Dimos_Vav Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 η comsote εδωσε 3gb δωρο για 3 ημερες....και για wu frog cosmokarta..... η vodafone ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΟΣ Και που τα έδωσε; Μπες στο φόρουμ της πράσινης να δεις πόσοι λένε ότι έπεσε το δίκτυο και δεν μπορούν ούτε με 3G να μπουν στο ίντερνετ. Εγώ πάντως προτιμώ να δώσει δεδομένα για όλη την Μεγάλη εβδομάδα όπως πέρσι και ας μην έδωσε τίποτα για αυτό το Σ/Κ... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 η comsote εδωσε 3gb δωρο για 3 ημερες....και για wu frog cosmokarta..... η vodafone ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΟΣ έλεος είναι τα 700mb+100mb με 7€,που είναι βασικό πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 η comsote εδωσε 3gb δωρο για 3 ημερες....και για wu frog cosmokarta..... η vodafone ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΟΣ Ξεχνάς πως έδωσε πριν 1 εβδομάδα περίπου, 1000 λεπτά προς όλους ή 1GB για 7 ημέρες. Τότε η πράσινη δεν είχε δώσει τίποτα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 έλεος είναι τα 700mb+100mb με 7€,που είναι βασικό πακέτο Σωστός... Ειδικά όταν η Q δίνει 1GB με μόνο 4€... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Και που τα έδωσε; Μπες στο φόρουμ της πράσινης να δεις πόσοι λένε ότι έπεσε το δίκτυο και δεν μπορούν ούτε με 3G να μπουν στο ίντερνετ. Εγώ πάντως προτιμώ να δώσει δεδομένα για όλη την Μεγάλη εβδομάδα όπως πέρσι και ας μην έδωσε τίποτα για αυτό το Σ/Κ... αυτο εγινε και στην ροδο για μια ωρα!!!!αλλα το δικτυο σε ολο το νησι παει σφαιρα !!!!!!! μπορουσε να δωσει 1gb .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Το έλιωσαν στα speedtest όλοι γι'αυτό... Χαχα!!! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Το πέσιμο δεν κράτησε πολύ... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξεχνάς πως έδωσε πριν 1 εβδομάδα περίπου, 1000 λεπτά προς όλους ή 1GB για 7 ημέρες. Τότε η πράσινη δεν είχε δώσει τίποτα. Παντα έτσι κάνει η βονταφον.Δινει όταν δεν το χρειάζεσαι.... Όπως και πέρσι αντί να δώσει τον Αύγουστο που όλοι πανε διακοπες εδωσε μέσα Σεπτεμβρίου... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayne2go Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 επειδή θα χρειαστεί να μείνω με τα mb για αρκετες μέρες,και χτες και σήμερα ,μου ήρθε μήνυμα οτι και καλα έχω ξεπεράσει το ημερήσιο οριο και η ταχύτητα του επεσε παρα πολύ που μου έκανε πρακτικά άχρηστα τα mb,τι παίζει με αυτό? μπορω να τα παράκαμψω καπως? να έχεις data και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 samsung εχω κινητο...τι είναι το volte δεν το ξερω...το wifi calling εχει να κανει με το σημα της κινητης μεσω wifi; Ναι,το volte ειναι κλησεις μεσω 4G,αντι να γυρναει σε 3G/H+. Wifi calling ειναι να μιλας μεσω wifi αν εχεις κακο σημα κινητης.Ειναι σαν να μιλας στο viber/messenger. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πέσιμο δεν κράτησε πολύ... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντα έτσι κάνει η βονταφον.Δινει όταν δεν το χρειάζεσαι.... Όπως και πέρσι αντί να δώσει τον Αύγουστο που όλοι πανε διακοπες εδωσε μέσα Σεπτεμβρίου... Εγω παντως μια χαρα τα χρειαστηκα οσα δωρα εδωσε.Μετεφερα κι ολας Mb στον Νοεμβριο που εδωσε τα δωρεαν mb.Και τωρα η μια βδομαδα που εδωσε με σωσε,γιατι παρατεινω τα δωρα της ανανεωσης και το παρε να χεις.Με 4G δεν βγαζω ουτε μηνα,γιατι το H+ δικτυο της σερνεται και βαζω 4G. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επειδή θα χρειαστεί να μείνω με τα mb για αρκετες μέρες,και χτες και σήμερα ,μου ήρθε μήνυμα οτι και καλα έχω ξεπεράσει το ημερήσιο οριο και η ταχύτητα του επεσε παρα πολύ που μου έκανε πρακτικά άχρηστα τα mb,τι παίζει με αυτό? μπορω να τα παράκαμψω καπως? να έχεις data και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις... 4 το πρωι μηδενιζει και ερχεται κανονικη ταχυτητα.3Gb οριο ορθης χρησης καθε μερα εχει,αν και δεν το εχω ξεπερασει ποτε.Καλυτερα παντως απο τα 500MB και 1,5GB που ειχε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayne2go Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 4 το πρωι μηδενιζει και ερχεται κανονικη ταχυτητα.3Gb οριο ορθης χρησης καθε μερα εχει,αν και δεν το εχω ξεπερασει ποτε.Καλυτερα παντως απο τα 500MB και 1,5GB που ειχε. ναι νταξει δεν τα χρειάζομαι κάθε μέρα , αλλα λίγο youtube να μπεις και ξεχασεις την ανάλυση,να στρεαμερεις το ματς κλπ,και έφυγαν σαν ατμος.btw δεν μηδένιζουν 4 νταν, μάλλον το πρωι επανέρχεται, τέλος πάντων θενκς για την πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Το VoLTE είναι κλήσεις μέσω 4G και μάλιστα με καλύτερη ποιότητα. Αρκεί να το υποστηρίζει η συσκευή σου. Εδω που μένω αγια παρασκευη στην αθηνα δεν εχει καθολου καλο σημα η vodafone σερνετε...γιαυτο εχω βαλει το τελειο σημα μεσω internet 3g...αρα το volte τι να μου κάνει αφου δεν εχει σχεδόν καθόλου 4g η περιοχή εδω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 (edited) ενώ όσοι έχουμε καλό σήμα θα αλλάξει η ζωή μας? μη τρελενεστε!!!! Edited March 26, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 ενώ όσοι έχουμε καλό σήμα θα αλλάξει η ζωή μας? μη τρελενεστε!!!! Δεν τρελλενετε κανεις εννοειται!!!απλα για φαντασου να θες να μιλήσεις και να εισαι αναγκασμένος να βγαίνεις εξω στον δρόμο καθε φορα για να σε ακουνε ειτε μερα ειτε νυχτα ειτε με κρυο ειτε με ζεστη ...επίσης και εμείς που δεν εχουμε καθολου καλο σημα (και μιλαω για αθηνα παντα και οχι για πανω στα βουνα,που εκει εχει καλυτερο σημα απο οτι εδω) τους πληρώνουμε καθε μηνα κανονικα δεν μας τα χαρίζουνε,αρα ειναι υποχρεωμένοι να παρεχουν σωστες υπηρεσιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Μια μικρή βοήθεια. Έχει ο παππούς μου μια παλιά κάρτα Vodafone καρτοκινητο, το οποίο το έχει μόνο για να τον παίρνουν τηλ. Υπάρχει τρόπος για ανανέωση 5 ευρώ, γιατί ο καημένος πάει κάθε 3 μήνες σε κατάστημα και βάζει 10€ τα οποία δεν τα χαλάει και πάνε υπέρ πίστεως κάθε τρίμηνο. Οδό κι αν έψαξα στο Site δεν μπόρεσα να βρω πληροφορία και μάλιστα ξενέρωσα που δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση χωρίς να έχεις λογαριασμό, όπως γίνεται π.χ σε όσους είμαστε συνδρομητές στο whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Μια μικρή βοήθεια. Έχει ο παππούς μου μια παλιά κάρτα Vodafone καρτοκινητο, το οποίο το έχει μόνο για να τον παίρνουν τηλ. Υπάρχει τρόπος για ανανέωση 5 ευρώ, γιατί ο καημένος πάει κάθε 3 μήνες σε κατάστημα και βάζει 10€ τα οποία δεν τα χαλάει και πάνε υπέρ πίστεως κάθε τρίμηνο. Οδό κι αν έψαξα στο Site δεν μπόρεσα να βρω πληροφορία και μάλιστα ξενέρωσα που δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση χωρίς να έχεις λογαριασμό, όπως γίνεται π.χ σε όσους είμαστε συνδρομητές στο whats up. Καλησπέρα, Ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιεί ανανέωση των 5€, είναι μέσω χρεωστικής κάρτας, διαμέσου της εφαρμογής My Vodafone. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 και πάνε υπέρ πίστεως κάθε τρίμηνο. στο χαμόγελο του παιδιού,ή όπου αλλου θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Καλησπέρα, Ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιεί ανανέωση των 5€, είναι μέσω χρεωστικής κάρτας, διαμέσου της εφαρμογής My Vodafone. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο χαμόγελο του παιδιού,ή όπου αλλου θέλειςΔεν το διαχειριζομαι εγώ. Μιλάμε για άνθρωπο 84 ετών και που μπορεί και παίρνει κάνα τηλέφωνο όταν χρειάζεται, επιτυχία είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 νομίζω ότι θα το προσπαθήσει αν του υποδείξεις και θα το ευχαριστηθεί .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Παιδιά, ρώτησα στο topic με τα συμβόλαια και θα ήθελα να ρωτήσω κι εδώ. Πόσο γρήγορα σας φεύγει η κάρτα; Ειδικά αν έχει 3' ελάχιστη χρέωση; Τα sms μεταφέρονται; Ενδιαφέρομαι για την Combo 600, αλλά μου πρότειναν συμβόλαιο 200' προς όλους+500' Vodafone, 70sms, 550MB με 15,46€. Με το συμβόλαιο έχω έκπτωση 5€ στο σταθερό. Τι είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Όλα εξαρτώνται από την χρήση που κάνεις και σε ποιο δίκτυο είναι η επαφές σου,γενικά για πολλές μικρές κλήσεις δεν συμφέρει το cu,καλυτερα η χρέωση ανά δευτερόλεπτο,ειδικά τώρα με τις νέες αυξήσεις..... εγώ για π.χ ήδη έφυγα για international αφού με ενδιαφέρουν περισσότερο τα Data,μέχρι νεωτέρας φορητότητας σε άλλο δίκτυο Edited March 28, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brownie Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Έχω κυρίως μικρές κλήσεις είναι η αλήθεια, αλλά οι περισσότερες είναι εκτός Vodafone. Το συμβόλαιο δίνει μόνο 200' προς όλους και βγαίνει ίσα-ίσα. Σε ποιο δίκτυο σκέφτεσαι να πας; Edited March 28, 2018 by brownie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Έχω κυρίως μικρές κλήσεις είναι η αλήθεια, αλλά οι περισσότερες είναι εκτός Vodafone. Το συμβόλαιο δίνει μόνο 200' προς όλους και βγαίνει ίσα-ίσα. Σε ποιο δίκτυο σκέφτεσαι να πας; Καλησπέρα, Εφόσον έχεις μικρές σε διάρκεια κλήσεις, οι λύσεις είναι δύο: Q ή Cosmote Frog. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Έχω κυρίως μικρές κλήσεις είναι η αλήθεια, αλλά οι περισσότερες είναι εκτός Vodafone. Το συμβόλαιο δίνει μόνο 200' προς όλους και βγαίνει ίσα-ίσα. Σε ποιο δίκτυο σκέφτεσαι να πας; με γνώμονα τις μικρές κλήσεις και data συν κάλυψη cosmote, frog θα έλεγα.. δες και Q όμως προς το παρόν θα το παλέψω λίγο με Vodafone international + το cash back που έχει η voda Edited March 28, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλημέρα. Φίλος είχε συμβόλαιο Voda 32€ με 1500+2gb data και το έκανε cu. Ποιο πακέτο να επιλέξει για να πλησιάσει αυτά που είχε στο συμβόλαιο? Πιο πολύ για data ενδιαφέρεται. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 αν βάλει κάρτα των 20 θα πάρει συνολικά 1,5GB στην πρώτη ανανέωση του μήνα δωρεάν,ον λαιν όμως και με το υπόλοιπο ας αγοράσει πακέτα ομιλίας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts