balkos Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Οι προγραμματιστές κάναν αλλαγές. Δυστυχώς στο big Bang πρόσθεσαν και άλλο όρο "Τα δωρεάν πακέτα του Big Bang μπορούν να ενεργοποιηθούν μέχρι 4 φορές το καθένα ανά ημερολογιακό μήνα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 ούτε το μπες γρήγορα μου δουλεύει,τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Να μπαίνεις γρήγορα με 4g Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 έχουν πρόβλημα παντού απ'οτι κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Προσωπικά δεν αντιμετώπισα θέμα αλλά βλέποντας τα σχόλια στο playstore έγινε χαμός.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Προσωπικά δεν αντιμετώπισα θέμα αλλά βλέποντας τα σχόλια στο playstore έγινε χαμός..ποια version έχεις? edit: μόλις έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 ερώτηση: όσες φορές ανανεώνεις με 20€ παίρνεις το μπόνους 1.6gb η μόνο στην πρώτη ανανέωση του μήνα όπως το shake? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Κάθε φορά. Και shake δεν παίρνεις μόνο στη πρώτη ανανεωση, απλά πρέπει να το εξαργυρώνεις πριν κανεις τη δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 (edited) συνολικά δηλ θα πάρω με 20€ ανανέωση το shake 1.2 gb συν 1.2gb συν 600mb για 15 μέρες στην πρώτη ανανέωση του μήνα bonus σωστά ?κάπου τα έχω μπερδέψει νομίζω μιλάμε πάντα για την πρώτη ανανέωση του μήνα γιατί θέλω να βάλω ένα προγραμματισμο για αγορά χρόνου ομιλίας και Data για να έχω πάντα και από τα δύο Edited March 27, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 (edited) Αν βάλεις online 20€ θα πάρεις 1. 100mb just surf bonus 2. 1.2gb cu shake 3. 1.6gb δώρο για 15 ημέρες 4. 100mb εσύ και απο 100mb αλλοι 3 φίλοι σου αν έχεις ρυθμίσει και το παρε να έχεις 5. Oποια άλλη προσφορά ολιγοήμερη ενδέχεται να σου έχει έρθει του τύπου "προσφορά μόνο για σένα. αν βαλεις απο 15€ και άνω θα πάρεις πχ 1gb για 7 ή 15 ημέρες" κτλ συνήθως αυτές ειναι εβδομαδιαίες ή 15πενθήμερες Αν βάλεις 10€ x 2 δηλαδή 20€ Με το πρώτο δεκάρικο θα πάρεις 1. 100mb just surf bonus 2. 1.2gb cu shake 3. 100mb δώρο για 15 ημέρες 4. 100mb εσύ και απο 100mb αλλοι 3 φίλοι σου αν έχεις ρυθμίσει και το παρε να έχεις Πριν βάλεις το 2ο δεκάρικο κάνεις το cu shake και μετά το βάζεις. Με το που βάλεις και το 2ο δεκάρικο θα πάρεις 1. 100mb just surf bonus που θα προστεθούν σε αυτά του πρώτου δεκάρικου 2. 1.2gb cu shake -->το οποίο θα προστεθεί στο shake του 1ου δεκάρικου και έτσι θα έχεις 2.4gb για ένα μήνα 3. 100mb δώρο για 15 ημέρες 4. 100mb εσύ και απο 100mb αλλοι 3 φίλοι σου αν έχεις ρυθμίσει και το παρε να έχεις που θα προστεθούν σε αυτά του 1ου δεκάρικου Edited March 27, 2021 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 (edited) https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/bonus-ananeosis-100mb/ νομίζω εδώ τα λέει όλα κάπου αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στο μυαλό μου Γεράσα ****το αλλά και αυτοί δεν πάνε πίσω χαχά edit:λέτε να δώσει παράταση στα απεριόριστα? Edited March 27, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Πάντα το είχα απορία γιατί τόση βαβούρα στα καρτοκινητά? Ας δώσουν επιτέλους ντόμπρα 1-2gb με κάθε ανανέωση να τελειώσει η υπόθεση. Τα 100mb που βλέπω μόνο γέλια προξενούν. 100mb από εδώ 100mb απο εκεί σαν τους φουκαράδες τρέχουμε να τα μαζέψουμε λες και δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα. Στο Ζιμπάμπουε τα 100mb θα ήταν υπεραρκετά, όχι όμως και σε ένα ευρωπαϊκό κράτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Πάντα το είχα απορία γιατί τόση βαβούρα στα καρτοκινητά? Ας δώσουν επιτέλους ντόμπρα 1-2gb με κάθε ανανέωση να τελειώσει η υπόθεση. Τα 100mb που βλέπω μόνο γέλια προξενούν. 100mb από εδώ 100mb απο εκεί σαν τους φουκαράδες τρέχουμε να τα μαζέψουμε λες και δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα. Στο Ζιμπάμπουε τα 100mb θα ήταν υπεραρκετά, όχι όμως και σε ένα ευρωπαϊκό κράτος.έχεις απόλυτο δίκιο εδώ ακριβώς όπως τα λες ελπίζω να είναι απομεινάρια του παρελθόντος αυτά και σύντομα να αλλάξουν όλα τουλάχιστον έτσι δείχνει η voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι όμως :lol: Αλλο που η πράσινη μας την έκανε (ελπίζω όχι και η vodafone) και χάσαμε ένα αρκετά μεγάλο απόθεμα αλλά όσο διαρκούσε κάναμε μια χαρά την δουλειά μας Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 το καλό είναι ότι δινει κάτι και στη πρώτη και στην δεύτερη ανανέωση και σε κάθε ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 τώρα κάτι άλλο,αν για παράδειγμα βάλουμε αυτό το προιόν https://www.adidas.gr/core-18-presentation-jacket/CV3684.html?forceSelSize=CV3684_370 με κουπόνι από cu ισχύει δεν βλέπω πουθενά να το αναφέρει αν δεν πάρεις το κουπουνι και το βάλεις που δίνει έκπτωση 35% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Ναι ισχύει κανονικά. Ειχα ένα υπόλοιπο που λήγει και πήρα κουπόνι για δοκιμή. Απο 40€΄, βάζοντας τον κωδικό εκει που λέει εφαρμογή κουπονιού δίνει τελική τιμή 26€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 δεν μπορούσα να δοκιμάσω γιατί κόλλησε το σύστημα και δεν μου εδινε κωδικό....χαχα όλα σε μένα συμβαίνουν επικοινώνησα με το chat και θα το δουν,μάλλον δεν είμαι cyou αλλά cαντιαλλων ..lol μια χαρά τιμουλα πάντως η κλασική ζακετουλα για απλή ύφανση βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 τώρα κάτι άλλο,αν για παράδειγμα βάλουμε αυτό το προιόν (...) με κουπόνι από cu ισχύει δεν βλέπω πουθενά να το αναφέρει αν δεν πάρεις το κουπουνι και το βάλεις που δίνει έκπτωση 35% Θα πρέπει να προσέχεις αν στις λεπτομέρειες, στις κουκκίδες κάτω κάτω αναγράφει ότι το προϊόν εξαιρείται από κάθε προωθητική ενέργεια. Σε αυτή τη περίπτωση, η έκπτωση του κωδικού δεν θα πιάσει το προϊόν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 δεν βλέπω τρεις τελιτσες πουθενά εκτός και τις έχει μόνο αν αποκλείεται το προϊόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Σε κάθε προϊόν στις λεπτομέρειες αναφέρει με τελείες τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και τον κωδικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Σε κάθε προϊόν στις λεπτομέρειες αναφέρει με τελείες τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και τον κωδικό του.αν ναι οκ συμφωνώ οπότε συμφωνούμε ότι εκεί για το συγκεκριμένο δεν γράφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Δεν πήραν νέα παράταση τα απεριόριστα στα πακέτα. Υπομονή μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναβάλουν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 κλάψ κλαψ!!! και δεν έχει κάτι λιγότερο έστω σε μόνιμο πακέτο βλέπω αυτό στο bigbanq και με εκνευρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Ε ναι εκει που μας καλομαθαίνει, μας γυρίζει πάλι στα παλιά.. Βέβαια ευτυχώς υπάρχει και το bigbang αλλά και πάλι προσωπικά μου κοστίζει τα διπλασια απο ότι τα απεριόριστα. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής αν είναι να πληρώνω 25€ το μήνα και να ξέρω ότι το δίκτυο ακόμη και τις βραδινές ώρες ανεξαρτήτως ημέρας δε θα με πουλήσει, το προτιμώ προσωπικά απο τα απεριόριστα και την πιθανότητα των μονοψήφιων νούμερων Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts