nuvox Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 @Hostis Ευχαριστω η συνδεση απο οτι μου ειπαν στο 13830 εληξε 5 Μαιου, δηλαδη μολις 23 ημερες. Μακαρι να ειμαι τυχερη αλλα αφου αρνηθηκαν να μου κανουν την αιτηση στο καταστημα? Να παω σε αλλο προφανως? Αλλος τροπος? @ reddevils.gr Ευχαριστω ετσι μου ειπαν οτι συμβαινει λογω ταυτοποιησης αλλα εγω που να το ξερω? Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Δοκίμασε σε άλλο κατάστημα διότι δεν έχουν όλα τα καταστήματα την ίδια προθυμία για εξυπηρέτηση:rolleyes:;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 @Hostis Ευχαριστω η συνδεση απο οτι μου ειπαν στο 13830 εληξε 5 Μαιου, δηλαδη μολις 23 ημερες. Μακαρι να ειμαι τυχερη αλλα αφου αρνηθηκαν να μου κανουν την αιτηση στο καταστημα? Να παω σε αλλο προφανως? Αλλος τροπος? @ reddevils.gr Ευχαριστω ετσι μου ειπαν οτι συμβαινει λογω ταυτοποιησης αλλα εγω που να το ξερω? Στείλε ένα mail στη vodafone αναφέροντας τον αριθμό και την ακριβή ημερομηνία αποσύνδεσης. Το ότι κατέχεις την κάρτα σιμ με νόμιμο τρόπο αρκεί, εφόσον δεν ήταν ταυτοποιημένη. Η επανασύνδεση του αριθμού είναι υποχρεωτική με βάση τον νόμο. Συγκεκριμένα αυτό προβλέπεται από το άρθρο 10 §10 του κανονισμού διαχείρισης και εκχώρησης αριθμοδοτικών πόρων του εθνικού σχεδίου αριθμοδότησης. Όλοι οι αριθμοί ανήκουν στο κράτος και αυτό τους εκχωρεί στις εταιρείες για να εξυπηρετούνται οι συνδρομητές. Δεν είναι χωράφι της κάθε εταιρείας για να κάνει ότι γουστάρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) Στείλε ένα mail στη vodafone αναφέροντας τον αριθμό και την ακριβή ημερομηνία αποσύνδεσης. Το ότι κατέχεις την κάρτα σιμ με νόμιμο τρόπο αρκεί, εφόσον δεν ήταν ταυτοποιημένη. Η επανασύνδεση του αριθμού είναι υποχρεωτική με βάση τον νόμο. Συγκεκριμένα αυτό προβλέπεται από το άρθρο 10 §10 του κανονισμού διαχείρισης και εκχώρησης αριθμοδοτικών πόρων του εθνικού σχεδίου αριθμοδότησης. Όλοι οι αριθμοί ανήκουν στο κράτος και αυτό τους εκχωρεί στις εταιρείες για να εξυπηρετούνται οι συνδρομητές. Δεν είναι χωράφι της κάθε εταιρείας για να κάνει ότι γουστάρει. @ Hostis; Εισαι θεος! Αυτο ηθελα να μαθω.......@eatmydust: Το θεμα ειναι οτι το παιzουν και ξερολες συν τοις αλλοις! Edited May 28, 2010 by nuvox Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Εχει γραφει και σε προηγουμενα posts απο αλλα παιδια οτι προκειμενου να μην κανεις την φορητοτητα σου δινουν 5 ευρω τον μηνα για 1 χρονο. Πρεπει να βάλεις καρτα ανανέωσης ομως?Και αν ναι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσό? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Πρεπει να βάλεις καρτα ανανέωσης ομως?Και αν ναι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσό? όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο διότι και εγώ το έκανα. Λοιπόν αυτό που πρέπει να κανείς είναι να καταχωρίσεις μια αίτηση φορητότητας ( πιστεύω ότι η τηλεφωνική στο 13897 για κοσμοτε ή για γουίντ στο 13846 είναι πιο εύκολη για μην τρέχεις άδικα στο κατάστημα) και μετά από 2 ημέρες σε παίρνουνε τηλ με σκοπό να ακυρώσεις την αίτηση φορητοτητας προσφέροντας σου 5€ κάθε μια για 1 χρόνο. Το αποδέχεσαι περιμένεις να σου έρθει το μύνημα ότι προσθεθηκαν ηλεκτρονικά 4,46€ καθαρά αφαιρώντας το φόρο του κράτους και ανανεώνεται και τα απεριόριστα προς cu για 1 μήνα. Ελπίζω να γίνεται και τους επόμενους μήνες η ανανέωση του πακέτου του cu και να μην αφορούσε την πρώτη φορά μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Πρεπει να βάλεις καρτα ανανέωσης ομως?Και αν ναι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσό? Επιβεβαιωνω και εγω αυτα που γραφει ο JOHNMEGARYTHMOS. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Παιδια εχω ενα cu απο την γ' γυμνασιου, πριν λιγο εκανα αιτηση φορητοτητας τηλεφωνικα προς Q!!! Λετε να με καλεσουν απο vodafone να με ρωτησουν γιατι φευγω??? Αν με παρουν θα τους ζητησω mb για mobile internet, δε με νοιαζει ας πληρωσω αλλα δεν ειμαι παιδακι να μου εχουν αυτο το εξευτελιστηκο πακετο των 30mb. Ελεος δηλαδη! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Το πολύ πολύ να σου κάνουν την προσφορά των 5 ευρώ, οπότε μ'αυτά τα λεφτά ενεργοποιείς το Surf and mail 30, με κόστος 3.5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Το πολύ πολύ να σου κάνουν την προσφορά των 5 ευρώ, οπότε μ'αυτά τα λεφτά ενεργοποιείς το Surf and mail 30, με κόστος 3.5 ευρώ. Το ειχαμε ξανασυζητηση το θεμα αν θυμασαι!!! Τελικα πηρα την αποφαση και εκανα αιτηση φορητοτητας! Αν ξερεις εχουν και 100mb με 8ευρω, αυτο θα ζητησω δωρεαν!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Όντως, αυτό το πακέτο μου διέφυγε! Κι επειδή θυμάμαι πως το είχαμε ξανασυζητήσει, σου εξηγώ ότι είναι αμφίβολο αν θα σου δώσουν κάτι παραπάνω, εκτός των 4.46 καθαρών ευρώ το μήνα. Μάλιστα, σε φίλο μου που έκανε φορητότητα μπας και του βάλουν αυτά τα 4.46 ευρώ το μήνα δεν έπιασε το κόλπο. Τον κάλεσαν να τον ρωτήσουν για ποιον λόγο φεύγει. Τους είπε ότι η Wind δίνει επιπλέον διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης και απλά τον ευχαρίστησαν και έκλεισαν. Ούτε 4.46 ευρώ ούτε άλλη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Όντως, αυτό το πακέτο μου διέφυγε! Κι επειδή θυμάμαι πως το είχαμε ξανασυζητήσει, σου εξηγώ ότι είναι αμφίβολο αν θα σου δώσουν κάτι παραπάνω, εκτός των 4.46 καθαρών ευρώ το μήνα. Μάλιστα, σε φίλο μου που έκανε φορητότητα μπας και του βάλουν αυτά τα 4.46 ευρώ το μήνα δεν έπιασε το κόλπο. Τον κάλεσαν να τον ρωτήσουν για ποιον λόγο φεύγει. Τους είπε ότι η Wind δίνει επιπλέον διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης και απλά τον ευχαρίστησαν και έκλεισαν. Ούτε 4.46 ευρώ ούτε άλλη προσφορά. Ειναι αρχαιο νουμερο! Δε νομιζω να μη με καλεσουν! Εγω θα τους ζητησω ιντερνετ και οχι τζαμπα, πακετο απο αυτα που δεινουν στα συμβολαια δε παιζει να μου δωσουν? οχι τζαμπα βεβαια. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν πακέτο συμβολαίου ακόμη και με πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν πακέτο συμβολαίου ακόμη και με πληρωμή. Στο συστημα τους υπαρχει τετοια δυνατοτητα??? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ειναι αρχαιο νουμερο! Δε νομιζω να μη με καλεσουν! Εγω θα τους ζητησω ιντερνετ και οχι τζαμπα, πακετο απο αυτα που δεινουν στα συμβολαια δε παιζει να μου δωσουν? οχι τζαμπα βεβαια. Εγω τους ειχα στειλει email κραζοντας τους που εχουν μονο αυτο το πακετο στα καρτοκινητα και ρωτησα αν υπαρχουν σκεψεις για αλλο πακετο και η απαντηση ηταν αρνητικη. Κριμα αλλα συντομα θα καταλαβει οτι το ιντερνετ πλεον ειναι σημαντικο στοιχειο επιλογης δικτυου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Εγω τους ειχα στειλει email κραζοντας τους που εχουν μονο αυτο το πακετο στα καρτοκινητα και ρωτησα αν υπαρχουν σκεψεις για αλλο πακετο και η απαντηση ηταν αρνητικη. Κριμα αλλα συντομα θα καταλαβει οτι το ιντερνετ πλεον ειναι σημαντικο στοιχειο επιλογης δικτυου. Ας μην βαλουν, γι αυτο εχουν πιασει πατο τα καρτοκινητα της. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordimpaler Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα τα φώτα σας:τον προηγούμενο μήνα είχα ενεργοποιήσει το πακέτο των 150 λεπτών στο Νέο Καρτοκινητό,αφού έληξε ο μήνας τα λεπτά που είχαν απομείνει δεν χάθηκαν όπως πρώτα αλλά προστέθηκαν..Άλλαξε πολιτική η βοντα ή ήταν κάποιο bug του συστήματος? Παράθεση Only a nation that dare not speak its name Nor can ever shed its pain Just give me one thing to live or die for.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα τα φώτα σας:τον προηγούμενο μήνα είχα ενεργοποιήσει το πακέτο των 150 λεπτών στο Νέο Καρτοκινητό,αφού έληξε ο μήνας τα λεπτά που είχαν απομείνει δεν χάθηκαν όπως πρώτα αλλά προστέθηκαν..Άλλαξε πολιτική η βοντα ή ήταν κάποιο bug του συστήματος? Μάλλον είναι bug του συστήματος. Λογικά μέχρι αύριο το πρωί θα έχει στρώσει:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Ας μην βαλουν, γι αυτο εχουν πιασει πατο τα καρτοκινητα της. Οι άλλες 2 τα πάνε καλύτερα επειδή δίνουν πακέτα πραγματικού Ίντερνετ στα καρτοκινητά με επιπλέον όγκο;:wacko: Απάντηση: όχι. Η Κοσμοτέ δίνει ένα κουτσουρεμένο wap, το οποίο και υπολειτουργεί, ενώ οι Q και Wind έδωσαν ως προσφορά και μόνο 100 mb, τα οποία με το τέλος του χρόνου λήγουν- ως προσφορά άλλωστε. Η Vodafone γιατί λοιπόν να δώσει μεγάλο όγκο πραγματικού Ίντερνετ σε καρτοκινητό; Επειδή το θέλουν 10 χρήστες;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordimpaler Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Μάλλον είναι bug του συστήματος. Λογικά μέχρι αύριο το πρωί θα έχει στρώσει:) Είχε μείνει έτσι για παραπάνω από δέκα μέρες..Μάλλον bug..Τσάμπα χάρηκα..:( Παράθεση Only a nation that dare not speak its name Nor can ever shed its pain Just give me one thing to live or die for.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Οι άλλες 2 τα πάνε καλύτερα επειδή δίνουν πακέτα πραγματικού Ίντερνετ στα καρτοκινητά με επιπλέον όγκο;:wacko: Απάντηση: όχι. Η Κοσμοτέ δίνει ένα κουτσουρεμένο wap, το οποίο και υπολειτουργεί, ενώ οι Q και Wind έδωσαν ως προσφορά και μόνο 100 mb, τα οποία με το τέλος του χρόνου λήγουν- ως προσφορά άλλωστε. Η Vodafone γιατί λοιπόν να δώσει μεγάλο όγκο πραγματικού Ίντερνετ σε καρτοκινητό; Επειδή το θέλουν 10 χρήστες;:rolleyes: Απλα η vodafone εχει ενα κακο εχει παντα παρομοιες προσφορες με την κοτε! Μακαρι να ειχε εστω μεχρι το τελος του ετους τα 100mb της Q! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Προφανώς δεν το δίνει ή επειδή δεν μπορεί να υποστηριχτεί απ'το σύστημά της είτε επειδή δεν το ζητάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Πώς απενεργοποιώ το internet 30mb 3€/μήνα;; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Πώς απενεργοποιώ το internet 30mb 3€/μήνα;; το πρόγραμμα surf+mail 30 με τα 30 μέγκα ίντερνετ με χρέωση 3,5€ ανανεώνεται κάθε μήνα μόνο του εκτός και αν στείλεις την λέξη 2 στο 19109 ή καλέσεις το 1286 με την επιλογή 2 και μετά 4. Και μετά επιλογή 2 για να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 το πρόγραμμα surf+mail 30 με τα 30 μέγκα ίντερνετ με χρέωση 3,5€ ανανεώνεται κάθε μήνα μόνο του εκτός και αν στείλεις την λέξη 2 στο 19109 ή καλέσεις το 1286 με την επιλογή 2 και μετά 4. Και μετά επιλογή 2 για να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση του πακέτου. Done.Ευχαριστώ! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts