Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερει κανενας τι πρεπει να κανω για να αλλαξω το πακετο μου απο cu σε what's up?? υπαρχει καποια χρεωσει?? η αλλαγη γινεται αυτοματα ή πρεπει να περιμένω καποιο διαστημα?? ευχαριστω

Τηλέφώνησε δωρεάν απο το CU στο 13897 και θα σου πούν πώς και πόσο χρόνο χρειάζεται. Το σίγουρο είναι ότι δεν μένεις χωρίς τηλέφωνο σε όλη την διάρκεια της φορητότητας.

Aγόρασα σήμερα μια σύνδεση CU όμως όταν τη βάζω σε ένα απο τα 2 μου κινητά σε κανενα δε πιάνει σήμα! Έχω μετακινηθεί και σε διάφορες περιοχές αλλά τίποτα! Την έχω δοκιμάσει σε 2 κινητά! Με κάρτες Q και WIND δεν εχω κανένα πρόβλημα! Τί μπορεί να φταίει!;

Μήπως στις περιοχές που κινείσαι, όντως δεν καλύπτεται από την Vodafone? Θα βοηθούσε να μας πεις σε ποια περιοχή μένεις?

Λογικά είναι ληγμένη. Τις οδηγίες πάνω στο πακέτο τις διάβασες; Έχει ημερομηνία παραγωγής.

Πάρε στο 13830 και δώσε το νούμερο που της αντιστοιχεί. Αν όντως έχει λήξει θα σου στείλουν άλλη.

card sharing υπαρχει στο cu και αν ναι πως γινεται ?
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

ξερει κανενας τι πρεπει να κανω για να αλλαξω το πακετο μου απο cu σε what's up?? υπαρχει καποια χρεωσει?? η αλλαγη γινεται αυτοματα ή πρεπει να περιμένω καποιο διαστημα?? ευχαριστω

Πρέπει να πας στην κοσμοτέ να κάνεις αίτηση φορητότητας. Άμα είναι δηλωμένο το καρτοκινητό σου και μάλιστα σε άλλο όνομα δε μπορείς να κάνεις εσύ την αίτηση αλλά ο ίδιος. 15 μέρες κάνει να γίνει η μεταφορά χωρίς να διακοπεί το σήμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

card sharing υπαρχει στο cu και αν ναι πως γινεται ?

Εννοείς μεταφορά μονάδων? Αν εννοείς αυτό, μπορεί να γίνει μόνο από συμβόλαιο Vodafone σε οποιοδήποτε καρτοκινητό και όχι από καρτοκινητό σε καρτοκινητό...

Παιδια τι θα γινει? Θα κανει καμια μειωση η Vodafone στις χρεωσεις εσωτερικου? Εχετε μαθει τιποτα?

Ολες οι αλλες εχουν παει στο 0.21/λεπτο και μεις ακομα μιλαμε με 0.35.

Μαλλον μετα την εξεταστικη αν δεν κανει τιποτα η vodafone με βλεπω να μετακομιζω.

Παιδια τι θα γινει? Θα κανει καμια μειωση η Vodafone στις χρεωσεις εσωτερικου? Εχετε μαθει τιποτα?

Μαλλον μετα την εξεταστικη αν δεν κανει τιποτα η vodafone με βλεπω να μετακομιζω.

Ελπίζω να κάνει... Τόσο καιρό τα γράφουμε ότι είναι πολύ ακριβή, ελπίζω να μας ακούσει... Αν δεν είσαι ευχαριστημένος πάντως και δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις CU, μετακόμισε, καλό στην τσέπη σου θα κάνεις και απλά θα πονέσουν λίγο όταν γίνει... Το 0,21ευρώ/λεπτό πάντως δεν το έχουν όλες οι προτάσεις καρτοκινητής... Το What's up 0,35 το έχει, ενώ το F2G, το έχει 0,21 μόνο μέσω Δέσμευσης Τιμής...

Ελπίζω να κάνει... Τόσο καιρό τα γράφουμε ότι είναι πολύ ακριβή, ελπίζω να μας ακούσει... Αν δεν είσαι ευχαριστημένος πάντως και δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις CU, μετακόμισε, καλό στην τσέπη σου θα κάνεις και απλά θα πονέσουν λίγο όταν γίνει... Το 0,21ευρώ/λεπτό πάντως δεν το έχουν όλες οι προτάσεις καρτοκινητής... Το What's up 0,35 το έχει, ενώ το F2G, το έχει 0,21 μόνο μέσω Δέσμευσης Τιμής...

Βασικα εγω a la carte εχω οποτε με τα πακετα που εχει ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα οταν βλεπω τετοιο ανταγωνισμο και η vodafone δεν κανει τιποτα, δεν ξερω δεν μου αρεσει.

Τι εννοεις οτι το F2G το εχει μονο μεσω δεσμευση τιμης? Αν αυριο πχ αγορασω F2G δεν θα εχω αυτες τις χρεωσεις?

Βασικα εγω a la carte εχω οποτε με τα πακετα που εχει ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα οταν βλεπω τετοιο ανταγωνισμο και η vodafone δεν κανει τιποτα, δεν ξερω δεν μου αρεσει.

Τι εννοεις οτι το F2G το εχει μονο μεσω δεσμευση τιμης? Αν αυριο πχ αγορασω F2G δεν θα εχω αυτες τις χρεωσεις?

Λοιπόν, για να είμαι πιο σαφής, θα στο δώσω να το καταλάβεις, με ένα παράδειγμα. Αν αύριο η WIND, καταργήσει την Δέσμευση Τιμής, οι βασικές χρεώσεις του F2G θα είναι 0,0065 ευρώ/δευτερόλεπτο και 0,085 ευρώ/sms. Οι χρεώσεις των 0,0035 ευρώ/δευτερόλεπτο και των 0,04 ευρώ/sms ενεργοποιούνται μόνο αν ενεργοποιήσεις στο F2G τις αντιστοιχίες των πακέτων σε Frog ή Q. Δηλαδή αν πάρεις το 1342 και επιλέξεις να μεταβείς στο F2G1 ή στο F2G2.

an den xrhsimopoieis ta paketa, alla3e to se international. 4 lepta to sms kai 0.25 ana lepto.

Einai o,ti pio konta se frog, pou den exei h vodafone.

bebaia an den to ri3ei sta 0,21, to blepw ki egw gia forhtothta, afou ki egw xreiazomai ena aplo kai f8hno kartokinhto.

Λοιπόν, για να είμαι πιο σαφής, θα στο δώσω να το καταλάβεις, με ένα παράδειγμα. Αν αύριο η WIND, καταργήση την Δέσμευση Τιμής, οι βασικές χρεώσεις του F2G θα είναι 0,0065 ευρώ/δευτερόλεπτο και 0,085 ευρώ/sms. Οι χρεώσεις των 0,0035 ευρώ/δευτερόλεπτο και των 0,04 ευρώ/sms ενεργοποιούνται μόνο αν ενεργοποιήσεις στο F2G τις αντιστοιχίες των πακέτων σε Frog ή Q. Δηλαδή αν πάρεις το 1342 και επιλέξεις να μεταβείς στο F2G1 ή στο F2G2.

Α οκ καταλαβα. Νομισα οτι αυτη η Δεσμευση τιμης ειναι κατι μονιμο. Δηλ μπορει να ερθει σε ενα μηνα πχ η wind και να πει παιδια τερμα οποτε επιστρεφουν οι παλιες χρεωσεις?

an den xrhsimopoieis ta paketa, alla3e to se international. 4 lepta to sms kai 0.25 ana lepto.

Einai o,ti pio konta se frog, pou den exei h vodafone.

bebaia an den to ri3ei sta 0,21, to blepw ki egw gia forhtothta, afou ki egw xreiazomai ena aplo kai f8hno kartokinhto.

Ευχαριστω φιλε PUK αλλα τα χρειαζομαι τα πακετα.

Ειδα και κατι αλλο χτες στο site της vodafone, οτι αν βαλεις 20αρα καρτα, στελνοντας μηνυμα καπου εχεις χρεωση 0.25/λεπτο. Κατι ειναι και αυτο.

Α οκ καταλαβα. Νομισα οτι αυτη η Δεσμευση τιμης ειναι κατι μονιμο. Δηλ μπορει να ερθει σε ενα μηνα πχ η wind και να πει παιδια τερμα οποτε επιστρεφουν οι παλιες χρεωσεις?

Φαίνεται να είναι μόνιμο! Εγώ έψαξα να βρω στους όρους της Δέσμευσης Τιμής κάτι που να λέει ότι μπορεί να καταργηθεί, αλλά δεν βρήκα κάτι. Το θέμα είναι όμως ότι με την WIND ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Έχει αλλάξει διάφορες υπηρεσίες και χρεώσεις, στην Δέσμευση Τιμής θα κολλήσει? Αν δει ότι δεν την συμφέρει πλέον, μπορεί και να το αποσύρει... Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά...

Ευτυχως λοιπον που οι φορητοτητα ειναι ευκολη πλεον, οποτε ανετα πας εκει που εκαστοτε σε συμφερει....

καλημέρα, 2 γρήγορες ερωτήσεις προς τους γνωρίζοντες:

1. έστω οτι παίρνω σφραγισμένο CU,το οποιό λέει οτι έχει 1 ευρώ χρόνο ομιλίας - φτάνει αυτό το ευρώ για να ενεργοποιήσω την προσφορά με σμσ στο 1263? Η πρέπει πρώτα να βαλω χρόνο και μετά?

2. έστω οτι κάνω την ενεργοποίηση σήμερα 12/2/09 και παίρνω την προσφορά, η προϋπόθεση είναι να ξανακάνω ανανέωση μέχρι τις 12/3/09 έτσι?

ευχαριστώ

ΥΓ: έ και μια τρίτη ερωτησούλα - (άκουσα οτι είναι προσφορά στις δύο ερωτήσεις άλλη μια!): που βρίσκεις κάρτες των 3 ευρώ???? στα ΑΤΜ, νετ και καταστήματα δεν έχουν, ούτε βάζουν κάτω από 10 ευρώ, το ίδιο και σε καρφουρ που πήγα χτες, από 10 ευρώ και πάνω.... μήπως απλά δεν υπάρχουν πια αυτές οι κάρτες??

1. έστω οτι παίρνω σφραγισμένο CU,το οποιό λέει οτι έχει 1 ευρώ χρόνο ομιλίας - φτάνει αυτό το ευρώ για να ενεργοποιήσω την προσφορά με σμσ στο 1263? Η πρέπει πρώτα να βαλω χρόνο και μετά?

2. έστω οτι κάνω την ενεργοποίηση σήμερα 12/2/09 και παίρνω την προσφορά, η προϋπόθεση είναι να ξανακάνω ανανέωση μέχρι τις 12/3/09 έτσι?

ευχαριστώ

ΥΓ: έ και μια τρίτη ερωτησούλα - (άκουσα οτι είναι προσφορά στις δύο ερωτήσεις άλλη μια!): που βρίσκεις κάρτες των 3 ευρώ???? στα ΑΤΜ, νετ και καταστήματα δεν έχουν, ούτε βάζουν κάτω από 10 ευρώ, το ίδιο και σε καρφουρ που πήγα χτες, από 10 ευρώ και πάνω.... μήπως απλά δεν υπάρχουν πια αυτές οι κάρτες??

Πολύ απλά στα περίπτερα αν ζητήσεις έχουν κάρτες CU των 3 ευρώ... ή και στα καταστήματα Vodafone...

2. H Προυπόσθεση είναι να κάνεις ανανέωση μέσα στον φεβρουάριο για να έχεις τον Μάρτιο.

Ένα ευρώ για Sms1263 και 0.12 λεπτά στην εξυπ. Πελατών για ενεργοποίηση της γραμμής.

Έτσι ενεργοποιούνται πλέον οι κάρτες? Πρέπει να πάρεις στο τηλ στο cc? Γιατί απ' όσο θυμάμαι μπορούσες να το ενεργοποιήσεις ακόμα και με μια κλήση στο 1252 για να ακούσεις μονάδες. Πάντως υπάρχει και το 1283 (αν θυμάμαι καλά) που είναι cc και είναι χωρίς χρέωση!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked