Mark_K Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Δεν νομίζω να έχει πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο. H ενεργοποίηση του 4G πρέπει να έχει να κάνει με τη γραμμή και όχι με τη sim(στην περίπτωση που υπάρχουν δίδυμες sim). Έτσι κι αλλιώς έχει 4G, απλά δεν του κάνει tethering. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Ευχαριστω για το rip, μου το ειχαν ηδη πει απο το live chat και δεν έπιασε. (moto e2) φίλε μου, θα επιμείνω να δοκιμάσεις άλλη μια φορά τα βήματα και να δώσεις προσοχή στο 9ο. όσοι το δοκίμασαν και εξακολουθούσαν να έχουν πρόβλημα, δεν πατούσαν το πλήκτρο back, αλλά απλά έβγαιναν από τις ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Βασικά, έτσι όπως το βλέπω, στα περισσότερα τηλέφωνα που έχω δουλέψει το να πατήσεις το πλήκτρο back δεν έχει διαφορά με το home button, και επίσης δεν σώζει τίποτα. Όπως είσαι στις ρυθμίσεις APN, πρέπει να πας στις επιλογές (συνήθως 3 τελείες πάνω δεξιά) και να επιλέξεις αποθήκευση. Τότε σώζει 100% τις όποιες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Δεν νομίζω να έχει πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο. H ενεργοποίηση του 4G πρέπει να έχει να κάνει με τη γραμμή και όχι με τη sim(στην περίπτωση που υπάρχουν δίδυμες sim). Έτσι κι αλλιώς έχει 4G, απλά δεν του κάνει tethering. Σωστά. 4G έχω, αλλά όταν είναι γυρισμένο σε 4g δεν κάνει tethering. Βασικά, έτσι όπως το βλέπω, στα περισσότερα τηλέφωνα που έχω δουλέψει το να πατήσεις το πλήκτρο back δεν έχει διαφορά με το home button, και επίσης δεν σώζει τίποτα. Όπως είσαι στις ρυθμίσεις APN, πρέπει να πας στις επιλογές (συνήθως 3 τελείες πάνω δεξιά) και να επιλέξεις αποθήκευση. Τότε σώζει 100% τις όποιες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί. Sent from my Moto X Play φίλε μου, θα επιμείνω να δοκιμάσεις άλλη μια φορά τα βήματα και να δώσεις προσοχή στο 9ο. όσοι το δοκίμασαν και εξακολουθούσαν να έχουν πρόβλημα, δεν πατούσαν το πλήκτρο back, αλλά απλά έβγαιναν από τις ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Καταρχήν , δεν εννοούσα rip, αλλά tip :p Κατά δεύτερον το προφίλ μια χαρά έχει αποθηκευτεί. Μπαίνω μέσα και το βλέπω το dun. Έχει καταχωρηθεί σωστά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 @ddr2 σηκώνω τα χέρια ψηλά τότε. είσαι ο πρώτος που μαθαίνω ότι δεν δούλεψε ο οδηγός για το hotspot. @Mark_K μόλις τώρα δοκίμασα σε lollipop και marshmallow, και στις δύο περιπτώσεις (back & home) συμπεριφέρεται όπως το "Αποθήκευση" κρατάει την αλλαγή δηλαδή. Παλιότερα, δεν είχαν αυτή την συμπεριφορά, είμαι 100% βέβαιος γι αυτό που γράφω επειδή ήταν από τις πρώτες δοκιμές που είχα κάνει τότε. συσκευές και sim δεν έχω αλλάξει (δεν μπορώ να φανταστώ που οφείλεται η αλλαγή τώρα). Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 @ddr2 σηκώνω τα χέρια ψηλά τότε. είσαι ο πρώτος που μαθαίνω ότι δεν δούλεψε ο οδηγός για το hotspot. Βασικά, ο οδηγός δούλεψε, αλλά για να δουλέψει πρέπει να έχω το δίκτυο του κινητού ρυθμισμένο ΟΧΙ στο 4g. Παρόλα αυτά, αν όταν κάνω το tethering δεν έχω ενεργοποιημένο το 4g (δουλεύει κανονικά το tethering) και μετά ενεργοποιήσω το 4g (δηλαδή κατά τη διάρκεια του tethering) , τότε συνεχίζει να λειτουργεί το tethering χωρίς πρόβλημα. Περίεργα πράγματα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 χμ.. αυτό που αναφέρεις είναι επιπρόσθετο πρόβλημα. έψαξα για moto/lenovo προβλήματα με hotspot, σου έχω δύο προτάσεις. αν θες τις δοκιμάζεις, και αν όλα πάνε στραβά, στο μενού "Ονόματα σημείου πρόσβασης" (APN) πάνω δεξιά επιλέγεις "Επαναφορά στις προεπιλογές", προσθέτεις το "dun" και το χρησιμοποιείς με το κόλπο που κάνεις (ΌΧΙ 4G πριν το hotspot). αυτά που βρήκα : α) στο "Τύπος APN" ενεργοποιείς μόνο το default και το dun. δοκίμασε αν παίξει έτσι. αν όχι, επαναφορά και : β) κατεβαίνεις στο "Πρωτόκολλο APN" και "Πρωτόκολλο περιαγωγής APN" και επιλέγεις και στα δύο το IPv4. αυτή η αλλαγή θέλει restart. οι ρυθμίσεις μου (οι οποίες λειτουργούν με δεδομένα και στο κινητό αλλά και στις συσκευές που συνδέονται) είναι για CU ως εξής: επιλογή Vf Internet Τύπος APN : default, supl, dun, xcap Πρωτόκολλο APN : Δεν έχει ρυθμιστεί Πρωτόκολλο περιαγωγής APN : Δεν έχει ρυθμιστεί αν έχεις χρόνο και διάθεση, παίξε με τις ρυθμίσεις και ενημέρωσε μας μετά. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 χμ.. αυτό που αναφέρεις είναι επιπρόσθετο πρόβλημα. έψαξα για moto/lenovo προβλήματα με hotspot, σου έχω δύο προτάσεις. αν θες τις δοκιμάζεις, και αν όλα πάνε στραβά, στο μενού "Ονόματα σημείου πρόσβασης" (APN) πάνω δεξιά επιλέγεις "Επαναφορά στις προεπιλογές", προσθέτεις το "dun" και το χρησιμοποιείς με το κόλπο που κάνεις (ΌΧΙ 4G πριν το hotspot). αυτά που βρήκα : α) στο "Τύπος APN" ενεργοποιείς μόνο το default και το dun. δοκίμασε αν παίξει έτσι. αν όχι, επαναφορά και : β) κατεβαίνεις στο "Πρωτόκολλο APN" και "Πρωτόκολλο περιαγωγής APN" και επιλέγεις και στα δύο το IPv4. αυτή η αλλαγή θέλει restart. οι ρυθμίσεις μου (οι οποίες λειτουργούν με δεδομένα και στο κινητό αλλά και στις συσκευές που συνδέονται) είναι για CU ως εξής: επιλογή Vf Internet Τύπος APN : default, supl, dun, xcap Πρωτόκολλο APN : Δεν έχει ρυθμιστεί Πρωτόκολλο περιαγωγής APN : Δεν έχει ρυθμιστεί αν έχεις χρόνο και διάθεση, παίξε με τις ρυθμίσεις και ενημέρωσε μας μετά. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Ναι, θα τα δοκιμασω. Μονο να διευκρινισω οτι το motorola δεν εχει θεμα στο tethering. Η αλλη μου συσκευη εχει το θεμα (sony z5). και στις δυο συσκευες εχω την ιδια sim (double) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Έχεις τη 1 από τις 2 κάρτες ανενεργή όταν κάνεις tethering; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Έχεις τη 1 από τις 2 κάρτες ανενεργή όταν κάνεις tethering; Lol, ναι εννοειται! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) Αν και δεν έχει να κάνει, ωστόσο, στείλε 4G NAI στο 1285 και από τις 2 κάρτες. Και κάτι ακόμη: την κάρτα από την οποία θες να κάνεις tethering, άλλαξέ της θέση και δες αν λειτουργεί στην άλλη θέση. Το tethering λειτουργεί κανονικά στην Vodafone Edited April 8, 2017 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Αν και δεν έχει να κάνει, ωστόσο, στείλε 4G NAI στο 1285 και από τις 2 κάρτες. Και κάτι ακόμη: την κάρτα από την οποία θες να κάνεις tethering, άλλαξέ της θέση και δες αν λειτουργεί στην άλλη θέση. Το tethering λειτουργεί κανονικά στην Vodafone Παντως, 4g εχω κανονικα. Δεν γινεται να αλλαξω τις sim γιατι ειναι διαφορετικου μεγεθους. :( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Παντως, 4g εχω κανονικα. Δεν γινεται να αλλαξω τις sim γιατι ειναι διαφορετικου μεγεθους. :( Δεν έχεις έναν αντάπτορα; ή έστω από κινητό για δοκιμή! Μυρίζομαι ασυμβατότητα της double SIM με τέτοιου είδους λειτουργίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) χμ.. αυτό που αναφέρεις είναι επιπρόσθετο πρόβλημα. έψαξα για moto/lenovo προβλήματα με hotspot, σου έχω δύο προτάσεις. αν θες τις δοκιμάζεις, και αν όλα πάνε στραβά, στο μενού "Ονόματα σημείου πρόσβασης" (APN) πάνω δεξιά επιλέγεις "Επαναφορά στις προεπιλογές", προσθέτεις το "dun" και το χρησιμοποιείς με το κόλπο που κάνεις (ΌΧΙ 4G πριν το hotspot). αυτά που βρήκα : α) στο "Τύπος APN" ενεργοποιείς μόνο το default και το dun. δοκίμασε αν παίξει έτσι. αν όχι, επαναφορά και : β) κατεβαίνεις στο "Πρωτόκολλο APN" και "Πρωτόκολλο περιαγωγής APN" και επιλέγεις και στα δύο το IPv4. αυτή η αλλαγή θέλει restart. οι ρυθμίσεις μου (οι οποίες λειτουργούν με δεδομένα και στο κινητό αλλά και στις συσκευές που συνδέονται) είναι για CU ως εξής: επιλογή Vf Internet Τύπος APN : default, supl, dun, xcap Πρωτόκολλο APN : Δεν έχει ρυθμιστεί Πρωτόκολλο περιαγωγής APN : Δεν έχει ρυθμιστεί αν έχεις χρόνο και διάθεση, παίξε με τις ρυθμίσεις και ενημέρωσε μας μετά. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Δεν επαιξε τιποτα απο αυτα. Να ση,ειωσω παντως οτι , ετσι και αλλιως, οι τιμες iPv4 και στα 2. Αλλιως δεν λειτουργει. Το tethering λειτουργει, (οχι ομως οταν ειναι σε 4g) με την επιλογη default,supl,dun . Αν αλλαξω κατι σε αυτα, δεν λειτουργει καθολου. Δεν έχεις έναν αντάπτορα; ή έστω από κινητό για δοκιμή! Μυρίζομαι ασυμβατότητα της double SIM με τέτοιου είδους λειτουργίες Μωρε εχω, αλλα η καλη καρτα, που παιζει σωστα ειναι micro και δεν χωραει στο z5. Μονο την <προβληματοκη> μπορω να βαλω στο motorola. Θα το κανω και αυτο. :) Α και μια ακομη διευκρινιση. Το tethering δεν παιζει οχι απλα αν εχω ανοιχτο το 4g, αλλα αν ΕΙΝΑΙ το κινητο συνδεδεμενο σε 4g. Αν κατα τη διαρκεια του tethering ανοιξω 4g και το κινητο συνδεθει σε 4g, το tethering δεν δουλευει. Αν κλεισω το 4g , συνεχιζει κανονικα. Επισηςμ τωρα βλεπω οτι στο motorola που το tethering σκιζει, το προφιλ ειναι απλα default,supl. Τιποτα αλλο, αλλα παιζει σφεντονα. Χωρις dun στο sony δεν εχω καθολου tethering, ουτε καν σε 3g Edited April 8, 2017 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 καμία προσφορά για Πάσχα παίζει? LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 καμία προσφορά για Πάσχα παίζει? LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Έεεεεεεερχεται κι εδώ: Στο CU το "καλό"......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Δευτέρα πλέον πάει η οποία προσφορά δώσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 περισυ τι είχε δώσει? LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Συνηθως μονο στα cu δινει το Πασχα ή και στα υπολοιπα international,ελτα κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μέχρι τώρα που μιλάμε: - Κοσμοτε: 3γιγα από σήμερα έως Πάσχα - Γουιντ: 2γιγα από Μ.Δευτέρα έως Πάσχα - Βονταφον: «Ι μιλιόρι αουγκούρι από Μίσκο: Κρόνια πολλά» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μέχρι τώρα που μιλάμε: - Κοσμοτε: 3γιγα από σήμερα έως Πάσχα - Γουιντ: 2γιγα από Μ.Δευτέρα έως Πάσχα - Βονταφον: «Ι μιλιόρι αουγκούρι από Μίσκο: Κρόνια πολλά» :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Η Wind τα δίνει έως και την Κυριακή του Πάσχα ενώ η Cosmote έως και την Δευτέρα μετά το Πάσχα. Η vodafone πότε; δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 https://cloud.tapatalk.com/s/58e8ef2e995e4/Screenshot_20170408-170843.png? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μέχρι τώρα που μιλάμε: - Κοσμοτε: 3γιγα από σήμερα έως Πάσχα - Γουιντ: 2γιγα από Μ.Δευτέρα έως Πάσχα - Βονταφον: «Ι μιλιόρι αουγκούρι από Μίσκο: Κρόνια πολλά» Εγραψες μεγάλε!!! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vols40 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Εγώ μόλις τσίμπησα δώρο 500ΜΒ για 30 ημέρες από το My CU app. Καλοδεχούμενο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts