Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά εγώ το βρίσκω πολύ απλούστερο από συμβόλαιο. Ειδικά αν έχεις smartphone και το αντίστοιχο app της Vodafone, έχεις όλες τις επιλογές μπροστά σου και μπορείς να διαλέξεις όποια θέλεις με ένα κλικ.

Το bonus της ανανέωσης το διαλέγεις μια φορά ανάλογα αν θέλεις περισσότερα data ή χρόνο ομιλίας. Μετά δεν ξαναμπλέκεις.

Τα έξτρα δωράκια στυλ, online ανανέωση ή διάφορα δώρα Χριστουγέννων,Πάσχα, καλοκαιριού κλπ άμα θες παρακολουθείς και τα τσιμπάς. Επιπλέον κόστος δεν πρόκειται να σου προκύψει αν τα χάσεις. Αντίθετα με το συμβόλαιο αν ξεφύγεις το πληρώνεις ακριβά.

Το online bonus δεν μεταφέρεται, το just surf bonus μεταφέρεται. Πρώτα καταναλώνεται το just surf bonus και μετά το online bonus.

Γενικά καταναλώνεται αυτό που λήγει πρώτο.

Κατάλαβα, Έν μέρη είναι ποιο ουσιώδη για κάποιον που κάνει υπερβολική χρήση εφ όσον μιλάμε για κάτι "δωρεάν".

Να θέλει-πρέπει να καταναλώνει αρκετά δεδομένα δηλαδή.

Εννοώ πως ακόμη και χρήστες καρτοκινητού, μπερδεύονται με τις παροχές και τις χρεώσεις που ισχύουν σήμερα και μπορεί να αλλάξουν και τα δεδομένα αύριο.

Θέλει συνέχεια παρακολούθηση το όλο θέμα και πάλι θα βρεθούν κάποιοι που θα μπερδεύονται (όπως εγώ πχ) και μπορεί στο τέλος να πληρώνουν και περισσότερα από ένα συμβόλαιο.

Τι να πω, ίσως είχα καλομάθει όλον αυτόν τον καιρό και όλα αυτά μου φαίνονται βουνό. Just surf, bonus, on line ανανέωση... από κατάστημα και όλα αυτά. Προσπαθώ να μπω στο κλίμα.

Σχετικό πάντα, για πάνω απο 15 χρόνια συνδρομητής συμβολαίου ήμουν και τελικα κατάλαβα πως...ήμουν χαμένος με τους "τρελούς" ανεξήγητους λογαριασμούς...

Θεωρώ πως τα χέρια για περισσότερα προνόμια πλέον στα λύνει μια συσκευή smartphone και το αντίστοιχο application του x παρόχου.

Αγοράζεις και βάζεις κανονικά μια κάρτα ανανέωσης (μέσα απο την εφαρμογή).

Έν συνέχεια όλα είναι απλά! Πλοηγήσε στην εφαρμογή και "αγοράζεις" με ελάχιστα κλικ ότι σου ταιριάζει και σε εξυπηρετεί...

*οι απόψεις των χρηστών πάντα διαφορετικές διότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτήσεις.

Το αποτέλεσμα; Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου έχεις ΠΟΛΥ περισσότερες αποδοχές απ ότι με ένα "κλειδωμενο" συμβόλαιο και χωρίς φόβο υπέρ χρεώσεων!

*το έχω αναφέρει ξανά! Είχα λογαριασμούς της τάξης 90-150/μηνιαίως και πλέον με 10-20/μηνιαίως απολαμβάνω περισσότερες υπηρεσίες.

Βασικά εγώ το βρίσκω πολύ απλούστερο από συμβόλαιο. Ειδικά αν έχεις smartphone και το αντίστοιχο app της Vodafone, έχεις όλες τις επιλογές μπροστά σου και μπορείς να διαλέξεις όποια θέλεις με ένα κλικ.

Το bonus της ανανέωσης το διαλέγεις μια φορά ανάλογα αν θέλεις περισσότερα data ή χρόνο ομιλίας. Μετά δεν ξαναμπλέκεις.

Τα έξτρα δωράκια στυλ, online ανανέωση ή διάφορα δώρα Χριστουγέννων,Πάσχα, καλοκαιριού κλπ άμα θες παρακολουθείς και τα τσιμπάς. Επιπλέον κόστος δεν πρόκειται να σου προκύψει αν τα χάσεις. Αντίθετα με το συμβόλαιο αν ξεφύγεις το πληρώνεις ακριβά.

Δεν έχεις καθόλου άδικο σ αυτό!

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Απο το Facebook του CU:

"Μην "χτυπιέσαι"... από τώρα! Κράτα δυνάμεις για το απόγευμα, γιατί κάτι ακούγεται για... smartphones χωρίς κλήρωση!"

Να φανταστώ οτι δεν εχει λυθεί ακομα το θεμα περί φορητότητας απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο ετσι;

Να φανταστώ οτι δεν εχει λυθεί ακομα το θεμα περί φορητότητας απο καρτοκινητο σε καρτοκινητο ετσι;

Την προηγούμενη εβδομάδα γίνονταν κανονικά...

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Σε μια γραμμη CU που εχω, την εχω μονο και μονο για να μιλαω με την κοπελα μου επιδει εκεινη δεν αλλαζει με τιποτα, με περνουν τηλεφωνο πριν λιγο απο το 2106702868, μου ειπαν οτι ηταν απο το τμημα καρτοκινητης, με ρωτησαν πανω κατω αν ειμαι ευχαριστημενος με την εταιρεια, του ειπα ετσι και ετσι, μου λεει κατι ειναι και αυτο, μετα μου λεει να σας ενημερωσω για μια προωθητικη ενεργεια, λεω πειτε μου, μου λεει να σας ενεργοποιησω με 5ευρω 1giga internet, του λεω φυσικα οχι, δε θελω, μετα μου ξαναεπιμενει να σας πρωτινω και κατι αλλο λεω αντε πειτε μου, αν θελετε μπορω να σας ενεργοποιησω με 3ευρω 1giga internet συν τα 120mb του πακετου, εκει με ψιλοεπεισε, τον ρωταω θα ειναι μονιμα το πακετο, αα οχι ειναι γι αυτον τον μηνα δε ξερω για τους επομενους, του λεω μπα οχι δε θελω τοτε. Ποσο τρωκτικα παιζει να ειναι πια??? Με το ετσι θελω να με χρεωσουν?? Ελεος πια με αυτην την εταιρεια, αρκετα λεφτα μας εφαγαν στα φοιτιτικα μας χρονια και οχι μονο. Πιο μεγαλα τρωκτικα δεν εχω ξαναδει.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σε μια γραμμη CU που εχω, την εχω μονο και μονο για να μιλαω με την κοπελα μου επιδει εκεινη δεν αλλαζει με τιποτα, με περνουν τηλεφωνο πριν λιγο απο το 2106702868, μου ειπαν οτι ηταν απο το τμημα καρτοκινητης, με ρωτησαν πανω κατω αν ειμαι ευχαριστημενος με την εταιρεια, του ειπα ετσι και ετσι, μου λεει κατι ειναι και αυτο, μετα μου λεει να σας ενημερωσω για μια προωθητικη ενεργεια, λεω πειτε μου, μου λεει να σας ενεργοποιησω με 5ευρω 1giga internet, του λεω φυσικα οχι, δε θελω, μετα μου ξαναεπιμενει να σας πρωτινω και κατι αλλο λεω αντε πειτε μου, αν θελετε μπορω να σας ενεργοποιησω με 3ευρω 1giga internet συν τα 120mb του πακετου, εκει με ψιλοεπεισε, τον ρωταω θα ειναι μονιμα το πακετο, αα οχι ειναι γι αυτον τον μηνα δε ξερω για τους επομενους, του λεω μπα οχι δε θελω τοτε. Ποσο τρωκτικα παιζει να ειναι πια??? Με το ετσι θελω να με χρεωσουν?? Ελεος πια με αυτην την εταιρεια, αρκετα λεφτα μας εφαγαν στα φοιτιτικα μας χρονια και οχι μονο. Πιο μεγαλα τρωκτικα δεν εχω ξαναδει.

Σήμερα είπες ε; Χμμμ πάλι καλά που είδα το νούμερο και δεν το απάντησα! Προ 2 ημερών μου έδωσαν στο δρόμο εώς τέτοιο νούμερο και απλα πήρα τα 250ΜΒ που δίνουν τίποτε άλλο!

δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω... από το απόγευμα "τρέχει" ένας διαγωνισμός στο facebook από το cu...

https://www.facebook.com/VodafoneCU/app_243661969144196

δωρεάν smartphone λένε... αλλά όταν κανείς διαβάσει τους όρους χρήσης τότε τα πράγματα αλλάζουν... σύμφωνα με την vodafone ο διαγωνισμός δεν είναι με κλήρωση και ο νικητής κερδίζει ένα κινητό χωρίς κλήρωση... πιο κάτω όμως στους όρους χρήσης αναφέρει ότι

"Μόλις ο αριθμός των bids για το κάθε κινητό, φτάσει στα 800 ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση υποβολής bids διάρκειας 48 ωρών. Μόλις η αντίστροφη μέτρηση λήξει, το κινητό αποδίδεται στον χρήστη που έκανε το τελευταίο εμπρόθεσμο bid, χωρίς κλήρωση.

Προκειμένου ο νικητής να διεκδικήσει και να παραλάβει το κινητό, θα πρέπει να προβεί σε μια ανανέωση χρόνου ομιλίας, ανάλογης αξίας με αυτή στην οποία έληξε η πλειοδότηση. ΠΧ αν η πλειοδότηση έληξε στα 35€, ο νικητής θα πρέπει να κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας 35€."

με λίγα λόγια, ο διαγωνισμός είναι ψιλοαπάτη καθώς το κινητό που "κερδίζεις" στο τέλος το πληρώνεις... μόνο σε εμένα φαίνεται απάτη αυτό το πράγμα;;;

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Διαδικασία αλλαγής πακέτου Καρτοκινητής προς Vodafone International

Η εταιρία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από 21/01/2014, κατά την αλλαγή πακέτου από Καρτοκινητό Vodafone ή Vodafone CU προς το καρτοκινητό Vodafone International, δε θα μεταφέρεται ο τυχόν υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας του προς μεταφορά πακέτου. Σε κάθε περίπτωση, ο συνδρομητής έχει την επιλογή να εξαντλήσει τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας του προτού προχωρήσει στη μεταφορά του πακέτου του.

Νέα εμπορική πολιτική χρήσης του δικτύου 4G για συνδρομητές συμβολαίου Vodafone

Η προσφορά για δωρεάν ενεργοποίηση της χρήσης του δικτύου Vodafone 4G για συνδρομητές συμβολαίου τερματίζεται την 20.01.2014.

Από την 21.01.2014 η ενεργοποίηση της παροχής υπηρεσιών δεδομένων στους συνδρομητές συμβολαίου Vodafone (ιδιώτες και επαγγελματίες) με χρήση του δικτύου 4G θα πραγματοποιείται ανάλογα με το οικονομικό πρόγραμμα και τις τυχόν ενεργοποιημένες υπηρεσίες/προγράμματα δεδομένων του συνδρομητή. Αναλυτικές πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/4g.

Για τους συνδρομητές Καρτοπρογράμματος και Καρτοκινητής παρατείνεται η περίοδος της προσφοράς για δωρεάν ενεργοποίηση της χρήσης του δικτύου 4G της Vodafone, μέχρι νεώτερης ενημέρωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/4g

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Για τους συνδρομητές Καρτοπρογράμματος και Καρτοκινητής παρατείνεται η περίοδος της προσφοράς για δωρεάν ενεργοποίηση της χρήσης του δικτύου 4G της Vodafone, μέχρι νεώτερης ενημέρωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/4g

Αυτα ειναι...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω... από το απόγευμα "τρέχει" ένας διαγωνισμός στο facebook από το cu...

δωρεάν smartphone λένε... αλλά όταν κανείς διαβάσει τους όρους χρήσης τότε τα πράγματα αλλάζουν... σύμφωνα με την vodafone ο διαγωνισμός δεν είναι με κλήρωση και ο νικητής κερδίζει ένα κινητό χωρίς κλήρωση... πιο κάτω όμως στους όρους χρήσης αναφέρει ότι

"Μόλις ο αριθμός των bids για το κάθε κινητό, φτάσει στα 800 ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση υποβολής bids διάρκειας 48 ωρών. Μόλις η αντίστροφη μέτρηση λήξει, το κινητό αποδίδεται στον χρήστη που έκανε το τελευταίο εμπρόθεσμο bid, χωρίς κλήρωση.

Προκειμένου ο νικητής να διεκδικήσει και να παραλάβει το κινητό, θα πρέπει να προβεί σε μια ανανέωση χρόνου ομιλίας, ανάλογης αξίας με αυτή στην οποία έληξε η πλειοδότηση. ΠΧ αν η πλειοδότηση έληξε στα 35€, ο νικητής θα πρέπει να κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας 35€."

με λίγα λόγια, ο διαγωνισμός είναι ψιλοαπάτη καθώς το κινητό που "κερδίζεις" στο τέλος το πληρώνεις... μόνο σε εμένα φαίνεται απάτη αυτό το πράγμα;;;

Εχεις δει ποτε απο την Vodafone να κανει διαγωνισμο που να μην ειναι απατεωνιστικος?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εχεις δει ποτε απο την Vodafone να κανει διαγωνισμο που να μην ειναι απατεωνιστικος?

δεν έχουν καμία σχέση όμως με αυτό...

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Το λέει δωρεάν και καλά γιατί πληρώνεις τον χρόνο ομιλίας ο οποίος σου μένει στο τέλος. Θέλει πολύ τύχη πάντως να το κερδίσεις.

Έχω ένα CU που έχει ενεργοποιημένο το just surf bonus το οποίο μου δίνει δώρο MB με κάθε ανανέωση 10€. Αν το γυρίσω στο Bonus talk to Vodafone για να ανανεώσω και να πάρω λεπτά ομιλίας προς Vodafone, μπορώ μετά να ξαναγυρίσω στο just surf bonus και αν ναι, μετά από πόσο καιρό;

Έχω ένα CU που έχει ενεργοποιημένο το just surf bonus το οποίο μου δίνει δώρο MB με κάθε ανανέωση 10€. Αν το γυρίσω στο Bonus talk to Vodafone για να ανανεώσω και να πάρω λεπτά ομιλίας προς Vodafone, μπορώ μετά να ξαναγυρίσω στο just surf bonus και αν ναι, μετά από πόσο καιρό;

Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει περιορισμός, ναι μπορείς.

Πρόσεξε όμως, αν το είχες ενεργοποιήσει από τότε που έδινε 500mb, αν το αλλάξεις και το ξαναβαλεις θα σοι δίνει 250

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Την προηγούμενη εβδομάδα γίνονταν κανονικά...

Θέλοντας να κάνω φορητότητα τον αριθμό μου από συμβόλαιο Wind σε CU, την προηγούμενη Πέμπτη επισκέφτηκα το κατάστημα Vodafone της περιοχής μου (Βασ.Όλγας - Θεσσαλονίκη) και μίλησα τηλεφωνικά και με άλλο κατάστημα στο κέντρο της πόλης (Τσιμισκή) και η απάντηση όλων των υπαλλήλων ήταν απόλυτη: φορητότητα δεν μπορούμε να κάνουμε προς CU εδώ και δύο μήνες, δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα.

Μάλιστα έχω αφήσει το τηλέφωνό μου και στα δύο καταστήματα να με καλέσουν μόλις ανοίξουν πάλι οι φορητότητες, αλλά δεν με έχει πάρει κάποιος ακόμα.

Θα περιμένω μέχρι την Πέμπτη, αλλιώς θα αναγκαστώ να μετατρέψω απλά τη σύνδεσή μου στη Wind σε F2G.

Και μία ερώτηση (απλά για να συγκρίνω): Θα ήθελα όποιος έχει μετατρέψει τον τελευταίο καιρό τη σύνδεσή του (Vodafone) σε καρτοκινητό στη Vodafone (είτε Καρτοκινητό Vodafone είτε CU), να μου πει πόσο καιρό πήρε η διαδικασία της μετατροπής από τη στιγμή της αίτησης έως τη στιγμή της ενεργοποίησης της κάρτας και αντίστοιχα απενεργοποίησης της σύνδεσης.

Ευχαριστώ.

Edited by digitalex
Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5, Apple iPhone 4, Apple iPhone 3GS, Samsung Galaxy S, Apple iPhone 3GS, Nokia 5530, Sony Ericsson G900, O2 XDA Ignito, HTC P3300, Nokia E51, Nokia N70, Nokia 6131, Sony Ericsson W800i, Samsung SGH-D500, Qtek 8020, Nokia 6230i, Samsung SGH-E700, Sony Ericsson T630, Nokia 7210, Nokia 8210, Panasonic GD90, Ericsson GF 768, Ericsson GA 628

Στο cu φοιτητικό για να μάθω το υπόλοιπο σε λεπτά , mb κτλ , που στέλνω μήνυμα? Το μόνο που βρήκα είναι να μου λέει το πόσα ευρώ έχω στο λογαριασμό μου. Δεν υπάρχει κάτι σαν το ΥΠ στο 1314 της cosmote?

Θέλοντας να κάνω φορητότητα τον αριθμό μου από συμβόλαιο Wind σε CU, την προηγούμενη Πέμπτη επισκέφτηκα το κατάστημα Vodafone της περιοχής μου (Βασ.Όλγας - Θεσσαλονίκη) και μίλησα τηλεφωνικά και με άλλο κατάστημα στο κέντρο της πόλης (Τσιμισκή) και η απάντηση όλων των υπαλλήλων ήταν απόλυτη: φορητότητα δεν μπορούμε να κάνουμε προς CU εδώ και δύο μήνες, δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα.

Μάλιστα έχω αφήσει το τηλέφωνό μου και στα δύο καταστήματα να με καλέσουν μόλις ανοίξουν πάλι οι φορητότητες, αλλά δεν με έχει πάρει κάποιος ακόμα.

Θα περιμένω μέχρι την Πέμπτη, αλλιώς θα αναγκαστώ να μετατρέψω απλά τη σύνδεσή μου στη Wind σε F2G.

Και μία ερώτηση (απλά για να συγκρίνω): Θα ήθελα όποιος έχει μετατρέψει τον τελευταίο καιρό τη σύνδεσή του (Vodafone) σε καρτοκινητό στη Vodafone (είτε Καρτοκινητό Vodafone είτε CU), να μου πει πόσο καιρό πήρε η διαδικασία της μετατροπής από τη στιγμή της αίτησης έως τη στιγμή της ενεργοποίησης της κάρτας και αντίστοιχα απενεργοποίησης της σύνδεσης.

Ευχαριστώ.

Σωστά σου είπαν ουδέποτε ξεκίνησαν ξανά οι φορητότητες. Δυστυχώς ενώ η wind της άρχισε κανονικά η voda έκλεισε 1,5 μήνα τώρα που δε δέχεται και απορώ που θα φτάσει πια...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Σωστά σου είπαν ουδέποτε ξεκίνησαν ξανά οι φορητότητες. Δυστυχώς ενώ η wind της άρχισε κανονικά η voda έκλεισε 1,5 μήνα τώρα που δε δέχεται και απορώ που θα φτάσει πια...

Γνωστός μου είχε εταιρικό vodafone. Έκανε αίτηση φορητότητας σε cosmote, έγινε κανονικά και ξαναέκανε αμέσως φορητότητα στην vodafone για να μπει σε άλλο πακέτο και έγινε άμεσα.

Γνωστός μου είχε εταιρικό vodafone. Έκανε αίτηση φορητότητας σε cosmote, έγινε κανονικά και ξαναέκανε αμέσως φορητότητα στην vodafone για να μπει σε άλλο πακέτο και έγινε άμεσα.

Μήπως η δεύτερη φορητότητα αφορούσε σύνδεση και όχι καρτοκινητό?

Γιατί νομίζω ότι σε σύνδεση γίνεται κανονικά.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5, Apple iPhone 4, Apple iPhone 3GS, Samsung Galaxy S, Apple iPhone 3GS, Nokia 5530, Sony Ericsson G900, O2 XDA Ignito, HTC P3300, Nokia E51, Nokia N70, Nokia 6131, Sony Ericsson W800i, Samsung SGH-D500, Qtek 8020, Nokia 6230i, Samsung SGH-E700, Sony Ericsson T630, Nokia 7210, Nokia 8210, Panasonic GD90, Ericsson GF 768, Ericsson GA 628

Στο cu φοιτητικό για να μάθω το υπόλοιπο σε λεπτά , mb κτλ , που στέλνω μήνυμα? Το μόνο που βρήκα είναι να μου λέει το πόσα ευρώ έχω στο λογαριασμό μου. Δεν υπάρχει κάτι σαν το ΥΠ στο 1314 της cosmote?

Ασχολίαστο το ΥΠ της κοσμοτε. Λοιπον αν καλέσεις το 1252 και πατίσεις το 1 σου λεει και το υπολοιπο σου σε χρηματα και σε ομιλια ,σμς, μεγκαμπίτ. επισης εαν εχεις my account ,στο κινητο μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη της βονταφον να τα βλεπεις ολα αναλυτικα . επισης στο 1286 με κενο μηνυμα μαθαινεις υπολοιπομενα μεγκαμπαιτ και σμς!:rolleyes:

Μάλιστα , άρα στην ουσία δεν υπάρχει υπηρεσία ενημέρωσης μέσω sms για όλα. Δυστυχώς για symbian δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή της vodafone.

Γιατί ασχολίαστο το Υπ της cosmote? Ποτέ δεν είχα πρόβλημα και το χρησιμοποιούσα συχνά.

Ευχαριστώ.

σας το ειχα πει και 5-6 σελιδες πισω οτι φορητοτητες θα ξανα-περασουν παλι στις 27/01 και μονο εκεινη την ημερα. Προφανως πεφτεις σε μη ενημερωμενους υπαλληλους.

Σε ο,τι αφορα την δευτερη ερωτηση η διαδικασια/μετατροπη παιρνει 30 ημερολογιακες ημερες απο τη στιγμη που θα κανεις το αιτημα σε καταστημα.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Την ημερα ληξης του πακετου οτι αναενωνεις μεταφέρεται/προστίθεται ,ειτε ομιλια ειτε ιντερνετ

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked