Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα...θελω να κανω φορητοτητα (wind) και θα ηθελα να σας ρωτησω.....οταν βαζετε καρτα σας δινει λεπτα ομηλιας?....και μενουν τα χρηματα?....εχει οριο

καθε ποτε πρεπει να μπανει καρτα?...ευχαριστω

Τα είπε όλα ο bbbb.

Προσωπικά, δεν νομίζω ότι τα καρτοκινητά της Vodafone προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο. Όλες σχεδόν τα ίδια δίνουν. Το 10αρικο κάρτα πλέον δεν φτάνει για 1 μήνα.

Πράγματι θες πλέον 12αρι πλην των 2 γνωστών q/frog που βγαίνει με λιγότερο. Η βασική όμως διαφορά προς το παρόν υπέρ της Vodafone είναι ότι συγκριτικά με τους άλλους 2 wu/f2g δίνει στο 10αρικο 600' προς όλους και έχεις και το εξτραδακι του bigbang για ολιγοωρη χρήση δωρεάν mb

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πράγματι θες πλέον 12αρι πλην των 2 γνωστών q/frog που βγαίνει με λιγότερο. Η βασική όμως διαφορά προς το παρόν υπέρ της Vodafone είναι ότι συγκριτικά με τους άλλους 2 wu/f2g δίνει στο 10αρικο 600' προς όλους και έχεις και το εξτραδακι του bigbang για ολιγοωρη χρήση δωρεάν mb

δεν φτάνουν ούτε εκεί αν θέλεις λεπτά ομιλίας και data,κάποιες μέρες θα μείνεις διότι η ημερομηνίες δεν ταιριάζουν στα countdown η δεν είναι αυτό που σου τελείωσε,πίστεψέ με μπέρδεμα

δηλ θέλεις data και έρχεται χρόνος ομιλίας

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

μπορεις να βαλεις 10 ευρω online σε vodafone cu και να αγορασεις το πακετο 200 λεπτα προς ολους και εξωτερικο το talk abroad οποτε με 7,06 ευρω κατι που δεν υπαρχει ουτε στο f2g ουτε στο whats up.

Δυστυχώς η προσφορά των απεριόριστων με 9.90€ για 30 ημέρες, δεν πήρε νέα παράταση. Οπότε ξαναγυρνάμε για πολλά gb στο bigbang..

Δυστυχώς η προσφορά των απεριόριστων με 9.90€ για 30 ημέρες, δεν πήρε νέα παράταση. Οπότε ξαναγυρνάμε για πολλά gb στο bigbang..
φτου και είπα χθες να το πάρω αφού δεν έχω πολλούς κρυστάλλους

Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές Vodafone με 5G συσκευή.

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3517836/vodafone-dorean-aperiorista-data-gia-3-mines-se-olous-tous-sundromites-vodafone-me-5g-suskeui

Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές Vodafone με 5G συσκευή.

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3517836/vodafone-dorean-aperiorista-data-gia-3-mines-se-olous-tous-sundromites-vodafone-me-5g-suskeui

Ποια ειναι η φθηνότερη συσκευή 5g που προσφερει η Vodafone;

Κρίμα.....

Απλα βρες κάποιον φίλο/ γνωστό με 5G συσκευή, ενεργοποιείς την υπηρεσία και γυρίζεις στη δικιά σου συσκευή.

Δεν είναι απαραίτητο να έχει αγοραστεί από την Vodafone.

Στην Vodafone δε χρειάζεται ενεργοποίηση. Πχ Ανέβηκε στο φόρουμ στο θέμα του xperia 5 ii screenshot που έπιασε 5g ενώ δεν είναι στις τωρινές συμβατές συσκευές

H Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι διαθέτει από σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές της που διαθέτουν 5G συσκευή, ώστε να ζήσουν την εμπειρία του Vodafone Giga Network 5G!!! Edited by XP130TD
Off topic

H Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι διαθέτει από σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές της που διαθέτουν 5G συσκευή, ώστε να ζήσουν την εμπειρία του Vodafone Giga Network 5G!!!
το θέμα δεν είναι η συσκευή αλλά η κάλυψη

Κρίμα.....

Ότι συσκευή έχεις που έχει 5g παίζει αυτόματα

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Kαλησπέρα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω φορητότητα από wind σε vodafone cu μέσω της ιστοσελίδας https://www.vodafonecu.gr?

https://www.vodafone.gr/exypiretisi/programmata/plirofories-allagis-diktyou-aposyndesis-i-metavivasis/mporo-na-metafero-ton-arithmo-mou-sti-vodafone/

Κάποιοι αναφέρουν ότι μόλις τους ανέφεραν για καρτοκινητή (αφού συμπλήρωσαν στην παραπάνω σελίδα το τηλ. και τους κάλεσαν) τους παρέπεμψαν σε κατάστημα. Αυτό θέλω να αποφύγω.

Εν έτει 2020 για να πάρεις καρτοκινητή πρέπει να πας σε κατάστημα, αν είναι δυνατόν!!!

Με τα γνωστά που σου λένε ότι δεν υπάρχουν κάρτες sim για φορητότητα κλπ. για να σε κάνουν να πας σε συμβόλαιο!

Edited by xaralvamv

Θα σου πουν ότι αυτή η διαδικασία είναι εφικτή μόνο από τα καταστήματα αλλά αν ρωτήσεις για συμβόλαιο μαγικά μπορούν και αυτοί.

Εάν παντου βρεις εμπόδια, ίσως να παραγγελνες ένα νέο νουμερο καρτοκινητης και να τους ρίξεις ένα 'άντε γεια' στο συμβόλαιο.

Έλα όμως που δεν θέλω να αλλάξω νούμερο γιατί το έχω αρκετά χρόνια και το ξέρουν πολλοί. Όταν ακούν για καρτοκινητή προσπαθούν να σου βρουν οποιοδήποτε κώλυμα. Λες και η κάρτα sim της καρτοκινητής ανήκει σε άλλον πάροχο.

Εγώ όταν άλλαξα νούμερο έστειλα (από το παλιό μου νούμερο, που όλοι ήξεραν) σμσ, μηνύματα viber, Facebook και e-mail σε όσες επαφές ειχα γράφοντας ότι άλλαξα αριθμό κινητού.

Kαλησπέρα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω φορητότητα από wind σε vodafone cu μέσω της ιστοσελίδας https://www.vodafonecu.gr?

Επειδή σχετικά πρόσφατα είχα φέρει το βασικό μου νούμερο από whats up σε Cu, το προσπάθησα πολύ και μέσω του πενταψήφιου (13894) που είναι για φορητότητα και μέσω tobi με σύνδεση με εκπρόσωπο. Όσο κ αν προσπάθησα είπαν ότι προς το παρόν μόνο νέα νούμερα στέλνουν μέσω courier, αλλά θα προστεθεί η δυνατότητα στο άμεσο μέλλον. Πάντως σε κατάστημα μου το έκαναν χωρίς να έχω θέμα, συγκεκριμένα η καρτέλα της sim πάνω πάνω λέει sim φορητότητας καρτοκινητής.

Απλά θα πας ξεκινώντας να λες τη φράση "Μιλούσα με τα κεντρικά της vodafone και μου είπαν ότι αποκλειστικά σε καταστήματα vodafone γίνεται φορητότητα σε καρτοκινητό". Γενικά δεν ένιωσα διάθεση αποφυγής ή απροθυμία και μάλιστα με καλέσαν να μου πούνε οι ίδιοι ότι σε μισή ώρα θα σβήσει το σήμα στην παλιά σιμ και να βάλω της vodafone στο κινητό μου (θα μου πεις αυτό είναι ανάλογα το κατάστημα οπότε δεν το λεω ως de facto ότι θα ισχύει παντού). Πέμπτη πρωί έκανα το αίτημα και Σάββατο πρωί ενεργοποιήθηκε.

Edited by lyricmyth

Μόλις τώρα βρήκα στο: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ στα faqs--> σχετικά με την κάρτα sim αυτό:

1. Μπορώ να γίνω CU κρατώντας το ίδιο νούμερο που έχω τώρα;

Εννοείται μπορείς! Όταν σε καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σου, πες μας ότι θες να κρατήσεις το νούμερο σου και θα αναλάβουμε εμείς! Προσοχή, το νούμερο πρέπει να είναι στο όνομα σου προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις αίτηση φορητότητας αλλιώς αυτή θα απoρριφθεί από την Εθνική Βάση Δεδομένων Αναφοράς Φορητότητας (ΕΒΔΑΦ).

Έκανα live chat και στην αρχή μου λέει μια κοπέλα είναι λάθος του site, δεν γίνεται φορητότητα online αλλά μόνο μέσω καταστήματος.

Στο 2ο live chat μου λέει άλλη κοπέλα στην αρχή ότι γίνεται σε κατάστημα, μα της λέω αναφέρει αυτό στο site και μετά μου λέει ότι γίνεται και θα το επισημάνω κατά την τηλεφωνική επικοινωνία.

Άντε βγάλε άκρη τώρα!!!!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked