pakitis Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μπα μην είσαι τόσο σίγουρος.Εγώ από κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης παίρνω εδώ και καιρό scratch cards Μπράβο; Όχι, δεν είμαι απόλυτος. Αλλά εδώ στην Καλαμάτα δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα σκρατς. Αν και τώρα που το θυμήθηκα, σε χωριά της Μεσσηνίας πουλάνε μερικοί, οι οποίοι τις αγοράζουν από ΜΕΤΡΟ, ΕΝΑ και τέτοια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλά ρε παιδιά; Υπάρχει όριο ορθής χρήσης στο "δώρο" που τρέχει μέχρι 4/8; Πάνε καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλά ρε παιδιά; Υπάρχει όριο ορθής χρήσης στο "δώρο" που τρέχει μέχρι 4/8; Πάνε καλά; Και ομως, υπαρχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Από το Skype που έγραψαν πως ισχύει και στα συμβόλαια. Είναι έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 8 Αυγούστου λήγει το πάσο. ..θα δούμε αν μου κόψουν και τα φοιτητικά προνόμια Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 8 Αυγούστου λήγει το πάσο. ..θα δούμε αν μου κόψουν και τα φοιτητικά προνόμια 31/08 θα σου λήγει τουλάχιστον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 8 Αυγούστου λήγει το πάσο. ..θα δούμε αν μου κόψουν και τα φοιτητικά προνόμια Αν συμβεί ... θα είσαι ο πρώτος που το το κόβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Και εγώ έτσι έχω ακούσει ....μακάρι να μη το κόψουν ! Αν και πιστεύω αν ψαχτεί κάποιος υπάρχει λύση να ξαναβγάλει Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Εμένα πάντως έληξε το Σεπτέμβριο 2013 .... Ακόμα το έχω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Χαχαχα καλό! Μακάρι να το έχω κ εγώ λοιπόν ! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Και εγώ έτσι έχω ακούσει ....μακάρι να μη το κόψουν ! Αν και πιστεύω αν ψαχτεί κάποιος υπάρχει λύση να ξαναβγάλει Έχεις ακούσει τίποτα; Θέλει γνωστός μου που του έληξε το πάσο και δεν έχει καταφέρει κάτι!! Αν γνωρίζει κάποιος ας στείλει pm! Θέλω να πάρω μια δεύτερη συσκευή για παραλία, εργασία κλπ κλπ και δεν θέλω να αλλάζω συνέχεια κάρτα στις συσκευές! Ισχύει για cu φοιτητικό; Ποια η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Έψαξα μερικές σελίδες πίσω αλλά δεν βρήκα κάτι! Η Vodafone κάνει διακοπές όπως και γω στο χωριό!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Ισχύει κανονικότατα. Αν χρειάζεσαι micro sim και δεν βρίσκεις τέτοια σε κατάστημα, πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών και θα σου στείλουν twin multi sim που σπάει από mini σε micro και nano και ξανασυναρμολογείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έχεις ακούσει τίποτα; Θέλει γνωστός μου που του έληξε το πάσο και δεν έχει καταφέρει κάτι!! Αν γνωρίζει κάποιος ας στείλει pm! Θέλω να πάρω μια δεύτερη συσκευή για παραλία, εργασία κλπ κλπ και δεν θέλω να αλλάζω συνέχεια κάρτα στις συσκευές! Ισχύει για cu φοιτητικό; Ποια η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Έψαξα μερικές σελίδες πίσω αλλά δεν βρήκα κάτι! Η Vodafone κάνει διακοπές όπως και γω στο χωριό!! δεν κόβουν φοιτητικό αριθμό με τίποτα. Για το double sim ισχύει, πας σε ένα κατάστημα και το κάνεις 15 ευρώ κοστίζει και εννοείται δεν μπορούν να λειτουργούν παράλληλα οι κάρτεσ σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) δεν κόβουν φοιτητικό αριθμό με τίποτα. Για το double sim ισχύει, πας σε ένα κατάστημα και το κάνεις 15 ευρώ κοστίζει και εννοείται δεν μπορούν να λειτουργούν παράλληλα οι κάρτεσ σιμ Το χω κανει κι εγώ, γίνεται κανονικά . Πληρωνεις 15€ απο τα οποια τα 10€ μπαινουν στο νούμερό σου (σαν να βαζεις καρτα 10€) και ουσιαστικά χρεωνεσαι 5€ για τη 2η καρτα Edited July 28, 2015 by dimis_pj Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Εγώ ήξερα πως δίνεις 10€ την πρώτη φορά, και 5€ αν χάσεις ή χαλάσεις κάποια κάρτα για αντικατάσταση του ζευγαριού. Ότι λέει εδώ δηλαδή : http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 10 ευρώ κοστίζει η υπηρεσία και τα 5 είναι για την αλλαγή σιμ. Το ότι μπαίνει κάρτα στο κινητό δεν ισχύει, εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Το χω κανει κι εγώ, γίνεται κανονικά . Πληρωνεις 15€ απο τα οποια τα 10€ μπαινουν στο νούμερό σου (σαν να βαζεις καρτα 10€) και ουσιαστικά χρεωνεσαι 5€ για τη 2η καρτα Παρομοίως δεν ξέρω ούτε είδα να ισχύει στην περίπτωσή μου να μου μπαίνουν 10 ευρώ σε κάρτα. Πέρυσι άλλαξα τις σιμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 10 ευρώ κοστίζει η υπηρεσία και τα 5 είναι για την αλλαγή σιμ. Το ότι μπαίνει κάρτα στο κινητό δεν ισχύει, εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς Έτσι, όχι όμως σύνολο 15. 10 δίνεις που περιλαμβάνει και τις sim και 5 σε περίπτωση που χρειαστεί να τις αντικαταστήσεις μελλοντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ειχω τις δυο sim στο ενα μου νουμερο απο το 2014 και πηγα πριν εναν μηνα να κανω και για το αλλο νουμερο. το 2014 πληρωναμε 15 ευρω στο καταστημα, τα 10ευρω ηταν για την υπηρεσια και τα 5ευρω για της καρτες sim. Φετος που πηγα πριν δυο μηνες μου ειπαν οτι εχει αλλαξει ο τροπος πληρωμης, το κοστος ειναι παλι 15ευρω, τα 10ευρω τα ''τραβανε'' απο την καρτα/νουμερο μας και τα 5ευρω τα πληρωνουμε στο καταστημα για της καρτες sim. Οποτε για να ενεργοποιησουμε την υπηρεσια θα πρεπει να εχουμε υπολοιπο στο λογαριασμο μας 10 ευρω και να δωσουμε στο καταστημα 5ευρω. Η αντικατασταση καρτων sim κοστιζει 5ευρω. τα ''τσακαλια'' στη voda οταν πηγα μου ειπαν και εμενα κατευθειαν να αγορασω 10ευρω καρτα και να την βαλουν στο τηλεφωνο μου,,,,, του ειπα: ασε φιλε.... εχω υπολοιπο μεσα πανω απο δεκα ευρω, ανοιξε την υπηρεσια δωσε μου και τις sim να σου δωσω 5ευρω να φυγω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ειχω τις δυο sim στο ενα μου νουμερο απο το 2014 και πηγα πριν εναν μηνα να κανω και για το αλλο νουμερο. το 2014 πληρωναμε 15 ευρω στο καταστημα, τα 10ευρω ηταν για την υπηρεσια και τα 5ευρω για της καρτες sim. Φετος που πηγα πριν δυο μηνες μου ειπαν οτι εχει αλλαξει ο τροπος πληρωμης, το κοστος ειναι παλι 15ευρω, τα 10ευρω τα ''τραβανε'' απο την καρτα/νουμερο μας και τα 5ευρω τα πληρωνουμε στο καταστημα για της καρτες sim. Οποτε για να ενεργοποιησουμε την υπηρεσια θα πρεπει να εχουμε υπολοιπο στο λογαριασμο μας 10 ευρω και να δωσουμε στο καταστημα 5ευρω. Η αντικατασταση καρτων sim κοστιζει 5ευρω. τα ''τσακαλια'' στη voda οταν πηγα μου ειπαν και εμενα κατευθειαν να αγορασω 10ευρω καρτα και να την βαλουν στο τηλεφωνο μου,,,,, του ειπα: ασε φιλε.... εχω υπολοιπο μεσα πανω απο δεκα ευρω, ανοιξε την υπηρεσια δωσε μου και τις sim να σου δωσω 5ευρω να φυγω. Η απαντηση σου θεωρω οτι με δικαιωνει...το εκανα δυο φορες φετος σε δυο διαφορετικα νουμερα και τις 2 φορες πληρωσα 15 ευρω και τις δυο φορες μου δωσανε 2 διαφορετικες αποδειξεις, 10€ για ανανεωση και 5€ για την υπηρεσία.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Kι εγώ πιστεύω πως κάποια καταστήματα εκμετελεύονται κάποιον που πιθανώς να μην ξέρει τι ισχύει και να του βάζουν και κάρτα. Μόλις επικοινώνησα με εξυπηρέτηση μέσω skype και μου έγραψαν ότι ήξερα, που είναι ακριβώς ότι γράφει στο site. Η υπηρεσία κοστίζει 10€ εφάπαξ και 5€ θα πληρώσεις μόνο όταν χρειαστείς νέο ζευγάρι sim. 10€ είχα πληρώσει πριν 1,5 χρόνο κι εγώ και άλλες 2 φορές που άλλαξα ζευγάρι sim(γιατί έκανα κάτι πειραματισμούς κόβοντάς τες και χάλασα κάποιες) έδωσα από 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ειχω τις δυο sim στο ενα μου νουμερο απο το 2014 και πηγα πριν εναν μηνα να κανω και για το αλλο νουμερο. το 2014 πληρωναμε 15 ευρω στο καταστημα, τα 10ευρω ηταν για την υπηρεσια και τα 5ευρω για της καρτες sim. Φετος που πηγα πριν δυο μηνες μου ειπαν οτι εχει αλλαξει ο τροπος πληρωμης, το κοστος ειναι παλι 15ευρω, τα 10ευρω τα ''τραβανε'' απο την καρτα/νουμερο μας και τα 5ευρω τα πληρωνουμε στο καταστημα για της καρτες sim. Οποτε για να ενεργοποιησουμε την υπηρεσια θα πρεπει να εχουμε υπολοιπο στο λογαριασμο μας 10 ευρω και να δωσουμε στο καταστημα 5ευρω. Η αντικατασταση καρτων sim κοστιζει 5ευρω. τα ''τσακαλια'' στη voda οταν πηγα μου ειπαν και εμενα κατευθειαν να αγορασω 10ευρω καρτα και να την βαλουν στο τηλεφωνο μου,,,,, του ειπα: ασε φιλε.... εχω υπολοιπο μεσα πανω απο δεκα ευρω, ανοιξε την υπηρεσια δωσε μου και τις sim να σου δωσω 5ευρω να φυγω. Αυτό ακριβώς ισχύει πλέον έχεις δίκιο. Πάντα αλλάζει κάρτα σιμ όταν έχουμε μόνο μια πάντως και βγαίνουν 2 καινούριες με ίδιο αριθμό, δεν προσθέτουμε απλά μια δεύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Η απαντηση σου θεωρω οτι με δικαιωνει...το εκανα δυο φορες φετος σε δυο διαφορετικα νουμερα και τις 2 φορες πληρωσα 15 ευρω και τις δυο φορες μου δωσανε 2 διαφορετικες αποδειξεις, 10€ για ανανεωση και 5€ για την υπηρεσία.. Προφανώς δεν θα είχες διαθέσιμο υπόλοιπο στο λογαριασμό σου και για αυτό σου έβαλαν και 10ευρώ κάρτα. Αν είχες διαθέσιμο υπόλοιπο δεν ήταν ανάγκη να σού βάλουν 10ευρώ κάρτα. Kι εγώ πιστεύω πως κάποια καταστήματα εκμετελεύονται κάποιον που πιθανώς να μην ξέρει τι ισχύει και να του βάζουν και κάρτα. Μόλις επικοινώνησα με εξυπηρέτηση μέσω skype και μου έγραψαν ότι ήξερα, που είναι ακριβώς ότι γράφει στο site. Η υπηρεσία κοστίζει 10€ εφάπαξ και 5€ θα πληρώσεις μόνο όταν χρειαστείς νέο ζευγάρι sim. 10€ είχα πληρώσει πριν 1,5 χρόνο κι εγώ και άλλες 2 φορές που άλλαξα ζευγάρι sim(γιατί έκανα κάτι πειραματισμούς κόβοντάς τες και χάλασα κάποιες) έδωσα από 5€. Έτσι είναι, κανονικά θα έπρεπε να ενημερώνουν και να ρωτάνε τον πελάτη αν έχει διαθέσιμο 10ευρω στο λογαριασμό του. πριν από 1,5 χρόνο είχες πληρώσει 10ευρώ εφάπαξ απο την τσέπη στο κατάστημα με απόδειξη για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας και 5ευρώ για της sim. Τώρα τα 10ευρώ τα "τραβάει" η Vodafone από το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού μας αρκεί να υπάρχει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ακόμη δεν έχω καταλάβει αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα ή όχι, πάντως το να πάρεις διπλή sim κοστίζει 10€. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται η διπλή sim. Αυτό που υποστηρίζω είναι πως αν κάποιος πλήρωσε 15€(αν κατάλαβα καλά) έπεσε σε κατάστημα που τον "γέλασε" για κάποιον λόγο που τους ωφέλησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Στην σελίδα της voda αναφέρει: Για τους συνδρομητές καρτοκινητής το πάγιο τέλος (10 €) θα δίνεται στο κατάστημα. Άρα; Τελικά τι ισχύει; Θα κατέβω αύριο στην πόλη και θα πάω στο κατάστημα να ρωτήσω.. Μέσω τηλεφώνου μπορούμε να πάρουμε κάπου τηλέφωνο για την υπηρεσία ; Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts