Vasileios Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 ωπ, καινούριο ειναι αυτό; μπορείς να δωσεις πληροφορίες; Δεν είναι καινούριο. Αφορά τους παλιούς χρήστες καρτοκινητού vodafone ( δεν αφορά χρήστες CU ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 ναι!για απενεργοποιηση των data,στελνουμε καπου sms? ευχαριστω παιδια edit:μου ειπαν στο chat να στεειλω μηνυμα ΟΧΙ στο 1324 αλλα ηρθε μηνυμα και μου λεει οτι δεν εχω γραφτει στην υπηρεσια CU ALL DAY 60 ομιλιας ,ειναι ενταξει? για την απανεργοποιηση του data παιρνεις την εξυπηρετηση των πελατων στο 13840 και το ζητας να στο απενεργοποιησουνε τελειως, δεν νομιζω οτι σε βολευει καλυτερα χαλασε το σημειο συνδεσης ή φτιαξε ενα αλλο σημειο συνδεσης για να μην μπαινει , και να το αλλαζεις οταν εχεις ογκο για ιντερνετ και να μην χρειαζεται να ξανα περασεις τις ρυθμισεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καπου διαβασα οτι για νεα συνδεση μπορουμε να διαλεξουμε νουμερο . γνωριζει κανεις αν ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Παιδιά αν ενεργοποιήσω ένα πακέτο σε κάποιο καρτοκινητό Vodafone (CU, Ολυμπιακός), λήγει ακριβώς την ίδια ώρα μετά από 30 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Καπου διαβασα οτι για νεα συνδεση μπορουμε να διαλεξουμε νουμερο . γνωριζει κανεις αν ισχυει? Ναι.Στην σελιδα οταν επιλεγεις "νεα συνδεση" στα προγραμματα παγιου σου βγαζει περιπου καμια 50ρια διαθεσιμα νουμερα να επιλεξεις. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Καλά μου παιδιά, ξέρετε αν μπορώ να αλλάξω username στο cu λογαριασμό? ψάχνω αλλά δεν βρίσκω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Πάρε στην εξυπηρέτηση. Εγώ άλλαξα όταν το έκανα καρτοκινητό από συμβόλαιο και σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να γίνει διαγραφή και επανεγγραφή σαν καρτοκινητό. Πες τους ότι θέλεις να αλλάξεις username και ίσως στο σβήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Παιδιά αν ενεργοποιήσω ένα πακέτο σε κάποιο καρτοκινητό Vodafone (CU, Ολυμπιακός), λήγει ακριβώς την ίδια ώρα μετά από 30 μέρες; συνήθως ναι! Απλά εγώ δεν το αφήνω να λήξει αλλά ενεργοποιώ ένα δεύτερο πριν την λήξη του πρώτου και μεταφέρονται τα υπόλοιπα λεπτά ή μυνήματα ή ίντερνετ. Οπότε δεν με νοιάζει πότε λήγει, αφού την προηγούμενη μέρα πριν λήξει το ενεργοποίω το πακέτο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 συνήθως ναι! Απλά εγώ δεν το αφήνω να λήξει αλλά ενεργοποιώ ένα δεύτερο πριν την λήξη του πρώτου και μεταφέρονται τα υπόλοιπα λεπτά ή μυνήματα ή ίντερνετ. Οπότε δεν με νοιάζει πότε λήγει, αφού την προηγούμενη μέρα πριν λήξει το ενεργοποίω το πακέτο ! Είσαι σίγουρος ότι μεταφέρονται τα λεπτά ομιλίας; Ποιο πακέτο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Όποιο πακέτο και να έχεις αν ενεργοποιήσεις πάλι το ίδιο μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Όποιο πακέτο και να έχεις αν ενεργοποιήσεις πάλι το ίδιο μεταφέρονται. Στο καρτοκινητό Ολυμπιακός έχω ανανεώσει και δεν μεταφέρονται τα λεπτά σίγουρα. Το cu τώρα το έκανα οπότε θα δω αν ισχύει μόλις ανανεώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Όποιο πακέτο και να έχεις αν ενεργοποιήσεις πάλι το ίδιο μεταφέρονται. συγνωμη, απλα επειδη ειμαι νεος στο cu δεν τα ξερω ολα καλα ακομα. εγω εχω ενεργοποιησει ενα πακετο που μου δινει 200 λεπτα... αν παω πχ δυο μερες πριν ληξει και το ενεργοποιήσω παλι, θα μεταφερθουν? αυτο λες? και το ιδιο ισχύει και σε σμσ και νετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ακριβώς Αλλά μόνο με το ίδιο ακριβώς πακέτο Δηλαδή τα 300 λεπτά ανανεώνονται με τα 300 λεπτά τα 500 ΜΒ με τα 500 ΜΒ το δώρο ανανέωσης των 10 ευρώ ανανεώνεται αν βάλεις 10 ευρώ ( Αν έχεις τα 120 λεπτά δώρο ) αν βάλεις 20 ευρώ είναι 240 λεπτά και 60 ΜΒ και δεν ανανεώνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ακριβώς Αλλά μόνο με το ίδιο ακριβώς πακέτο Δηλαδή τα 300 λεπτά ανανεώνονται με τα 300 λεπτά τα 500 ΜΒ με τα 500 ΜΒ το δώρο ανανέωσης των 10 ευρώ ανανεώνεται αν βάλεις 10 ευρώ ( Αν έχεις τα 120 λεπτά δώρο ) αν βάλεις 20 ευρώ είναι 240 λεπτά και 60 ΜΒ και δεν ανανεώνεται σορρυ απλα για να ειμαι τελειως σίγουρος τι εννοούμε. εχω βαλει πχ 12 ευρω, ενεργοποιώ ενα πακετο 5 ευρω το οποιο πχ μου δινει 200 λετπα. λιγο πριν λήξει, (και ενω μου εχουν μεινει πχ 60 λεπτα ομιλιας) ενεργοποιω ξανα το πακετο (το ιδιο οπως εννοεις εσυ) αυτοματως δηλαδή εχω 260 λεπτα? συνήθως παιρνω αυτόματα 500μβ νετ.... αν βάλω και 10 ευρώ δηλαδή,. φτανω τα 500τόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 σορρυ απλα για να ειμαι τελειως σίγουρος τι εννοούμε. εχω βαλει πχ 12 ευρω, ενεργοποιώ ενα πακετο 5 ευρω το οποιο πχ μου δινει 200 λετπα. λιγο πριν λήξει, (και ενω μου εχουν μεινει πχ 60 λεπτα ομιλιας) ενεργοποιω ξανα το πακετο (το ιδιο οπως εννοεις εσυ) αυτοματως δηλαδή εχω 260 λεπτα? συνήθως παιρνω αυτόματα 500μβ νετ.... αν βάλω και 10 ευρώ δηλαδή,. φτανω τα 500τόσο? Ακριβώς, όταν ενεργοποιείς ίδιο ακριβώς πακέτο πριν την λήξη του πρώτου, ό,τι σου παρέχει το πακέτο (ομιλία, data, sms) μεταφέρεται στη νέα ενεργοποίηση και παίρνει νέα ημερομηνία λήξης (ένα μήνα μετά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ακριβώς, όταν ενεργοποιείς ίδιο ακριβώς πακέτο πριν την λήξη του πρώτου, ό,τι σου παρέχει το πακέτο (ομιλία, data, sms) μεταφέρεται στη νέα ενεργοποίηση και παίρνει νέα ημερομηνία λήξης (ένα μήνα μετά) μαλιστα ....... ευχαριστώ πολυ.... δνε το ήξερα γιατί ειανι αλήθεια οτι βάζω κάρτα ανα 50 μέρες περίπου... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μου ήρθε μέιλ από τη Vodafone, να αποκτήσω δωρεάν το Vodafone Smart Mini. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12180&utm_source=Vodafone+Newsletter&utm_campaign=06cd51c0e5-20141205_smart-mini&utm_medium=email&utm_term=0_2155b637de-06cd51c0e5-11236245 Αν έχω καταλάβει καλά, το αγοράζω προς 49,90 ευρώ, το πληρώνω κανονικά και μετά σε κάθε ημερολογιακό μήνα κάνω μία ανανέωση 10 ευρώ και αυτοί μου δίνουν άλλα 10 ευρώ (=8,93 καθαρά) σαν μπόνους τα οποία λήγουν μετά από ένα μήνα αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτων, για 5 μήνες. Ήθελα ένα φτηνό smartphone έτσι κι αλλιώς, λέω να πάω να το πάρω! Αν το πάρω πχ τη Δευτέρα 8/12, άραγε πότε πρέπει να γίνει η πρώτη ανανέωση που θα μου δώσει τα +10 (=8,93) ευρώ; Μέσα στον Δεκέμβριο ή από 1η Ιανουαρίου; Το μόνο που με ανησυχεί είναι που θα μαζευτεί στην κάρτα υπόλοιπο γύρω στα 40 ευρώ (αφού θα ξοδεύω μόνο το μπόνους) και δεν έχω καλή εμπειρία από τη συσσώρευση μεγάλου υπολοίπου, δεν έχω βγει ποτέ ιδιαίτερα ωφελημένη καθώς οι συμφέρουσες προσφορές συνήθως σχετίζονται με ανανέωση και όχι με ξόδεμα υπολοίπου -εκτός κι αν το κάνω sharing σε κάποιον... χμμμ. Για να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Σαν συσκευή είναι μάπα πάντως. Αν το θες να το χρησιμοποιήσεις σαν απλό τηλέφωνο και σου χρειάζεται ο χρόνος ομιλίας τότε πάρε το. Αν όμως περιμένεις να κάνεις χρήση smartphone τότε θα σου σπάσει τα νεύρα. Μονοπύρηνο με μισό GB ram μόνο το Facebook να βάλεις και θα γονατίσει. Επίσης τσέκαρε αν υποστηρίζει η προσφορά αυτή το Vodafone sharing που σε ενδιαφέρει. Λέει πως δεν μπορεί να δεχτεί μέσω sharing τα 10€ και να σου αποδώσει το bonus. Σε καρτοπρόγραμμα που έβαζαν ένα αντίστοιχο ποσό με ισχύ για 2 μήνες, δεν μπορείς να το κανείς sharing γιατί δεν προέρχεται από πραγματική ανανέωση. Ίσως γίνεται να στείλεις το ποσό που βάζεις εσύ. Ωστόσο έχει κάποιους όρους νομίζω όπως να έχεις βάλει τουλάχιστον 30€ τους τελευταίους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Στο καρτοκινητό Ολυμπιακός έχω ανανεώσει και δεν μεταφέρονται τα λεπτά σίγουρα. Το cu τώρα το έκανα οπότε θα δω αν ισχύει μόλις ανανεώσω Σε cu και καρτοκινητό ισχύει κανονικά, 2 χρόνια μεταφέρω λεπτά (cu έχω), απλά δεν πρόσεξα ότι έλεγες και για το καρτοκινητό Ολυμπιακός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Το παρήγγειλα τηλεφωνικά. Μου είπαν πρώτα να πάρω το κινητό και μετά αφού στείλω τον κωδικό με SMS τώτε να κάνω ανανέωση για τον Δεκέμβριο. Θα μου στείλουν και δύο κάρτες δώρο με καινούρια νούμερα ( οι οποίες τάχα κάνουν 5 ευρώ η μία .....) Τα 10 ευρώ δώρο ισχύουν για ένα μήνα. Οι ανανεώσεις που θα κάνω θα είναι σε ημερολογιακούς μήνες. Δηλαδή μπορεις να κάνεις μία στις 10 Δεκεμβρίου και την επόμενη 2 ή 31 Ιανουαρίου όποτε θες τα 10 ευρώ δώρο είναι για 30 ημέρες. Εγώ βασικά 7 ευρω χαλαω για το φοιτητικό πακέτο κάθε 3 του μήνα .Τώρα θα αγοράζω και κάτι άλλο . Αλλά τα 50 ευρώ των ανανεώσεων θα μου μείνουν για μετά τους 5 μήνες..... Η σελίδα της προσφοράς είναι http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12180 Εκεί μπορείτε να δείτε και τους όρους της προσφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Όποιο πακέτο και να έχεις αν ενεργοποιήσεις πάλι το ίδιο μεταφέρονται. Αναφέρεσαι σε καρτοκινητή Vodafone ή σε CU ? Ή και στα 2 ? Λήγει σε 2 μήνες το συμβόλαιό μου και σκέφτομαι να το κάνω μετατροπή σε κάρτα και είμαι σε δίλημμα αν θα το κάνω Vodafone καρτοκινητή ή CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δεν υπάρχει δίλημα . Για νέες συνδέσεις CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δεν υπάρχει δίλημα . Για νέες συνδέσεις CU. έτσι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αναφέρεσαι σε καρτοκινητή Vodafone ή σε CU ? Ή και στα 2 ? Λήγει σε 2 μήνες το συμβόλαιό μου και σκέφτομαι να το κάνω μετατροπή σε κάρτα και είμαι σε δίλημμα αν θα το κάνω Vodafone καρτοκινητή ή CU. Και στα δύο ισχύει αλλά όπως σου απάντησαν ήδη το cu είναι πολύ καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ωραία ευχαριστώ! ;0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts