OXTROS Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Για σας παιδιά, έχω ένα μεγάλο problem με ένα P550 που έχω. Το PDA ανάβει από μονο του μετά από 1-2 μέρες και δεν ξέρω πως το κάνει αυτό. Έχω δει ότι όταν ανάβει τίποτα δεν τρέχει στο background του, σύμφωνα με το resco today plug. Επίσης όταν ανάβει, ανάβει χωρίς να είναι αναμμένη η οθόνη του,(δεν έχω βάλει να σβήνει ποτε από τα menu του ) μέχρι να μου φάει την μπαταρία. Έχω βάλει το battery patch τις mio(καμια σχέση βεβαια). Και έχω σβήσει εντελώς το Activesync.(το οποιο δεν είναι ανοιχτό στο backgroung όταν ανοίγει το PDA μου) Ξέρει κανεις να μου πει πως να καταλάβω τι ανοίγει το PDA μου ? Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια :) Παρακαλώ ΜΗΝ μου προτείνεται λύση όπως να κάνω καινούργιο server στο Active Sync και μετά delete και τα λοιπά(το έχω κάνει πολλές φορες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Για σας παιδιά, έχω ένα μεγάλο problem με ένα P550 που έχω. Το PDA ανάβει από μονο του μετά από 1-2 μέρες και δεν ξέρω πως το κάνει αυτό. Έχω δει ότι όταν ανάβει τίποτα δεν τρέχει στο background του, σύμφωνα με το resco today plug. Επίσης όταν ανάβει, ανάβει χωρίς να είναι αναμμένη η οθόνη του,(δεν έχω βάλει να σβήνει ποτε από τα menu του ) μέχρι να μου φάει την μπαταρία. Έχω βάλει το battery patch τις mio(καμια σχέση βεβαια). Και έχω σβήσει εντελώς το Activesync.(το οποιο δεν είναι ανοιχτό στο backgroung όταν ανοίγει το PDA μου) Ξέρει κανεις να μου πει πως να καταλάβω τι ανοίγει το PDA μου ? Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια :) Παρακαλώ ΜΗΝ μου προτείνεται λύση όπως να κάνω καινούργιο server στο Active Sync και μετά delete και τα λοιπά(το έχω κάνει πολλές φορες) Tha sou sistisw enan papa gia na pas to pda gia e3orkismo..:D:D Asteieuomai.. Mipws sou xtipaei kammia ipenthimisi apo to outlook??Koita3e ti rithmiseis exeis valei sta rantevou sou..(An exeis valei)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Τελικά μετά από κάποιο διάστημα αμφιταλάντευσης το αποφάσισα και το πήρα το 550 :p Το χρειάζομαι κυρίως για 2 λόγους:destinator + net μέσω wind plus.Ας τα πάρουμε με την σειρά όμως.Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν θα ρωτήσω πράγματα που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν,προσπαθώ συνήθως να βρίσκω μόνος μου τις λύσεις αλλά με pda εξοικείωση μηδέν :p Πάμε λοιπόν: Το πήρα χωρίς destinator μέσα.Κάρτα έβαλα μια OCZ 2GB. Πρόλαβα και εγκατέστησα resco keyboard pro,sprite backup,core player.Πρόβλημα νο1. Activesync είχα στο pc από πριν λόγω του ότι το ήθελα για το qtek.Εκδοση 4.1 η οποία δούλεψε με το mio 3-4 φορές και από τότε αρνείται πεισματικά να ξανασυγρονίσει.Το συνδέω και μου βγάζει άγνωστη συσκευή Usb :blink:.Αλλάζω θύρα usb,βγάζω και την κάρτα μνήμης μήπως φταίει αυτή,πάλι τα ίδια.To firewall δεν το κόβει. ΤΙ μπορεί να φταίει; Πρόβλημα νο2.Από χτες πάλι δεν μου ανοίγει με το κόκκινο κουμπί ενώ είναι πλήρως φορτισμένο :blink: Το βάζω στην μπρίζα,ξαναφορτίζει πάλι τα ίδια.Αναγκάστηκα και το άνοιξα με το συρταρωτό on-off στην κάτω μεριά,και μόλις έκλεισε πάλι δεν ξανάνοιξε με το κουμπί. Πρόβλημα νο.3 Έβαλα τις ρυθμίσεις σύμφωνα με αυτό το post για να συνδεθώ μέσω wind plus+ s.e w610.Θαρρώ πως τα έκανα όλα σωστά γιατί όταν άνοιξα τον i.e συνδέθηκε το κινητό σαν Modem μέσω bt.Το πρόβλημα είναι ότι δεν κατέβαζε τίποτα.Κάποιος που να έχει τον ίδιο τρόπο σύνδεσης να βοηθήσει ;:O Επίσης,απ' ότι είδα όταν είχα βάλει αυτό τον τρόπο σύνδεσης και ήθελα πχ να συνδεθώ μέσω wifi,πρώτα προσπαθούσε να μπει μέσω του wind plus,έκανε κλήση δηλαδή κανονικά μέσω του κινητού.Σαν να ήταν default αυτή η σύνδεση.Δεν μπορούμε να επιλέγουμε εμείς με ποιον τρόπο θα συνδέεται κάθε φορά; Υπάρχει επιλογή όταν συνδέεται με usb για συγχρονισμό στο pc να μην φορτίζει; Δεν μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στην μπαταρία με τις τόσες πολλές μη ολοκληρωμένες φορτίσεις; :confused: Προτείνετε must have προγράμματα πέρα από αυτά που έχω ήδη βάλει.Το επόμενο μόλις φτιαχτούν τα προβλήματα είναι ο resco explorer.Επίσης θα ήθελα να μου πείτε μερικά καλά παιχνίδια. Το συρταρωτό on-off που έχει από κάτω τι ακριβώς κάνει;Hard reset;Ενα είδος format δηλαδή;Χάνονται όσα προγράμματα έχουν εγκατασταθεί στην μνήμη του pda; Sorry ειλικρινά για το μέγεθος του post και ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον βοηθήσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Τελικά μετά από κάποιο διάστημα αμφιταλάντευσης το αποφάσισα και το πήρα το 550 :p Το χρειάζομαι κυρίως για 2 λόγους:destinator + net μέσω wind plus.Ας τα πάρουμε με την σειρά όμως.Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν θα ρωτήσω πράγματα που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν,προσπαθώ συνήθως να βρίσκω μόνος μου τις λύσεις αλλά με pda εξοικείωση μηδέν :p Πάμε λοιπόν: Το πήρα χωρίς destinator μέσα.Κάρτα έβαλα μια OCZ 2GB. Πρόλαβα και εγκατέστησα resco keyboard pro,sprite backup,core player.Πρόβλημα νο1. Activesync είχα στο pc από πριν λόγω του ότι το ήθελα για το qtek.Εκδοση 4.1 η οποία δούλεψε με το mio 3-4 φορές και από τότε αρνείται πεισματικά να ξανασυγρονίσει.Το συνδέω και μου βγάζει άγνωστη συσκευή Usb :blink:.Αλλάζω θύρα usb,βγάζω και την κάρτα μνήμης μήπως φταίει αυτή,πάλι τα ίδια.To firewall δεν το κόβει. ΤΙ μπορεί να φταίει; Πρόβλημα νο2.Από χτες πάλι δεν μου ανοίγει με το κόκκινο κουμπί ενώ είναι πλήρως φορτισμένο :blink: Το βάζω στην μπρίζα,ξαναφορτίζει πάλι τα ίδια.Αναγκάστηκα και το άνοιξα με το συρταρωτό on-off στην κάτω μεριά,και μόλις έκλεισε πάλι δεν ξανάνοιξε με το κουμπί. Πρόβλημα νο.3 Έβαλα τις ρυθμίσεις σύμφωνα με αυτό το post για να συνδεθώ μέσω wind plus+ s.e w610.Θαρρώ πως τα έκανα όλα σωστά γιατί όταν άνοιξα τον i.e συνδέθηκε το κινητό σαν Modem μέσω bt.Το πρόβλημα είναι ότι δεν κατέβαζε τίποτα.Κάποιος που να έχει τον ίδιο τρόπο σύνδεσης να βοηθήσει ;:O Επίσης,απ' ότι είδα όταν είχα βάλει αυτό τον τρόπο σύνδεσης και ήθελα πχ να συνδεθώ μέσω wifi,πρώτα προσπαθούσε να μπει μέσω του wind plus,έκανε κλήση δηλαδή κανονικά μέσω του κινητού.Σαν να ήταν default αυτή η σύνδεση.Δεν μπορούμε να επιλέγουμε εμείς με ποιον τρόπο θα συνδέεται κάθε φορά; Υπάρχει επιλογή όταν συνδέεται με usb για συγχρονισμό στο pc να μην φορτίζει; Δεν μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στην μπαταρία με τις τόσες πολλές μη ολοκληρωμένες φορτίσεις; :confused: Προτείνετε must have προγράμματα πέρα από αυτά που έχω ήδη βάλει.Το επόμενο μόλις φτιαχτούν τα προβλήματα είναι ο resco explorer.Επίσης θα ήθελα να μου πείτε μερικά καλά παιχνίδια. Το συρταρωτό on-off που έχει από κάτω τι ακριβώς κάνει;Hard reset;Ενα είδος format δηλαδή;Χάνονται όσα προγράμματα έχουν εγκατασταθεί στην μνήμη του pda; Sorry ειλικρινά για το μέγεθος του post και ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον βοηθήσει :) To on-off pou anafereis einai to hard reset opote min to anoigokleineis xoris logo..Dipla akrivws exei to soft reset to opoio apla kanei restart sto pda kai einai protimotero (einai ena mikro koumpi pou prepei na to patiseis me to penaki...) Paixnidakia uparxoun arketa,ta kallitera pou exw pai3ei pera apo tavli klp, einai to arvale (1&2),to rayman, to heroes kai to worms... Den exeis kapoio idiaitero provlima me tin fortisi an kai kalo einai na to fortizeis opote ftaneis peripou sto 30%(apo pigi megistopoiisis zwis tis mpatarias lithiou) , diladi min afineis tin mpataria na apofortizetai entelws prin to fortiseis..Pantws mporeis na apenergopoiiseis tin fortisi mesw pc an thes apo ta power settings... Psa3e se proigoumenes selides autou tou thematos kai tha vreis ton tropo gia na apenergopoiiseis tin aftomati ekkinisi tou activesync to opoio logika prepei na efthinetai stin katanalwsi tis mpatarias sou.. Gia to provlima me to activesync twra...Mipws pira3es tipota stis rithmiseis tou pda kai den sou to anagnwrizei?An oxi kane epanegkatastasi tou activesync sto desktop pc sou kai logika tha luthei to provlima.. Me to wind plus den exw asxolithei opote den eimai o pleon katallilos gia na se voithisw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Gia afta pou kserw mias kai den exw ti sygkekrimeni syskevi: [*]Πρόβλημα νο1. Activesync είχα στο pc από πριν λόγω του ότι το ήθελα για το qtek.Εκδοση 4.1 η οποία δούλεψε με το mio 3-4 φορές και από τότε αρνείται πεισματικά να ξανασυγρονίσει.Το συνδέω και μου βγάζει άγνωστη συσκευή Usb :blink:.Αλλάζω θύρα usb,βγάζω και την κάρτα μνήμης μήπως φταίει αυτή,πάλι τα ίδια.To firewall δεν το κόβει. ΤΙ μπορεί να φταίει; Katebase tin teleftaia ekdosi ActiveSync 4.5 kai de nomizw na exeis problima. [*]Υπάρχει επιλογή όταν συνδέεται με usb για συγχρονισμό στο pc να μην φορτίζει; Δεν μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στην μπαταρία με τις τόσες πολλές μη ολοκληρωμένες φορτίσεις; :confused: Den yparxei problima mias kai ola sxedon ta PDA etsi doulevoun xwris problima stin mpataria. [*]Προτείνετε must have προγράμματα πέρα από αυτά που έχω ήδη βάλει.Το επόμενο μόλις φτιαχτούν τα προβλήματα είναι ο resco explorer. SPB weather gia na blepeis sto today screen ton kairo tis polis sou, Eortologio gia na enimerwnesai sto today screen gia onomastikes eortes, genethlia twn epafwn sou, ktl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlidis_G Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Καλησπέρα, έχω ένα pocket pc(mio P350) και θέλω να έχω wifi σ'αυτο. Βρήκα καποια καρτούλα: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=121110 Την έχει πάρει καποιος να μου πει εάν είναι καλή ? θα λειτουργήσει στο μηχανημα μου? Θα έχω κάποια προβλήματα? Θα χαρώ να ακούσω τις γνώμες σας! Παράθεση Amd Athlon 64 3500+@2.8GHZ ON Msi K8N Neo4 SLI Platinum NVidia Geforce 6600LE 256mb By Msi 1024 DDR 400 by KINGSTON + 512mb ddr by TWINMOS -160gb by Maxtor - Nec 3551A Labelflash - ASUS DVD-Rom S-ATA Opoios endiaferetai pm <---> to skotono ^ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wer Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Εγώ χρησιμοποιώ την spectec sdw 821 και δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.Θα σε συμβούλευα να πάρεις αυτή μιας και κάνει για WM5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 athanaso77 + f_ste ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :) Εξακολουθώ να έχω προβλήματα με το active sync.Μία μου το αναγνωρίζει κανονικά και μόλις το βγάλω και το ξαναβάλω,όχι. Εχω την 4.1 και απ' ότι έχω διαβάσει είναι προτιμότερη από την την 4.5 Δεν ισχύει πλέον αυτό; :confused: Επίσης εξακολουθώ να μην μπορώ να πάρω internet από wind plus μέσω άλλου κινητού.Καλά κανείς δεν χρησιμοποιεί αυτό το κολπάκι με mio; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Bασιλη μηπως εχεις vista στο pc σου? Αν ναι, δεν χρειαζεται το active sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Οχι XP sp2 έχω.Αυτό που κατάλαβα είναι πως μετά από επανεκίνηση του pc συνδέεται την 1η φορά κανονικά.Όταν το βγάλω και το ξαναβάλω δεν το αναγνωρίζει. Οσον αφορά τις ρυθμίσεις για το wind plus τις βρήκα τελικά και δουλεύει με i.e.Με τον opera 865 όμως όχι. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Αυτό που κατάλαβα είναι πως μετά από επανεκίνηση του pc συνδέεται την 1η φορά κανονικά.Όταν το βγάλω και το ξαναβάλω δεν το αναγνωρίζει. :worry: Afto logika simainei oti den mporei na kanei disconnect to pc kai etsi den mporei na to anagnwrisei ek neou..Dokimase molis aposundeseis to pda apo to pc na pas ston task manager kai na kleiseis apo ta processes to activesync.. Enas allos tropos einai na dokimaseis na katargiseis to activesync kai na to epanagkatastiseis.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 αυτό το activesync μας έχει φάει την ψυχή.....:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlidis_G Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Καλησπέρα, έχω ένα pocket pc(mio P350) και θέλω να έχω wifi σ'αυτο. Βρήκα καποια καρτούλα: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=121110 Την έχει πάρει καποιος να μου πει εάν είναι καλή ? θα λειτουργήσει στο μηχανημα μου? Θα έχω κάποια προβλήματα? Θα χαρώ να ακούσω τις γνώμες σας! Καποιος να επι για αυτ'η που ρωτάω? την έχει δουλεψει σε WM5 ?? δουλευει KALA? υπαρχουν drivers? Παράθεση Amd Athlon 64 3500+@2.8GHZ ON Msi K8N Neo4 SLI Platinum NVidia Geforce 6600LE 256mb By Msi 1024 DDR 400 by KINGSTON + 512mb ddr by TWINMOS -160gb by Maxtor - Nec 3551A Labelflash - ASUS DVD-Rom S-ATA Opoios endiaferetai pm <---> to skotono ^ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3shY Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Γεια χαρά παιδιά! Εγώ θα ήθελα, αν μπορεί να μου πει κάποιος, γιατί δεν μπορώ να δω videakia απο το youtube μέσω του Mio P550. Έχω εγκαταστήσει κάποια flashplayers αλλά δεν ξέρω αν φταίει κάτι τέτοιο. Έχει κανείς κάποια ιδέα του τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris1974 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Να (ξανα)ρωτησω ! Ψαχνω για ασυρματη(bluetoth(?) κεραια εχει κανεις καμια ιδεα Εστω site του εξωτερικου! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Καλησπέρα, έχω ένα pocket pc(mio P350) και θέλω να έχω wifi σ'αυτο. Βρήκα καποια καρτούλα: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=121110 Την έχει πάρει καποιος να μου πει εάν είναι καλή ? θα λειτουργήσει στο μηχανημα μου? Θα έχω κάποια προβλήματα? Θα χαρώ να ακούσω τις γνώμες σας! Την έχει πάρει ένας φίλος μου με Mιo P350 και δεν λειτουργεί...η ίδια η εταιρεία στην ιστοσελίδα της αναφέρει σαν συμβατά με την κάρτα μοντέλα της Mio μόνο τα 168,168RS, A701. Ο ίδιος πιστεύει ότι η κάρτα είναι "καμμένη" αλλά δεν μπορούμε να το πιστοποιήσουμε με κάποιο τρόπο...:( Εγώ έχω παραγγείλει από ebay την SDW-821, που υποστηρίζει σίγουρα το P350 και τα δίκτυα 802.11b και g. Περιμένω να έρθει στα χέρια μου για να την δοκιμάσω! :) Να (ξανα)ρωτησω ! Ψαχνω για ασυρματη(bluetoth(?) κεραια εχει κανεις καμια ιδεα Εστω site του εξωτερικου! Ευχαριστω H μόνη SD κάρτα Bluetooth που είχα βρει όταν έψαχνα το θέμα ήταν μια της Toshiba, η οποία είναι πλέον discontinued. Επίσης κυκλοφορεί μια ακόμα από την Palm, η οποία παίζει μόνο με Palm. Κι εμένα μου είχε φανεί παράξενο, αφού κατάφερα και βρήκα ακόμα και ψηφιακή φωτογραφική σε κάρτα SD αλλά SD κάρτα Bluetooth δεν κατάφερα να βρω πουθενά... :worry: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Τελικά μου ήρθε χθες η καρτούλα! Πρόκειται για την Spectec SDW-821, που όπως είπα υποστηρίζει δίκτυα 802.11b και g. Συνοδευόταν από cd με drivers. H διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή: 1. Εγκαθιστούμε τους drivers από το cd. 2. Κάνουμε soft reset. 3. Τοποθετούμε την κάρτα wifi στην υποδοχή της. Για να τη δοκιμάσω βγήκα στο μπαλκόνι και έκανα μια αναζήτηση δικτύων (χρησιμοποιώντας τα προγράμματα WiFiFoFum 0.3.1, PeekPocket 1.5 και Hitchhiker - το τελευταίο μάλλον είναι για άλλη χρήση). Χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση κατάφερα να συνδεθώ σε κάποιο από τα 4-5 που βρήκα και δοκιμαστικά μπήκα σε μια σελίδα internet, η οποία άνοιξε κανονικά. Το πρόβλημα που διαπίστωσα σε μια βόλτα μέχρι το Χαλάνδρι είναι ότι τα περισσότερα δίκτυα είναι κλειδωμένα (λογικό μου φαίνεται βέβαια), οπότε η πρόσβαση είναι περιορισμένη σε ορισμένα μόνο σημεία....πραγματικά ευχαριστώ όσους έχουν αφήσει κάποιο bandwith και για εμάς τους περαστικούς και ελπίζω κανένας μας να μην το χρησιμοποιήσει κακόβουλα. :) Καλά Χριστούγεννα!! :D Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 το καλό είναι ότι πληθαίνουν τα σημεία με free hot spot. όλο και περισσότερα cafe έχουν free wifi :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Χθες εβαλα το dest.7 μαζι με τους νεους χαρτες, Q4 νομιζω. Ολα καλα, απλα οταν επιλεγω προορισμο και κανει υπολογισμο διαδρομης, πολλες φορες μου βγαζει το μηνυμα οτι ο προορισμος αυτος δεν ειναι προσπελασιμος και να τον αλλαξω η καπως ετσι... Αν το κανω 3-4 φορες το δεχεται και μου βγαζει οδηγιες... Ειναι απο τα γνωστα bug του 7 η κατι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 οι λύσεις. α. όταν ετοιμάζεις διαδρομή και το gps εχει κλειδώσει δορυφόρους, να φροντίζεις να είσαι στο δρόμο επάνω...αν είσαι σε κανα πάρκινγκ θα στα βγάζει αυτά. β. όταν ετοιμάζεις διαδρομή και το gps δεν έχει κλειδώσει δορυφόρους, να ορίζεις πρώτα από που θα ξεκινάει η διαδρομή και να επιλέγεις ένα σημείο στο δρόμο (tap στην οθόνη -> Ξεκινήστε εδώ) και μετά να ορίζεις προορισμό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Eυχαριστω για την απαντηση! Θα τα κανω την επομενη φορα, δεν ειχα κανει κατι τετοιο, πραγματι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Χθες εβαλα το dest.7 μαζι με τους νεους χαρτες, Q4 νομιζω. Ολα καλα, απλα οταν επιλεγω προορισμο και κανει υπολογισμο διαδρομης, πολλες φορες μου βγαζει το μηνυμα οτι ο προορισμος αυτος δεν ειναι προσπελασιμος και να τον αλλαξω η καπως ετσι... Αν το κανω 3-4 φορες το δεχεται και μου βγαζει οδηγιες... Ειναι απο τα γνωστα bug του 7 η κατι πρεπει να κανω? Απ' ότι ξέρω, αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται σε μια beta έκδοση του Destinator 7. Αν το πρόβλημα δεν λυθεί με αυτά που σου πρότεινε ο φίλος nikthanos, δοκίμασε να αναβαθμίσεις την έκδοση του Destinator στην v7.0.0.588.11, η οποία δεν εμφανίζει αυτά τα μηνύματα λάθους. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Αν μπορει καποιος να μου πει που μπορω να τη βρω, με Pm, θα ημουν υποχρεος..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Ευρεθησαν, ευχαριστω πολυ τον nikthanos!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Tι λετε για το displex? Θα ηθελα να το χρησιμοποιησω ωστε να βελτιωσω την οθονη του mio μου. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Παρατηρησα οτι στη συσκευασια αναγραφεται να μη χρησιμοποιηθει σε touch screens αλλα γιατι οχι? Δεν θα ερθει σε επαφη με την ιδια αλλα με το πλαστικο που την καλυπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts