Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την διαφώτιση. Επειδή το έψαξα αρκετά κανα δυο φορές και δεν μπόρεσα να βρω τίποτα αναρωτιέμαι, που το λέει, που το βρήκες;

Δεν το λέει πουθενά.

Αλλά και εγω αναρωτιέμαι με την σειρά μου , που γράφει ότι υπάρχει ημερήσιο όριο χρήσης ;

Δεν το λέει πουθενά.

Αλλά και εγω αναρωτιέμαι με την σειρά μου , που γράφει ότι υπάρχει ημερήσιο όριο χρήσης ;

εχει γινει αναφορα πολλες φορες οτι η βονταφον εχει ημερησιο οριο γρηγορου ιντερνετ τα 500mb για διασφαλιση του δικτυου της μετα πεφτει η ταχυτα . Πολυ κουλο αυτο αλλα τι να κανουμε.. Ισως να ειναι το μοναδικο δικτυο στην Ελλαδα που συμπεριφερεται ετσι στα καρτοκινητα για το ιντερνετ! .

Δηλαδή τα 500 την ημέρα είναι λίγα;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Oχι. Αλλά είναι παράδοξο να μην αφήνει τον πελάτη της να καταναλώνει όσα θέλει αφού έτσι θα αγοράζει περισσότερα data και άρα κέρδος θα είναι για αυτήν.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Oχι. Αλλά είναι παράδοξο να μην αφήνει τον πελάτη της να καταναλώνει όσα θέλει αφού έτσι θα αγοράζει περισσότερα data και άρα κέρδος θα είναι για αυτήν.

ακριβως πολυ περιεργο.

Δηλαδή τα 500 την ημέρα είναι λίγα;

Λίγα είναι. Γιατί αν εσύ είσαι στο δρόμο μπορείς πολύ εύκολα να τα φας με μερικά βίντεο στο youtube ή κάνοντας αναβάθμιση 2 χαρτών σε GPS πρόγραμμα, όπως τα here maps, που κάθε χάρτης είναι περίπου 300+ ΜΒ.

Κι όπως και να έχει είναι αυτό που λένε και οι υπόλοιποι. Τα data τα αγοράζεις για να τα ξοδέψεις, όχι για να τα έχεις εκεί μπας και χρειαστούν κάποια στιγμή και λίγα λίγα. Αν για κάποιο λόγο θελω 1GB σήμερα, γιατί να μην έχω τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Λίγα είναι. Γιατί αν εσύ είσαι στο δρόμο μπορείς πολύ εύκολα να τα φας με μερικά βίντεο στο youtube ή κάνοντας αναβάθμιση 2 χαρτών σε GPS πρόγραμμα, όπως τα here maps, που κάθε χάρτης είναι περίπου 300+ ΜΒ.

Κι όπως και να έχει είναι αυτό που λένε και οι υπόλοιποι. Τα data τα αγοράζεις για να τα ξοδέψεις, όχι για να τα έχεις εκεί μπας και χρειαστούν κάποια στιγμή και λίγα λίγα. Αν για κάποιο λόγο θελω 1GB σήμερα, γιατί να μην έχω τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω;

Γιατι με την λογικη αυτη , δεν λεω οτι ειναι σωστη, σου λεει οτι αν εισαι heavy user παρε συμβολαιο ή πακέτο mobile internet.

Γιατι με την λογικη αυτη , δεν λεω οτι ειναι σωστη, σου λεει οτι αν εισαι heavy user παρε συμβολαιο ή πακέτο mobile internet.

Άρα σε περιορίζει και σε ωθεί σε συμβόλαιο χωρίς σοβαρό λόγο. Εξάλλου το να έχει κάποιος κάρτα και όχι συμβόλαιο είναι επιλογή. Από τη στιγμή που υπάρχει η κάρτα η εταιρεία οφείλει να εξυπηρετεί. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι άλλοι δεν περιορίζουν τη χρήση.

Μόνο διαφημίσεις ξέρει να βγάζει με φράσεις τύπου bye bye wifi, ενώ προσφέρει υπηρεσίες με περιορισμούς.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Άρα σε περιορίζει και σε ωθεί σε συμβόλαιο χωρίς σοβαρό λόγο. Εξάλλου το να έχει κάποιος κάρτα και όχι συμβόλαιο είναι επιλογή. Από τη στιγμή που υπάρχει η κάρτα η εταιρεία οφείλει να εξυπηρετεί. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι άλλοι δεν περιορίζουν τη χρήση.

Μόνο διαφημίσεις ξέρει να βγάζει με φράσεις τύπου bye bye wifi, ενώ προσφέρει υπηρεσίες με περιορισμούς.

Οπως ειπα δεν συμφωνω με την λογικη του οριου αλλα οπως και αν το κανουμε πρωτον τα 400-500 mb οριο ειναι καλα για μια μερα. Και δευτερον στην τελικη η Vodafone και η καθε Vodafone θα κοιταξει απο ενα σημειο και μετα να δε ωθησει σε αλλα προιοντα της που σαφεστατα ειναι τα συμβολαια ειτε φωνης, ειτε data ως εταιρια που οπως ολες κοιτα να βγαλει κερδος. Στην τελικη υπαρχουν και αλλες 2 λυσεις στην αγορα που δεν εχουν οριο στην χρηση data των καρτοκινητων τους.

Θα συμφωνήσω κι εγώ...ο περιορισμός είναι αισχρό να υπάρχει...αν θες να προστατέψεις τους Mobile broadband και Red συνδρομητές σου κυρία Vodafone, χώσε κι άλλο το χέρι στην τσέπη και δώσε κι άλλο bandwidth...Οι ανταγωνιστές φυσικά και δεν έχουν τέτοιο περιορισμό! Επίσης αυτή η γ $#@/^#^/@$η η συμπίεση σε εικόνες και βίντεο γιατί να υπάρχει; και καλά για προστασία δική μου να μην τελειώνουν τα mb;;;Πολύ που χεστηκαν για τα mb μας...είναι κι αυτός όμως ένας τρόπος για να ξαλαφρωνει το δίκτυο...το θέμα είναι ότι έτσι φαίνεται πως δεν ενδιαφέρονται για τις υποδομές τους...Οι ανταγωνιστές δηλαδή γιατί δεν τα έχουν αυτά;:rolleyes: Super δίκτυο και τρίχες...ή είσαι στο σύνολο ή όχι...

Οποιοσδηποτε μπορει να παρει τα 300 λεπτα σε ολους αρκει να κανει την ανανεωση online. Επισης κατι που δεν εχει διαφημιστει , περα απο τα λεπτα που μεταφερονται στον επομενο μηνα, ειναι η συνδυαστικη προσφορα με την καρτα νεων με την οποια διπλαζεται η αξια του πακετου , δηλ βαζοντας καρτα των δεκα ευρω αυτοματα μετατρεπεται σε εικοσι. Οποιος έχει παιδια κατω των 30 ή ειναι ο ιδιος κατω των 30 μπορει να το χρησιμοποιησει. Η διαρκεια της καρτας νεων ειναι για ενα χρονο κ μετα ανανενεωνεται παλι.

Αυτό με την κάρτα νέων που λες τι ακριβώς είναι ?? Εγώ ας πούμε είμαι 29, τι πρέπει να κάνω ?!

Έχει μιλήσει κάποιος με vf να επιβεβαιώσει οτι ισχύει περιορισμός σε αγορασμένα πακέτα; Γιατι στο site δεν αναφέρεται κάτι κ έχω την αίσθηση οτι ο περιορισμός ισχύει μόνο σε bonus και προσφορές.

Και να πουν οτι δεν ισχύει ψέμματα θα είναι, η πράξη άλλο δείχνει.

Ετοιμαζόμουν για ταξίδι, αγόρασα ντατα, βάζω το τηλ. να παίζει μέσω internet ραδιάκι στο αυτ/το και μετά από 25 mb έφαγα πόρτα !

Τα πιο παράδοξα μόνο στην Ελλάδα... σαν να αγοράζεις ένα μπουκάλι νερό 1,5 lt και να μην σε αφήσουν να το πιείς όλο.

Το θέμα είναι ότι πολλές φορές το σύστημά τους έχει θέμα και σε αφήνει "κλειδωμένο" στην ταχύτητα, ακόμη και μετά τις 4 Π.Μ. κάποιες φορές...

Όπως και να'χει, για μένα αυτό υποδηλώνει όχι Καλές υποδομές δικτύου κορμού. Αν ήταν τόσο....super, ας μην περιοριζαν τους καρτοκινητους..Οι ανταγωνιστές γιατί δεν το κάνουν...;

Έχει μιλήσει κάποιος με vf να επιβεβαιώσει οτι ισχύει περιορισμός σε αγορασμένα πακέτα; Γιατι στο site δεν αναφέρεται κάτι κ έχω την αίσθηση οτι ο περιορισμός ισχύει μόνο σε bonus και προσφορές.

Ισχυει κανονικα σε ολα.Ειτε προσφορες δωρα κτλ αλλα και στα αγορασμενα πακετα ΜΒ.Τραγικοι τελειως.

Τι να πω, το έψαξα λίγο διαγώνια στα vodafonecu.gr και vodafone.gr χτες γιατί τωρα είμαι απο το κινητό, και δεν εντόπισα πουθενά τέτοιο όρο για τα αγορασμένα πακέτα ιντερνετ. Αν το έχει ψάξει κιάλλος κ δεν βρήκε αναφορά τέτοιου περιορισμού ας κάνουμε όλοι απο μια καταγγελία στην ΓΓ Καταναλωτή και την ΕΕΤΤ για να μην μας κοροϊδεύουν τόσο ξεδιάντρωπα... Και δεν είναι θέμα αν τα 500 είναι πολλά ή λίγα, το θέμα είναι οτι δεν το αναφέρουν ως όρο παροχής υπηρεσίας.

Καταγγελία στην ΕΕΤΤ εγώ δεν ξανακάνω. Έχω περίπου έναν μήνα που έκανα την πρώτη μου και ακόμη δεν συγκινήθηκε κανείς. Δεν ξέρω εσείς τι εμπειρία έχετε, αλλά εγώ έχω την χειρότερη.

Συμφωνώ πως είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει και αυτό που μπόρεσα να κάνω είναι να τους το πω στο chat μέσα στην σελίδα του cu. Μου λένε πως είναι από το σύστημα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιαυτό. Όταν με ρώτησαν γιατί φεύγω από το συμβόλαιο πριν έναν χρόνο, έτσι τους ειχα απαντήσει και εγώ. Συγνώμη παιδιά, η διακοπή γίνεται από το σύστημα.

Η λύση είναι μια, να αρχίσουμε όλοι να ζητάμε να φύγουμε προς ote και αν μας ζητήσουν τον λόγο, η απάντηση φυσικά είναι πως γίνεται αυτόματα από το σύστημα η φορητότητα.

Edited by cb600f

Κανεις μια αιτηση online σ αυτη τη σελιδα

]http://europeanyouthcard.gr/%ce%b2%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b5-%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b1/[/url]

και σου την αποστελουν σε καμια δεκαρια μερες. Μετα χρησιμοποιωντας τον αριθμο της σε καθε ανανενωση που κανεις, μια φορα το μηνα,διπλασιαζεται το ποσο που εχεις βαλει. Η καρτα εχει ισχυ για ενα χρονο κ μπορεις καθε χρονο να την ανανεωνεις. Η αξια της ειναι δεκα ευρω.

Κανεις μια αιτηση online σ αυτη τη σελιδα

]http://europeanyouthcard.gr/%ce%b2%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b5-%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b1/[/url]

και σου την αποστελουν σε καμια δεκαρια μερες. Μετα χρησιμοποιωντας τον αριθμο της σε καθε ανανενωση που κανεις, μια φορα το μηνα,διπλασιαζεται το ποσο που εχεις βαλει. Η καρτα εχει ισχυ για ενα χρονο κ μπορεις καθε χρονο να την ανανεωνεις. Η αξια της ειναι δεκα ευρω.

Δηλαδή με την κάρτα νέων διπλασιάζεται η αξία της κάρτας ανανέωσης με ανανέωση μέσω καταστήματος?

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Βγάζεις την ευρωπαϊκή κάρτα νέων, δηλώνεις τον αριθμό της μέσω μηνύματος στη Vodafone και μετά με κάθε ανανέωση που κάνεις από 10€ και πάνω σου δίνει 10€ για να τα χρησιμοποιήσεις όπως θες για ένα μήνα! Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη, εγώ το είχα ενεργοποιήσει πέρυσι τον Απρίλιο. Edited by TypeRS

Βγάζεις την ευρωπαϊκή κάρτα νέων, δηλώνεις τον αριθμό της μέσω μηνύματος στη Vodafone και μετά με κάθε ανανέωση που κάνεις από 10€ και πάνω σου δίνει 10€ για να τα χρησιμοποιήσεις όπως θες για ένα μήνα! Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη, εγώ το είχα ενεργοποιήσει πέρυσι τον Απρίλιο.

Για το φοιτητικο δεν ισχυει ετσι δεν ειναι ;

Δηλαδή με την κάρτα νέων διπλασιάζεται η αξία της κάρτας ανανέωσης με ανανέωση μέσω καταστήματος?

Δεν ειναι αναγκηη να πας σε καταστημα. Και μονος σου ονλαιν μπορεις να το κανεις ειτε μεσω καρτας ειτε αγοραζοντας χρονο απο το περιπτερο. Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι πως ο διπλασιασμος γινεται μια φορα το μηνα. Αν βαλεις δηλ καρτα στις 10 Γεναρη κ διπλασιαστει ο χρονος, μετα θα πρεπει να βαλεις στις 11 Φεβρουαριου. Τα πακετα τα ενεργοποιοεις οπως θες κατα τη διαρκεια του μηνα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες @liana και @TypeRS. Ξέρετε αν ισχύει και στο φοιτητικό αυτή η προσφορά? Ευχαριστώ :)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Για το φοιτητικο δεν ισχυει ετσι δεν ειναι ;

Ισχυει ο διπλασιασμος κανονικα και στο φοιτητικο. Το εχω απο τον περασμενο Μαρτιο. Τα 10€ του διπλασιασμου ληγουν σε 30ημερες.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ισχυει ο διπλασιασμος κανονικα και στο φοιτητικο. Το εχω απο τον περασμενο Μαρτιο. Τα 10€ του διπλασιασμου ληγουν σε 30ημερες.

Πολυ ωραια και οταν αγοραζουμε πακετο πχ το φοιτητικο με τα 7 ευρω απο ποια χρηματα αφαιρει χρονο ομιλιας; απο το μπονους; ή οχι; . Διοτι αμα δεν αφαιρει απο το μπονους για την αγορα του πακετου τοτε δεν εχει νοημα να το βαλω! , επισης το μπονους των 10 ευρω μπαινει καθαρα ή αφαιρεται και σε αυτο ο φορος κινητης τηλεφωνιας 8,93*2 δηλαδη; . Αυτο ισχυει για ενα χρονο σαν προγραμμα;απο τοτε που στελνεις την καρτα για να το ενεργοποιησεις; ή οχι; .

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked