Jump to content

Mio P350 και Mio P550

Κοινοποίηση

Recommended Posts

φίλε Γιαννίσκου ο Σπύρος έχει δίκιο, όμως αν κρίνω απο το επίθετο (nickname?) μάλλον δεν πρέπει να έχεις γεννηθεί στην Ελλάδα, οπότε και το να μιλάς ελληνικά (πόσω μάλλον να γράφεις) είναι ένα μικρό θαύμα καθώς πρόκεται για πολύ δύσκολη γλώσσα.

Τέλος παντων, έκανες λάθος φόρουμ και το μήνυμα θα μεταφερθεί.

Σαν συμβουλή θα πρέπει να αποφεύγεις τα κεφαλαία, να διαβάζεις τους κανονισμούς λειτουργίας, να κάνεις αναζήτηση πριν ποστάρεις και να περιγράφεις ακριβώς το πρόβλημα.

Να θυμάσαι πως τα forum ΔΕΝ ειναι το support της εταιρίας και τα παιδία που συχνάζουν *ΑΝ* θέλουν απαντάνε... :)

Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nice......

κανα προγραμματάκι σαν το GPS Tuner που να δουλεύει στο Ρ350 έχει κανείς?

να μετρά ταχύτητα και να κάνει και γράφημα ταχύτητας στο χρόνο?

(θέλω να μετρήσω επιταχύνσεις στο αυτοκίνητο.....:ΡΡΡΡΡΡΡ)

φίλε μου κι εγώ το gps tuner έχω δοκιμάσει..

εσένα σου βγάζει δέκατα δευτερολέπτου στην επιτάχυνση?

γιατί εμένα μου βγάζει μόνο δευτερόλεπτα.. :(

αν βρεις πάντως κανένα άλλο καλό προγραμματάκι για αυτή τη δουλειά κάνε μου μια χάρη να μου στείλεις ένα pm!!! :)

ευχαριστώ!

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Χαιρετώ το forum.

Από σήμερα το πρωι είμαι κάτοχος του P550 από eshop.

Δυστυχώς όμως με το που το άνοιξα μου έχει κολλήσει !! στο αρχικό setup wizard (στο σημείο των pop-up menus).Mου λέει "try it :tap and hold" αλλά δεν μου δίνει κάποια επιλογή να κάνω click !! και δεν ξέρω πως να προχωρήσω το wizard . 'Eχει ξανάσυμβεί σε κάποιον ; Καμιά ιδέα ;

Ευχαριστώ

Χαιρετώ το forum.

Δυστυχώς όμως με το που το άνοιξα μου έχει κολλήσει !! στο αρχικό setup wizard (στο σημείο των pop-up menus).Mου λέει "try it :tap and hold" αλλά δεν μου δίνει κάποια επιλογή να κάνω click !! και δεν ξέρω πως να προχωρήσω το wizard . 'Eχει ξανάσυμβεί σε κάποιον ; Καμιά ιδέα ;

Ευχαριστώ

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω ρε φίλε γιατί δεν το έχω το κινητό αλλά είμαι σίγουρος πως στις επόμενες ώρες όλο κ κάποιος από τους 100000+ χρήστες του φόρουμ θα το κάνει. :X

Χαιρετώ το forum.

Ευχαριστώ

δεν έχει κολλήσει, είναι οδηγός για να σου δείξει πως να κάνεις copy cut και paste με τη γραφίδα. Αν ακουμπήσεις τη γραφίδα στην οθόνη στο σημείο που σου προτείνει και την κρατήσεις θα σου βγάλει μενού με επιλογές...

Φίλε gsidir το Pda προσπαθεί να σου μάθει κάποιες βασικές λειτουργίες,το

πρόβλημα είναι ότι στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει να κάνεις (tap and hold)

πάνω στο κείμενο που σου έχει εμφανήσει (αν δεν κάνω λάθος με κόκκινα γράμματα), σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της οθόνης δεν κάνει τπτ.

Μόλις το κάνεις εκεί λοιπόν θα σου βγάλει ένα menu να κάνεις cut

το κείμενο και στο επόμενο βήμα να το κάνεις paste σε καθαρό μέρος!

Προσπάθησε να κεντράρεις, λίγο να ξεφύγεις δεν πιάνει, την έχω πατήσει!

Εν αναμονή για OZZY!!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις , έτσι όπως τα λέτε είναι.

Επέμεινα παραπάνω με το ταπ και έπαιξε.

Πράγματι θέλει να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο σημείο για να λειτουργήσει.:)

nice......

φίλε μου κι εγώ το gps tuner έχω δοκιμάσει..

εσένα σου βγάζει δέκατα δευτερολέπτου στην επιτάχυνση?

γιατί εμένα μου βγάζει μόνο δευτερόλεπτα.. :(

αν βρεις πάντως κανένα άλλο καλό προγραμματάκι για αυτή τη δουλειά κάνε μου μια χάρη να μου στείλεις ένα pm!!! :)

ευχαριστώ!

δοκιμάστε αυτό

h__p://rapidshare.com/files/22605864/GPS_Performance.zip.html :)

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

το είχα υπόψη το gps performance αλλά νομίζω πως δεν έχει χιλιόμετρα αλλά μόνο μίλια..

το έχεις δοκιμάσει?

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

το είχα υπόψη το gps performance αλλά νομίζω πως δεν έχει χιλιόμετρα αλλά μόνο μίλια..

το έχεις δοκιμάσει?

Όχι εγώ, ένας φίλος μου που το έχει δοκιμάσει μου είπε ότι είναι καλό. Αν μπορεί να αλλάξει από μίλλια σε χιλιόμετρα δεν το ξέρω. Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις το speed sentry. Νομίζω ότι κάνει για τη δουλειά που θέλεις, εκτός από το να μετράει επιτάχυνση...

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Όχι εγώ, ένας φίλος μου που το έχει δοκιμάσει μου είπε ότι είναι καλό. Αν μπορεί να αλλάξει από μίλλια σε χιλιόμετρα δεν το ξέρω. Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις το speed sentry. Νομίζω ότι κάνει για τη δουλειά που θέλεις, εκτός από το να μετράει επιτάχυνση...

το speed sentry το έχω αλλά επιτάχυνση δε μπορείς να μετρήσεις γιατί στο γράφημα δεν μπορείς να κάνεις αποθήκευση ούτε να μετρήσεις χρόνο...χοντρικά μόνο αλλά δε βολέυει.

Το GPS tuner θυμάμαι ότι μπορούσες να επίλέξεις πάνω στην καμπύλη αρχή και τέλος (0 και 100χλμ) και να δεις τους χρόνους.

nice......

το speed sentry το έχω αλλά επιτάχυνση δε μπορείς να μετρήσεις γιατί στο γράφημα δεν μπορείς να κάνεις αποθήκευση ούτε να μετρήσεις χρόνο...χοντρικά μόνο αλλά δε βολέυει.

Το GPS tuner θυμάμαι ότι μπορούσες να επίλέξεις πάνω στην καμπύλη αρχή και τέλος (0 και 100χλμ) και να δεις τους χρόνους.

Τότε γιατί δεν χρησιμοποιείς το GPS Tuner? Το είχα χρησιμοποιήσει (ελάχιστα) στο παρελθόν αλλά δούλευε μια χαρά στο 350...

είχα βρει πιο παλιά το GPS Tuner αλλά δεν έτρεχε στο Ρ350. Το είχα δώσει σε ένα φίλο μου που είχε το 168 και του έτρεχε κανονικά....από κεί το είδα.

Κατέβασα το GPS Tuner 5.1 και θα ξανακάνω δοκιμές να δω τι θα βγει

Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά προσπαθώ εδώ και 3 ώρες να συνδέσω το PC με το Mio P550 που σήμερα αγόρασα και είναι αδύνατον! Κατέβασα και το τελευταίο ActiveSync (4.5), ακολούθησα όλες τις οδηγίες και δεν γίνεται τπτ! Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρησιμοποίησε το activesync 4.1

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω γιατί με έχει τσαντίσει η όλη κατάσταση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς ρε παιδιά αν υπάρχει προγραμματάκι που να μετράει εκτός απο τα συνιθησμένα του gps tuner επιτάχυνση για αυτοκίνητο 0-100?

Μολις πήρα ένα ΜΙΟ550 και στις πρώτες ώρες λειτουργίας του είδα ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο καθώς και δεν μπόρεσα με τίποτα να το συνδέσω με το PC. Διάβασα σε προηγούμενη αναφορά να χρησιμοποιήσω παλιότερη έκδοση active sync. Γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτή και που θα την βρω;

Επίσης διάβασα για το resco πληκτρολόγιο. Μπορώ αυτό να το κατεβάσω από κάπου ή πρέπει να το αγοράσω; Μου φαίνεται πάντως παράξενο να αγοράζω κάτι με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας και να μην έχει Ελληνικά.

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια

Φίλε το resco πληκτρολόγιο έχει ελληνικά που θες και το κατεβάζεις απο internet όσο για το activesink με την έκδοση ποθ παρέχεται απο το cd η οποία είναι η 4,1 αν δεν απατώμαι δουλεύει μια χαρά υποθέτω σε όλους.