akalos Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπερα σας, Πως μπορουμε να μπλοκαρουμε τα 54χχχ για να μην χρεωση κανε κολο application την καρτα και μας φαει τα λεφτα? Η wind τηλεφωνικα το κανει χωρις χρεωση. μίλα με chat και ζήτα φραγή στα πενταψηφια Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 H vodafone έχει καλή εξ. πελατών στο FB.Αν έχεις δοκίμασε.Απαντούν άμεσα! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Παράταση στο 20 GB GIGA νύχτες. Το πακέτο μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά από τις 20:00 μέχρι τις 08:00 το επόμενο πρωί. Η διάρκεια του πακέτου είναι 1 μήνας. Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα συγκεκρίμενα δεδομένα. Σε περίπτωση που θέλεις να ξανά αγοράσεις το πακέτο και δεν έχεις καταναλώσει τα προηγούμενα MB του πακέτου, τότε τα υπολειπόμενα MB που είχες χάνονται και δεν μεταφέρονται για χρήση με το νέο πακέτο. Το πακέτο δεν ισχύει όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. H προσφορά ισχύει μέχρι 30/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλό αυτό!Μακάρι να ακολουθήσουν και οι άλλοι! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Εγώ το αγόρασα χθες πάλι και θα το έχω για 2 μήνες,μέχρι 3/11 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Εγώ το αγόρασα χθες πάλι και θα το έχω για 2 μήνες,μέχρι 3/11 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μια χαρα,αν και στη θεση σου θα το ξαναεπαιρνα στις 30/9.Μπορεις να τα καταναλωσεις εως τοτε τα 20GB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 χτυπάς δεύτερο πακέτο στις 30 Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παράταση στο 20 GB GIGA νύχτες. Το πακέτο μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά από τις 20:00 μέχρι τις 08:00 το επόμενο πρωί. Η διάρκεια του πακέτου είναι 1 μήνας. Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα συγκεκρίμενα δεδομένα. Σε περίπτωση που θέλεις να ξανά αγοράσεις το πακέτο και δεν έχεις καταναλώσει τα προηγούμενα MB του πακέτου, τότε τα υπολειπόμενα MB που είχες χάνονται και δεν μεταφέρονται για χρήση με το νέο πακέτο. Το πακέτο δεν ισχύει όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. H προσφορά ισχύει μέχρι 30/9. Τι κρίμα που εγώ θα κοιμάμαι τις πιο πολλές ώρες ενδιάμεσα :lol::lol::lol: Αλλά όπως και να έχει πρέπει να αξίζει κυρίως για φοιτητές που δεν κοιμούνται:lol: Πόσο κοστίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Εχω εναν αριθμο vodafone που το θελω για συγκεκριμενες και περιστασιακες χρησεις. Χρειαζομαι ομως, για να μην διαλυσω τις συσκευες μου απο το βαλε-βγαλε, μια 2η sim. Μπορω να βγαλω στην vodafone, και με τι κοστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Τι κρίμα που εγώ θα κοιμάμαι τις πιο πολλές ώρες ενδιάμεσα :lol::lol::lol: Αλλά όπως και να έχει πρέπει να αξίζει κυρίως για φοιτητές που δεν κοιμούνται:lol: Πόσο κοστίζει? Γυρω στα 6€ και είναι πολύ καλη προσφορα,τα GB είναι ατελειωτα ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω εναν αριθμο vodafone που το θελω για συγκεκριμενες και περιστασιακες χρησεις. Χρειαζομαι ομως, για να μην διαλυσω τις συσκευες μου απο το βαλε-βγαλε, μια 2η sim. Μπορω να βγαλω στην vodafone, και με τι κοστος; Ναι,θα πληρωσεις εφάπαξ εκει 10€ για να τις παρεις Περισσοτερες Πληροφορίες εδώ: Vodafone Double SIM Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Μια χαρα,αν και στη θεση σου θα το ξαναεπαιρνα στις 30/9.Μπορεις να τα καταναλωσεις εως τοτε τα 20GB. Όταν το αγόρασα 4/9 ήταν για 2 μήνες τα 20gb,από χθες είναι για 1 μήνα τα 20 fb,όποτε καλά έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) Όταν το αγόρασα 4/9 ήταν για 2 μήνες τα 20gb,από χθες είναι για 1 μήνα τα 20 fb,όποτε καλά έκανα μπα δεν θα το τιμήσω αυτή την φορά αφού είναι για ένα μήνα,αν ήταν 24ωρο σίγουρα, edit: https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/giganuhtes/ εδώ πάντως λέει 10GB για δύο μήνες από κάτω, ότι να ναι.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited September 6, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Για το πακέτο της ειδικής προσφοράς με τα 3€ που δίνει 1000' προς όλους + 500MB, το ενεργοποίησε κανείς, για χρήση εντός ΕΕ ισχύει ; Είπαν σε γνωστό μου ότι τα λεπτά είναι μόνο για Ελλάδα και τα ΜΒ για χρήση εντός ΕΕ. Παράξενος διαχωρισμός, λογικά ή και τα 2 θα ίσχυαν στην περιαγωγή ή κανένα. Αν κάποιος έχει εμπειρία ο ίδιος, ας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) λοιπόν είναι 10gb/30 ημερες+σύν άλλα 10gb/30 ημερες,συνολικά δύο μήνες για 20gb,σύμφωνα με το chat άρα ή διάρκεια του κάθε πακέτου είναι 30 ημερες,στις 31 ξεκινάει το δεύτερο συνολικά 60 ημέρες θα το ξανά τσιμπησω... Παράταση στο 20 GB GIGA νύχτες. Το πακέτο μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά από τις 20:00 μέχρι τις 08:00 το επόμενο πρωί. Η διάρκεια του πακέτου είναι 1 μήνας. Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα συγκεκρίμενα δεδομένα. Σε περίπτωση που θέλεις να ξανά αγοράσεις το πακέτο και δεν έχεις καταναλώσει τα προηγούμενα MB του πακέτου, τότε τα υπολειπόμενα MB που είχες χάνονται και δεν μεταφέρονται για χρήση με το νέο πακέτο. Το πακέτο δεν ισχύει όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. H προσφορά ισχύει μέχρι 30/9. Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited September 6, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 λοιπόν είναι 10gb/30 ημερες+σύν άλλα 10gb/30 ημερες,συνολικά δύο μήνες για 20gb,σύμφωνα με το chat άρα ή διάρκεια του κάθε πακέτου είναι 30 ημερες,στις 31 ξεκινάει το δεύτερο συνολικά 60 ημέρες θα το ξανά τσιμπησω... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Εγώ από αυτά που γράφει καταλαβαίνω πως είναι 20 gb για διάρκεια ενός μήνα!αν το αγοράσεις στείλε Υ στο να δεις ποτέ λήγει. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 δεν το αγοράζω αν δεν σιγουρευτώ πάντως στο cu app λέει 10gb για ένα μήνα..άντε βγάλε άκρη Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 καλημερα, στις 11/7 μετέτρεψα το συμβολαιο μου σε καρτοκινητό. στις 11/8 έγινε καρτοκινητό και έβαλα 20€. Σήμερα που τέλειωσαν, πήγα να βάλω και δεν με αφήνει... γιατι ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 24 ώρες πρέπει να περάσουν Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 24 ώρες πρέπει να περάσουν Sent from my LG-H960 using Tapatalk στις 11/8 έβαλα τελευταία φορά (και πρώτη). σήμερα έχουμε 7/9.. Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Μπορείς να κάνεις online ανανέωση 30 ακριβώς ημέρες μετά τις 11/8. Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Μπορείς να κάνεις on line ανανέωση 30 ακριβώς ημέρες μετά τις 11/8. είναι κάποιου είδους εκδίκηση που το έκανα κάρτα από συμβόλαιο ; και τωρα που μου τελειωσε ο χρόνος, τι κάνω; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) α) αγοράζεις κάρτα από περίπτερο β) Βάζεις κάρτα από κατάστημα Vodafone γ) αγοράζεις από to Viva APP Δεν είναι εκδικητικό. Ισχύει για όλα τα καρτοκινητά της VODAFONE για τους 2 πρώτους μήνες. Μετά γίνεται 30 ευρώ τον μήνα. Edited September 6, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) στις 11/8 έβαλα τελευταία φορά (και πρώτη). σήμερα έχουμε 7/9.. ουπς σορυ δεν το πρόσεξα για δες αν δουλεύει η επέκταση υπολοίπου.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited September 6, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 α)αγοράζεις κάρτα από περίπτερο β) Βάζεις κάρτα από κατάστημα Vodafone γ) αγοράζεις από to Viva APP σας ευχαριστώ πολύ όλους.. :) το 2017, πρεπει να βρω περιπτερο... ή να αλλάξω τα ωράρια μου για να πάω σε κατάστημα της Vodafone.. ή να εγγραφω στο Viva App, προφανως πληρώνοντας ακόμα μια προμήθεια.. :) Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 είναι κάποιου είδους εκδίκηση που το έκανα κάρτα από συμβόλαιο ; και τωρα που μου τελειωσε ο χρόνος, τι κάνω; Όπως στα έγραψε ο Vasileios. Δες εδώ τους όρους χρήσης. Επίσης ανανέωση μπορείς να κάνεις και μέσω e-banking της Πειραιώς σίγουρα, δεν ξέρω τι γίνεται με τις άλλες τράπεζες. Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts