Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στις 10/12 κιολας ειχα παει κοιτα εδω κατω αυτο που ειχα γραψει .. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=913&page=839

Μιλαω για μετά τις 12/12 οπου στάλθηκε και επίσημη ενημέρωση απο την εταιρεία στα καταστήματα να μη δέχονται νεες φορητοτητες απλα να κρατάνε τα στοιχεία επικοινωνιας με σκοπό να επικοινωνήσουν όταν επιλυθεί το θέμα για να περαστεί τοτε η φορητοτητα. Αλλα όπως φάνηκε απο εδώ και πολλοι που περίμεναν ήδη τους τις ακύρωσαν.

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ακόμη κι αν υπήρξε κάποιο μυστήριο τεχνικό πρόβλημα ανωτέρας βίας που δεν μας το λένε, σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 10 του κανονισμού φορητότητας οφείλουν να ενημερώσουν τον συνδρομητή εντός μιας ημέρας για το πρόβλημα και όχι να προχωρήσουν σε ακύρωση. Είναι απαράδεκτοι.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Γεια σε όλους.

Ένας φίλος είχε πάρει καινούργια σιμ και είχε πει να του βάλουν 30 ευρώ και μετά διαπίστωσε ότι είχε 22 ευρώ και 80 λεπτά υπόλοιπο.Αυτό σε τι οφείλεται?Ξέρει κανείς ?

GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel"

Γεια σε όλους.

Ένας φίλος είχε πάρει καινούργια σιμ και είχε πει να του βάλουν 30 ευρώ και μετά διαπίστωσε ότι είχε 22 ευρώ και 80 λεπτά υπόλοιπο.Αυτό σε τι οφείλεται?Ξέρει κανείς ?

Κρατήσεις από φόρο κινητής τηλεφωνίας

Στα 30€ ο φόρος είναι 3,21€, οπότε λείπουν άλλα 3,99€.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Γεια σε όλους.

Ή του ενεργοποίησαν κάποιο πακέτο ομιλίας ή έκανε κάποια κλήση και χρεώθηκε!! Ας τηλεφωνήσει στην εξυπηρέτησε για να μάθει!

Έκανα της γυναίκας μου cu αφού το έχω και εγώ από το καλοκαίρι δίχως προβλήματα.

Το θέμα όμως είναι ότι της έβαλα 15 ευρώ κάρτα (είχε μέσα και 2) αν δεν κάνω από και της έσπασα σε 2 πακέτα. 7 ευρώ για 500+200 και 5 ευρώ για 130 μνμ προς όλους. Με μπόνους τα 250 mb. Έτσι της είχε μείνει υπόλοιπο στη κάρτα περίπου 4 ευρώ. Όμως εχτές και δηλαδή περίπου μετά 20 ημέρες τα 4 ευρώ που είχε μέσα τελείωσαν. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν μήπως είχε στείλει τίποτα mms αλλά δεν έχει στείλει κάτι. Από που αλλού μπορεί να καταναλωθηκαν τα 4 ευρώ μιας και από τα πακέτα έχει πολύ υπόλοιπο ακόμα σε όλα. Και ομιλία και SMS και ίντερνετ.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Έκανα της γυναίκας μου cu αφού το έχω και εγώ από το καλοκαίρι δίχως προβλήματα.

Το θέμα όμως είναι ότι της έβαλα 15 ευρώ κάρτα (είχε μέσα και 2) αν δεν κάνω από και της έσπασα σε 2 πακέτα. 7 ευρώ για 500+200 και 5 ευρώ για 130 μνμ προς όλους. Με μπόνους τα 250 mb. Έτσι της είχε μείνει υπόλοιπο στη κάρτα περίπου 4 ευρώ. Όμως εχτές και δηλαδή περίπου μετά 20 ημέρες τα 4 ευρώ που είχε μέσα τελείωσαν. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν μήπως είχε στείλει τίποτα mms αλλά δεν έχει στείλει κάτι. Από που αλλού μπορεί να καταναλωθηκαν τα 4 ευρώ μιας και από τα πακέτα έχει πολύ υπόλοιπο ακόμα σε όλα. Και ομιλία και SMS και ίντερνετ.

Από κλήσεις σε τηλεφωνητή ( μόνιμο πρόβλημα σε Iphone ) από τηλέφωνα σε εξωτερικό , από κλήσεις σε 90 ή πενταψήφιο , ή από μηνύματα σε πενταψήφιο .Το υπόλοιπο της ήταν 3,39

Από κλήσεις σε τηλεφωνητή ( μόνιμο πρόβλημα σε Iphone ) από τηλέφωνα σε εξωτερικό , από κλήσεις σε 90 ή πενταψήφιο , ή από μηνύματα σε πενταψήφιο .Το υπόλοιπο της ήταν 3,39

Θα την ρωτήσω γιατί και με ένα μωρό στην αγκαλιά ούτε που ασχολείται με αυτά. Ευτυχώς που είναι κάρτα και χασαμε μόνο 3 ευρώ.

''Ipad mini 2''

Παιδια, θελω να κανω φορητότητα απο what's up σε καρτο πρόγραμμα Vodafone και μου ειπαν οτι για την ωρα δε μπορώ να το κανω γιατι υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα. Ξερουμε τίποτα πανω σε αυτό το θεμα, ποτε θα λυθεί κτλπ?

Παιδια, θελω να κανω φορητότητα απο what's up σε καρτο πρόγραμμα Vodafone και μου ειπαν οτι για την ωρα δε μπορώ να το κανω γιατι υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα. Ξερουμε τίποτα πανω σε αυτό το θεμα, ποτε θα λυθεί κτλπ?

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ούτε η wind ούτε η vodafone από τις αρχές Δεκέμβρη κάνουν φορητότητες σε καρτοκινητά και καρτοπρογραμματα και άγνωστο το πότε θα ξανα αρχίσουν

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όταν στα φοιτητικά η Vodafone λέει υπόλοιπο 1000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, εννοεί και σταθερά ή μόνο δίκτυα κινητής;

Και σταθερά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μλκιες.

Να τους απειλήσεις με καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Υποχρεούνται να δεχτούν κάθε φορητότητα και να γίνει σε 3 ημέρες. Εμένα δηλαδή πως μου την έκαναν προχθές ενώ η αίτηση είχε γίνει τώρα πριν 3 ημέρες?

(Φυσικά αν δεις μερικές σελίδες πιο πίσω με ταλαιπωρούν εδώ και 1,5 μήνα και μου ακύρωσαν 2 αιτήσεις χωρίς να με ειδοποιήσουν. Πήρα τηλέφωνο γύρω στις 10 φορές και μου έλεγαν πάντα ότι θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος μαζί μου. Το ποτήρι ξεχύλησε, έγινα γραφικός και απείλησα με καταγγελία και τους έλεγα και για ποια ακριβώς άρθρα του κανονισμού, μου είπαν κλασσικά ότι θα με πάρει ο υπεύθυνος και τους είπα όχι, συνδέστε με τώρα. Μετά από τόση πίεση μου την έκαναν κανονικά εντός των 3 ημερών.)

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Καλημερα παιδια

Σε ποιο τηλ θα μπορουσα να παρω να ρωτησω γιατι δεν εμφανιζετε ο αριθμος μου cu στην εφαρμογη myaccount ;

Καλημερα παιδια

Σε ποιο τηλ θα μπορουσα να παρω να ρωτησω γιατι δεν εμφανιζετε ο αριθμος μου cu στην εφαρμογη myaccount ;

Στο 13838 εξηπηρέτηση πελατών. Αλλά από όσο ξέρω εμφανίζεται το username.

Καλησπέρα! Αν πάω σε ένα κατάστημα Voodafone για να μου κόψουν την κάρτα sim ώστε να γίνει micro sim υπάρχει κάποια χρέωση; Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να έχω μια κανονική sim και μία micro στο ίδιο νούμερο; Αν ναι πόσο κοστίζει αυτό; Ευχαριστώ! :)

Καλησπέρα! Αν πάω σε ένα κατάστημα Voodafone για να μου κόψουν την κάρτα sim ώστε να γίνει micro sim υπάρχει κάποια χρέωση; Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να έχω μια κανονική sim και μία micro στο ίδιο νούμερο; Αν ναι πόσο κοστίζει αυτό; Ευχαριστώ! :)

το κόψιμο όχι, με 5€ σου δίνουν micro sim

υπάρχει η δυνατότητα να έχεις δυο κάρτες με το ίδιο νούμερο (υπάρχει κόστος)

Στο 13838 εξηπηρέτηση πελατών. Αλλά από όσο ξέρω εμφανίζεται το username.

Συγνωμη ρε φιλε αλλα που κολλαει ο παραπανω αριθμος της cosmote που μου εδωσες;

Ξερει καποιος να με βοηθησει;

Συγνωμη ρε φιλε αλλα που κολλαει ο παραπανω αριθμος της cosmote που μου εδωσες;

Ξερει καποιος να με βοηθησει;

μάλλον 13830 ήθελε να γράψει

Όταν είχα σύνδεση (VODAFONE) είχα 2 κάρτες σιμ με έναν αριθμό και αν θυμάμαι καλά χρεωνόμουν 2.5 ευρώ το μηνά.

Τώρα με VODAFONE CU χρειάστηκα την παραπάνω υπηρεσία και δυσκολεύτηκα να βρω τις δύο κάρτες sim (ήταν σε έλλειψη), μία κανονική και μία microsim, τα Χριστούγεννα. Τελικά βρήκα 2 κανονικές σε ένα κατάστημα, και σε άλλο μου έκοψαν τη μία και είμαι μια χαρά. Κόστισαν 5 ευρώ οι δύο κάρτες και 10 ευρώ η υπηρεσία VODAFONE DOUBLE.

Όταν είχα σύνδεση (VODAFONE) είχα 2 κάρτες σιμ με έναν αριθμό και αν θυμάμαι καλά χρεωνόμουν 2.5 ευρώ το μηνά.

Τώρα με VODAFONE CU χρειάστηκα την παραπάνω υπηρεσία και δυσκολεύτηκα να βρω τις δύο κάρτες sim (ήταν σε έλλειψη), μία κανονική και μία microsim, τα Χριστούγεννα. Τελικά βρήκα 2 κανονικές σε ένα κατάστημα, και σε άλλο μου έκοψαν τη μία και είμαι μια χαρά. Κόστισαν 5 ευρώ οι δύο κάρτες και 10 ευρώ η υπηρεσία VODAFONE DOUBLE.

Πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone τελικά και με είπανε ότι δεν κόβουν sim και να πάω σε Γερμανό. Ο Γερμανός όμως συνεργάζεται με Cosmote, θα δεχτεί να κόψει sim της Vodafone; Επίσης ρώτησα αν μπορώ να έχω 2 κάρτες (μία κανονική και μία micro) σε έναν αριθμό και με είπαν όχι.

Πριν 20 ημέρες έκοψαν σε μαγαζί της Vodafone κανονικά τη σιμ της γυναίκας μου. Μάλιστα εγώ πήγαινα για καινούργια αλλά αυτός την έκοψε χωρίς χρέωση.

''Ipad mini 2''

Πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone τελικά και με είπανε ότι δεν κόβουν sim και να πάω σε Γερμανό. Ο Γερμανός όμως συνεργάζεται με Cosmote, θα δεχτεί να κόψει sim της Vodafone; Επίσης ρώτησα αν μπορώ να έχω 2 κάρτες (μία κανονική και μία micro) σε έναν αριθμό και με είπαν όχι.

Καλημέρα. Είναι που θα τους πετύχεις.

Πάντως σίγουρα στο λέω ότι μπορείς να έχεις δύο sim με έναν αριθμό στην vodafone.

Έχω τώρα vodafone double ( σε CU) ενεργοποιημένο την παραμονή Χριστουγέννων. Επαναλαμβάνω ότι ήταν σε έλλειψη οι καρτούλες αλλά βρήκα δύο κανονικές και έκοψα την μία. Το παράδοξο ήταν, επειδή είχα ρωτήσει σε πάνω απο 15 καταστήματα, τα μισά μου έλεγαν ότι είχε καταργηθεί η υπηρεσία και τα υπόλοιπα ότι απλά δεν έχουν τις δίδυμες καρτούλες.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked