KostasSTi Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει αν ενεργοποιήσω την καινούρια προσφορά με τα 500 Mb τον επόμενο μήνα θα ισχύει ή θα μου δίνει 200 ΜΒ με 7€. Επιπλέον τα 5€ ή 7€ αντίστοιχα θα τα "τραβάει" αυτόματα από την κάρτα κάθε μήνα ή εάν θέλω κάποιον μήνα να μην έχω internet να μπορώ να επιλέγω όποτε θέλω τα 5€ ή 7€; Αυτή την απορία την έχω κι εγώ... Τραβάει μόνο του κάθε μήνα το ποσό η του το δίνω εγώ? Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε πως το ποσό των 5 ευρώ αφαιρείται αυτόματα κάθε μήνα, όχι κατ'επιλογή. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δε γίνεται ανανέωση μέχρι να είναι διαθέσιμο το παραπάνω υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε πως το ποσό των 5 ευρώ αφαιρείται αυτόματα κάθε μήνα, όχι κατ'επιλογή. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δε γίνεται ανανέωση μέχρι να είναι διαθέσιμο το παραπάνω υπόλοιπο. Nαι αλλα μετα τις 31 που θα εχει τελειωσει η προσφορα θα τραβηξει 7 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) To Ποσό των 3 ευρώ τραβιέται αυτόματα μέχρι να διαγραφείς Το ποσό των 5 ή 7 δεν τραβιέται αυτόματα. Edited March 17, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastamis Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται μεταφορά χρημάτων από ένα καρτοκινητό σε ένα άλλο και πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται μεταφορά χρημάτων από ένα καρτοκινητό σε ένα άλλο και πώς; Καλεσε 1331 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Κάλεσε 1330 επιλογή 2. άπαιτήσεις α) Να έχεις κάνει έστω και μία ανανέωση στο κινητό που θα μεταφέρεις χρόνο ( να μην έιναι μόνο με αρχικό χρόνο ) β) Να μην έχει γίνει επέκταση υπολοίπου σε κανένα από τα δύο κινητά ή να έχει μπεί κάρτα μετά την επέκταση . Μπορείς να μεταφέρεις μέχρι 30 ευρώ την ημέρα από ένα κινητό σε ένα άλλο με ελάχιστο 5 ευρώ. Το κάθε κινητό μπορεί να δεχθεί 60 ευρώ την ημέρα Επίσης ,μέγιστη μεταφορά 150 τον μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Με sms γράφεις το ποσό, τη λέξη "στο" και τον αριθμό του κινητού στο οποίο μεταφέρεις τα χρήματα, π.χ. "5 ΣΤΟ 6941234567" και το στέλνεις στο 1331. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Γεια σας Σκεφτομαι να αγορασω CU μονο κ μονο για την προσφορα των 500mb με 5 euro για το Ipad μου. Το θεμα ειναι οτι θελω να μου φτασει ως το Πασχα... Το ερωτημα λοιπον ειναι αμα αγορασω την καρτα 30 Μαρτιου κ ενεργοποιησω την υπηρεσια,θα εχω Internet μεχρι τις 30Απριλιου ή μεχρι τις 31Μαρτιου (που αναφερετε ως ημερομηνια ληξης της προσφορας) ?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Μεχρι 30 Απριλιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Τhanks kotsianis7 Aν δεν γινομαι κουραστικος ξερετε κ τι βαζω στις ρυθμισεις για username,pass,apn κτλ?? (Θα τσιμπησω μαλλον κ μια whats up που εχει αντιστοιχη προσφορα κ οποια απο τις 2 εχει καλυτερο σημα στο χωριο μου το Πασχα αυτη θα κρατησω) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 apn: internet.vodafone.gr username: user password: pass Αν και οι 2 έχουν σήμα 3g, θα σου πρότεινα να βάλεις Vf. Ό,τι ρύθμιση και να βάλεις στο apn, θα έχεις χρέωση 1 ευρώ/ημέρα χρήσης, όταν ξεπεράσεις τον όγκο του προγράμματος. Στην Κοσμοτέ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άσε που με την Κοσμοτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις ταχύτητες στο 3g...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 apn: internet.vodafone.gr username: user password: pass Αν και οι 2 έχουν σήμα 3g, θα σου πρότεινα να βάλεις Vf. Ό,τι ρύθμιση και να βάλεις στο apn, θα έχεις χρέωση 1 ευρώ/ημέρα χρήσης, όταν ξεπεράσεις τον όγκο του προγράμματος. Στην Κοσμοτέ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άσε που με την Κοσμοτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις ταχύτητες στο 3g...:lol: Για καρτοκινητα το apn ειναι webkarta.vodafone.gr Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Για καρτοκινητα το apn ειναι webkarta.vodafone.gr Όλα τα apn παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Ευχαριστω παιδια kotsianis7 αυτο με την χρέωση 1 ευρώ/ημέρα χρήσης δεν το πιασα....Εχει κ τετοια προσφορα η vf?? Mε το apn με μπερδεψατε τουλαχιστον το username: user password: pass ειναι σωστα?? (καλα νομιζω δεν ειναι κ τπτ με διαφορες δοκιμες θα βρω κ εγω την ακρη) Βασικα εκει που θα παω το Πασχα δεν εχει 3g καμια εταιρεια οποτε θα πειραματιστω ποια εχει πιο γρηγορη 2g ταχυτητα (ελπιζω τουλαχιστον να φτανω σε επιπεδα Isdn) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Ευχαριστω παιδια kotsianis7 αυτο με την χρέωση 1 ευρώ/ημέρα χρήσης δεν το πιασα....Εχει κ τετοια προσφορα η vf?? Mε το apn με μπερδεψατε τουλαχιστον το username: user password: pass ειναι σωστα?? (καλα νομιζω δεν ειναι κ τπτ με διαφορες δοκιμες θα βρω κ εγω την ακρη) Βασικα εκει που θα παω το Πασχα δεν εχει 3g καμια εταιρεια οποτε θα πειραματιστω ποια εχει πιο γρηγορη 2g ταχυτητα (ελπιζω τουλαχιστον να φτανω σε επιπεδα Isdn) Αν τελειώσεις τα 500 mb δε θα έχεις χρέωση ανά mb, όπως στην Κοσμοτέ, αλλά 1 ευρώ/ημέρα χρήσης, όσο κι αν χρησιμοποιείς το Ίντερνετ. Για apn, βάλε όποιο απ'τα 2 θες. Γενικά, όλα τα apn λειτουργούν. Όσο για την ταχύτητα, εύκολο. Vodafone, ακόμη και στο 2g :p Βασικά, αν δεν έχει καμία 3g, δες μήπως κάποια απ'τις 2 έχει Edge. ;) Για ποιο χωριό μιλάμε, αν επιτρέπεται; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Αν τελειώσεις τα 500 mb δε θα έχεις χρέωση ανά mb, όπως στην Κοσμοτέ, αλλά 1 ευρώ/ημέρα χρήσης, όσο κι αν χρησιμοποιείς το Ίντερνετ. Για apn, βάλε όποιο απ'τα 2 θες. Γενικά, όλα τα apn λειτουργούν. Όσο για την ταχύτητα, εύκολο. Vodafone, ακόμη και στο 2g :p Βασικά, αν δεν έχει καμία 3g, δες μήπως κάποια απ'τις 2 έχει Edge. ;) Για ποιο χωριό μιλάμε, αν επιτρέπεται; :) Κ ποσα mb την ημερα μπορω να καταναλωνω??Για να εχω το 1ευρώ/ημέρα χρήσης πρεπει να γινει καποια ενεργοποιηση υπηρεσιας ή οχι?? Το Πασχα θα βρισκομαι στην Ανδρο (στο βορειοτερο σημειο της) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε πως το ποσό των 5 ευρώ αφαιρείται αυτόματα κάθε μήνα, όχι κατ'επιλογή. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δε γίνεται ανανέωση μέχρι να είναι διαθέσιμο το παραπάνω υπόλοιπο. δηλαδή για πόσο καιρό ισχύει η προσφορά 5€ 500mb ?. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν δεν γίνει ανανέωση ένα μήνα τότε τον επόμενο μήνα θα τραβήξει 10€ για 500mb ή χάνεται η προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Όλα τα apn παίζουν. στο vodafone 845 με cu με την προσφορά με τα 100ΜΒ μπονους που έχω, δεν εμπαινε με το internet.κλπ. Με το webkarta.vodafone.gr μπήκε μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Με sms γράφεις το ποσό, τη λέξη "στο" και τον αριθμό του κινητού στο οποίο μεταφέρεις τα χρήματα, π.χ. "5 ΣΤΟ 6941234567" και το στέλνεις στο 1331. Ερωτήσεις: 1. Με αυτή την sms υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων ανάμεσα σε καρτοκινητά cosmote, μπορείς να στείλεις χρόνο και σε άτομα που δεν γνωρίζεις; 2. Ο κάτοχος του whatsup / cosmokarta στο οποίο θα μεταφερθεί ο χρόνος λαμβάνει με sms ειδοποίηση ότι "του μεταφέρθηκε το Χ ποσό από άλλον αριθμό" ή απλά θα το διαπιστώσει ελέγχοντας το υπόλοιπό του και βλέποντας ότι έχει αυξηθεί κατά 5 ευρώ π.χ. Υπάρχει δηλαδή κάποια ειδοποίηση ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η μεταφορά ή τα πάντα γίνονται αυτόματα και απλά αυξάνει το υπόλοιπο του καρτοκινητού του ατόμου στον οποίο στέλνεις χρήματα; 3. Ο αποδέκτης του χρόνου μπορεί να γνωρίζει ΠΟΙΟΣ του μεταβίβασε χρόνο ή όχι; Μπορείς δηλαδή να το χρησιμοποιήσεις για να δώσεις χρόνο σε κάποιον ΑΝΩΝΥΜΑ; ευχαριστώ και σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) http://cartamobile.forumotion.com/t175-topic#241 το κακό είναι ότι δεν αφορούνέ όλες τις σελίδες αλλά μόνο για chat . Όσοι δεν έχουνε συσκευή android είναι μια χαρά σε μερικούς που έχουνε παλιά συσκευή δεν υπάρχει chat για το facebook επίσης. Για όλα τα νοκια δεν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή ούτε για το μσν. Επίσης για τις συσκευές τις σονυ ερικσον τις w υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε την εφαρμογή ;. Edited March 19, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Διόρθωση-προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) To κακό είναι ότι τελικά δεν μεταφέρονται στην επόμενη εβδομάδα τα ΜΒ Ερωτήσεις: 1. Με αυτή την sms υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων ανάμεσα σε καρτοκινητά cosmote, μπορείς να στείλεις χρόνο και σε άτομα που δεν γνωρίζεις; ... ευχαριστώ και σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις για υπηρεσία της Vodafone αναφερόμαστε Edited March 21, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Χτες στις 6:33 μου ήρθε το ακόλουθο μήνυμα: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑΒΑΦΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ! ΚΑΝΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 1€/ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ! (μπλιαχ) Μετά από 1 ώρα έρχεται το ακόλουθο: VODAFONE: ΑΝ ΛΑΒΑΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1€/ΓΚΟΛ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ! ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Τα έλαβα και εγώ και τα δύο μηνύματα, προφανώς απευθείνονταν σε συνδρομητές του καρτοκινητού Ολυμπιακός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Μια απο τα ιδια παλι... τρελη γκαφα πρεπει να ακουσανε πολλα καντηλια χτες (+τα δικα μου) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν να στέλνουν σπίτι τους και κανέναν από αυτούς που κάνουν τέτοιες μλκ... από την πολλή ατιμωρησία έχουν ξεφύγει τελείως πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts