 2021 by gpapas640 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2021 άντε είμαι στις καλές μου απόψε,έχει κόφτη στα 500gb τον μήνα με φουλ ταχύτητες σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapore Δημ. December 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2021 Η τρέχουσα 5μηνης διάρκειας προσφορά και σε CU που ήρθαν με φορητότητα μετά το Σεπτέμβρη φέτος: Το sms το έλαβα σήμερα το πρωΐ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 μια μικρή βοήθεια πως προσθέτουμε νέο αριθμό στο app του cu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Δεν γίνεται να προσθέσεις νέο αριθμό. Πρέπει να κάνεις αποσύνδεση και σύνδεση με τα αλλα στοιχεία για να μπεις στον άλλο λογαριασμό... ή για πιο γρήγορα από την καρτέλα μενού πάνω δεξιά επιλέγεις το εικονίδιο και κάνεις σύνδεση με τα νέα σου στοιχεία και κάθε φορά πρέπει να αλλάζεις... όποτε μπορείς να κάνεις clone την εφαρμογη για να εχεις αμεσα προσβασιμο και το 2ο νουμερο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 καλημέρα ναι το κατάλαβα ευχαριστώ να σαι καλά,αν και στο truck της παραγγελίας φαίνεται ότι είμαι cu το σήμα δεν έχει ερθει αφού δεν έχει κοπεί το σήμα από την Q,ελπίζω κάποια στιγμή σήμερα θα ολοκληρωθεί η φορητότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 τα δώρα τα πήρε κάποιος ....μόνο διπλασιασμό πήρα ....το chat μου είπε ότι προώθησε το αίτημα μου ....έκανα κάτι λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 τα δώρα τα πήρε κάποιος ....μόνο διπλασιασμό πήρα ....το chat μου είπε ότι προώθησε το αίτημα μου ....έκανα κάτι λάθος ?Εμενα μου έστειλαν στον φάκελο με την σιμ μια δεύτερη σιμ δώρο και μια δωροεπιταγή 15€ για adidasSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 για τα λεπτά ομιλίας ρωτάω και τα data τα αλλά οκ ήρθαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 για τα λεπτά ομιλίας ρωτάω και τα data τα αλλά οκ ήρθαν Ναι κανονικά Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 (edited) On 6/12/2021 at 1:34 ΠΜ, cmvr said: Απλά το συγκεκριμένο Site έχει πολύ χαμηλό λαϊκίστικο επίπεδο δημοσιογραφίας και το τραβάει το πράγμα. Στα τεχνικά θέματα είναι φανερό ότι γράφουν άσχετοι με το αντικείμενο. Αυτό ισχύει. Σήμερα έτυχε να διαβάσω μέσω google news το ίδιο άρθρο που διάβασες κι εσυ. Δεν πίστευα αυτά που διάβαζα. Κείμενο χειρότερο κι απο ελληνική τηλεόραση. Τελικά κατέταξα το site τους στην κατηγορία blog 5ήμερης σχολικής εκδρομής και το ζήτημα έληξε εκεί. Edited December 8, 2021 by filippos 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Ναι κανονικά Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείπαν σε μια εργάσιμη ημέρα μπαίνουν,δεν ανησυχώ καθόλου αν ήμουν αλλού θα είχα λυσαξει..... χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Καλησπέρα. Έχω την προσφορά με τα απεριόριστα και είναι για 41 μέρες. Τα χρήματα μένουν μέσα στον λογαριασμό. Απλά με την ανανέωση δίνουν δώρο την απεριόριστη προσφορά. Διότι έχω την προσφορά αλλά και τα 22,71. Καλό ότι μετά από 5 μήνες θα υπάρχει ένα σεβαστό υπόλοιπο, οπότε θα χρειάζεται να ανανεώνουμε κάθε 2 μήνες από 12 ευρώ, εκτός και αν έχει πακέτα απεριόριστα με 15 και με 20 ευρώ, οπότε θα ανανεώνουμε κάθε μήνα. Και πάλι καλά είναι. Εάν επέλεγα τα 600+600+600 θα χρεωνόμουν 12 ευρώ. Τότε σαν να μου έλεγε η vodafone ότι σου δίνω 600 μηνύματα με 12 ευρώ, καθώς τα άλλα 600+600 τα έχουμε ήδη στα απεριόριστα οπότε, ευτυχώς που δεν ενεργοποίησα τα 600 άρια με τα 12 ευρώ. Βέβαια μου ανέφερε ότι με ανανέωση μέχρι τις 18/01 θα έχω πάλι την προσφορά, αλλιώς αν ανανεώσω μετά τις 18 του Γενάρη δεν θα λάβω την προσφορά. Ισχύει όμως αυτό η όχι? Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 τώρα που το είπες βλέπω τα απεριόριστα να τελειώνουν 18/1 άρα πρέπει να ανανεώσουμε μέχρι τότε για να τα ξανά πάρουμε .....λογικό μου ακούγεται επίσης και τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας λήγουν την ίδια ημερομηνία,45.000 λεπτά προς όλους ....για ονομα του Θεού τι να τα κάνω ...lol τώρα το μόνο που έμεινε είναι τα ακουστικά .....για να δούμε επίσης δεν ξέρω αν μπορούμε με τον διπλασιασμό να αγοράσουμε κάτι από το σάιτ με τα λεφτά του για αργότερα που θα μαζευτούν κάμποσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Δωρεάν απεριόριστα Data για 10 μέρες.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Στην προσφορά για τα απεριόριστα γνωρίζουμε τι ισχύει για χρήση σε ΕΕ? Μπορούμε να το δούμε κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Το λέει στο τέλος του 2ου screenshot.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Δεν εννοώ αυτή την προσφορά. Αναφέρομαι στην προσφορά της cyber monday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 3GB είναι το όριο εντός ΕΕ/ΕΟΧ.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts