Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρεα. Εχω τα τηλεφωνα μου σε απλά καρτοκινητά vodafone cυ χωρις συμβολαια. Θέλω να φύγω από vodafone cu και να παο σε αλλη εταιρία. Χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ για να φυγω? η τα κανει η αλλη εταιρία ολα?

Στο νέο σου παροχο θα απευθυνθεις

τα είδατε τα καινούρια πανομοιότυπα πακέτα....τωρα και σε cu!!!

https://www.vodafonecu.gr/paketa/#Data-section

Edited by akalos

ωραια πραγματα ,εχω καρτοπρογραμμα , μου ηρθε ο λογαριασμος και αναφερει για την αλλαγη συμβασης σχετικα με την υπηρεσια περιαγωγη , να χαρω εγω ,αυριο καταγγελια συμβασης και παμε για αλλα λημερια :lol:

τα είδατε τα καινούρια πανομοιότυπα πακέτα....τωρα και σε cu!!!

https://www.vodafonecu.gr/paketa/#Data-section

Για όσους ενδιαφέρονται για την προσφορά των 10 GB. :!:

http://i68.tinypic.com/dnd7bq.png

Η επίσημη απάντηση της VF και η αντίδραση μου. :lol:

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καλά αυτό με τα 3GB δεν το πιστεύω. Δλδ δεν θα υπάρχει το όριο των 1,5GB που σου ρίχνει την ταχύτητα; Δε νομιζω.

ή μήπως ήθελε να πει η Μαριάννα "1,5GB απο τις 22:00 έως τις 04:00 και άλλο 1,5GB από τις 04:00 έως τις 08:00?":lol::lol:

Ειδα τα νεα πακετα,εβαλε 1200Mb με 6€ οπως η Cosmote.1GB για 24 ωρες με 1€,3GB για 2 μερες με 3€,

10GB για τη νυχτα με 6€.Για μενα πλεον μπραβο και τα ημερησια πακετα βολευουν.Μαζι με τα 500MB για μια ωρα ειναι σωτηρια.Επισης ειδα και 2GB με 3€ για Social Media.Ελπιζω να παρει παραταση ο διπλασιασμος γιατι επρεπε εξ αρχης να τα κανουν 1GB οπως εδω και 3-4 χρονια το εκανε η Wind.Αν και με την αυτοματη ενεργοποιηση το εφτανες αλλα και παλι.

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά αυτό με τα 3GB δεν το πιστεύω. Δλδ δεν θα υπάρχει το όριο των 1,5GB που σου ρίχνει την ταχύτητα; Δε νομιζω.

ή μήπως ήθελε να πει η Μαριάννα "1,5GB απο τις 22:00 έως τις 04:00 και άλλο 1,5GB από τις 04:00 έως τις 08:00?":lol::lol:

Ισως να γινεται αυτο που λες, ισως να το παρω μεσα στο καλοκαιρι.

Edit: Ενημερωση του MyCu στο iPhone.Προστεθηκαν τα νεα πακετα ιντερνετ ηδη.Για Android δεν ξερω αλλα θα δω αμα ερθει ενημερωση.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ήταν ύπουλη η Μαριάννα. Όντως ισχύει αυτό που λες και υπάρχει όριο 1,5 GB. Πάλι καλά που δεν έχει περισσότερους συνδρομητές γιατί θα είχαμε 60 MB

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Είδα το surf & email πλέον σου δίνει 1200 με 6ευρω και με αυτόματη ανανέωση που μετά την απενεργοποιείς έχεις αλλά 500mb,Δλδ με 6ευρω έχεις 1700 για 30 ημέρες,συμφέρει αρκετά...αλλά δεν ξέρω αν θα σε αφήνει μετά να την απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση;το πήρε κανεις να μας πει;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

αν για 30 ημέρες τό υπόλοιπο σου δεν επαρκεί η αυτόματη ανανέωση απενεργοποιηται,...

αν το υπόλοιπο σου δεν επαρκεί η αυτόματη ανανέωση απενεργοποιηται,...

Και αν έχω μέσα χρήματα θα ξαναπάρει το πακέτο;δεν μπορω μετά την αγορά να το απενεργοποίησω;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Εγω θα προτιμούσα κάνα 5αρι Gb με 8€ οχι το 10 GB που είναι για 18:00 με 8:00

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

αυτό το είδατε?παπαλα η μεταφορά...ένα καλό είχε το χασε κι αυτό...ισχύει και για πακέτο data

Η διάρκεια του πακέτου είναι 30 ημέρες από την ενεργοποίηση και, με τη λήξη του πακέτου τα λεπτά δεν μεταφέρονται αλλά χάνονται

αυτό το είδατε?παπαλα η μεταφορά...ένα καλό είχε το χασε κι αυτό...ισχύει και για πακέτο data

Η διάρκεια του πακέτου είναι 30 ημέρες από την ενεργοποίηση και, με τη λήξη του πακέτου τα λεπτά δεν μεταφέρονται αλλά χάνονται

Αυτο που το ειδες;; έχεις κάποιο λινκ

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

δεν μεταφέρονται τα συγκεκριμένα πακέτα
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

τα παλιά εννοείς προσθετηκαν στα καινούρια,τα καινούρια στα καινούρια όμως... μακάρι!!!

Δεν ισχύει, τυπικά το γράφουν...όπως το γράφουν και σε αλλά παλέτα και μεταφέρονται κανονικά!

Έτσι έγραφε πάντα.

Ορίστε πως ήταν στο παλιό site αν πήγαινες να δεις τις πληροφορίες για το πακέτο :

Capture.png

Και νομίζω πως είναι λογικό. Σου λέει πως αν περάσει η ημερομηνία λήξης τα χάνεις, και δεν μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η μεταφορά και ανανέωση της ημερομηνίας λήξης με την αγορά του ίδιου ακριβώς πακέτου, όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Αυτό θυμίζω πως είναι ανεπίσημο και δεν το είχε πουθενά γραμμένο. Πιστεύω πως δεν υπάρχει αλλαγή.

Έτσι έγραφε πάντα.

Ορίστε πως ήταν στο παλιό site αν πήγαινες να δεις τις πληροφορίες για το πακέτο :

Capture.png

Και νομίζω πως είναι λογικό. Σου λέει πως αν περάσει η ημερομηνία λήξης τα χάνεις, και δεν μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η μεταφορά και ανανέωση της ημερομηνίας λήξης με την αγορά του ίδιου ακριβώς πακέτου, όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Αυτό θυμίζω πως είναι ανεπίσημο και δεν το είχε πουθενά γραμμένο. Πιστεύω πως δεν υπάρχει αλλαγή.

Συμφωνώ! :)

Τα πακετα που βγηκαν για ιντερνετ τωρα: 1GB/1€,3GB/2€ και 10GB απο τις 22:00 μεχρι τις 08:00 της επομενης μερας δεν μεταφερονται.

Οτι δεν καταναλωθει χανεται.Επισης για το πακετο Social Media 1GB/3€,τωρα πηγε στα 2GB μπορει να το χρησιμοποιησει καποιος και μεσω browser.Εγω μπαινω απο safari στο fb και τα Mb του πακετου αυτου τρωγονται πρωτα.Στο 0.facebook δεν ισχυει.Στο instagram επισης πρωτα τρωει αυτα τα Mb.Τα κανονικα πλεον μενουν

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αν κι εγω δεν χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη υπηρεσία θυμάμαι εδώ και πολλά χρονια ότι πάντα το ιδιο έλεγε και πάντα μεταφεροταν το ιδιο πακέτο

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked