navi55 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 δε ξερω αν ειναι ντροπή ή οχι. εφόσον είναι κατι που "κερδισε"(?) μπορεί να το διαθέσει.Αλλωστε δε μου εβαλε και το μαχαίρι στο λαιμό. Με μια προχειρη ερευνα που εκανα παντως και αλλοι τους πουλανε τους κωδικους.Απο περιεργεια ρωτησα σε δύο διαφορετικούς.ο ενας μου εκανε και προσφορα:lol: επειδή λεει ειναι σε αναγκη και χρειαζεται τα χρηματα, ο ενας κωδικος 30 ευρώ, οι 2 50, οι 4 80!! Οποτε εγω με το 5ευρω, παλι καλα να λεω :p Εγώ πάντως είχα δει και στο χάρισέ το που κάποιος είχε δώσει και τους 4 κωδικούς που είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 δε ξερω αν ειναι ντροπή ή οχι. εφόσον είναι κατι που "κερδισε"(?) μπορεί να το διαθέσει.Αλλωστε δε μου εβαλε και το μαχαίρι στο λαιμό. Με μια προχειρη ερευνα που εκανα παντως και αλλοι τους πουλανε τους κωδικους.Απο περιεργεια ρωτησα σε δύο διαφορετικούς.ο ενας μου εκανε και προσφορα:lol: επειδή λεει ειναι σε αναγκη και χρειαζεται τα χρηματα, ο ενας κωδικος 30 ευρώ, οι 2 50, οι 4 80!! Οποτε εγω με το 5ευρω, παλι καλα να λεω :p Κοιτά να δεις που θα μπορούσα να βγαλω και γω χρήματα με αυτον τον τρόπο.Ναι μέν ειναι κατι που κέρδισε αλλα θα μπορούσες να το κερδίσεις και συ η οποιος αλλος ήθελε απλα στέλνοντας δωρο σε ενα συγγενικό σου πρόσωπο απο το epithimies.gr και ο συγγενής σου σε σένα.Ετσι θα είχατε 8 κωδικούς!!Δεν πειράζει ομως,πάλι καλά που μιλάμε για 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Βάζω 10€ κάρτα σε καρτοκινητη voda, μου δίνει 300λεπτα προς όλους, περισσεύουν 8.9€. Συνήθως ενεργοποιώντας 3€ 60sms προς ολους + 3€ 120mb. Αυτον τον μήνα δεν ενεργοποιησα τα 120mb ουτε τα SMS γιατί είχα 20υπολοιπο SMS κ έχω ακόμη... Όμως μπαίνω μονο μέσω WiFi internet ktl. Παρατήρησα όμως οτι χάνω λεφτά κ απο 8.9€ έπεσε στα 6.4€ κ τώρα 5.9€ χωρίς να βλέπω τον λόγω...υποθέτω κάτι κάπως απο το δίκτυο αλλά γιατί?? Φταίει τπτ το Google now? To location reporting, Google maps? Λέω τώρα...αλλά δεν έχω ποτε ανοιχτή την περιαγωγή.. Την έχω ανοίξει αλλά μονο μια φορά για λίγο..τι να πρόλαβε να "αρπαξε " τπτ? Update δεν είδα.. Το αναφέρω γιατί έτσι θα με κανει για σιγουριά να ενεργοποιω τα 3€ 120mb απο φόβο... Το σκεπτικό είναι να έβαζαν 10€ -3€ internet "ασφάλεια 3g"..κ το υπολοιπο να τρώγεται σε κλήσεις μετα το πέρας του μήνα.. Το Internet per day τρώει ολίκληρο ευρώ. Αν εσύ χάνεις 6,40-5,90 = 0,50 άλλη είναι η αιτία , αλλού θα πρέπει να ψάξεις. Η περιαγωγή που αναφέρεις δεν έχει νόημα, στην Ελλάδα είσαι. Τα data πρέπει να κλείσεις για να μην χρεώνεσαι. Με ανοικτά data σίγουρα κάποια εφαρμογή θα μπει. Επίσης ρίξε μια ματιά στο πακέτο combo που δίνει 100SMS και 150ΜΒ με 7 ευρώ. Λίγοι το χρησιμοποιούν αλλά ίσως για εσένα να είναι μία λύση . Υπάρχει και με μηνιαία αυτόματη ανανέωση. Edited February 18, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 δε ξερω αν ειναι ντροπή ή οχι. εφόσον είναι κατι που "κερδισε"(?) μπορεί να το διαθέσει.Αλλωστε δε μου εβαλε και το μαχαίρι στο λαιμό. Με μια προχειρη ερευνα που εκανα παντως και αλλοι τους πουλανε τους κωδικους.Απο περιεργεια ρωτησα σε δύο διαφορετικούς.ο ενας μου εκανε και προσφορα:lol: επειδή λεει ειναι σε αναγκη και χρειαζεται τα χρηματα, ο ενας κωδικος 30 ευρώ, οι 2 50, οι 4 80!! Οποτε εγω με το 5ευρω, παλι καλα να λεω :p Το λιγότερο γυφτιά ρε συ :lol: Τι αξία έχει δηλαδή ενα κωδικός;; Ελεος. Γι αυτό παιδι μου δεν έχω ποτε μου λεφτά εγω, γιατι δεν είμαι έτσι. Δηλαδή εαν ένας κωδικός στοιχίζει 30 ευρώ, εγώ που χάρισα πρόσφατα ενα ποδήλατο γυμναστικής και μια κονσόλα Nindendo 64 με όλες τις κασέτες σε κάτι παιδάκια τι να πώ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Έχω δηλώσει κάποιον αριθμό που να τον κάλω με χρέωση 0,01€/λεπτό. Στην κάρτα δεν έχω αλλά χρήματα, αλλά έχω αρκετά λεπτά χρόνου ομιλίας διαθέσιμα. Γιατί δεν μπορώ να καλέσω αυτόν τον αριθμό; πρέπει να διαγράψω τον αριθμό αυτό από την ανάλογη υπηρεσία. Και μάλιστα γίνεται μόνο τηλεφωνικά. Εμένα μου κάνει πολύ κουλό όλο αυτό. Με βλέπω στο τέλος του μήνα να το κάνω CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Το λιγότερο γυφτιά ρε συ :lol: Τι αξία έχει δηλαδή ενα κωδικός;; Ελεος. Γι αυτό παιδι μου δεν έχω ποτε μου λεφτά εγω, γιατι δεν είμαι έτσι. Δηλαδή εαν ένας κωδικός στοιχίζει 30 ευρώ, εγώ που χάρισα πρόσφατα ενα ποδήλατο γυμναστικής και μια κονσόλα Nindendo 64 με όλες τις κασέτες σε κάτι παιδάκια τι να πώ;;; οκ, η κοπελα ήθελε και τα πουλησε, αφου βρηκε και ατομα μαλιστα να τα πουλησει,δε ξερω αν ειναι γυφτιά, κομπίνα ή απλα έβγαλε χρηματα. δε μου εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο κιολας :p Για να το ξεκαθαρισουμε δε την κατηγορω ,απλα ηθελα να μαθω αν ετρεχε η βονταφον καποιο τετοιο προγραμμα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ξέρει κανείς τί είναι αυτό; https://www.facebook.com/VodafoneAmenge Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Βάζω 10€ κάρτα σε καρτοκινητη voda, μου δίνει 300λεπτα προς όλους, περισσεύουν 8.9€. Συνήθως ενεργοποιώντας 3€ 60sms προς ολους + 3€ 120mb. Αυτον τον μήνα δεν ενεργοποιησα τα 120mb ουτε τα SMS γιατί είχα 20υπολοιπο SMS κ έχω ακόμη... Όμως μπαίνω μονο μέσω WiFi internet ktl. Παρατήρησα όμως οτι χάνω λεφτά κ απο 8.9€ έπεσε στα 6.4€ κ τώρα 5.9€ χωρίς να βλέπω τον λόγω...υποθέτω κάτι κάπως απο το δίκτυο αλλά γιατί?? Φταίει τπτ το Google now? To location reporting, Google maps? Λέω τώρα...αλλά δεν έχω ποτε ανοιχτή την περιαγωγή.. Την έχω ανοίξει αλλά μονο μια φορά για λίγο..τι να πρόλαβε να "αρπαξε " τπτ? Update δεν είδα.. Το αναφέρω γιατί έτσι θα με κανει για σιγουριά να ενεργοποιω τα 3€ 120mb απο φόβο... Το σκεπτικό είναι να έβαζαν 10€ -3€ internet "ασφάλεια 3g"..κ το υπολοιπο να τρώγεται σε κλήσεις μετα το πέρας του μήνα.. To πακέτο των 120 ΜΒ έχει λήξει ημερολογιακά; Γιατί αφού δεν ενεργοποίησες νέο πακέτο των 120 ΜΒ, αν είναι εν ισχύ το παλιό 120 ΜΒ και έχεις ξεπεράσει για κάποιο λόγο τα 120 ΜΒ μετά η χρέωση πάει με ογκοχρέωση... Αν όντως ήσουν εκτός πακέτου αυτή τη στιγμή τότε θα πλήρωνες 1 ευρώ ανά ημέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ξέρει κανείς τί είναι αυτό; https://www.facebook.com/VodafoneAmenge Πακέτο για ρομά :lol: Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 To πακέτο των 120 ΜΒ έχει λήξει ημερολογιακά; Γιατί αφού δεν ενεργοποίησες νέο πακέτο των 120 ΜΒ, αν είναι εν ισχύ το παλιό 120 ΜΒ και έχεις ξεπεράσει για κάποιο λόγο τα 120 ΜΒ μετά η χρέωση πάει με ογκοχρέωση... Αν όντως ήσουν εκτός πακέτου αυτή τη στιγμή τότε θα πλήρωνες 1 ευρώ ανά ημέρα... Εδώ είναι Vodafone. Δεν υπάρχει ογκοχρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εδώ είναι Vodafone. Δεν υπάρχει ογκοχρέωση. Ενδιαφέρον. Δεν το είχα προσέξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά για internet στο εξωτερικό τι παιζει ξερει κανείς σε cu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) Παιδιά για internet στο εξωτερικό τι παιζει ξερει κανείς σε cu; http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/roaming/ θα βρεις αναλυτικες οδηγιες και για ιντερνετ και για ομιλια στο εξωτερικο. Edited February 19, 2014 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasipana Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Σε vodafone καρτοκινητο με ενεργοποιημένο το bonus ανανέωσης των 300 λεπτών μου στέλνει μήνυμα προσφοράς 500 λεπτά και 100 sms προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα με 8€ με αν στείλω sms στο 1220 γράφοντας 8. Ξέρει κανείς είναι κάποια επίσημη προσφορά η επιλεκτική?Υπάρχει περίπτωση να χαθεί το bonus αν ενεργοποιήσω το πακέτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Σε vodafone καρτοκινητο με ενεργοποιημένο το bonus ανανέωσης των 300 λεπτών μου στέλνει μήνυμα προσφοράς 500 λεπτά και 100 sms προς όλα τα δίκτυα για ένα μήνα με 8€ με αν στείλω sms στο 1220 γράφοντας 8. Ξέρει κανείς είναι κάποια επίσημη προσφορά η επιλεκτική?Υπάρχει περίπτωση να χαθεί το bonus αν ενεργοποιήσω το πακέτο?? Είναι επιλεκτική προσφορά. Κανένα bonus δεν θα χαθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι στις περιοχές που κινούμαι έχει πιο σταθερό η σήμα η vf και θα θελα να μάθω όλους τους δυνατούς τρόπους όπου μπορώ να πάρω mb στο φοιτητικό πακέτο. αυτή τη στιγμή στην cosmote, αν ανανεώσω με 10 ευρώ, θα πάρω 600mb, την 1η Μάρτη θα πάρω άλλα 600 (επειδή ανανέωσα με 10) + 100mb από το reload it (με εξυπηρετούν μιας και σε 2-3 μέρες έχουν εξαφανιστεί) + 120mb από την ενεργοποίηση του πακέτου 600 sms προς whats up + 120mb με 5 ευρώ, σύνολο 1420mb. υπάρχει κάτι καλύτερο στη vf?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Στο CU θα πάρεις α) 600 ΜΒ την πρώτη του μήνα έτσι απλά επειδή είσαι φοιτητής χωρίς να κάνεις τίποτα. β) Με ανανέωση 10 ευρώ θα πάρεις 500 ΜΒ surf Bonus γ) Αν η ανανέωση γίνει online θα πάρεις 1024ΜΒ δώρο + 500 του SURF . δ) Με αγορά πακέτου πέρνεις 200 ΜΒ και 1000 λεπτά ομιλίας με 5 ευρώ ή 600 ΜΒ και 1200 λεπτά + μηνύματα με 7 ευρώ ε) Με αγορά Internet 1000 MB = 5 ευρώ με μηνιαία αυτόματη ανανέωση του πακέτου ή 500 ΜΒ με απλή αγορά στ) Όταν βάζεις κάρτα 3 φίλοι σου πέρνουν από 100 ΜΒ , με τον ίδιο τρόπο μπορείς να κερδίσεις από φίλους σου μέχρι 500ΜΒ τον μήνα. Αυτά . τα μικρώτερα πακέτα των 120 και 150 ΜΒ δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikar Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Έχω δηλώσει κάποιον αριθμό που να τον κάλω με χρέωση 0,01€/λεπτό. Στην κάρτα δεν έχω αλλά χρήματα, αλλά έχω αρκετά λεπτά χρόνου ομιλίας διαθέσιμα. Γιατί δεν μπορώ να καλέσω αυτόν τον αριθμό; πρέπει να διαγράψω τον αριθμό αυτό από την ανάλογη υπηρεσία. Και μάλιστα γίνεται μόνο τηλεφωνικά. Εμένα μου κάνει πολύ κουλό όλο αυτό. Με βλέπω στο τέλος του μήνα να το κάνω CU. Νομιζω για την υπηρεσια 0,01€/λεπτο πρεπει να εχεις καποια ελαχιστα σεντς στην καρτα σου, καθως οι "προνομιακοι" αυτοι αριθμοι δε σου τρωνε λεπτα απο τα δωρεαν πακετα ομιλιας που τυχον εχεις προς αλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Μηνυμα στο Cu μου πριν λιγο: 1500 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ΓIA 1 MHNA ME 15 EYPΩ; NAI! EINAI ΔIKA ΣOY. AΠΛA ΣTEIΛE 5 ΣTO 1220 EΩΣ 24/02 Λετε να το κανουν μονιμο; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 To πακέτο των 120 ΜΒ έχει λήξει ημερολογιακά; Γιατί αφού δεν ενεργοποίησες νέο πακέτο των 120 ΜΒ, αν είναι εν ισχύ το παλιό 120 ΜΒ και έχεις ξεπεράσει για κάποιο λόγο τα 120 ΜΒ μετά η χρέωση πάει με ογκοχρέωση... Αν όντως ήσουν εκτός πακέτου αυτή τη στιγμή τότε θα πλήρωνες 1 ευρώ ανά ημέρα... Παιζει να συναινεί κ αυτό.. Αυτό που διαπιστωσα ηταν οτι την βρωμοδουλεια την έκανε για κάποιο λογο το refresh του Vodafone widget για να σου δειξει υπολοιπο κτλ κτλ, το οποίο δεν γίνεται με WiFi!!! Γιατί??? Βρωμοδουλεια μου μυρίζει. Εστω οτι θες να δεις το υπολοιπο σου απο το ίντερνετ, δεν έχει 3g πακέτο ενεργοποιημένο πχ 3€ 120mb.. Θα το κάνω μονο απο 1252??? Αδύνατον απο refresh widget μέσω WiFi... Αρα? Χρεώνει το refresh στο widget αν ανοιξεις περιαγωγή! Έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Μηνυμα στο Cu μου πριν λιγο: 1500 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ΓIA 1 MHNA ME 15 EYPΩ; NAI! EINAI ΔIKA ΣOY. AΠΛA ΣTEIΛE 5 ΣTO 1220 EΩΣ 24/02 Λετε να το κανουν μονιμο; εστειλα ενα μυνημα στο 1220 με το 5 που γραφεις και ελαβα απαντηση οτι η προσφορα δεν ειναι πλεον διαθεσιμη . μια νεα προσφορα θα ειναι συντομα διαθεσιμη για εσας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 εστειλα ενα μυνημα στο 1220 με το 5 που γραφεις και ελαβα απαντηση οτι η προσφορα δεν ειναι πλεον διαθεσιμη . μια νεα προσφορα θα ειναι συντομα διαθεσιμη για εσας . Προφανως ειναι επιλεκτικη προσφορα!!! Εγω το ενεργοποιησα! Μακαρι να το αφησουν μονιμα! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Είχα κάνει ανανέωση χρόνου ομιλία online και πήρα το1GB internet. Όλα ωραία και καλά. Έβαλα να μου έρθει απόδειξη στο email όπως και έγινε. Προχθές μου ήρθε μήνυμα ότι από εδώ και στο εξής δεν θα έχω τη δυνατότητα να λαμβάνω απόδειξη μιας και το email επιβεβαίωσης κάνει την ίδια δουλειά. Και ρωτάω εγώ. Από πότε το email επιβεβαίωσης πιάνεται σαν απόδειξη λιανικής πώλησης στην εφορία; :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παιζει να συναινεί κ αυτό.. Αυτό που διαπιστωσα ηταν οτι την βρωμοδουλεια την έκανε για κάποιο λογο το refresh του Vodafone widget για να σου δειξει υπολοιπο κτλ κτλ, το οποίο δεν γίνεται με WiFi!!! Γιατί??? Βρωμοδουλεια μου μυρίζει. Εστω οτι θες να δεις το υπολοιπο σου απο το ίντερνετ, δεν έχει 3g πακέτο ενεργοποιημένο πχ 3€ 120mb.. Θα το κάνω μονο απο 1252??? Αδύνατον απο refresh widget μέσω WiFi... Αρα? Χρεώνει το refresh στο widget αν ανοιξεις περιαγωγή! Έλεος To widget ανανεώνει μονο μεσω 3g. Αν θες μεσω wifi ανοιξε κανονικα την εφαρμογη και δες τα υπολοιπα χρησης. Απλα μεσω wifi πρεπει να κανεις κανονικα log in, ενω μεσω data η εφαρμογη γνωριζει απευθειας ποιος εισαι χωρις να πρεπει να κανεις log in. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Παιζει να συναινεί κ αυτό.. Αυτό που διαπιστωσα ηταν οτι την βρωμοδουλεια την έκανε για κάποιο λογο το refresh του Vodafone widget για να σου δειξει υπολοιπο κτλ κτλ, το οποίο δεν γίνεται με WiFi!!! Γιατί??? Βρωμοδουλεια μου μυρίζει. Εστω οτι θες να δεις το υπολοιπο σου απο το ίντερνετ, δεν έχει 3g πακέτο ενεργοποιημένο πχ 3€ 120mb.. Θα το κάνω μονο απο 1252??? Αδύνατον απο refresh widget μέσω WiFi... Αρα? Χρεώνει το refresh στο widget αν ανοιξεις περιαγωγή! Έλεος αν ανοίξης την περιαγωγη χρεώνεσαι μόνο όταν βγείς εκτός Ελάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts