Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το CU All Day, μπορεί πλέον να ξαναενεργοποιηθεί και από όσους δεν το είχαν ενεργοποιήσει ως τις 31/5/2009. Η νέα ημερομηνία για όσους δεν την έχουν ενεργοποιήσει ποτέ ως τώρα την υπηρεσία είναι 30 Νοεμβρίου 2009. Για περισσότερα δείτε εδώ..

Καλά κάνανε που το ξαναδώσανε, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούσαν να το κάνουν μόνιμο?

Οπως και να'χει... τις τελευταίες μέρες βλέπω μια αυξημένη δραστηριότητα στο καρτοκινητό κομμάτι της vodafone. Κάτι με το 1 λεπτό το λεπτό του a la carte, κάτι με το cu all day.. λέτε να δούμε και τίποτα καινούργιο? Καμιά μείωση τιμών? :devil:

Μείωση τιμών δε νομίζω να δούμε... Πιστεύω ότι ετοιμάζουν πακέτα καινούρια κυρίως στο CU μιας και μέσα στο καλοκαίρι στείλανε σε περιορισμένο αριθμό συνδρομητών εβδομαδιαία και μηνιαία πακέτα ομιλίας προς όλους για 3 μήνες ως προσφορά. (άσχετο αλλά πήγε και στο κινητό της μητέρας μου τέτοιο μήνυμα- χάθηκε να ερχόταν σε μένα που το χρειαζόμουν? :( ). Επίσης τρέχει και η προσφορά με τα sms προς όλους με κάθε ανανέωση. Άρα κάτι κινείται σίγουρα... Θα δούμε!

ευχαριστω sirtimid, αυτο ηταν.

σημερα μου ηρθε μηνυμα για 30λεπτα την βδομαδα προς ολους με κοστος 3ευρω... not bad!

το cu all day, χρεωνει καθε μερα 35cents ή μονο την πρωτη φορα που το ενεργοποιουμε?

ευχαριστω sirtimid, αυτο ηταν.

σημερα μου ηρθε μηνυμα για 30λεπτα την βδομαδα προς ολους με κοστος 3ευρω... not bad!

το cu all day, χρεωνει καθε μερα 35cents ή μονο την πρωτη φορα που το ενεργοποιουμε?

καθε μερα χρεωνει απο μονο του. αν το χρειαζεσε για μια δυο μερες μονο θα πρεπει να το ακυρωσεις γιατι αλλιψς θα ανανεωνεται μονο του και θα σου τραβαει τα 0,35 ευρω απο την καρτα. την εχω πατησει και εγω ετσι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

pexths σε ευχαριστω για την διευκρινηση. δεν ειμουν σιγουρος τι παιζοταν με την χρεωση. να'σαι καλα :)

σημερα μου ηρθε μηνυμα για 30λεπτα την βδομαδα προς ολους με κοστος 3ευρω

αυτο πως το ενεργοποιουμε?υπαρχει και επιλογη για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο πως το ενεργοποιουμε?υπαρχει και επιλογη για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα?

Δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν όλοι... Είναι προσφορές μόνο σε μεμονωμένους χρήστες.

Πολλές φορές, οι προσφορές σε μεμονομένους χρήστες μπορεί να ισχύει και για κάπια νούμερα που τα είχαμε κλειστά και δεν ήρθε το μήνυμα . Γιαυτό θα ενδιαφερόμουν και εγώ για τον τρόπο ενεργοποίησης της προσφοράς.

Πολλές φορές, οι προσφορές σε μεμονομένους χρήστες μπορεί να ισχύει και για κάπια νούμερα που τα είχαμε κλειστά και δεν ήρθε το μήνυμα . Γιαυτό θα ενδιαφερόμουν και εγώ για τον τρόπο ενεργοποίησης της προσφοράς.

Αν δεν κάνω λάθος, στέλνεις το 30 στο 1398 για τα 30 λεπτά την εβδομάδα προς όλους με χρέωση 3€ και το 50 στο 1398 για τα 50 λεπτά το μήνα προς όλους με 9€. Κατά 99% έτσι ενεργοποιούνται, αλλά σίγουρος 100% δεν είμαι γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που το έγραψαν όσοι τους ήρθε το συγκεκριμένο sms.

μου ηρθε μηνυμα απο τη voda οτι θα ισχυσει ο νεος νομος 12% φορος στις νεες ανανεωσεις καρτων απο 15/9,ρε δεν ειναι με τα καλα τους αυτοι....:confused:

ας μου πει κάποιος τι εννοεί 12% φόρος.

Βάζουμε, δηλαδή, 3άρα κάρτα και μας μπαίνουν 2,80?

12% σημαινει αφαιρεση 12% απο την καρτα ανανεωσης που βαζετε. Για παραδειγμα:

αν κάποιος αγοράσει μία κάρτα των 3 ευρώ και κάνει ανανέωση δε θα έχει 3 ευρώ αλλά 3 ευρώ - 12% φόρος = 2.64 ευρώ.

Για κάρτα των 10 ευρώ αφαιρείται αντίστοιχα 1,2 ευρώ άρα στο κινητό θα μπούν 8,8 ευρώ

Δηλαδή 2,68 ευρώ θα μπούν και 8,92 αντίστοιχα εφόσον ο φόρος επιβάλετε στην τιμή πριν το φόρο και όχι στην τελική.

Η συζήτηση για το φόρο στην καρτοκινητή, η οποία αφορά σε όλα τα δίκτυα, γίνεται εδώ.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009 12:12:00 μμ

H Vodafone αλλάζει τα δεδομένα στην Καρτοκινητή τηλεφωνία!

Η Vodafone παρουσιάζει το “Νέο Καρτοκινητό Vodafone” που αλλάζει τα δεδομένα και απελευθερώνει την επικοινωνία!

Το νέο Καρτοκινητό Vodafone προσφέρει:

• Ενιαία χαμηλή χρέωση προς όλους!

• Πακέτα με χρόνο ομιλίας προς όλους!

• Ανταμοιβή με επιστροφή από 10% μέχρι 20% της αξίας κάθε ανανέωσης

• Χρέωση 1 λεπτό το λεπτό προς δύο κινητά Vodafone!

Πιο αναλυτικά, όλοι οι πελάτες του Νέου Καρτοκινητού Vodafone μπορούν να καλούν και να στέλνουν μηνύματα προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα με μία ενιαία χρέωση 0,35€ ανά λεπτό ομιλίας και 0,11€ το γραπτό μήνυμα.

Με το Νέο Καρτοκινητό Vodafone οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν ελεύθερα και οικονομικά με όλους, σε όποιο δίκτυο και αν ανήκουν, με τα νέα “Super πακέτα” τα οποία προσφέρουν:

• 80 λεπτά ομιλίας με 7€

• 150 λεπτά ομιλίας με 12€

• 30 γραπτά μηνύματα με 2€

Όλα τα Super πακέτα έχουν διάρκεια ένα μήνα και ο συνδρομητής μπορεί να τα ενεργοποιήσει όσες φορές επιθυμεί μέσα στο μήνα. Για τα πακέτα ομιλίας η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Παράλληλα, με την υπηρεσία “CASH BACK”, το Καρτοκινητό Vodafone ανταμείβει τους συνδρομητές του επιστρέφοντας 10% για κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας μέχρι 19,99€ και 20% για κάθε ανανέωση μεγαλύτερη των 20€ κάθε 3 μήνες.

Oι συνδρομητές έχουν ακόμα την επιλογή να επικοινωνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω του προγράμματος “Friends & Family” το οποίο προσφέρει την προνομιακή χρέωση 0,01€ ανά λεπτό ομιλίας προς δύο αριθμούς Vodafone της επιλογής τους.

Για την ενεργοποίηση όλων των παραπάνω επιλογών, οι συνδρομητές του νέου Καρτοκινητού Vodafone μπορούν να καλούν εντελώς δωρεάν το 1286. Όλοι οι συνδρομητές του νέου Καρτοκινητού Vodafone θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους υπάρχοντες τρόπους ανανέωσης, ενώ το νέο Καρτοκινητό θα διατίθεται από όλα τα υπάρχοντα κανάλια διανομής από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Όλοι οι υπάρχοντες συνδρομητές του καρτοκινητού Vodafone a la Carte θα μεταφερθούν αυτόματα στο Νέο Καρτοκινητό Vodafone στις 4 Σεπτεμβρίου 2009 διατηρώντας τις υπηρεσίες και τις χρεώσεις ομιλίας και μηνυμάτων που ήδη απολαμβάνουν.

H Vodafone αλλάζει τα δεδομένα της καρτοκινητής τηλεφωνίας στην Ελληνική αγορά και ταυτόχρονα αλλάζει την επικοινωνιακή της προσέγγιση. Τοποθετεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πάνω από όλα τον ίδιο τον πελάτη, δίνοντας του τη δυνατότητα να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Η υπογραφή της νέας επικοινωνιακής καμπάνιας, «Power to You», σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής με καινοτόμες, εύκολες και εξατομικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα, στην οποία οι πελάτες της έχουν τη δύναμη να επιλέγουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Ώπα... Τα πακέτα φυσάνε... Το 80 λεπτών πακέτο χρεώνει 0,0875€ ανά λεπτό ομιλίας και το 150 λεπτών χρεώνει 0,08€ ανά λεπτό ομιλίας... Εξωφρενικά φθηνά και τα 2 τους... Η πιο φθηνή χρέωση ανά λεπτό που έχει δοθεί ως τώρα.

Δεν κατάλαβα καλά τις προϋποθέσεις για την επιστροφή 10-20% με τις ανανεώσεις. Τι εννοεί με το "3 μήνες"? Ελπίζω όταν ανεβάσουν την ανακοίνωση στο site, να είναι αναλυτικότεροι.

Επίσης δεν μας αναφέρει αν θα υπάρχουν οι παλιές προσφορές με τα 45 δωρεάν λεπτά προς όλους σε κάθε ανανέωση (που για το a la carte έλεγε ότι είναι για πάντα), για το αν ισχύει το Pointmania, για το αν θα μειώνεται η χρέωση για έναν μήνα με κάρτες ανανέωσης άνω των 20€ και άλλες τέτοιου είδους υπηρεσίες. Αν ισχύουν, τότε φυσάει το νέο πακέτο καρτοκινητής, αν και έχω κάποιες ενστάσεις για τις ίδιες παλιές κακές βασικές χρεώσεις...

Edit: Έχω ένα παλιό Vodafone International που δεν το χρησιμοποιούσα και το μετέτρεψα σε Vodafone a la carte. Ξεψάχνισα λίγο το μενού του 1286 και απάντησα κάποια από τα παραπάνω ερωτήματά μου. Ισχύουν όλα τα παλαιά πακέτα του Vodafone a la carte και επίσης και για ανανεώσεις άνω των 20€ πέφτει η ανά λεπτό χρέωση και η χρέωση του sms όπως και στο παλιό πρόγραμμα(θέλει ενεργοποίηση όμως η υπηρεσία, δεν ενεργοποιείται αυτόματα). Δεν ξέρω αν ισχύει το Vodafone Pointmania γιατί δεν το έψαξα και βαριέμαι να εγγράφομαι(μάλλον όμως ισχύει, μιας και οταν παίρνω τηλέφωνο στο 1282 με αφήνει να ακούσω το μενού και με παροτρύνει να εγγραφώ). Αυτό που σίγουρα θα ξενίσει κάποιους είναι η κατάργηση των 45 λεπτών ομιλίας, μιας και εγώ κάλεσα στο 1335 και πήρα απάντηση ότι δεν είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα ανταμοιβής στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ.

Υ.Γ.: Περιμένουμε και για το CU να αλλάξει κάτι... Κουνήσου Vodafone!

Ενταξει τα πακετα ομιλιας προς ολους ειναι φοβερη κινηση. Οπως και το οτι μπορεις να τα ενεργοποιεις οσες φορες θες.

Ενταξει τα πακετα ομιλιας προς ολους ειναι φοβερη κινηση. Οπως και το οτι μπορεις να τα ενεργοποιεις οσες φορες θες.

Πάρα πολύ καλό!

Ειδικά σε σύγκριση με τα πακέτα της Wind προς όλους που είναι πολύ πιο ακριβά και δε μπορείς να τα ενεργοποιήσεις πάνω από 1 φορά το μήνα.

Νομίζω πως πλέον τα συμβόλαια υπερτερούν μόνο ως προς τις επιδοτήσεις συσκεύων (και φυσικά το ότι δεν ξεμένεις από μονάδες).

Κατά τ' άλλα η καρτοκινητή προχωράει πολύ μπροστά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

πλεον ανεβηκε και στο site της vodafone :rolleyes:

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/pressReleaseClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=30501&dateFrom=&dateUntil=

για οσους δε το προσεξαν στο κειμενο:

Όλοι οι υπάρχοντες συνδρομητές του καρτοκινητού Vodafone a la Carte θα μεταφερθούν αυτόματα στο Νέο Καρτοκινητό Vodafone στις 4 Σεπτεμβρίου 2009 διατηρώντας τις υπηρεσίες και τις χρεώσεις ομιλίας και μηνυμάτων που ήδη απολαμβάνουν.

Πάρα πολύ καλό!

Ειδικά σε σύγκριση με τα πακέτα της Wind προς όλους που είναι πολύ πιο ακριβά και δε μπορείς να τα ενεργοποιήσεις πάνω από 1 φορά το μήνα.

Νομίζω πως πλέον τα συμβόλαια υπερτερούν μόνο ως προς τις επιδοτήσεις συσκεύων (και φυσικά το ότι δεν ξεμένεις από μονάδες).

Κατά τ' άλλα η καρτοκινητή προχωράει πολύ μπροστά!

Τα συμβόλαια, επίσης, υπερτερούν και στον τομέα του mobile internet...

από το site τις vodafone στην καρτοκινητή έχει γίνει remove εκεί που λέει για το "αλακαρτ" μάλλον θα ανεβάσουν το καινούριο ..

να δούμε τώρα και τις λεπτομέρειες ..

επίσης τι θα γίνει με την προνομιακή χρέωση τον 20 euro κάρτας και τα 45 λεπτά μπόνους,επίσης αυτό με τα 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση ..

άμα εγώ πάρω ένα "διαστικο τηλέφωνο τον δυο λεπτών η του ενός ...θα με χρεώνει 3 λεπτά ..πάντως είναι κάτι το πολύ ανταγωνιστικό ...χτυπά εντελώς τις εταιρίες

τι θα γίνει με την προνομιακή χρέωση τον 20 euro κάρτας

Τηλεφωνεις στο 1286 και ενεργοποιεις την προνομιακη χρεωση.

τι θα γίνει με τα 45 λεπτά μπόνους

Αν ενεργοποιησεις το cashback απενεργοποιηται το bonus των 45 λεπτων, διαφορετικα διατηρειται.

φίλε σε παρακαλώ πολύ εγώ βάζω 60 ευρώ στο καρτοκινητό τι με συμφέρει 45 λεπτά η το cash? επίσης στην προνομιακή έγινε 0.25 το λεπτό νομίζω

Αν ενεργοποιησεις το cashback απενεργοποιηται το bonus των 45 λεπτων, διαφορετικα διατηρειται.

Αν είναι έτσι, τότε όλα μια χαρά, ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

φίλε σε παρακαλώ πολύ εγώ βάζω 60 ευρώ στο καρτοκινητό τι με συμφέρει 45 λεπτά η το cash? επίσης στην προνομιακή έγινε 0.25 το λεπτό νομίζω

Υποθέτω ότι εννοείς 60€ τον μήνα.

Λοιπόν: Αν ενεργοποιήσεις για παράδειγμα το πακέτο των 12€, τότε θα μιλάς συνολικά 60€/12€ = 5 super πακέτα. 5super πακέτα * 150 λεπτά =750λεπτά. 750 + 45 = 795 λεπτά.

Έστω ότι τώρα επιλέγεις το cash. Με το cash, θα έχεις στα 60€ , 12€ δώρο. Άρα θα έχεις 750λεπτά (από τα 5 super πακέτα των 60€) + 1 super πακέτο (από τα 12€ bonus του cash), άρα 750+150 =900 λεπτά.

Αν δεν χρησιμοποιείς super πακέτα επειδή βαριέσαι να τα ενεργοποιείς, τότε θα έχεις χρέωση 0,252 ανά λεπτό ομιλίας. Άρα:

60€ / 0,252 = 238 λεπτά ομιλίας

238 + 45 = 283 λεπτά ομιλίας με το bonus των 45 λεπτών.

και

60€ + 12€ (cash) = 72€

72€/0,252 = 286 λεπτά ομιλίας με το cash.

Πάνω κάτω βγαίνουν τα ίδια δηλαδή...

Όλα αυτά στην περίπτωση που θεωρούμε ότι ως τώρα πληρώνεις 60€ το μήνα και από εδώ και πέρα θα πληρώνεις 60€+12% για τον φόρο.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked