Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι δωράκι, σε όλα τα φοιτητικά δίνεται το συγκεκριμένο μετά τη λήξη των τριών μηνών του δωρεαν

Κανονικά όμως δεν θα έπρεπε να τα πάρω από την 1η του Δεκέμβρη; Το τρίτο πακέτο λήγει στο τέλος αυτού του μήνα.

Δωράκι από τη vodafone σήμερα.

Σε φοιτητικό που ενεργοποιήθηκε για τελευταία φορά προς το τέλος του μήνα το πακέτο των 1000 λεπτών, την 1 του μήνα μπήκαν μόνο τα λεπτά και σήμερα ήρθε μήνυμα ότι οι 3 μήνες έληξαν και πήρα το πακέτο στα 4 ευρώ και δώρο 600mb με λήξη ίδια με των λεπτών προς cu. Not bad.

τι; δηλαδη καθε 1 του μηνα δεν θα μπαινουνε τα 600λεπτα και 600mb και θα χρειαζεται να βαζουμε μια καρτα των 5 ευρω για ενεργοποιουμε το πακετο με τα 4 ευρω χιλια λεπτα προς ολους και 200mb για να μπαινουνε και τα 600 mb ; . εμενα αυτον τον μηνα στις αρχες του νοεμβριου μου μπηκανε και τα 2 μαζι! Τωρα αμα αλλαξε αυτο ειναι τελειως βλακεια;. το δωρακι που γραφεις ειναι ειρωνικο;.

τι; δηλαδη καθε 1 του μηνα δεν θα μπαινουνε τα 600λεπτα και 600mb και θα χρειαζεται να βαζουμε μια καρτα των 5 ευρω για ενεργοποιουμε το πακετο με τα 4 ευρω χιλια λεπτα προς ολους και 200mb για να μπαινουνε και τα 600 mb ; . εμενα αυτον τον μηνα στις αρχες του νοεμβριου μου μπηκανε και τα 2 μαζι! Τωρα αμα αλλαξε αυτο ειναι τελειως βλακεια;. το δωρακι που γραφεις ειναι ειρωνικο;.

Φίλε μου, δεν άλλαξε κάτι, ηρέμησε. :p :)

Απλώς το 3ο πακέτο μου από το τρίμηνο δώρο της vodafone ενεργοποιήθηκε στις 26/10, την 1/11 μπήκαν μόνο τα 600 λεπτά που δίνονται όταν σου δίνουν και το πακέτο δωρεάν, κι αντί να μου δώσουν τη δυνατότητα να ενεργοποιώ το πακέτο με 4 ευρώ και να παίρνω και 600mb δώρο κάθε μήνα χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης από τις 26/11 και μετά, μου τα έδωσαν από προχθές.

Αλλα τυπικα εχεις το το πακετο με 4 ευρω τωρα και δωρο 600 λεπτα προς cu και 600 MB απο εδω και πέρα?? ή όχι?

Θα σας παρακαλουσα οτι θελετε να συζητατε για ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ CU,

να το κανετε στο αναλογο τοπικ. Οπως γίνεται για το wind.

Μην ανακατευετε τα θεματα και μας μπερδευετε με πακετα, προσφορες κλπ.

Αν ειναι ετσι να μεταφερθει απο καποιον mod στο αντιστοιχο thread. Απλα εγραψα σαν συνεχεια για να ρωτησω μια απορια μου. Απλα και το φοιτητικό ειναι CU και δεν θεωρισα οτι θα υπαρξει προβλημα. :)

Καλημέρα!

Εχω καρτοκινητό vodafone. Οταν έβαζα κάρτα 10 Ε έπαιρνα 300 λεπτά ομιλίας προς όλους δωρεάν. Τώρα με 10 Ε έχω 400 λεπτά & μου κρατάει 4 Ε. Επειδή έχω μεγάλο ποσό μέσα αν επιλέξω πακέτα ομιλίας των 8 Ε & περάσουν π.χ. 3 μήνες,όταν ξαναβάλω κάρτα 10 Ε θα ισχύει πάλι αυτή η προσφορά ή με την ενέργεια αυτή θα την έχω απενεργοποιήσει?

Samsung S8

Καλημέρα!

Εχω καρτοκινητό vodafone. Οταν έβαζα κάρτα 10 Ε έπαιρνα 300 λεπτά ομιλίας προς όλους δωρεάν. Τώρα με 10 Ε έχω 400 λεπτά & μου κρατάει 4 Ε. Επειδή έχω μεγάλο ποσό μέσα αν επιλέξω πακέτα ομιλίας των 8 Ε & περάσουν π.χ. 3 μήνες,όταν ξαναβάλω κάρτα 10 Ε θα ισχύει πάλι αυτή η προσφορά ή με την ενέργεια αυτή θα την έχω απενεργοποιήσει?

Θα ισχύσει κανονικά όποτε βάλεις πάλι κάρτα 10€ και άνω. Μόνο αν ξεγραφτείς οικειοθελώς από το 1252 φεύγεις από τη προσφορά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Υπαρχει καποιο καλοθελητης να μου στειλει με πμ ενα κωδικο για προβολη 1+1 σημερα στα οντεον? Αν καποιος το κανει ας ενημερωσει και εδω πως το κανε μη τυχον στειλουν περισσοτεροι. Ευχαριστω.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Υπαρχει καποιο καλοθελητης να μου στειλει με πμ ενα κωδικο για προβολη 1+1 σημερα στα οντεον? Αν καποιος το κανει ας ενημερωσει και εδω πως το κανε μη τυχον στειλουν περισσοτεροι. Ευχαριστω.

Δεν έχει στείλει κάποιος άλλος;

Σου στέλνω pm για επιβεβαίωση.

Καλησπερα, σαν νεος συνδρομητης του CU, ποιους αριθμους θα επρεπε να γνωριζω περα απο το 1252...??? :wacko:

πχ: υπαρχει υπηρεσια call me back κτλ... :confused:

Θα ισχύσει κανονικά όποτε βάλεις πάλι κάρτα 10€ και άνω. Μόνο αν ξεγραφτείς οικειοθελώς από το 1252 φεύγεις από τη προσφορά

Ευχαριστώ πολύ!

Samsung S8

Καλησπερα, σαν νεος συνδρομητης του CU, ποιους αριθμους θα επρεπε να γνωριζω περα απο το 1252...??? :wacko:

πχ: υπαρχει υπηρεσια call me back κτλ... :confused:

καλημερα

καλεις το 1252 για να μαθεις τα πακετα χρονου ομιλιας και μυνηματων και ιντερνετ για ενεργοποιηση αλλα και για υπολοιπο.

μετα μπορεις να καλεις το 1285 για ενεργοποιηση δικτυου 4g με την επιλογη 0 και μετα 2 , μετα στον ιδιο αριθμο μπορεις να ενεργοποιησεις την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων και ειδοποιησης κλησεων οταν εισαι κατειλημενος ( λειτουργει μονο σε vodafone νουμερα που σε καλουν και οχι για ολα τα δικτυα οποτε δεν βολευε ) , για την ενεργοποιηση του τηλεφωνητη και του voice mms που ειναι τηλεφωνητης που σου αφηνουνε μυνημα και σου ερχεται με μμς δωρεαν στο κινητο σου! αλλα δεν μπορει να εχει και ειδοποιηση κλησεων μαζι με voice mms , οποτε πιστευω οτι καλυτερα η ειδοποιηση κλησεων σε βολευει που δεν σε χρεωνει κιολας! .

το 1392 για την αποστολη ρυθμισεων μμς και ιντερνετ

το 1253 , εκει στειλνεις το νουμερο μυνημα που θελεις και σου λεει εαν ειναι cu ,

το 1262 , εκει μπορεις να στειλεις δωρεαν κενο μυνημα απο το κινητο σου και σου στελνει πισω τον αριθμο του κινητου σου

το 1288 για την ενεργοποιηση/απενεργοποιηση αποστολης ενημερωτικων μυνηματων απο την vodafone .

το 1286 εκει στελνεις με μυνημα τον αριθμο δικτυου που σε ενδιαφερει για να μαθεις εαν ειναι vodafone ή οχι ,

το 1292 εκει στελνεις με μυνημα τον αριθμο του κινητου που θελεις να μαθεις σε ποια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας ανηκει και σου στελνει πισω τον παροχο . Μπορεις να μπεις και εδω http://www.foritotita.gr/?page_id=362 και να δεις τα ιδια ακριβως για δικτυα κινητης τηλεφωνιας αλλα και επιπλεον και σε ποιον παροχο ανηκει και σταθερο τηλεφωνο .

Επισης μπαινοντας εδω http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/MMInfoSrv/search.html?cat=YPP2 μπορεις να ελενξεις αριθμους αυξημενης χρεωσης ποσο σε χρεωνουνε σου εμφανιζει στοιχεια και παιρνεις τηλεφωνο και ρωτας ( αυτο τωρα μολις το εμαθα δεν ειναι τις vodafone αλλα ειναι ενδιαφερον ! )

ενα αλλο αμα θελεις να εχεις αναφορα μυνηματων απο το δικτυο περα απο το κινητο σου πριν την συνταξη του μυνηματος σου βαζεις *# μετα κενο και γραφεις το μυνημα σου και μετα στελνεις το μυνημα κανονικα εκει που θελεις και σου ερχεται μυνημα στο κινητο και σου λεει εαν παραδοθηκε συνηθως στα αγγλικα .

οσο για την ενημερωση για τα λεπτα και μυνηματα και ιντερνετ μπορεις να κανεις εγραφει στο my account του vodafone.gr ή στο vodafonecu.gr εκει εμφανιζει και την ημερομηνια ληξης των πακετων αλλιως για μαθεις μονο μυνηματα και mb μπορεις να στειλεις κενο μυνημα στο 1286 και σου στελνει πισω μυνημα και παλι εδω δεν μπορεις μαθεις ποτε ληγουνε , παρα μονο μεσω του 1252 επιλογη 1 και μετα 2 και πιο καλα και αναλυτικα στο vodafone.gr ή στο vodafonecu.gr , επισης μπορεις να μπεις και απο το κινητο σου http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp και να βλεπεις παλι τα πακετα σου αναλυτικα και το υπολοιπο παλι δεν αναγραφει την ημερομηνια ληξης , αλλα βολευει παρα πολυ , επισης αμα δεν εχεις mb internet δεν σε χρεωνει αμα μπεις στο λινκ αυτο , το εχω δοκιμασει .

Τελος οσο για το call me back μπορεις να ενημερωσεις καποιον vodafone νουμερο να σε καλεσε , πριν παρεις καποιο νουμερο vodafone πατας # και μετα τον αριθμο vodafone πλήκτρολογεις και κανεις κληση την αφηνεις να τελειωσει και λαμβανεις μυνημα στο κινητο εαν το ελαβε ο χρηστης ή οχι το μυνημα σου . ε περίπτωση που οι φίλοι σου σε έχουν τρελάνει στα Call Me Back και θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις μηνύματα από την υπηρεσία, μπορείς να καλέσεις δωρεάν στο 1326 και δεν θα ξαναλάβεις αντίστοιχο SMS. Δεσ call-me-back/"]http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/eidikes-upiresies/call-me-back/ τι μυνημα λαμβανεις ο αλλος οταν του κανεις call me back .

Ελπιζω να σε βοηθησα.

α και μην ξεχασω για να μαθεις το υπολοιπο της καρτας με μυνημα στο κινητο σου σου στελνεις Υ στο 1252 και για ανανεωση χρονου ομιλιας το γραμμα Α μετα πατας κενο και γραφεις τον κωδικο ανανεωσης και το στελνεις στο 1252.

καλημερα

καλεις το 1252 για να μαθεις τα πακετα χρονου ομιλιας και μυνηματων και ιντερνετ για ενεργοποιηση αλλα και για υπολοιπο.

μετα μπορεις να καλεις το 1285 για ενεργοποιηση δικτυου 4g με την επιλογη 0 και μετα 2 , μετα στον ιδιο αριθμο μπορεις να ενεργοποιησεις την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων και ειδοποιησης κλησεων οταν εισαι κατειλημενος ( λειτουργει μονο σε vodafone νουμερα που σε καλουν και οχι για ολα τα δικτυα οποτε δεν βολευε ) , για την ενεργοποιηση του τηλεφωνητη και του voice mms που ειναι τηλεφωνητης που σου αφηνουνε μυνημα και σου ερχεται με μμς δωρεαν στο κινητο σου! αλλα δεν μπορει να εχει και ειδοποιηση κλησεων μαζι με voice mms , οποτε πιστευω οτι καλυτερα η ειδοποιηση κλησεων σε βολευει που δεν σε χρεωνει κιολας! .

το 1392 για την αποστολη ρυθμισεων μμς και ιντερνετ

το 1253 , εκει στειλνεις το νουμερο μυνημα που θελεις και σου λεει εαν ειναι cu ,

το 1262 , εκει μπορεις να στειλεις δωρεαν κενο μυνημα απο το κινητο σου και σου στελνει πισω τον αριθμο του κινητου σου

το 1288 για την ενεργοποιηση/απενεργοποιηση αποστολης ενημερωτικων μυνηματων απο την vodafone .

το 1286 εκει στελνεις με μυνημα τον αριθμο δικτυου που σε ενδιαφερει για να μαθεις εαν ειναι vodafone ή οχι ,

το 1292 εκει στελνεις με μυνημα τον αριθμο του κινητου που θελεις να μαθεις σε ποια εταιρεια κινητης τηλεφωνιας ανηκει και σου στελνει πισω τον παροχο . Μπορεις να μπεις και εδω http://www.foritotita.gr/?page_id=362 και να δεις τα ιδια ακριβως για δικτυα κινητης τηλεφωνιας αλλα και επιπλεον και σε ποιον παροχο ανηκει και σταθερο τηλεφωνο .

Επισης μπαινοντας εδω http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Telecoms/MMInfoSrv/search.html?cat=YPP2 μπορεις να ελενξεις αριθμους αυξημενης χρεωσης ποσο σε χρεωνουνε σου εμφανιζει στοιχεια και παιρνεις τηλεφωνο και ρωτας ( αυτο τωρα μολις το εμαθα δεν ειναι τις vodafone αλλα ειναι ενδιαφερον ! )

ενα αλλο αμα θελεις να εχεις αναφορα μυνηματων απο το δικτυο περα απο το κινητο σου πριν την συνταξη του μυνηματος σου βαζεις *# μετα κενο και γραφεις το μυνημα σου και μετα στελνεις το μυνημα κανονικα εκει που θελεις και σου ερχεται μυνημα στο κινητο και σου λεει εαν παραδοθηκε συνηθως στα αγγλικα .

οσο για την ενημερωση για τα λεπτα και μυνηματα και ιντερνετ μπορεις να κανεις εγραφει στο my account του vodafone.gr ή στο vodafonecu.gr εκει εμφανιζει και την ημερομηνια ληξης των πακετων αλλιως για μαθεις μονο μυνηματα και mb μπορεις να στειλεις κενο μυνημα στο 1286 και σου στελνει πισω μυνημα και παλι εδω δεν μπορεις μαθεις ποτε ληγουνε , παρα μονο μεσω του 1252 επιλογη 1 και μετα 2 και πιο καλα και αναλυτικα στο vodafone.gr ή στο vodafonecu.gr , επισης μπορεις να μπεις και απο το κινητο σου http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp και να βλεπεις παλι τα πακετα σου αναλυτικα και το υπολοιπο παλι δεν αναγραφει την ημερομηνια ληξης , αλλα βολευει παρα πολυ , επισης αμα δεν εχεις mb internet δεν σε χρεωνει αμα μπεις στο λινκ αυτο , το εχω δοκιμασει .

Τελος οσο για το call me back μπορεις να ενημερωσεις καποιον vodafone νουμερο να σε καλεσε , πριν παρεις καποιο νουμερο vodafone πατας # και μετα τον αριθμο vodafone πλήκτρολογεις και κανεις κληση την αφηνεις να τελειωσει και λαμβανεις μυνημα στο κινητο εαν το ελαβε ο χρηστης ή οχι το μυνημα σου . ε περίπτωση που οι φίλοι σου σε έχουν τρελάνει στα Call Me Back και θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις μηνύματα από την υπηρεσία, μπορείς να καλέσεις δωρεάν στο 1326 και δεν θα ξαναλάβεις αντίστοιχο SMS. Δεσ call-me-back/"]http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/eidikes-upiresies/call-me-back/ τι μυνημα λαμβανεις ο αλλος οταν του κανεις call me back .

Ελπιζω να σε βοηθησα.

α και μην ξεχασω για να μαθεις το υπολοιπο της καρτας με μυνημα στο κινητο σου σου στελνεις Υ στο 1252 και για ανανεωση χρονου ομιλιας το γραμμα Α μετα πατας κενο και γραφεις τον κωδικο ανανεωσης και το στελνεις στο 1252.

+ 1285 Ειδοποίηση κλήσεων/τηλεφωνητής

Επίσης χρησιμοποιείς το νούμερο 694 801 3830 που είναι η εξυπηρέτηση πελατών cu μέσω viber και WhatsApp ή βάζεις την επαφή CU.ON.SKYPE στο Skype, που επίσης είναι εξυπηρέτηση πελατών cu.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

ANTEXEIΣ TOΣO MΠΛA MΠΛA; CU FREE ΠOYΣOYKOY K MIΛAΣ ΔΩPEAN ΠPOΣ OΛOYΣ 21-23/11, 9 TO BPAΔY ME 12 TA MEΣANYXTA. ΞEMAΣEΛIAZEΣAI! ΓIA EΓΓPAΦH ΣTEIΛE N ΣTO 1398!

Αντιγραφή από μηνυμα , το ενεργοποίησα ήδη, έτσι για να υπάρχει ..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

καλημέρα παιδιά,

προέκυψε η εξης απορία μου πιστευω όχι χωρίς λόγο...

έχω vodafone (a la carte) και είχα με κάθε ανανέωση των 10€ ειχα δωρεαν 300 λεπτα προς ολους και τα 10€ εμεναν στην κάρτα και τα χρησιμοποιουσα για Mobile internet (500mb).

Tωρα με καθε ανανεωση που κανω ερχεται ενα sms οπου λεει εχω 400 λεπτα και υπολοιπο 6.30€!!!! ΔΕΝ θελω ομως να μου τρωει το αρχικο ποσο.ΑΛΛΑΞΕ η προσφορά ή ενεργοποιηαν απο μονοι τους καμια @#@#$΅ και πρεπει να αλλάξω την προσφορά ή να αλλάξω εταιρια γιατι αν το εχουν ενεργοποιησει μονοι τους θα τους την χαρισω την καρτα

ευχαριστω!

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

καλημέρα παιδιά,

προέκυψε η εξης απορία μου πιστευω όχι χωρίς λόγο...

έχω vodafone (a la carte) και είχα με κάθε ανανέωση των 10€ ειχα δωρεαν 300 λεπτα προς ολους και τα 10€ εμεναν στην κάρτα και τα χρησιμοποιουσα για Mobile internet (500mb).

Tωρα με καθε ανανεωση που κανω ερχεται ενα sms οπου λεει εχω 400 λεπτα και υπολοιπο 6.30€!!!! ΔΕΝ θελω ομως να μου τρωει το αρχικο ποσο.ΑΛΛΑΞΕ η προσφορά ή ενεργοποιηαν απο μονοι τους καμια @#@#$΅ και πρεπει να αλλάξω την προσφορά ή να αλλάξω εταιρια γιατι αν το εχουν ενεργοποιησει μονοι τους θα τους την χαρισω την καρτα

ευχαριστω!

άλλαξε το πρόγραμμα ! Παλιά έδινε τριακόσια λεπτά με ανανέωση δέκα ευρώ και τώρα δίνει τετράκοσια λεπτά με χρέωση 3ευρώ. Για μένα αξίζει σαν χρέωση και το κάνει για προστασία του καταναλωτή. Εξάλλου η ομιλία το λεπτο είναι αρκετά χρήματά. Πάει αυτό. Εάν δεν θέλεις να το έχεις πάρει το 1252 και κατεργησε το ! Αλλά μετά πακέτο ομιλίας έχει με 5ευρώ διακόσια λεπτά !. Σου προτείνω εάν δεν το χρειάζεσαι να πας στο cu διότι με χρέωση 5ευρώ έχεις 200λεπτά προς ολη την vodafone και 100λεπτά προς ολους και αλλά εκατό λεπτά για την ενεργοποίηση του πακέτου μέσω ίντερνετ. Ή άμα μιλάς προς cu πάλι με τα ίδια χρήματά έχεις 500 λεπτά προς cu και και 100λεπτά προς ολους και αλλά εκατό λεπτά για την ενεργοποίηση του πακέτου μέσω ίντερνετ.

στο μενου ποιο νουμερο πατας για καταργηση πακετου και ενεργοποιηση νεου?

εχω βαλει και το friends and family και τα 400 λεπτα πραγματικα ειναι αχρητα (ακομα και αν εχουν το αθλιο 3 λεπτά ελαχιστος χρονος χρεωσης)

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

άλλαξε το πρόγραμμα ! Παλιά έδινε τριακόσια λεπτά με ανανέωση δέκα ευρώ και τώρα δίνει τετράκοσια λεπτά με χρέωση 3ευρώ. Για μένα αξίζει σαν χρέωση και το κάνει για προστασία του καταναλωτή.

Για προστασία του καταναλωτή; Εντάξει, το διαβάσαμε κι αυτό...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

σωστα με χρεώνουνε για κάτι που δεν διάλεξα και χωρίς να με ενημερώσουνε, άλλαξε το πρόγραμμα....ε και εγώ να αλλάξω εταιρια δλδ

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Για προστασία του καταναλωτή; Εντάξει, το διαβάσαμε κι αυτό...

παιδια ειναι λογικο, να γινεται για προστασια του καταναλωτη αυτο αλλα να σε χρεωνει 3ευρω ουτε εμενα μου αρεσε μπορουσε να δινει λιγοτερα λεπτα δωρεαν ομως .. τι να πω . παντως απο το να το κοψει τελειως αυτο συμφερει περισσοτερο διοτι σου δινει 400 λεπτα ενω αμα δεν εχει και βαλεις το πακετο με 5 ευρω με 200 λεπτα δεν σε συμφερει οποτε σε συμφερει αυτο με τα 3 ευρω!!

σωστα με χρεώνουνε για κάτι που δεν διάλεξα και χωρίς να με ενημερώσουνε, άλλαξε το πρόγραμμα....ε και εγώ να αλλάξω εταιρια δλδ

Μπορείς να κάνεις ανανέωση με 5 ευρώ online ή 9 ευρώ από κατάστημα .

Δεν είναι ανάγκη να φύγεις από κάτι στο οποίο δεν θα μπορέσεις να γυρίσεις ξανά.

Με ποιους τροπους μπορω να κανω online ανανεωση σε cu;

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked