Nikolas14 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Με πλησίασε πωλητής σε στάση μετρό και τελικά με έπεισε να πάρω το cu με 1500' και 2500mb αν κατάλαβα καλά έπρεπε να ενεργοποιηθεί μόνο του αλλά μόλις το έβαλα βλέπω 1500 mb + 300' προς ολους και προσοχή : 10,43 ευρώ υπόλοιπο! πλήρωσα 10 ευρώ και εχω τα παραπάνω χωρίς να έχω ιδέα πώς έγινε αυτό... φυσικά δε με χαλάει καθόλου! το panic button τι ειναι? Ειναι 500MB για μια ωρα/2 φορες το μηνα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 (edited) Με πλησίασε πωλητής σε στάση μετρό και τελικά με έπεισε να πάρω το cu με 1500' και 2500mb αν κατάλαβα καλά έπρεπε να ενεργοποιηθεί μόνο του αλλά μόλις το έβαλα βλέπω 1500 mb + 300' προς ολους και προσοχή : 10,43 ευρώ υπόλοιπο! πλήρωσα 10 ευρώ και εχω τα παραπάνω χωρίς να έχω ιδέα πώς έγινε αυτό... φυσικά δε με χαλάει καθόλου! το panic button τι ειναι? Τελικά, δεν κατάλαβα: Για να βάλεις για 1 μήνα αυτό το promo πακέτο 1500΄+2,5GB πρέπει να στέλνεις κάποιο λεκτικό (πχ στο 1252) Ή ενεργοποιείται μόνο του όταν θα βάλεις "κάρτα" 10€; Κι αν βάλεις "κάρτα" 20€ τί γίνεται; Άρα πρέπει να έχει λεκτικό για την ενεργοποίησή του (1500΄+2,5GB) : Ποιό (και σε ποιό αριθμό) είναι αυτό; Περίεργο (για σένα) τα 300΄προς όλους χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί το πακέτο, εκτός αν το "δίνει" σε δόσεις. Το 10,43€ υπόλοιπο "δικαιολογείται" ΑΝ εκτός της 10€υρης "κάρτας" στον πωλητή {+8,93€ μετά την αφαίρεση φόρου κινητής}, προστέθηκαν +1,50€...Αλλά από πού; Μήπως κάθε νέα sim CU έχει πια προφορτωμένο 1,5€; Όπως της πράσινης εταιρίας 0,25€ , της μπλε 3€ κλπ; Εσύ ξέρεις τι συνενοήθηκες με τον πωλητή...ΜΟΝΟ 10€ πλήρωσες σε αυτόν; Ειναι 500MB για μια ωρα/2 φορες το μηνα. Θα μας "τρελάνεις" τελείως Νικόλα; Τί σχέση έχει αυτό; Edited October 24, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Θα μας "τρελάνεις" τελείως Νικόλα; Τί σχέση έχει αυτό; προσωπικά καθόλου!!! είναι το panic button Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Μα είναι η απάντηση στην απο πάνω ερώτηση... "το panic button τι ειναι?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 προσωπικά καθόλου!!! είναι το panic button Sent from my LG-H960 using Tapatalk ΟΚ: Δε "διάβασα" όλο το post του προηγούμενου. Απάντησα στο 1ο μέρος. Σε όλους συμβαίνει (εννοώ στο >99% ...:lol:...) καμιά φορά..>!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 ΟΚ: Δε "διάβασα" όλο το post του προηγούμενου. Απάντησα στο 1ο μέρος. Σε όλους συμβαίνει (εννοώ στο >99% ...:lol:...) καμιά φορά..>!! τελικά θα μας τρελάνεις εσύ :p συμβαίνουν αυτά... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Ο πωλητής νεαρός και πολυ τρακαρισμένος μου ειπε για 1500' και 2,5 gb τα οποία "θα τα ενεργοποιήσει" και θα μπαίνουν αυτόματα εφόσον βαζω 10 ευρω κάρτα το μήνα. πλήρωσα 10 ευρω ΜΟΝΟ. Ισως τα sms βοηθάνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 (edited) μια χαρά!!!!! είναι μόνιμο ο διπλασιασμός της κάρτας άραγε? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 24, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 (edited) https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/dieukriniseis-gia-to-bonus-energopoiisis-neon-sundromiton-/ σε αυτο το url παραπεμπει και ειναι για νεους συνδρομητές. Η προσφορά του διπλασιασμού έχει διάρκεια 3 συνεχόμενους μήνες και ισχύει για την πρώτη ανανέωση του μήνα. Έτσι, η πρώτη κάρτα που βάζεις κάθε μήνα διπλασιάζεται! Η επιπλέον αξία έχει διάρκεια 30 μέρες Η προσφορά ισχύει για 3 ημερολογιακές ανανεώσεις, π.χ. μία ανανέωση το Γενάρη, μία το Φεβρουάριο κ.ο.κ. Η επιπλέον αξία από το bonus ενεργοποίησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για: Αγορά πακέτων Εθνικές κλήσεις/ μηνύματα Χρήση data Η επιπλέον αξία δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διεθνείς κλήσεις καθώς και για κλήσεις προς σύντομους κωδικούς και υπηρεσίες Η επιπλέον αξία από το bonus ενεργοποίησης προηγείται σε χρήση από οποιαδήποτε υπόλοιπο έχεις. Πχ αν αγοράσεις πακέτο ομιλίας, η αξία του θα αφαιρεθεί από το χρηματικό ποσό του bonus ενεργοποίησης Μπορείς να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπό σου είτε καλώντας στο 1252 είτε μέσω του My CU app, My Vodafone app Η προσφορά δεν ισχύει στο εξωτερικό απο εκει και περα αυτο οπως επισης και τα μπονους mb που πηρε ο φιλος προφανως ειναι τα κλασσικα για τις ανανεωσεις. Στη συνεχεια εχει ενεργοποιησει το 300 (300' και 500 mb) οποτε σωστα ειναι ολα αυτα που εχει. Το χρηματικό υπολοιπο προφανως εχει να κανει με τον διπλασιασμο της ανανεωσης. Εν ολιγοις μαλλον μπερδευτηκε και ο πωλητης και ο idi. Ο idi ενεργοποιησε το πακετο με τα 300' που ηρθε στο μηνυμα και οχι το πακετο των 1500' που του ειπε ο πωλητης. Τωρα με ποιον τροπο (και πότε) θα του το ενεργοποιουσε αυτο με τα 1500' ο "τρακαρισμενος" πωλητης δεν ξερω. Αν καποιος εχει παρει τετοιο πακετο,ας μας πει πως ενεργοποιειται η εν λογω προσφορα.Αυτοματα,με αποστολη μηνυματος ή απο το 1252? Edited October 24, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 (edited) - Αυτό με τον διπλασιασμό δεν το γνώριζα, ουσιαστικά δίνει ο,τι και η προσφορά της κάρτας νέων, αλλά μόνο για 3 μήνες - @idi, έβαλες κάρτα 10€ (μπήκαν καθαρά 10/1.12) + καθαρά 10€ (από το δώρο δεν αφαιρείται ο φόρος 12%). Στη συνέχεια μπερδεύτηκες και με το sms μου ήρθε και έβαλες το παραπάνω πακέτο αντί για το άλλο που ήθελες. Έτσι βγαίνει το υπόλοιπο 10.43€ - Αλήθεια, το πακέτο με τα 1500' προς όλους δεν το εμφανίζει στην εφαρμογή ; - Διάβασα σε άλλο forum ότι για να πάρεις τη προσφορά στέλνεις μήνυμα 80 στο 1252 ( έστειλα από το δικό μου CU να δω τι θα γίνει και μου έστειλε ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμά μου). Επίσης διάβασα ότι στέλνεις μήνυμα 150 στο 1252 (έστειλα από το δικό μου CU, και μου απάντησε ότι " Δεν επιτρέπεται η ενεργοποίηση του πακέτου 1500' προς όλους + 1.5GB " μοιάζει δηλαδή αυτό το λεκτικό με τη προσφορά, όμως δε μου λέει για 2.5GB, αλλά για 1.5GB) Αν δοκιμάσει κάποιος τα λεκτικά, ας ενημερώσει ποιο είναι το σωστό. - Αυτή τη προσφορά την έχει πάρει κάποιος από τα κεντρικά της Vodafone, δηλαδή να του τη στείλουν στο σπίτι με κούριερ, όπως έχω διαβάσει περιπτώσεις σε Wind & Cosmote με τις αντίστοιχες προσφορές που δίνουν ; Edited October 24, 2017 by volleyball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/cu-page/ το ίδιο με σένα αλλά δεν έχω και υπόλοιπο χρόνου για να δω αν ενεργοποιηθεί Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 αρα για cu 150 στο 1252,και για καρτοκινητο vodafone 80 στο 1252. Για ιντερνασιοναλ, 90 στο 12555. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Πολύ χρήσιμο το παραπάνω link. Να πω την αλήθεια, δεν ήξερα ότι η συγκεκριμένη προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί σε αριθμό που δεν είναι CU, αλλά από ότι φαίνεται γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Παιδιά το παραπάνω link τι ακριβώς είναι; Αναφέρεται σε μια ειδική προσφορά. Ποια προσφορά είναι αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Αναφέρεται στους αριθμούς CU ( μόνο για τέτοιους έχω ακούσει) που μοιράζουν στο δρόμο πωλητές και έχουν το πακέτο 1500' προς όλους + 2.5GB. Ισχύει για 12 μήνες η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Σ'ευχαριστώ, άρα πρέπει να είναι συγκεκριμένο cu και σε υφιστάμενο, απλό ας πούμε, cu δεν ενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 (edited) Ας ετοιμάζω σιγά-σιγά, λοιπόν και τις προσφορές του Voda καρτοκινητού (CU κατά προτίμηση), όπως έχω υποσχεθεί. Όποιος ψάξει εδώ στο myphone βρίσκει τα πινακάκια που έχω φτιάξει για τις καρτοκινητές των άλλων 2 εταιριών.... Υ.Γ.: Το 300 του CU αντίστοιχο του New Talk 2 all & Data της μπλε (χωρίς το online bonus της κ χωρίς "roll over" για τα λεπτά προς όλους στη μπλε). Δε βλέπω κάτι αξιόλογο. Επίσης (διαισθητικά) δεν περιμένω κάτι αξιόλογο και αρκετές προσφορές από τη Voda. Προσφορές στο 1252 για CU. Όπως 1256 για πράσινη. Και 12410 για μπλε. Ερώτηση: Το bonus ενεργοποίησης νέων συνδρομητών με 2x "κάρτας" για 3 μήνες ΝΑ είναι για όλες τις νέες sim CU; Ας επιβεβαιώσουν όσοι παίρνουν νέους αριθμούς CU. Στον φίλο που του ενεργοποίησε ο πωλητής το 300: Ας μας πεις τι γίνεται όταν στέλνεις 150 στο 1252: Όντως σου ενργοποιεί το 1500 +1,5? Ή μόνο όταν βάζεις 10€υρη "κάρτα", όπως σου'πε ο πωλητής. Ήδη (με το διπλασιασμό) έχεις υπόλοιπο να το βάλεις το 150 (πχ τον άλλο μήνα) και κανονικό € υπόλοιπο, καθώς το 300 ενεργοποιήθηκε από τα extra 10€ που έχουν διάρκεια 1 μήνα {προηγούνται}. Το 2,5GB (ΚΑΙ όχι 1,5GB) είναι μάλλον τα 500 bonus just surf (από 10€υρη για 1 μήνα) και 500 για 15 μέρες με την 1η 10€υρη κάθε ημερολογιακό μήνα. Για αυτό το λόγο λένε 1500 +2,5 και όχι 1500 +1,5. Δλδ μόλις βάζεις "κάρτα" 10€ θα μπαίνει αυτό το extra 1000 (500+500) MB. Θα μπαίνει μόλις βάζεις "κάρτα" κ το 1500 +1,5 ή πρέπει να στέλνεις το 150 στο 1252; Τώρα που έχεις >8,5€ (με το διπλασιασμό) για δοκίμασε (ό,ποτε θες πχ τον άλλο μήνα) να στείλεις 150 στο 1252...Στο ενεργοποιεί το 1500+1,5? Edited October 24, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσουν τίποτα οι κάτοχοι νέων σιμ,τα λέει αναλυτικά στο λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσουν τίποτα οι κάτοχοι νέων σιμ,τα λέει αναλυτικά στο λινκ. Σε νέα sim ενεργοποίηση νέο αριθμό δλδ, ό,τι λέει εδώ: https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/dieukriniseis-gia-to-bonus-energopoiisis-neon-sundromiton-/ ΟΚ. Θα έγινε τώρα τελευταία αυτό, έτσι; Μες στον Οκτώβρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 ναι αυτο,εγω τωρα το ειδα δεν ξερω απο ποτε υπαρχει.Στις τελευταιες σελιδες που εχω δει δεν εχει αναφερθει ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και είναι κατανοητό τωρα πως έφτασα σε αυτο το αποτέλεσμα με τη διαφορά οτι ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ κανενα πακετο, και δεν έστειλα κανένα sms μεχρι τωρα αρα το λαθος έγινε απο το πωλητή! Οτι έγινε έγινε τέλος πάντων, αυτο που κατάλαβα οτι οτι το υπόλοιπο μου θα ισχύσει για ενα μήνα αρα πρεπει να ενεργοποιήσω πακέτο πριν λήξει. Πως θα ενεργοποιηθεί το πακέτο της προσφοράς όταν θα το θελήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Αν μιλας για την προσφορά των 1500' κοιτα στα προηγούμενα μηνύματα,το γράψαμε. Το θέμα ειναι αν ειναι διαθέσιμο για ενεργοποιηση στο δικο σου νουμερο,δεν ισχυει για ολους. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αρα για cu 150 στο 1252,και για καρτοκινητο vodafone 80 στο 1252. Για ιντερνασιοναλ, 90 στο 12555. Εδώ,οταν χρειαστεί στείλε το αντίστοιχο για cu να δεις αν θα στο δωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 150 στο 1252 οκ θα σας πω σε κάνα μήνα παρα μια μέρα που θα ενεργοποιήσω πακέτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και είναι κατανοητό τωρα πως έφτασα σε αυτο το αποτέλεσμα με τη διαφορά οτι ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ κανενα πακετο, και δεν έστειλα κανένα sms μεχρι τωρα αρα το λαθος έγινε απο το πωλητή! Οτι έγινε έγινε τέλος πάντων, αυτο που κατάλαβα οτι οτι το υπόλοιπο μου θα ισχύσει για ενα μήνα αρα πρεπει να ενεργοποιήσω πακέτο πριν λήξει. Πως θα ενεργοποιηθεί το πακέτο της προσφοράς όταν θα το θελήσω? Αντί για 150 στο 1252, ο πωλητής πάτησε 300 στο 1252 στο νέο σου CU. Μπερδεύτηκε. Ίσως και από "διπλασιάζει τα €", ==> Στείλε 300 {αντί για 150}: Αν θες κ δεν έχεις χρησιμοποιήσει ακόμα τα λεπτά προς όλους, από chat ή fb να στα ξαναβάλουν τα 8,5€ να βάλεις το 150. Προφανώς κ από τα 10,43€ που έχεις, τα 8,93€ είναι "κανονικά" € που λήγουν στο 3μηνο κ μπορείς να βάλεις όποιο πακέτο θες (μες στο 3μηνο). Τα υπόλοιπα 1,50€ θα εξαφανιστούν σε 30 μέρες όπως είδες εδώ: https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/dieukriniseis-gia-to-bonus-energopoiisis-neon-sundromiton-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) νέο πακέτο nata giga week με 3 GB για μια εβδομάδα με 4 ευρώ όπως το είχε και η what's up φοιτητικό! επίσης παρατήρησα ότι στο πακέτο με τα 4 ευρώ 100 μυνηματα προς όλους όταν είναι να λήξει το πακέτο λήγει την αμέσως επόμενη ημέρα μετά της 12 το βράδυ και δεν σου στέλνει μυνημα ότι λήγει να το ξανά ενέργοποιησεις για μην χάσεις το υπόλοιπο όπως γίνονται με τα combo φοιτητικά πακέτα ομιλίας και mb η και με sms. Επίσης τώρα που δεν έχω κάρτα έκανα μια κλήση σε σταθερό και μου λέει να ενεργοποιήσω το πάρε παράταση ήξερα ότι το πάρε παράταση είναι 30 λεπτά προς όλους για 1 ημέρα με 0.70 ευρώ αλλά υπάρχει και δεύτερο πακέτο με 2 ευρώ 30 λεπτά προς όλους για 3 ημέρες, πολυ χρήσιμο και αυτό! δεν ξέρω άμα το γνωρίζει κανένας? επίσης στο ίντερνετ δεν μπόρεσα να βρω κάτι για το πακέτο των 3 ημερών. για ενεργοποίηση του πάρε παράταση για 3 ημέρες μπορούμε να στείλουμε μυνημα paratasi στο 1330 .προφανώς ότι ισχύει για το πακέτο με μια ημέρα θα ισχύει και για το πακέτο των 3 ημερών δηλαδή υπόλοιπο έως και 5 ευρώ να είναι και να μην είναι αρνητικό. και προφανώς ανανέωση 10 ευρώ να έχει γίνει τους 3 τελευταίους μήνες. Edited October 25, 2017 by JOHNMEGARYTHMOS προσθήκη 2 πακέτου πάρε παράταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts