nexus82 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ωραία τα 500 mb με πέντε ευρώ τα ξαναεδωσε, με τα λεπτά όμως προς όλους έστω και με χρέωση σε σχεση με τους αλλους παροχους τα έκοψε. Καιρος να βαλω κ μια καρτα στο κοσμοτε που δινει 300" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 με τα λεπτά όμως προς όλους έστω και με χρέωση σε σχεση με τους αλλους παροχους τα έκοψε. Ποια εννοείς; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ωραία τα 500 mb με πέντε ευρώ τα ξαναεδωσε, με τα λεπτά όμως προς όλους έστω και με χρέωση σε σχεση με τους αλλους παροχους τα έκοψε. Καιρος να βαλω κ μια καρτα στο κοσμοτε που δινει 300" Δεν εχει κοψει τιποτα η προσφορα 300 λεπτα προς ολους με ανανεωση 10 ευρω ισχυει κανονικα στο νεο καρτοκινητο... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Με ειχε ερθει παλιοτερα ενα sms με ενα λινκ απο τη vodafone απο οπου μπορω να βλεπω δωρεαν novssports απο το κινητο μεσω 3g χωρις να τρωει ΜΒ μεχρι 7/2 αλλα καταλαθως το εσβησα. Το εχει καποιος το λινκ μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 ΠAPE ΘEΣH KI AΠOΛAYΣE KAΘE AΓΩNA ΣTO NOVASPORTS KAI MONO ΣTO http://pos.vodafone.gr/vfpromo/nova H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 07/02 Αυτό εννοείς φαντάζομαι. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Εκανα εγγραφη στο myaccount ενα καρτοκινητο vodafone και: 1) Πως γινεται να ενεργοποιω πακετα εαν θελω μεσω Ιντερνετ; 2) Εκει που λεει χρηση και αναφερει τα λεπτα προς ολους (bonus2all) αναφερει πως "Η παραπάνω πληροφορία ανανεώθηκε στα συστήματα της Vodafone στις: 11/01/2013" ειναι φυσιολογικο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Εκανα εγγραφη στο myaccount ενα καρτοκινητο vodafone και: 1) Πως γινεται να ενεργοποιω πακετα εαν θελω μεσω Ιντερνετ; 2) Εκει που λεει χρηση και αναφερει τα λεπτα προς ολους (bonus2all) αναφερει πως "Η παραπάνω πληροφορία ανανεώθηκε στα συστήματα της Vodafone στις: 11/01/2013" ειναι φυσιολογικο; 1) Μόνο στο cu γίνεται μέσω internet , Για το καρτοκινητό μόνο μέσω του myvodafone APP σε iphone ή Android 2) Είναι φυσιολογικό , και είναι η τελυταία ημέρα που έκανες ανανέωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Καρτοκινητο, δηλαδη να το αλλαξω απο cu που εχω. Η χρηση που κανω τωρα ειναι internet και ομιλια προς αλλα δικτυα. Στην καρτ/τη δινει 500MB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Καρτοκινητο, δηλαδη να το αλλαξω απο cu που εχω. Η χρηση που κανω τωρα ειναι internet και ομιλια προς αλλα δικτυα. Στην καρτ/τη δινει 500MB? Αν το γυρισεις σε νεο καρτοκινητο .. θα μπορεις να μιλας σε 2 αριθμους βονταφον δωρεαν με χρεωση 0,01 λεπτο το λεπτο (τους αριθμους τους οριζεις πανευκολα μεσω του 1286 δωρεαν) θα παιρνεις 300 λεπτα ομιλιας προς ολα τα δικτυα ΔΕΝ δινει δωρεαν ιντερνετ απλα εχεις την επιλογη να αγορασεις πακετο ιντερνετ 120ΜΒ με 3 ευρω και 500 με 5. επισης μπορεις να αγορασεις εξτρα πακετα μηνυματων προς βονταφον μονο η προς ολους. ολα απο το 1286 . Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Γεια σας,ξερει κανεις αν με υπολοιπο 1 λεπτο μπλοκαρει η καρτα;Θελω να παρω ενα πακετο και εχω 5.01,ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Οχι δεν μπλοκάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 2.5 giga το μήνα δηλαδή (στην πραγματικότητα παραπάνω) εντελώς δωρεάν για 2 μήνες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την πληροφορία φίλε. Και ευχαριστούμε και τη vodafone. Τι apn βάζουμε άραγε;;; Και εμένα μου έχει έρθει σε νέο καρτοκινητό που είχα παροπλισμένο. λέω τώρα να το βάλω στο σμαρτφόνι μου και να κάνω και μια 10ευρη ανανέωση για τα 300' προς όλους. αναρωτιέμαι όμως αν πλέον περνάει το voip - παλιά που είχα δοκιμάσει το έκοβε. το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 το παραπάνω αφορά το sms που έλαβα "ΔΩPO MONO ΓIA ΣENA AΠO TH VODAFONE! AΠO ΣHMEPA KAI ΓIA 2 MHNEΣ EXEIΣ AYTOMATA, ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTO MOBILE INTERNET ΣTO KINHTO ΣOY. ΣEPΦAPE ΞEΓNOIAΣTA!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Και εμένα μου έχει έρθει σε νέο καρτοκινητό που είχα παροπλισμένο. λέω τώρα να το βάλω στο σμαρτφόνι μου και να κάνω και μια 10ευρη ανανέωση για τα 300' προς όλους. αναρωτιέμαι όμως αν πλέον περνάει το voip - παλιά που είχα δοκιμάσει το έκοβε. το έχει δοκιμάσει κανείς? ζητάς απ την εξυπηρέτηση της vodafone στο viber, whatsapp (6948013830) ή skype να ρυθμίσουν τη σύνδεσή σου να περνάει το voip. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 ζητάς απ την εξυπηρέτηση της vodafone στο viber, whatsapp (6948013830) ή skype να ρυθμίσουν τη σύνδεσή σου να περνάει το voip. Στο cu το εχω κανει μεσο viber και μου το ρυθμισαν, για νεο καρτοκινητο στο κανουν να σου ενεργοποιησουν το voip? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 ζητάς απ την εξυπηρέτηση της vodafone στο viber, whatsapp (6948013830) ή skype να ρυθμίσουν τη σύνδεσή σου να περνάει το voip. Tnx! Δεν το ήξερα αυτό για μέσω viber! Το νούμερο ισχύει και για κανονική κλήση από cu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Στο cu το εχω κανει μεσο viber και μου το ρυθμισαν, για νεο καρτοκινητο στο κανουν να σου ενεργοποιησουν το voip? γιατι οχι . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 γιατι οχι . Πριν λιγο δοκιμασα με το συγκεκριμενο νουμερο ενω λεει delevired δεν παραδιδονται, θελει ενεργοποιηση ε? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Πριν λιγο δοκιμασα με το συγκεκριμενο νουμερο ενω λεει delevired δεν παραδιδονται, θελει ενεργοποιηση ε? απλά περίμενε μέχρι να τους παραδοθουν, αύριο δηλαδή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 απλά περίμενε μέχρι να τους παραδοθουν, αύριο δηλαδή Σε αλλο αριθμο φιλου μου εστειλα που εχει viber και ενω λεει οτι παραδοθηκε σε αυτον δεν πηγε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 το παραπάνω αφορά το sms που έλαβα "ΔΩPO MONO ΓIA ΣENA AΠO TH VODAFONE! AΠO ΣHMEPA KAI ΓIA 2 MHNEΣ EXEIΣ AYTOMATA, ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTO MOBILE INTERNET ΣTO KINHTO ΣOY. ΣEPΦAPE ΞEΓNOIAΣTA!" απεριόριστο mobile internet ΔΕΝ υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Πού πρέπει να πάρω για να αλλάξω το cu και να το κάνω καρτοκινητό vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Στο 1266.:) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Thanks, παίρνω κατευθείαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Είχα πάρει τηλέφωνο το 1397 να ρωτήσω εαν ειναι ενεργοποιημένο το voip και μου είπε οτι ήτανε ενεργοποιημένο και εχω καρτοκινητό cu.Και μου είπε οτι τωρα πια ενεργοποιείται σε όλα τa καρτοκινητa αυτόματα και έχει 2μήνες που έχει εφαρμοστεί. οχι όπως πάλιa ! Που έπρεπε να έχεις mobile broadband με τa 40ευρώ και πάνω !. Επίσης ρωτήσa για απλή κλήση ενδεικτικά μέσω skype μου είπανε 3mb / λεπτο ομιλίας και 15mb /λεπτο ομιλίας για κλήσεις βίντεο. το έχει δοκιμάσει κανένας ; επίσης μπορούμε και με δίκτυο gsm να κάνουμε απλές κλήσεις μέσω skype ; ξερω οτι γίνεται αλλα δεν ξερω κατά ποσο η επικοινωνία ειναι καθαρή ;. Edited February 6, 2013 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts