Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω εναν αριθμο wind και θα τον παω στη vodafone

στη wind τα mb που εχω δεν εχουν περιορισμο για καθε μερα, στη vodafone διαβασα οτι μετα τα 20 mb κλειδωνει και δε μπορεις κανεις παραπανω ημερισια χρηση

ετσι ειναι η κανω λαθος ?

στη wind τα mb που εχω δεν εχουν περιορισμο για καθε μερα, στη vodafone διαβασα οτι μετα τα 20 mb κλειδωνει και δε μπορεις κανεις παραπανω ημερισια χρηση

Για το ιντερνετ ολη μερα δες εδω

Για τα πακετα ιντερνετ στα καρτοκινητα 500ΜΒ υπαρχει περιορισμος στα 300ΜΒ περιπου...

Στην Vodafone μετά το ημερήσιο όριο μειώνεται η ταχύτητα αλλά παραμένει απεριόριστο , και πληρώνεις μόνο 1 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση με ανανέωση 10 ευρώ πέρνεις 1Gb δώρο στο international ή 500 ΜΒ στο CU

με online ανανέωση έχεις 250ΜΒ ακόμα , οπότε δύσκολα το βλέπω να αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις το ημερήσιο .

Στην Vodafone μετά το ημερήσιο όριο μειώνεται η ταχύτητα αλλά παραμένει απεριόριστο ' date=' και πληρώνεις μόνο 1 ευρώ. [/b']

Σε κάθε περίπτωση με ανανέωση 10 ευρώ πέρνεις 1Gb δώρο στο international ή 500 ΜΒ στο CU

με online ανανέωση έχεις 250ΜΒ ακόμα , οπότε δύσκολα το βλέπω να αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις το ημερήσιο .

Έχει αλλάξει αυτό πρόσφατα....

Ε. Από 08/05/2015:

Επιπρόσθετα, η υπηρεσία «Vodafone Internet Όλη-Μέρα» τροποποιείται για όλους τους ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές Vodafone καρτοκινητής, καρτοπρογράμματος και συμβολαίου. Πιο συγκεκριμένα, ο περιορισμός στην ταχύτητα δικτύου που υπήρχε στα 15ΜΒ χρήσης από την υπηρεσία αναστέλλεται και πλέον θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1€ για κάθε 50MB επιπλέον χρήσης της υπηρεσίας.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40265&dateFrom=&dateUntil=

ευχαριστω παιδια οποτε αφου θα εχω το καρτοκινητο vodafone και οχι cu η international αγοραζω πακετο 500 mb και μπαινω κανονικα χωρις να μου κλειδωνει μετα τα 20 mb

συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα δεν ειχα ποτε vodafone :)

Έχει αλλάξει αυτό πρόσφατα....

Δεν έχει αλλάξει ακόμα .

Η πληροφορία που δίνω είναι ακριβής για την ημέρα που την έδωσα

Θα Αλλάξει στις 8 Μαίου. Δηλαδή σε ενάμιση μήνα.

Η ερώτηση προφανώς δεν ήταν για τον Μάιο .

Δεν έχει αλλάξει ακόμα .

Η πληροφορία που δίνω είναι ακριβής για την ημέρα που την έδωσα

Θα Αλλάξει στις 8 Μαίου. Δηλαδή σε ενάμιση μήνα.

Η ερώτηση προφανώς δεν ήταν για τον Μάιο .

Δεδομένου ότι η ανακοίνωση έχει ήδη βγει εδώ και καιρό και κανείς λογικός άνθρωπος δεν ασχολείται με το τι ανακοινώσεις βγήκαν πολύ πριν μεταβεί αυτός με φορητότητα στην εκάστοτε εταιρεία, θεωρώ ότι η απάντησή σας ήταν ελλιπής, καθώς η ερώτηση του φίλου μας ήταν άχρονη, οπότε μοιραία θα βρισκόταν προ απροόπτου.

τελικά και ο άγιος φοβέρα θέλει...ήμουνα έτοιμος να μεταβώ σε F2G (εχει θεματάκια με το σήμα σε ορισμένα σημεία στην περιοχή που ζω)...αλλά δέχτηκα προσφορα (μετά απο online φορητοτητα) για 1 x 400' όλους - 110 sms - 1100 MB -> 17.40 € και 1 x 200' - 70 sms - 800 MB -> 13.80 € , + HOL - 24 mbps -απεριόριστα - 240' σε κινητά - HOL my TV - στα 21,75 € ...θα απαντήσω αύριο θετικά... νομίζετε ότι μπορώ να πιέσω και άλλο η είμαι καλα?

Καλησπέρα!

Στο καρτοκινητό vodafone πως απενεργοποιούμε την προσφορά που μιλάς με 2 αριθμούς με 1 λεπτό το λεπτό; Παλιά θυμάμαι ότι υπήρχε & ένα μπόνους που σου έδιναν κάποιο ποσό μετά από ανανεώσεις. Κάλεσα το 1252 αλλά υπήρχε η επιλογή μόνο να αλλάξω τους 2 αριθμούς. Ξέρει κάποιος;

Ευχαριστώ!

Ισχύει αυτό και για CU ? Αν ναι, πώς βάζω τους αριθμούς ? :)

Όχι. Το 0.01€ /λεπτό υπάρχει μόνο στο καρτοκινητό.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Όχι. Το 0.01€ /λεπτό υπάρχει μόνο στο καρτοκινητό.

αφορα μονο νεο καρτοκινητο vodafone και οχι cu !

Πουθενά δεν λέει η Vodafone την λέξη "Νέο"

Το πακέτο πλέον αναφέρετε παντού ως "Καρτοκινητό Vodafone" .Άρα περιτεύει κάθε διόρθωση σε όσους σωστά το Προφέρουν.

Μου κανανε προσφορα να παω απο cu σε καρτοπρογραμμα, και μου δινουν 600 σε ολη την βοντα, 300 σε ολους, 100 sms σε ολους και 1 GB με 15,6ευρο, να δεχτώ είναι καλά????

Μου κανανε προσφορα να παω απο cu σε καρτοπρογραμμα, και μου δινουν 600 σε ολη την βοντα, 300 σε ολους, 100 sms σε ολους και 1 GB με 15,6ευρο, να δεχτώ είναι καλά????

Αν σου χρειαζεται το ιντερνετ και χρονος προς ολους ναι.Δεν ξερω ακριβως τι ομιλια σου δινει το cu προς ολα τα δικτυα αλλα μονο για το 1 γιγα ιντερνετ θα επρεπε να κανεις η 2 ανανεωσεις των 10 ευρω η 1 των 20,- για να παρεις το 1γιγα απο το just surf bonus σωστα?

Οποτε εχεις με 15 ευρω και ενα γιγα και 300 λεπτα προς ολους (αλλα με χρεωση ποιο οικονομικη και οχι τα 3λεπτα ελαχιστη χρεωση κλησεις) και 600 προς βονταφον (και αυτα με την ιδια χρονοχρεωση)... νομιζω αν σε καλυπτει ειναι λογικη τιμη.

Tα ίδια περίπου μπορείς να έχεις και με το CU. Πρώτα από όλα δες αν σου χρειάζονται όλα αυτά. Αν ανανεώσεις 10€ μπορείς να έχεις 500MB και 8,80€ υπόλοιπο που σε παίρνει να αγοράσεις ένα πακέτο που σου δίνει 500' σε vodafone και 200' σε όλους τους άλλους. Αν δεν σου φτάνουν, κάνεις 15€ ανανέωση και παίρνεις και άλλο πακέτο και ισοφαρίζεις ή ξεπερνάς αυτά που σου δίνει το καρτοπρόγραμμα. Υπάρχει πακέτο με 5€ που δίνει 200' σε vodafone και 200' σε όλους τους άλλους, και με 7€ άλλο που δίνει 500' και 500SMS σε CU, 200' και 100SMS σε όλους και άλλα 60ΜΒ. Υπολόγισε πως αν μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικά την ανανέωση θα πάρεις και άλλα 250ΜΒ. Θεωρώ λοιπόν πως το καρτοκινητό είναι πιο ευέλικτο και συμφέρει περισσότερο μιας και δεν έχει καμία δέσμευση. Λάβε υπόψιν επίσης πως η τιμή των 15,60 είναι με έκπτωση πάνω σε κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να κοστίζει 28-30€. Αυτό σημαίνει πως μετά τη λήξη αν δεν ανανεώσεις αμέσως θα πληρώνεις τόσο, ενώ σε περίπτωση που επιλέξεις την ανανέωση κανείς δεν σου εγγυάται πως θα πληρώνεις το ίδιο ποσό και όχι κάπως αυξημένο.

edit: @zerokill έχω την εντύπωση πως ένα από τα βασικά μειονεκτήματα του καρτοπρογράμματος είναι πως έχει την ίδια 3λεπτη χρέωση με το καρτοκινητό σε αντίθεση με τη μονόλεπτη των συμβολαίων.

ευχαριστω για την απαντηση, αλλα τωρα που το σκεφτικα πιο ψυχραιμα, νομιζω οτι δεν με συμφέρει και αυτο γιατι: στο cu αν βάλω καρτα 10 ε μου δίναι αυτοματα 500 Mb , οποτε τα 10 ε μενουν στην κάρτα και με 5 ε βάζω καποιο χρονο ομιλιας ακι μου μένουν περιπου 5 ε :) Edited by the_shaman

edit: @zerokill έχω την εντύπωση πως ένα από τα βασικά μειονεκτήματα του καρτοπρογράμματος είναι πως έχει την ίδια 3λεπτη χρέωση με το καρτοκινητό σε αντίθεση με τη μονόλεπτη των συμβολαίων.

Αν εχει το 3λεπτο σαν χρεωση τοτε δεν ξερω αν συμφερει πραγματικα.Ισως πατσιζει με το ιντερνετ σαν τιμη μηνιαιως.

http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/kartosundesi-plus-smartphone/

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με το φοιτητικό CU:

Έχετε ακούσει να "έκοψαν" σε κάποιο το φοιτητικό καρτοκινητό που τελείωσε τα βασικά έτη σπουδών ή το παρατείνει η Vodafone σιωπηρά, χωρίς να ελέγχει αν έχεις υπερβεί τα βασικά έτη σπουδών;

Είμαι στην q και σκέφτομαι να μεταφερθώ στο cu. Είναι το δεύτερο τηλέφωνό μου και θα χρησιμοποιώ μόνο mobile internet. Ο λόγος που θέλω να το μεταφέρω είναι το πολύ κακό σήμα στην περιοχή που κινούμαι. Πιστεύετε ότι είναι σωστή επιλογή ή να πάω σε κάποιο άλλο δίκτυο;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Αφού τους δώσεις 69€ για να πάρεις ένα τηλέφωνο της πλάκας...

Εγώ το βλέπω ότι με λιγότερο πάγιο από τη βονταφον, η γουιντ δίνει τα διπλάσια... Εαν διαιρέσεις το 69 με τους 18 μηνες, πάλι πιο φτηνή σου βγαινει η γουιντ...

Είμαι στην q και σκέφτομαι να μεταφερθώ στο cu. Είναι το δεύτερο τηλέφωνό μου και θα χρησιμοποιώ μόνο mobile internet. Ο λόγος που θέλω να το μεταφέρω είναι το πολύ κακό σήμα στην περιοχή που κινούμαι. Πιστεύετε ότι είναι σωστή επιλογή ή να πάω σε κάποιο άλλο δίκτυο;

Πολλοί εδώ μεσα εχουν γράψει ότι στα καταστήματα δεν κάνουν πια καρτοκινητά, επειδή λένε οτι έχει πρόβλημα το σύστημα τους, ενώ για να σου κάνουν νέο συμβόλαιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Εγώ είμαι της άποψης πως αν η διαφορά είναι μικρή, και τη δουλειά μας την κάνουμε με το καρτοκινητό, δεν αξίζει η δέσμευση ενός καρτοσυμβολαίου. Σου προβάλλουν μια καλή τιμή μετά από έκπτωση σαν τυράκι για να σε κάνουν να υπογράψεις, και μόλις λήξει το συμβόλαιο πρέπει να αγχώνεσαι με πατέντες για να κρατήσεις την τιμή χαμηλά (φορητότητα), και αν θελήσεις να το κόψεις θα πληρώσεις κάτι παραπάνω + κανένα τέλος αποσύνδεσης. Παθών εδώ...

Όσο για τη wind, ξεκινάει με απάτη αφού σου διαφημίζει να αγοράσεις ένα smartphone, που αν προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις την συσκευή σαν smartphone τα lexotanil που θα χρειαστείς για το 18μηνο θα είναι περισσότερα και από 69€.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked