maria02 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μου τελειωσαν τα MB που ειχα χωρις να το καταλαβω και μου αφαιρεσε 1 ευρω για τα επομενα 50 MB οπως ελεγε το μηνυμα που σταλθηκε.Αυτα τα 50 ειναι για μια ημερα ή και για τι επομενες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) εδώ καλύτερα για ενημέρωση http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9141&request_locale=el&lang=el_GR Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited September 4, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μαλιστα.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μαλιστα.Ευχαριστω! έχω κάνει edit δες λίγο το link Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Εχω καρτοκινητο βοντα και θελω να ρωτησω τα εξης Αν αγορασω το πακετο 8.5€ 300λεπτα και 500mb για ενα μηνα και ξαναγορασω το ιδιο πακετο σε 25μερες τα υπολ του πρωτου πακετου μεταφερονται στο δευτερο? Με καθε online ανανεωση 10, 20, 30 €, τι bonus παιρνω? thanks Ναι μεταφέρονται αν αγοράσεις το ίδιο πακέτο Με ανανέωση 10 ευρώ πέρλες 120 λεπτά ή 500 ΜΒ Ότι από τα δύο έχεις επιλέξει Με 20 ευρώ πέρνεις 240 λεπτα ομιλίας η 1000 ΜΒ Αν είναι online 500 MB ακόμα Μου τελειωσαν τα MB που ειχα χωρις να το καταλαβω και μου αφαιρεσε 1 ευρω για τα επομενα 50 MB οπως ελεγε το μηνυμα που σταλθηκε.Αυτα τα 50 ειναι για μια ημερα ή και για τι επομενες; Μέχρι τις 4 το πρωί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 εδώ καλύτερα για ενημέρωση http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9141&request_locale=el&lang=el_GR Sent from my LG-H960 using Tapatalk Και παλι ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ναι μεταφέρονται αν αγοράσεις το ίδιο πακέτο Με ανανέωση 10 ευρώ πέρλες 120 λεπτά ή 500 ΜΒ Ότι από τα δύο έχεις επιλέξει Με 20 ευρώ πέρνεις 240 λεπτα ομιλίας η 1000 ΜΒ Αν είναι online 500 MB ακόμα Ισχύουν και στο καρτοκινητό αυτά (πέρα από το cu); Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δεν νομίζω, αλλά ξέχασα να γράψω ότι τα λεπτά ομιλίας είναι μόνο προς Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπερα σας, Πως μπορουμε να μπλοκαρουμε τα 54χχχ για να μην χρεωση κανε κολο application την καρτα και μας φαει τα λεφτα? Η wind τηλεφωνικα το κανει χωρις χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπερα σας, Πως μπορουμε να μπλοκαρουμε τα 54χχχ για να μην χρεωση κανε κολο application την καρτα και μας φαει τα λεφτα? Η wind τηλεφωνικα το κανει χωρις χρεωση. επικοινωνησε με το Customer care να στο μπλοκάρουν! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλησπερα σας, Πως μπορουμε να μπλοκαρουμε τα 54χχχ για να μην χρεωση κανε κολο application την καρτα και μας φαει τα λεφτα? Η wind τηλεφωνικα το κανει χωρις χρεωση. μίλα με chat και ζήτα φραγή στα πενταψηφια Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 H vodafone έχει καλή εξ. πελατών στο FB.Αν έχεις δοκίμασε.Απαντούν άμεσα! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Παράταση στο 20 GB GIGA νύχτες. Το πακέτο μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά από τις 20:00 μέχρι τις 08:00 το επόμενο πρωί. Η διάρκεια του πακέτου είναι 1 μήνας. Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα συγκεκρίμενα δεδομένα. Σε περίπτωση που θέλεις να ξανά αγοράσεις το πακέτο και δεν έχεις καταναλώσει τα προηγούμενα MB του πακέτου, τότε τα υπολειπόμενα MB που είχες χάνονται και δεν μεταφέρονται για χρήση με το νέο πακέτο. Το πακέτο δεν ισχύει όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. H προσφορά ισχύει μέχρι 30/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλό αυτό!Μακάρι να ακολουθήσουν και οι άλλοι! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Εγώ το αγόρασα χθες πάλι και θα το έχω για 2 μήνες,μέχρι 3/11 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Εγώ το αγόρασα χθες πάλι και θα το έχω για 2 μήνες,μέχρι 3/11 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μια χαρα,αν και στη θεση σου θα το ξαναεπαιρνα στις 30/9.Μπορεις να τα καταναλωσεις εως τοτε τα 20GB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 χτυπάς δεύτερο πακέτο στις 30 Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παράταση στο 20 GB GIGA νύχτες. Το πακέτο μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά από τις 20:00 μέχρι τις 08:00 το επόμενο πρωί. Η διάρκεια του πακέτου είναι 1 μήνας. Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα συγκεκρίμενα δεδομένα. Σε περίπτωση που θέλεις να ξανά αγοράσεις το πακέτο και δεν έχεις καταναλώσει τα προηγούμενα MB του πακέτου, τότε τα υπολειπόμενα MB που είχες χάνονται και δεν μεταφέρονται για χρήση με το νέο πακέτο. Το πακέτο δεν ισχύει όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. H προσφορά ισχύει μέχρι 30/9. Τι κρίμα που εγώ θα κοιμάμαι τις πιο πολλές ώρες ενδιάμεσα :lol::lol::lol: Αλλά όπως και να έχει πρέπει να αξίζει κυρίως για φοιτητές που δεν κοιμούνται:lol: Πόσο κοστίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Εχω εναν αριθμο vodafone που το θελω για συγκεκριμενες και περιστασιακες χρησεις. Χρειαζομαι ομως, για να μην διαλυσω τις συσκευες μου απο το βαλε-βγαλε, μια 2η sim. Μπορω να βγαλω στην vodafone, και με τι κοστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Τι κρίμα που εγώ θα κοιμάμαι τις πιο πολλές ώρες ενδιάμεσα :lol::lol::lol: Αλλά όπως και να έχει πρέπει να αξίζει κυρίως για φοιτητές που δεν κοιμούνται:lol: Πόσο κοστίζει? Γυρω στα 6€ και είναι πολύ καλη προσφορα,τα GB είναι ατελειωτα ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω εναν αριθμο vodafone που το θελω για συγκεκριμενες και περιστασιακες χρησεις. Χρειαζομαι ομως, για να μην διαλυσω τις συσκευες μου απο το βαλε-βγαλε, μια 2η sim. Μπορω να βγαλω στην vodafone, και με τι κοστος; Ναι,θα πληρωσεις εφάπαξ εκει 10€ για να τις παρεις Περισσοτερες Πληροφορίες εδώ: Vodafone Double SIM Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Μια χαρα,αν και στη θεση σου θα το ξαναεπαιρνα στις 30/9.Μπορεις να τα καταναλωσεις εως τοτε τα 20GB. Όταν το αγόρασα 4/9 ήταν για 2 μήνες τα 20gb,από χθες είναι για 1 μήνα τα 20 fb,όποτε καλά έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) Όταν το αγόρασα 4/9 ήταν για 2 μήνες τα 20gb,από χθες είναι για 1 μήνα τα 20 fb,όποτε καλά έκανα μπα δεν θα το τιμήσω αυτή την φορά αφού είναι για ένα μήνα,αν ήταν 24ωρο σίγουρα, edit: https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/giganuhtes/ εδώ πάντως λέει 10GB για δύο μήνες από κάτω, ότι να ναι.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited September 6, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Για το πακέτο της ειδικής προσφοράς με τα 3€ που δίνει 1000' προς όλους + 500MB, το ενεργοποίησε κανείς, για χρήση εντός ΕΕ ισχύει ; Είπαν σε γνωστό μου ότι τα λεπτά είναι μόνο για Ελλάδα και τα ΜΒ για χρήση εντός ΕΕ. Παράξενος διαχωρισμός, λογικά ή και τα 2 θα ίσχυαν στην περιαγωγή ή κανένα. Αν κάποιος έχει εμπειρία ο ίδιος, ας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 (edited) λοιπόν είναι 10gb/30 ημερες+σύν άλλα 10gb/30 ημερες,συνολικά δύο μήνες για 20gb,σύμφωνα με το chat άρα ή διάρκεια του κάθε πακέτου είναι 30 ημερες,στις 31 ξεκινάει το δεύτερο συνολικά 60 ημέρες θα το ξανά τσιμπησω... Παράταση στο 20 GB GIGA νύχτες. Το πακέτο μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά από τις 20:00 μέχρι τις 08:00 το επόμενο πρωί. Η διάρκεια του πακέτου είναι 1 μήνας. Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα συγκεκρίμενα δεδομένα. Σε περίπτωση που θέλεις να ξανά αγοράσεις το πακέτο και δεν έχεις καταναλώσει τα προηγούμενα MB του πακέτου, τότε τα υπολειπόμενα MB που είχες χάνονται και δεν μεταφέρονται για χρήση με το νέο πακέτο. Το πακέτο δεν ισχύει όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. H προσφορά ισχύει μέχρι 30/9. Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited September 6, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 λοιπόν είναι 10gb/30 ημερες+σύν άλλα 10gb/30 ημερες,συνολικά δύο μήνες για 20gb,σύμφωνα με το chat άρα ή διάρκεια του κάθε πακέτου είναι 30 ημερες,στις 31 ξεκινάει το δεύτερο συνολικά 60 ημέρες θα το ξανά τσιμπησω... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Εγώ από αυτά που γράφει καταλαβαίνω πως είναι 20 gb για διάρκεια ενός μήνα!αν το αγοράσεις στείλε Υ στο να δεις ποτέ λήγει. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts