Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα σε φιλαράκι το setup σε CU και ξενέρωσα πραγματικά και στον ιστότοπο του δεν αναφέρει πότε λήγουν λεπτά και mb τα έχει όλα μαζεμένα και αυτός ήρθε από f2g που τα είχε αναλυτικά και στη τηλεφωνική ενημέρωση λεπτά mb και χρόνο λήξης σπαστά τα λέει.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό η vodafone.

Ούτε τον αριθμό του κινητού αναγράφει στη σελίδα του site της κι αν έχεις δύο στο ίδιο όνομα μπερδεμένα πράγματα.

Συνήθεια βέβαια αλλά είναι ανάγκη να μας δυσκολεύουν τόσο απλά πράγματα;

τα λέει χάλια στο 1252 σε αυτό θα συμφωνήσω μπέρδευα είναι, αλλά εγώ μέσω εφαρμογής του my cu app ενημερώνομαι και άμα δεν μου φορτώνει είτε μπαίνω από υπολογιστή στο my account του Vodafone.gr ή απλά μπαίνω από το κινητό μου στην σελίδα http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp εδώ δεν αναγράφεται ή ημερομηνία λήξης αλλά αναγράφονται τα υπόλοιπα των πακέτων και του ευρώ της κάρτας και ο αριθμός του κινητού σου. επίσης το έχω δοκιμάσει να μπω και χωρίς ίντερνετ και δεν χρεώνει να μπει το ίντερνετ όλη ημέρα όποτε είναι δωρεάν ή σελίδα , δοκίμασε το.

Με chat για το πακέτο talk 2 Vodafone 300

Χωρίς αυτόματη ανανέωση:

Το πακέτο αυτό σου δίνει 200 λεπτά προς Vodafone και 200' προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα για 1 μήνα με €5 (και αν το αγοράσεις online παίρνεις ακόμα 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα) :)

Με chat για το πακέτο talk 2 Vodafone 300

Χωρίς αυτόματη ανανέωση:

Το πακέτο αυτό σου δίνει 200 λεπτά προς Vodafone και 200' προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα για 1 μήνα με €5 (και αν το αγοράσεις online παίρνεις ακόμα 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα) :)

Παντως και εμένα μου είπαν οτι το πακέτο ΜΟΥ θα μείνει ως εχει. Δεν ξερω τι παίζει αλλα αν μείνει πως εχει οκ

Έκανα σε φιλαράκι το setup σε CU και ξενέρωσα πραγματικά και στον ιστότοπο του δεν αναφέρει πότε λήγουν λεπτά και mb τα έχει όλα μαζεμένα και αυτός ήρθε από f2g που τα είχε αναλυτικά και στη τηλεφωνική ενημέρωση λεπτά mb και χρόνο λήξης σπαστά τα λέει.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό η vodafone.

Ούτε τον αριθμό του κινητού αναγράφει στη σελίδα του site της κι αν έχεις δύο στο ίδιο όνομα μπερδεμένα πράγματα.

Συνήθεια βέβαια αλλά είναι ανάγκη να μας δυσκολεύουν τόσο απλά πράγματα;

Με το username και τον κωδικό του μπες απο το my account στην ιστοσελίδα vodafone.gr και μπορείς να δεις κάθε ενεργό πακέτο ομιλίας/sms/mb αναλυτικά και με ημερομηνία λήξης καθώς και να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας με πιστωτική/χρεωστική/PayPal και να ενεργοποιήσεις και ότι πακέτο θες από κινητό ή υπολογιστή. Εναλλακτικά αν έχει Android συσκευή ας κατεβάσει απο το play store την εφαρμογή Vodafone CU που δίνει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικα με το my account εκτός από την ανανέωση με PayPal αν δεν κάνω λάθος.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Με το username και τον κωδικό του μπες απο το my account στην ιστοσελίδα vodafone.gr και μπορείς να δεις κάθε ενεργό πακέτο ομιλίας/sms/mb αναλυτικά και με ημερομηνία λήξης καθώς και να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας με πιστωτική/χρεωστική/PayPal και να ενεργοποιήσεις και ότι πακέτο θες από κινητό ή υπολογιστή. Εναλλακτικά αν έχει Android συσκευή ας κατεβάσει απο το play store την εφαρμογή Vodafone CU που δίνει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικα με το my account εκτός από την ανανέωση με PayPal αν δεν κάνω λάθος.

Μάλιστα αυτό είναι που θέλουμε υπόλοιπο για κάθε ένα πακέτο, bonus, προσφορά για λεπτά ή mb ξεχωριστά με ημερομηνία λήξης μαζεμένα και ευκολότερο περιβάλλον φωτεινό τέλεια. :):happy::)

υπόχρεος Dimos_Vav

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αν και μπαίνει στο vodafone.gr για το λογαριασμό του δύσκολο να το έβλεπε γιατί έχει άλλο κωδικό στο καρτοκινητό!

Εχω το νεο καρτοκινητό με το bonus all.Σημερα μου τελειωσαν τα λεπτά ομιλιας νωριτερα απο το τελος του μηνα που καθε φορά βαζω καρτα,ετυχε,και ηθελα να αγορασω με τα 5 ευρω ενα πακετο ομιλιας.Σο site δεν βρηκα καποιο και πήρα στην εξυπηρετηση πελατων.Μου ειπε με 3 ευρω να αγορασω τα 150 λεπτά ομιλιας.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω,στα πακετα ομιλίας που βγαζει μονο αυτο με τα 80 λεπτά με 7 ευρω νομιζω.Δεν υπάρχει σε αυτο το προγραμμα που εχω άλλο πακέτο ομιλίας;Ειναι δυνατον;

Καλημέρα θέλω να ρωτήσω γιατί σε κάποιους ισχύουν άλλα πακέτα cu και σε άλλους άλλα; δηλ άλλοι με το πακέτο των 7 ευρώ έχουν 500 προς vodafon και 200+100 προς όλους και άλλοι 300 προς vodafon και 300+100 προς όλους. Η εταιρία το κρίνει αυτό ανάλογα τι πακέτα αγοράζεις πιο συχνά; δεν μπορώ να καταλάβω.

Καλημέρα θέλω να ρωτήσω γιατί σε κάποιους ισχύουν άλλα πακέτα cu και σε άλλους άλλα; δηλ άλλοι με το πακέτο των 7 ευρώ έχουν 500 προς vodafon και 200+100 προς όλους και άλλοι 300 προς vodafon και 300+100 προς όλους. Η εταιρία το κρίνει αυτό ανάλογα τι πακέτα αγοράζεις πιο συχνά; δεν μπορώ να καταλάβω.

Έχω την εντύπωση πως αποτελούν μορφή προσωπικών προσφορών και για αυτό ανάλογα το χρήστη κάποια πακέτα αλλάζουν.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Είναι ανάλογα την χρήση που κάνεις, για παράδειγμα αν χρησιμοποιείς ίντερνετ, το πακέτο με τα 500MB μπορεί να στο έχει σε προσφορά στα 2 ευρώ αντί για 5

εμενα τα 200 λεπτα για βονταφον και 200 για ολους μου τα δινε αρχες του μηνα με 4 αντι για 5€ και τα 500mb με 2 αντι για 5€ στα μεσα του μηνα
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Εγω εχω το πακετο τν 5€ 200προς βοντα + 200 προς ολους ενω το πακετο τν 7€ 300προς βοντα + 400προς ολους. Μου τα εχουν ετσι τουλαχιστον 2χρονια χωρις να τα εχω ενεργοποιηση ποτε.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

καλησπέρα έλαβα μυνημα και σας κάνω αντιγραφή επικόλληση το μυνημα, ζήτω συγνώμη που το κείμενο είναι με κεφαλαία γράμματα . << ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 2/4/2016 H YΠHPEΣIA VODAFONE PASSPORT ΔEN ΘA EINAI ΠΛEON ΔIAΘEΣIMH KAI ΘA IΣXYOYN OI BAΣIKEΣ XPEΩΣEIΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ. ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO http://www.vodafone.gr . ΓIA ΠIO OIKONOMIKH EΠIKOINΩNIA ΣTHN EYPΩΠH ENEPΓOΠOIHΣTE TO DAILY TRAVEL PACK (ME €3/HMEPA EXETE 30 ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 30 SMS & 100MB) ΣTEΛNONTAΣ KENO SMS ΣTO 1338.>> τώρα δεν μπορούμε να δεχόμαστε κλήση έως και μια ώρα.. δεν μιλάω για το κόστος κλήσης της εξερχομενης που είναι απλησίαστο. σε υποχρεώνουν να βάλεις το παραπάνω πακέτο γιατί όλο και περισσότεροι δεν θα το ξέρουν και θα τους φάει η κάρτα.. . πάντως δεν έχει βγει δελτίου τύπου που να το γράφει από ότι είδα στις ανακοινώσεις της Vodafone.

καλησπέρα έλαβα μυνημα και σας κάνω αντιγραφή επικόλληση το μυνημα, ζήτω συγνώμη που το κείμενο είναι με κεφαλαία γράμματα . << ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 2/4/2016 H YΠHPEΣIA VODAFONE PASSPORT ΔEN ΘA EINAI ΠΛEON ΔIAΘEΣIMH KAI ΘA IΣXYOYN OI BAΣIKEΣ XPEΩΣEIΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ. ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO http://www.vodafone.gr . ΓIA ΠIO OIKONOMIKH EΠIKOINΩNIA ΣTHN EYPΩΠH ENEPΓOΠOIHΣTE TO DAILY TRAVEL PACK (ME €3/HMEPA EXETE 30 ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 30 SMS & 100MB) ΣTEΛNONTAΣ KENO SMS ΣTO 1338.>> τώρα δεν μπορούμε να δεχόμαστε κλήση έως και μια ώρα.. δεν μιλάω για το κόστος κλήσης της εξερχομενης που είναι απλησίαστο. σε υποχρεώνουν να βάλεις το παραπάνω πακέτο γιατί όλο και περισσότεροι δεν θα το ξέρουν και θα τους φάει η κάρτα.. . πάντως δεν έχει βγει δελτίου τύπου που να το γράφει από ότι είδα στις ανακοινώσεις της Vodafone.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432603

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Vodafone Double σε cu, το κόστος είναι μόνο 10€ για το πάγιο ή χρεώνουν και την καινούρια sim που θα δώσουν;

10€ εφάπαξ πληρωμή και δεν έχει πάγιο στη συνέχεια. Αν έχεις δώσει τα 10 στην αρχή και έχεις double, κάθε αντικατάσταση του ζευγαριού κοστίζει 5€. Αυτά μέχρι πρότινος. Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Vodafone Double σε cu, το κόστος είναι μόνο 10€ για το πάγιο ή χρεώνουν και την καινούρια sim που θα δώσουν;

Εγω την εκανα αυτη την δουλεια πριν κατι μηνες, ειχα δεκα ευρω καρτα μεσα που υποτιθεται οτι χρειαζεται και πλρωσα πεντε ευρω την διπλη σιμ. Τα δεκα ευρω δε μου τα εφαγε ποτε. Στην ουσια δλδ πληρωσα μονο 5 ευρω την διπλη σιμ.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

εστειλα μηνυμα στο facebook voda για να μου διαγραψουν το προφιλ μου στο myaccount για να κανω εκ νεου αλλο με νεο user name, απαντηση δεν πηρα , τι πρεπει να κανω; γνωριζει κανεις;

Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών; Έτσι το είχα κάνει εγώ όταν χρειάστηκε το ίδιο πράγμα, και έγινε η διαγραφή άμεσα.

Μήπως γνωρίζει κανείς τι χρέωση έχει ο τηλεφωνητής 121 και αν ισχύουν τα δωρεάν λεπτά προς όλους για εκεί;

Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών; Έτσι το είχα κάνει εγώ όταν χρειάστηκε το ίδιο πράγμα, και έγινε η διαγραφή άμεσα.

ευχαριστω mark αλλα μου απαντησαν (στο facebook) πως μπορω να αλλαξω μονο το password

Πάρε τηλέφωνο. Μπορεί αυτός που σου απάντησε να μην ήξερε ή να βαριόταν. Εναλλακτικά μέσω Skype. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που επιβάλλεται η διαγραφή και δημιουργία νέου λογαριασμού. Αν π.χ. είχες γραφτεί το νούμερο ήταν καρτοκινητό και μετά γίνει σύνδεση δεν δείχνει σωστά τα δεδομένα του λογαριασμού, και αντίστροφα.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked