celtic1453 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Προφανως παντως, για την Ευρωπαϊκη Ενωση, ειναι ολα καλως καμωμενα, αν σε μια ευρωπαϊκη χωρα καποιος μπορει να διατηρει το νουμερο του καρτοκινητου του διχως απωλεια υπολοιπου για 1 ολοκληρο χρονο, ενω σε αλλη ευρωπαϊκη χωρα πρεπει υποχρεωτικα ο χρηστης να βαζει καρτα καθε διμηνο. Ελευθερη αγορα, στη μια χωρα παροχες αυξανομενες και σεβασμος στον πελατη, και στην αλλη χωρα ληστρικες χρεωσεις, προσφορες του @λου, και καταναγκασμος (σε χρεωκοπημενη χωρα κιολας!) αγορας καρτας καθε διμηνο. Ολα καλα για την Ενωμενη Ευρωπη. Τι φταιει η ΕΕ αν ενα μέλος @@@ται Και τα υπόλοιπα 17 δουλεύουν καλύτερα; Ας.δούλευε και αυτό το.μέλος καλυτερα ... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 (edited) Ωρες ωρες με πιανει απελπισια για τη χωρα που ζουμε...δεν ειναι ενα ουτε δυο... Για πειτε λοιπον, γραφειο στοιχηματων πρεπει να ανοιξουμε: πριν λιγες μερες οι vodafone ανακοινωσε οτι το 3μηνο για να κανεις ανανεωση σε καρτοκινητο για να μη χασεις το υπολοιπο σου, εγινε πλεον 2μηνο. Σε ποσο καιρο εκτιματε οτι θα εχουμε το ιδιο και στην cosmote? Καμια καταγγελια σε ευρωπαικα οργανα για την τακτικη καρτελ και την διαστρεβλωση καθε εννοιας ανταγωνισμου, θα κανουμε; Προφανως παντως, για την Ευρωπαϊκη Ενωση, ειναι ολα καλως καμωμενα, αν σε μια ευρωπαϊκη χωρα καποιος μπορει να διατηρει το νουμερο του καρτοκινητου του διχως απωλεια υπολοιπου για 1 ολοκληρο χρονο, ενω σε αλλη ευρωπαϊκη χωρα πρεπει υποχρεωτικα ο χρηστης να βαζει καρτα καθε διμηνο. Ελευθερη αγορα, στη μια χωρα παροχες αυξανομενες και σεβασμος στον πελατη, και στην αλλη χωρα ληστρικες χρεωσεις, προσφορες του @λου, και καταναγκασμος (σε χρεωκοπημενη χωρα κιολας!) αγορας καρτας καθε διμηνο. Ολα καλα για την Ενωμενη Ευρωπη. Όταν έχουμε ίδιες παροχές έχουμε καρτέλ και δεν συμφωνείς (πρώτο μήνυμα ) και μάλιστα ψάχνεις να κάνεις καταγγελία. Όταν δεν έχουμε ίδιες παροχές δεν συμφωνείς γιατί υπονομεύεται η Ενωμένη Ευρώπη (δεύτερο μήνυμα . Επιτέλους αποφάσισε : Ίδιες παροχές ή διαφορετικές θέλεις; Edited May 6, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Όταν έχουμε ίδιες παροχές έχουμε καρτέλ και δεν συμφωνείς (πρώτο μήνυμα ) και μάλιστα ψάχνεις να κάνεις καταγγελία. Όταν δεν έχουμε ίδιες παροχές δεν συμφωνείς γιατί υπονομεύεται η Ενωμένη Ευρώπη (δεύτερο μήνυμα . Επιτέλους αποφάσισε : Ίδιες παροχές ή διαφορετικές θέλεις; μιλαει για διαφορετικα πραγματα.... σε επιπεδο χωρας εχουμε καρτελ που βαζει τις ιδιες ακριβες τιμες.... ενω σε επιπεδο ενωσης, καθε χωρα εχει τεραστιες αποκλισεις απο την αλλη.... τωρα θα βγουν καποιοι και θα πουν περι μορφολογιας εδαφους, οτι δυσαρεστημενοι κατεβαζουν κεραιες, Κάποιοι κλεβουν μπαταριας κλπ και οι εταιρειες εχουν κοστη.... πιτσες μπλε.... οι εταιρειες εχουν καταλαβει τι χαιβανια ειμαστε με το κινητο στο χερι και επιδεικτικα να φαινεται το αιφονι στο τραπεζι... και μας πινουν το αιμα.... Edited May 11, 2018 by Vasileios Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 ΓΤο ερώτημα μου πάντως ήταν : Θέλουμε καρτέλ με ίδιες τιμές ή θέλουμε διαφορετικές. Δεν μπορεί να καταγγέλουμε και τα δύο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Νέα προσφορά από το CU Around. 15% έκπτωση στο adidas e-shop. https://www.vodafonecu.gr/cu-around/offer/15-ekptosi-sto-adidas-e-shop/ Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 ΓΤο ερώτημα μου πάντως ήταν : Θέλουμε καρτέλ με ίδιες τιμές ή θέλουμε διαφορετικές. Δεν μπορεί να καταγγέλουμε και τα δύο .Θέλουμε να λειτουργεί ο ανταγωνισμός ώστε να φτάσουμε να έχουμε πακέτα αντίστοιχα με αυτά που βρίσκουμε στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες (με πολλαπλάσιο μάλιστα μέσο εισόδημα σε σχέση με το δικό μας). Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μία απορια, τώρα που και η Vodafone ανακοίνωσε ότι θα το κάνει 2μηνο όπως η Wind: Πιστεύει ότι θα κερδίσει κάτι με αυτό; Δηλαδή στο τέλος του οικονομικού έτους θα πει ότι είχε περισσότερους συνδρομητές; Εγώ με όσους το έχω συζητήσει θα φύγουν όλοι προς Cosmote ακόμη και εάν και εκείνη το κάνει 2μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μία απορια, τώρα που και η Vodafone ανακοίνωσε ότι θα το κάνει 2μηνο όπως η Wind: Πιστεύει ότι θα κερδίσει κάτι με αυτό; Δηλαδή στο τέλος του οικονομικού έτους θα πει ότι είχε περισσότερους συνδρομητές; Εγώ με όσους το έχω συζητήσει θα φύγουν όλοι προς Cosmote ακόμη και εάν και εκείνη το κάνει 2μηνο. Το αν θα κερδίσει ή όχι το ξέρουν τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας και θα το δείξει ο χρόνος. Τα πακέτα όλων είναι σχεδόν ίδια και ο καθένας επιλέγει εταιρεία με βάση τον κύκλο του. Για παράδειγμα εγώ έχω και What's Up και CU. Χρησιμοποιώ περισσότερο το πρώτο, γιατί οι περισσότεροι στον κύκλο μου έχουν What's Up. Δεν θεωρώ την λήξη υπολοίπου βασικό κριτήριο επιλογής παρόχου, ειδικά όταν κάποιος κάνει μηνιαία χρήση (ανανεώνει κάθε μήνα) του πακέτου σύνδεσης του. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Μία απορια, τώρα που και η Vodafone ανακοίνωσε ότι θα το κάνει 2μηνο όπως η Wind: Πιστεύει ότι θα κερδίσει κάτι με αυτό; Δηλαδή στο τέλος του οικονομικού έτους θα πει ότι είχε περισσότερους συνδρομητές; Εγώ με όσους το έχω συζητήσει θα φύγουν όλοι προς Cosmote ακόμη και εάν και εκείνη το κάνει 2μηνο. Βασικά οι εταιρείες δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον αριθμό συνδρομητών αλλά κυρίως για την κερδοφορία τους. Και ναι πιστευω ότι με αυτό το μέτρο θα έχει μεγαλύτερη κερδοφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Από τον browser του κινητού πως μπορώ να δω τα υπόλοιπα του CU? Σε Android 4.4.4 δε παίζει το mycu. Τραγικα πράγματα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Από τον browser του κινητού πως μπορώ να δω τα υπόλοιπα του CU? Σε Android 4.4.4 δε παίζει το mycu. Τραγικα πράγματα. Myusage.vodafone.gr Για το MyCu ψαξε σε κανενα ανεπισημο μαρκετ.Ειχα βρει σαιτ που εχει ανεβασμενα τα apk. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Από τον browser του κινητού πως μπορώ να δω τα υπόλοιπα του CU? Σε Android 4.4.4 δε παίζει το mycu. Τραγικα πράγματα. Ναι έχει καιρό που το έχει καταργήσει η βοντα στο κιτκατ φίλε Μάνο. Αλλά μπορείς να την εγκαταστήσεις σε άλλο κινητό με ανώτερη έκδοση ανδροιδ και απλά να συνδεθείς με τα στοιχεία σου. Ευτυχώς δεν είναι σαν το wu app... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Το αν θα κερδίσει ή όχι το ξέρουν τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας και θα το δείξει ο χρόνος. Τα πακέτα όλων είναι σχεδόν ίδια και ο καθένας επιλέγει εταιρεία με βάση τον κύκλο του. Για παράδειγμα εγώ έχω και What's Up και CU. Χρησιμοποιώ περισσότερο το πρώτο, γιατί οι περισσότεροι στον κύκλο μου έχουν What's Up. Δεν θεωρώ την λήξη υπολοίπου βασικό κριτήριο επιλογής παρόχου, ειδικά όταν κάποιος κάνει μηνιαία χρήση (ανανεώνει κάθε μήνα) του πακέτου σύνδεσης του. Επειδη ειμαι στην ιδια περιπτωση,μονο οι γονεις μου με κρατανε cu λογω λεπτων(μαζευουν με το φοιτητικο και με καλουν τζαμπα).Απο προσφορες...τα μικελ πλεον δεν με τραβανε. Whats Up και γυρισμα στην μπλε θα κανω.Μην μιλησω για το υπεροχο δικτυο της Vodafone.Κοβονται οι κλησεις με 2G στο σπιτι και πολλες εναλλαγες μεταξυ 3G/4G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 (edited) Ναι έχει καιρό που το έχει καταργήσει η βοντα στο κιτκατ φίλε Μάνο. Αλλά μπορείς να την εγκαταστήσεις σε άλλο κινητό με ανώτερη έκδοση ανδροιδ και απλά να συνδεθείς με τα στοιχεία σου. Ευτυχώς δεν είναι σαν το wu app... Άκου Άλεξ τραγική εταιρεία είναι. Απλά έχω στη κατοχή μου ένα φοιτητικό cu, έχω να του βάλω μονάδες από τον Ιανουάριο του 2017. Το άνοιξα σήμερα, έχει μαζέψει πολλά mb, καλά πως και δεν έληξε; Απλά θα το βάλω σε μια παλιά συσκευή για τον χαβά. Edited May 17, 2018 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Άκου Άλεξ τραγική εταιρεία είναι. Απλά έχω στη κατοχή μου ένα φοιτητικό cu, έχω να του βάλω μονάδες από τον Ιανουάριο του 2017. Το άνοιξα σήμερα, έχει μαζέψει πολλά mb, καλά πως και δεν έληξε; Απλά θα το βάλω σε μια παλιά συσκευή για τον χαβά. Δεν λήγει τίποτα ευτυχώς, ούτε καν τα ευρώ που βάζεις μέσα. Στα παλιά φοιτητικά όπως το δικό μου ευτυχώς είναι έτσι, δηλαδή να μην λήγουν τα ευρώ αλλά ούτε να μπαίνει φραγή. Τσέκαρε. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Από τον browser του κινητού πως μπορώ να δω τα υπόλοιπα του CU? Σε Android 4.4.4 δε παίζει το mycu. Τραγικα πράγματα. και εγώ έχω Android 4.4.4 και ευτυχώς που έχω ήδη κατεβάσει από παλιά την εφαρμογή. το ίδιο γίνεται και σε iOS κάτω των 10 ! από την αλλη μπορείς να κατεβάσεις το my Vodafone app και να κάνεις είσοδο με τα στοιχεία του my account ( τα ίδια με το my CU ) και να τα δεις από εκεί. επίσης μπαίνοντας με δεδομένα κινητού εδώ http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp μπορείς να δεις όλα τα πακέτα που έχεις ενεργοποιημενα στην γραμμή σου χωρίς την ημερομηνία λήξης τους παρά μόνο τα υπόλοιπα του κάθε πακέτου και το πόσο των χρημάτων που έχεις υπόλοιπο! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 (edited) Δεν λήγει τίποτα ευτυχώς, ούτε καν τα ευρώ που βάζεις μέσα. Στα παλιά φοιτητικά όπως το δικό μου ευτυχώς είναι έτσι, δηλαδή να μην λήγουν τα ευρώ αλλά ούτε να μπαίνει φραγή. Τσέκαρε. Τι να τσεκαρο; 18 μήνες είναι χωρίς ευρώ και και δεν έχει λήξει, εγώ πάντως ευρώ δε τους δίνω. Αν το κόψουν το κόψαν. 4G του 10Mbps έχουν. Edited May 18, 2018 by Vasileios Μορφοποίηση παραπομπής Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Τι να τσεκαρο; 18 μήνες είναι χωρίς ευρώ και και δεν έχει λήξει, εγώ πάντως ευρώ δε τους δίνω. Αν το κόψουν το κόψαν. 4G του 10Mbps έχουν. Εγώ έχω να βάλω κάρτα πάνω από δύο χρόνια. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ξέρει κάποιος να μου πει πότε θα γίνει το 2μηνο; Το σάιτ για κινητά είναι πολύ δύσχρηστο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Επέλεξα στο σάιτ τους να κάνω νέα σύνδεση (συμβόλαιο) και δε δίνει πιά επιλογή αριθμού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Επέλεξα στο σάιτ τους να κάνω νέα σύνδεση (συμβόλαιο) και δε δίνει πιά επιλογή αριθμού! Εδώ και χρόνια. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω να βάλω κάρτα πάνω από δύο χρόνια. Και πολύ καλά κάνεις Άλεξ! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Πριν δύο εβδομάδες (που με έβαζε στο παλιό design του σάιτ) είχε διαθέσιμα νούμερα να επιλέξω για νέο συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Παιδιά στη cu υπάρχει κάποιο πακέτο data που τα υπολειπόμενα MB μεταφέρουν την ημερομηνία λήξης τους αν μπει ίδιο πακέτο; Φαντάζομαι μόνο στο Surf & Email θα γίνεται, αλλά και κει λέει : Σε περίπτωση που δε χρησιμοποιήσεις όλα τα MB μέσα σε έναν μήνα, τα MB που σου έχουν μείνει δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα και θα χάνονται Άρα δεν μεταφέρονται πουθενά; Κι όμως έχω δει αρκετούς με πολλά GB κάβα.:worry: Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Όλα τα πακέτα μεταφέρονται με πρϋπόθεση την αγορά του ίδιου ακριβώς πακέτου ή της ίδιας ζώνης ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 καλημέρα σας. Έχω vodafone cu και θέλω να ρωτήσω τι γίνεται όταν τελειώσουν τα ΜΒ του προγράμματος. Σταματάει την χρήση ή πηγαίνει και σου καταναλώνει ότι υπόλοιπο χρηματικό υπάρχει? Θέλω μόλις τελειώσουν τα MB να σταματάει την χρήση του Internet. Υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts