Jump to content

xapns_cw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

xapns_cw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε μου ευχαριστώ! Κατεβάζω τώρα,θα κάνω εγκατάσταση και θα αναφέρω! Νά'σαι καλά!
  2. Καλησπέρα φίλε ansar, έχω ένα Mio Α501 με την R54.3.112 rom.Υπάρχει κάποια άλλη που να μπορώ να βάλω; Σε Wm6 υπάρχει κάτι;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Έχω αυτή τη συσκευή (Vdo Dayton PN3000), μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να την ξεκλειδώσω για να περάσω το Destinator μέσα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:happy: Η συσκευή είναι αυτή.... http://www.vdodayton.com/default2_and_fz_menu=pn_3000.aspx
  4. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει που μπορώ να βρω κανά θεματάκι και κανα παιχνίδι για το 3500;Έχει και μικρή ανάλυση οθόνης ρε γμτ! Ευχαριστώ προκαταβολικά!:rolleyes:
  5. De vomizw oti 8a tnv doulepsei pavw apo ta 2Gb. Dust83 aln8eia afou eivai kaivourio giati to poulas?:shifty: H nokia exei bgalei mia efarmogn plongnsns gia ta kivnta me logismiko OS9,1 kai arketa kalo xartn tns elladas.Me eva aplo pairing me to PDA kai fusika to GpsGate (pou mirazei to GPS se perissoteres efarmoges apo mia alla kai mesw Bluetooth n' Active Sync) katafera kai to suvdesa kai eixa dipln plongnsn! :lol::lol::lol: Oxi oti eivai aparaitnto apla mou aresei va peiramatizomai!!!:!: Kai mia kai eivai periodos diakopwv..... K A L E S___D I A K O P E S___S E___O L O Y S..........................................................
  6. Xa, exw dei tetoio evswmatomevo se mouse kai se proektasn Usb. Dev nksera oti uparxei kai sketo! Kaln fasn!!!:lol:
  7. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις από το on/off κουμπάκι. Αυτό επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμήσεις (υποτίθεται) αλλά τελικά χαλάει μόνο την ώρα και την ημερομηνία!
  8. Γιατί το 7 δεν είναι Ελλνικό; Εγώ αυτό που έχω είναι Ελληνικό πάντως!
  9. Το papago5 ζήταγες και τελικά μας λες για το 7! :lol: Τελικά θες κάποιο ή το βρήκες; Πάντως αν θες έχω και το Papago7 αλλά και τον χάρτη του 2007!;)
  10. Egw file mou molis snmera tnv ebala xwris to c***k giati exw agorasmevo tov xartn kai doulepse apsoga! Twra me to c***k dev kserw!
  11. Φίλε gsidir το Pda προσπαθεί να σου μάθει κάποιες βασικές λειτουργίες,το πρόβλημα είναι ότι στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει να κάνεις (tap and hold) πάνω στο κείμενο που σου έχει εμφανήσει (αν δεν κάνω λάθος με κόκκινα γράμματα), σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της οθόνης δεν κάνει τπτ. Μόλις το κάνεις εκεί λοιπόν θα σου βγάλει ένα menu να κάνεις cut το κείμενο και στο επόμενο βήμα να το κάνεις paste σε καθαρό μέρος! Προσπάθησε να κεντράρεις, λίγο να ξεφύγεις δεν πιάνει, την έχω πατήσει!
  12. Έχεις δίκιο δεν διευκρίνησα! Εννοώ ότι μπορείς να έχεις ανοιχτά ακόμα και δύο ή τρία αν θες προγράμματα πλοήγησης και να τα εναλάσεις με ένα άλλο πρόγραμμα (Dynamo), αλλά αυτό που κάνω εγώ είναι να έχω ανοίξει πρώτα το (NoniGPS Plot) το οποίο σχεδιάζει την διαδρομή που κάνεις και στην κάνει export σε αρχείο που αναγνωρίζει το (GoogleEarth) και μπορείς να δεις εκεί την διαδρομή που έκανες, και συγχρόνως να έχω το Destinator ανοιχτό για πλοήγηση. Εννοείται ότι το πρώτο πρόγραμμα δεν φαίνεται στην οθόνη αλλά κάνει δουλειά στο background.Βέβαια με το (Dynamo) μπορείς να τα εναλάσεις και να βλέπεις όποιο θες!:D
  13. Το Papago 7 το δοκιμασα την περασμένη εβδομάδα cr**ed με τοω τελευταίο χάρτη της Ελλάδας του 2007 αλλα στην Χαλκίδα λίγο που το δοκίμασα είδα λαθάκια!Το περιβάλλον ήταν όντως χάλια με μπέρδεψε πολύ και το Igo και αυτό δεν με κάλυψε πόσο μάλον ο χάρτης του που είναι άδειος. Δεν ξέρω τώρα αν έχει ενημερωθεί και κατά πόσο αλλα πριν κανα 3μηνο που το είχα βάλει είχε μόνο την Αθήνα και ούτε που μπήκα στον κόπο να το δοκιμάσω! Στην περίπτωση που δεν το ξέρεις τώρα (και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω) το GPSGate δεν είναι πρόγραμμα πλοήγησης αλλά πρόγραμμα που μοιράζει το σήμα του GPS σε περισσότερα από ένα προγράμματα συγχρόνως!
×
×
  • Create New...