Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ποια χώρα είσαι και χρεώνεσαι τα εισερχόμενα μηνύματα ;

οι εισερχόμενες κλήσεις χρεώνονται μόνο 0,06 ευρώ το λεπτό σε όλη την Ε.Ε. τώρα αν πας FYROM Αλβανία Τουρκία είναι πολύ πιο ακριβά.

Θα χρεωθείς 3 ευρώ για την πρώτη μέρα με την ενεργοποίηση .

Μετά θα χρεώνεσαι μόνο αν το χρησιμοποιήσεις .

Θα χρεωθώ δλδ μόνο αν κάνω εγώ κλήση ή και αν μου κάνουν άλλοι εισερχόμενη κλήση ή δεχτώ και μνμ;

Τα εισερχόμενα μηνύματα είναι δωρεάν. Τα υπόλοιπα (κλήσεις και εξερχόμενα μηνύματα) χρεώνονται. Δες και τον τιμοκατάλογο βασικών χρεώσεων περιαγωγής για να δεις τις ακριβείς χρεώσεις.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

εντός ΕΕ.

και εγώ νόμιζα οτι δεν θα χρεώνομαι αλλά...

http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/roaming/alles-hreoseis/

Δεν υπάρχει χρέωση για εισερχόμενο SMS. Μόνο για εξερχόμενο SMS υπάρχει χρέωση στα 0,074€ αν θυμάμαι καλά στη ζώνη 1 που είναι η ΕΕ.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Η σωστή εφαρμογή για το CU που καλό είναι να έχω στο κινητό είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.mobile.vodafone ;

ή αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myvodafone.android ;

Πρέπει πρώτα να κάνω εγγραφή εδώ http://www.vodafonecu.gr/gr/users/register/ ή εδώ https://www.vodafone.gr/portal/client/idm/showRegisterPrePay.action?null ;

Και οι 2 εφαρμογές δουλεύουν. Εγγραφή μπορείς να κάνεις και στα 2 links αν δεν κάνω λάθος, αλλά καλύτερα σε αυτό το CU. Σου δίνει και κάποιο bonus σε λεπτά νομίζω με το που γραφτείς.

εντός ΕΕ.

και εγώ νόμιζα οτι δεν θα χρεώνομαι αλλά...

Δεν υπάρχει χρέωση εισερχόμενου μηνύματος στην Ε.Ε.

Αλλά αν ακούς το υπόλοιπο σου χρεώνεσαι.

Καλημερα.Μια ερώτηση να κανω...Γνωρίζω οτι στη Vodafone αν ανανεώσεις ενα πακέτο ίδιο με αυτό που έχεις πριν την ληξη του,τυχόν υπόλοιπο μεταφέρεται στο επόμενο με νέα ημερομηνία λήξης.Μπορείτε να μου πείτε αν το ίδιο ισχύει και για το Just surf bonus και το bonus ανανέωσης μέσω καταστήματος;Μου έχουν περισσέψει αρκετά MB που λήγουν στις 3-2 και ελεγα αν ανανεωσω πιο νωρίς μήπως δεν λήξουν τώρα.

Καλημερα.Μια ερώτηση να κανω...Γνωρίζω οτι στη Vodafone αν ανανεώσεις ενα πακέτο ίδιο με αυτό που έχεις πριν την ληξη του,τυχόν υπόλοιπο μεταφέρεται στο επόμενο με νέα ημερομηνία λήξης.Μπορείτε να μου πείτε αν το ίδιο ισχύει και για το Just surf bonus και το bonus ανανέωσης μέσω καταστήματος;Μου έχουν περισσέψει αρκετά MB που λήγουν στις 3-2 και ελεγα αν ανανεωσω πιο νωρίς μήπως δεν λήξουν τώρα.

το ίδιο ισχύει και στα μπόνους κανονικά αρκεί να ανανεώσεις την κάρτα σου πριν την λήξη τους.

το ίδιο ισχύει και στα μπόνους κανονικά αρκεί να ανανεώσεις την κάρτα σου πριν την λήξη τους.

Ευχαριστώ!!

οι εισερχόμενες κλήσεις χρεώνονται μόνο 0,06 ευρώ το λεπτό σε όλη την Ε.Ε. τώρα αν πας FYROM Αλβανία Τουρκία είναι πολύ πιο ακριβά.

Θα χρεωθείς 3 ευρώ για την πρώτη μέρα με την ενεργοποίηση .

Μετά θα χρεώνεσαι μόνο αν το χρησιμοποιήσεις .

η απενεργοποίηση του πακετου θα πρέπει να γίνει απο την εφαρμογή αλλιώς γίνεται αυτόματη ανανέωση με το πέρας των 24 ωρών, το λέω επειδή τη πάτησα και έκανε ανανεώσεις χωρίς να το θέλω:lol:

μεγάλη ευκολία πάντως το συγκεκριμένο πακέτο για παραμονή λιγων ημερών ή τράνζιτ κάπου

Παντως μου κανει εντυπωση που ολοκληρη vodafone τεμεκ πανευρωπαικη εταιρεια δεν εχει ενα πακετο προς ολη την EE οπως εχει το whats up και το free2go με 7ε 200 λεπτα προς ΕΕ και στη wind με 10ε εχεις και περιαγωγη σε 24 χωρες της ΕΕ.

Εχει ακριβα πακετα περιαγωγης που σαν vodafone θα επρεπε να ειναι ασυναγωνιστη πιστευω γιατι εδρευει σε ολη την Ευρωπη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης η Vodafone δεν έχει παρουσία σε πανω από 10

Επιπλέον καμμία εταιρεία δεν δίνει σε όλες τις χώρες Ε.Ε

Αν αφαιρέσεις Καναδά ΗΠΑ Αυστραλία δεν είναι ούτε 21

Edited by Vasileios

Ναι αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό "Πανευρωπαϊκή" .....

13 χώρες από τις 28 της Ε.Ε. και 50+ τις Ευρώπης.

Η cosmote και η wind σε πόσες χώρες έχουν παρουσία;

Wind εχει Ελλαδα και Ιταλια.Cosmote εχει Ρουμανια,Σκοπια και Βουλγαρια νομιζω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

παρτο πληθυσμιακα τοτε... 500μυρια οι κατοικοι της ΕΕ ε κοντα τοσους συνδρομητες εχει :lol:

Wind εχει Ελλαδα και Ιταλια.Cosmote εχει Ρουμανια,Σκοπια και Βουλγαρια νομιζω.

Η Cosmote πούλησε τη θυγατρική στη Βουλγαρία. Αν θυμάμαι καλά την έλεγαν Globul.

Εντάξει ίσως η λέξη πανευρωπαϊκη ήταν υπερβολή αλλά στις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης έχει παρουσία. Θα μπορούσε να έχει πιο προνομιακά πακέτα περιαγωγής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην Ρουμανία δηλαδή πηγαίνει καλά;

Νομίζω την πούλησε στα πλαίσια άντλησης ρευστότητας από την αγορά, την θυγατρική της Βουλγαρίας. Δεν ξέρω πως τα πήγαινε σαν εταιρεία. Ούτε για τη Ρουμανία γνωρίζω κάτι.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked