konstantinos77 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Σε εμένα το My CU app δεν έμπαινε το πρωί, τώρα μπαίνει. Μας είχαν ενημερώσει κιόλας για τις εργασίες αναβάθμισης άρα γιατί να κάνουμε παράπονα; Που μας ενημέρωσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Έχει αναφερθεί εδώ: Το My CU δεν θα είναι διαθέσιμο την Κυριακή 17/1 μέχρι το απόγευμα της Κυριακής λόγω αναβάθμισης των συστημάτων μας. Αν θέλεις να ανανέωσεις τον χρόνο ομιλίας σου ή να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο, κάλεσε δωρεάν στο 1252 ή στείλε δωρεάν μήνυμα με τον κωδικό του πακέτου στο 1252. και το ίδιο μήνυμα εμφανιζόταν κατά την είσοδο στα My Vodafone Web και vodafonecu.gr , και στην εκκίνηση του My Vodafone App. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Έχει αναφερθεί εδώ: και το ίδιο μήνυμα εμφανιζόταν κατά την είσοδο στα My Vodafone Web και vodafonecu.gr , και στην εκκίνηση του My Vodafone App. στο myphone το είδα, στην Vodafone δεν το πρόσεξα. Thanks! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 έτσι για δοκιμή με 10 σεντς από cash back: H ANANEΩΣH ΣOY ΠPAΓMATOΠOIHΘHKE.THN EΠOMENH ΦOPA BAΛE KAPTA 10E KAI ΘA EXEIΣ BONUS 500MB INTEPNET ΣTO KINHTO ΓIA 1MHNA AΠO TO 'JUST SURF'. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Ναι, από πέρυσι είχε γίνει αυτό. Αν έχεις το CU για 2ο νούμερο είναι πανεύκολο να το συντηρείς λειτουργικό έτσι και αν μαζεύεις και κρυστάλλους από το big bang app μπορείς να παίρνεις και δωρεάν πακετάκια ίντερνετ για τυχόν ώρα ανάγκης που έχεις ξεμείνει ή δεν πιάνει σήμα το βασικό σου νούμερο. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Ναι, από πέρυσι είχε γίνει αυτό. Αν έχεις το CU για 2ο νούμερο είναι πανεύκολο να το συντηρείς λειτουργικό έτσι και αν μαζεύεις και κρυστάλλους από το big bang app μπορείς να παίρνεις και δωρεάν πακετάκια ίντερνετ για τυχόν ώρα ανάγκης που έχεις ξεμείνει ή δεν πιάνει σήμα το βασικό σου νούμερο.το ξέρω αυτό αλλά δεν περίμενα με 10 σεντς να το κάνει,τελικά πολύ μπροστά το cu από άλλες εταιρείες και πακετακια που μπορείς να φας σχεδόν όλο το υπόλοιπο σου Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Τι γίνεται στη περίπτωση που δεν εχεις mb και σου παίρνει λεφτά για να σου δώσει mb για ένα 24ωρο? Μπορούμε να το κάνουμε να μην παίρνει λεφτά? Όπως στο whats up που το κόβει όταν πάει για σύνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 X 19109 ......... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 (edited) Στειλε Κ στο 1252. My data control ονομάζεται. Είναι το αντίστοιχο του my internet της Cosmote. Edited January 18, 2021 by lyricmyth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 X 19109 ......... Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΣτειλε Κ στο 1252. My data control ονομάζεται. Είναι το αντίστοιχο του my internet της Cosmote.Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 στο bigbang υπήρχε πριν το combo με 2€? η μετά την Κυριακή το έβαλαν πολύ καλό ακούγεται Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 στο bigbang υπήρχε πριν το combo με 2€? η μετά την Κυριακή το έβαλαν πολύ καλό ακούγεται Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Υπήρχε και πριν την Κυριακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Υπάρχει εδω και καιρό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 στραβομαρα :p δεν είναι και λίγες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Τι πακετάκια ομιλίας έχει το bigbang app? Να ξέρω αν αξίζει να βάλω το app για 2 νούμερα της οικογένοιας που δουλεύουν με dumy phones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Κανείς που έκανε αίτηση μέσω του ΓΙNE CU να μας πει την εμπειρία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Τι πακετάκια ομιλίας έχει το bigbang app? Να ξέρω αν αξίζει να βάλω το app για 2 νούμερα της οικογένοιας που δουλεύουν με dumy phones. Αυτά τα πακέτα σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Σήμερα είναι με χ πόντους και ψ τιμή και αύριο μπορεί να είναι με άλλη. Απο εκει και πέρα ότι ισχύει σήμερα μπορείς να το δεις και στην εφαρμογή αλλα μέσες άκρες δεν υπάρχει εντελώς δωρεάν πακέτο ομιλίας και έχουμε με 2€ 100 προς όλους για 7 ημέρες και 1500 πόντους και με 5€ + 3000 πόντους 1000 προς όλους για 7 ημέρες Επίσης επειδή ανέφερες για dummy phones αν δεν έχεις iphone αλλά android θα πρέπει για να μπορείς να μαζεύεις πόντους να βάζεις την σιμ του dummy phone στο δικό σου.. Με iphone κάνει Login με λογαριασμό το παιχνίδι οπότε μπορείς να παίζεις και χωρίς να έχεις την σιμ του εκάστοτε χρήστη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Νομίζω την πρώτη φορά που θα ανοίξεις την εφαρμογή θα πρέπει στο σμαρτφον να είναι η σιμ και να μπει με δεδομένα της σιμ. Μετά βγάζεις την σιμ και την βάζεις στην απλή συσκευή και παίζεις με wifi την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Ναι με δεδομένο ότι μιλάμε για μια συσκευή/νούμερο. Ο φίλος ανέφερε 2 νούμερα όμως Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Κανείς που έκανε αίτηση μέσω του ΓΙNE CU να μας πει την εμπειρία του;για καινούριο νούμερο? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 καλησπερα στην περιοχη του Δασκαλειου Κερατεας που μενω , βαζω στο κινητο μου απο 2g σε 4g και βλεπω οτι απο το mazi xekiname pali να αλλαζει σε vodafoneGreece2021 μονο οταν συνδεεται στο δικτυο 4g οταν το βαλω στο μονο 2g ή 3g γυριζει στο mazi xekiname pali. Αραγε ποτε θα το γυρισουνε εστω στο vodafoneGreece2021 σε ολες τις μπαντες;ή στο απλο vodafone.gr το mazi xekiname pali δεν μου αρεσε απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Και σε iphone γυρίζει σε vf-GR σε 2G/3G. Μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Και σε iphone γυρίζει σε vf-GR σε 2G/3G. Μικρό το κακό. το ιδιο γινεται και σε συσκευη xiaomi με την μονη διαφορα σε μονο 3g γραφει μονο vodafone GR! . κατι αλλο αυτο με τα δωρεαν 15gb για 5 ημερες μεσω του bing bang app που λεει οτι κερδιζεις 5000 κρυσταλλους και 15gb για 5 ημερες χρηση 20:00 - 8:00 πως το ενεργοποιησατε; μου εχει στειλει μυνημα και σε εμενα και στον κινητου του πατερα μου . Στο κινητο του πατερα μου στην εφαρμογη bing bang game εκανα αναβαθμιση στο android market και δεν μου εδωσει κατι τετοιο . Τι δεν κανω σωστα; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 (edited) Αν σου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε στείλε sms Υ στο 1252 και δες τι θα σου απαντήσει Επίσης που λέει ότι κερδίζεις 5000 κρυστάλλους; Πρακτικά "χάνεις" 5000 κρυστάλλους για να σου δώσει 15gb για 6 ημέρες ουσιαστικά. Αφού για να σε αφήσει να πάρεις πάλι το πακέτο πρέπει να περάσει και το πρωινό της 6ης ημέρας Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 24, 2021 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 και φυσικά για να πάρεις κρυστάλλους πρέπει να παίξεις πρώτα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts