GANA Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Γνωριζει κανεις αν η προσφορα cu 130sms με 5Ε θα ισχυει μετα τις νεες χρεωσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Το bonus 2 ωρών προς όλα τα δίκτυα στο νεό καρτοκινητό περιλαμβάνει και σταθερά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 προς όλα τα εθνικά δίκτυα είναι οι 2 ώρες. που σημαίνει πως μιλάς με όλους. σταθερά, κινητά, της βόνταφον, αλλά κ άλλων εταιριών. με τα ροζ τηλέφωνα κ με άλλες τέτοιες περιπτώσεις, δυστυχώς δεν θα ισχύουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Γνωριζει κανεις αν η προσφορα cu 130sms με 5Ε θα ισχυει μετα τις νεες χρεωσεις?? Λογικά θα ισχύει! Είναι προ-πληρωμένο πακέτο και το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η τιμή του απο από 5€ ίσως αυξηθεί, πράγμα που δεν το νομίζω:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Δεν έχει μεταβληθεί κάτι προς το παρόν. Οπότε ισχύει. Άλλωστε, αναπροσαρμογές στις τιμές των πακέτων ή καταργήσεις μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο τώρα που αναπροσαρμόστηκαν οι χρεώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 τι εγινε, η βοντα δε στελνει πλεον sms υπενθυμισης οτι τελειωσε ο μηνας των 1500 λεπτων και sms? μιλουσα και μιλουσα εγω ανετος σημερα.... και παει η καρτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 τι εγινε, η βοντα δε στελνει πλεον sms υπενθυμισης οτι τελειωσε ο μηνας των 1500 λεπτων και sms? μιλουσα και μιλουσα εγω ανετος σημερα.... και παει η καρτα :( Τα καρτοκινητα της vodafone εχουν πιασει πατο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Ειναι τελιως χαλια .. αφου εμενα μου ακυρωσανε το καρτοκινητο .. αλλα ετσι κι αλλιως δεν θα το χρησιμοποιουσα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 o λογος που το ακυρωσανε? ετσι στα καλα καθουμενα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Γιατί είναι καλοί και έντιμοι άνθρωποι και τους ενδιαφέρει το δίκαιο και η ηθική. Επίσης γιατί δεν κάνουν απατεωνιές και τεχνάσματα για να κλέβουν τους συνδρομητές που τόσο σέβονται, ως εταιρεία με πελατοκεντρική φιλοσοφία (όπως όλες οι εταιρείες κινητής φυσικά) Vodafone loves you. Γι αυτό :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Ειναι τελιως χαλια .. αφου εμενα μου ακυρωσανε το καρτοκινητο .. αλλα ετσι κι αλλιως δεν θα το χρησιμοποιουσα .. Μηπως δεν εχεις ανανεωσει καρτα τον τελευταιο χρονο? Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Πώς απενεργοποιούμε τα 30mb internet ; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Πώς απενεργοποιούμε τα 30mb internet ; Παρε το 1286... Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me_gustas Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 iphone 3gs 3.1.3 στο νεο καρτοκινητο της vodafone. Γιατι δεν μπορω να συνδεθω με κανενα apn? Εχω δοκιμάσει webkarta.vodafone.gr, webcarta.vodafone.gr. Καμία ιδέα; Παράθεση CALL ME! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Παιδια μια ερωτηση για το bonus 2 ωρες της vodafone. Βαζω μια 10αρα και εχω 2 ωρες για εναν μηνα, αν τις τελειωσω σε 10 μερες και ξαναβαλω 10 ευρω καρτα θα μου ξαναδωσει 2 ωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 τι ρυθμισεις πρεπει να εχω στο κινητο (nokia 6260-παλιο) για να μπαινω δωρεαν στο facebook? cu εχω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Παιδια μια ερωτηση για το bonus 2 ωρες της vodafone. Βαζω μια 10αρα και εχω 2 ωρες για εναν μηνα, αν τις τελειωσω σε 10 μερες και ξαναβαλω 10 ευρω καρτα θα μου ξαναδωσει 2 ωρες? Ναι θα σου δείνει 2 ώρες με κάθε κάρτα ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Ναι θα σου δείνει 2 ώρες με κάθε κάρτα ανανέωσης. Οι 2ωρες ειναι και για βιντεο κλησεις? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 τι ρυθμισεις πρεπει να εχω στο κινητο (nokia 6260-παλιο) για να μπαινω δωρεαν στο facebook? cu εχω :) Μπές στην παρακάτω σελίδα και ζήτα τις ρυθμίσεις .Η συσκευή σου περιλαμβάνετε στην λίστα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421 μην ξεχάσεις να καλέσεις 1392 δωρεάν και πατάς 1 1 2 για ενεργοποίηση της δυνατοτητας να έχεις internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 ευχαριστω πολυ! εδω ομως τι επιλεγω στο configuration? http://img153.imageshack.us/img153/8205/captureup.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 VfWeb Prepay ή VfLive Prepay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Ναι θα σου δείνει 2 ώρες με κάθε κάρτα ανανέωσης. Ευχαριστω! Τελικα ειναι αρκετα καλη προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Τους τελευταίους 2 μήνες τα υπολοιπόμενα mb από το πακέτο των 30mb μεταφέρονται όταν λήξει ο μήνας! Ελπίζω να μην είναι απλά bug και να είναι έτσι για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 και πως μαθαινουμε το υπολοιπο των mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 και πως μαθαινουμε το υπολοιπο των mb? Κενο sms στο 1286... Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts